Rabarberbakelse

image342

Detta receptet är för 4 personer

2 frysta smördegsplattor
3/4 dl Arla Köket Kesella kvarg, jordgubb&lime
1?1 1/2 dl skivad rabarber
25 g mandelmassa
1/2 ägg
1/2 msk florsocker



Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kvarg på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker. Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.


Kommentarer
Postat av: Johanna

åh vad gott det ser ut! :)

2007-05-28 @ 12:48:05
URL: http://JohannahF.blogg.se
Postat av: Johanna

åh vad gott det ser ut! :)

2007-05-28 @ 12:48:05
URL: http://JohannahF.blogg.se
Postat av: Lovisa

De är goda med kan jag säga ;)

2007-05-28 @ 15:51:57
URL: http://hallonkyssar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0