Kolla dig i spegeln och bli supersnygg

Tidningarna översvämmas jämt och ständigt av olika tips på hur vi ska bli snyggare. Gör du si så blir du hetast på festen och gör du så, så blir du söt som sockervadd. Alla har vi väl provat de där tipsen, och alla vet vi att verkligheten knappast ser ut som i magasinen. Och den som gör störst succé på festen är sällan den som slaviskt följt alla skönhetstips.


Vad det handlar om är att ta itu med hur man ser på sig själv. Det bästa tricket för att bli snyggare är faktiskt att helt enkelt bestämma sig för att man är snygg. Låter det för enkelt?


Det betyder så klart inte att man ska sluta att sminka sig om man gillar det, eller gå omkring i en gammal sopsäck. Knepet är att känna sig snygg. För det märks tydligt på en person om hon trivs med sig själv och sitt utseende. Ställ dig framför spegeln och sträck på ryggen. I provrummet också, alla kläder sitter bättre om du förställer dig att du står på catwalken.


Ett annat trick som låter larvigt enkelt, men faktiskt funkar, är att skratta och le mycket. När du skrattar frigörs positiva ämnen i kroppen (samma som när man är förälskad) och du kommer definitivt att både se mer attraktiv ut, och känna dig vackrare. Det är dessutom alldeles gratis att skratta, och tar ingen plats i handväskan! Sen skadar det ju inte att du är nyduschad, kammad och har kläder som du trivs i, för att känna dig fin.


Och kom ihåg att det varken är fult eller förbjudet att känna sig snygg. Tvärtom. Det är fint, bra och väldigt tillåtet! Ställ dig framför spegeln idag, och inse hur snygg du är.

Hur får man ett bättre självförtroende? Librese har ett väldigt bra knep till vägen.

                            

Kommentarer
Postat av: Kristina

Är just nu inne på happyhair, hittar mycket där men det är svårt när man inte vet vad man ska ha:) Å blir helt besatt nu av att beställa.

2007-06-01 @ 12:03:53
URL: http://thisis.blogg.se
Postat av: martina

bra skrivit! synd bara att det ska vara så svårt o få bra självförtroende. ska kolla in libress sida=)

2007-06-01 @ 17:15:42
URL: http://rosadamen.blogg.se
Postat av: Annie

Bra skrivit och väldigt sant :) synd bara att de inte e tillåtet i jantelagens sverige. Jag har alltid haft ett bra självförtroende men också fått mycket skit för de. Snack om att man tror man e bättre eller snyggare än andra etc. Men ett självförtroende handlar egentligen bara om att trivas med sig själv och vara säker på sig. Synd bara att de e "förbjudet" att sticka ut. :)

2007-06-02 @ 08:28:02
URL: http://annie82.blogg.se
Postat av: Kristine

Bra blogg! Fortsätt med den, du skriver jäkligt bra. Gillar hallonen!

2007-06-02 @ 22:57:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0