Att vara stark

Är att inse sina brister, falla och få ut sig allt som finns inom sig. Sen bygga upp sakta men säkert det där man en gång var och på det sättet utvecklas man som människa.

När jag tänker efter har jag gjort mycket saker som har sårat människor. Jag har svikit, bedragit, krossat ett hjärta samt stulit och ljugit. Jag har gjort så mycket saker som man inte får göra. Men samtidigt har jag fått tillbaka och det finns enormt många som har svikit mig. Om jag ska vara ärlig litar jag knappt på någon längre. Det låter så hemskt men mamma tog all tiliten ifrån mig. Det gör ont att jag inte ens litar på min kille men jag bygger på det. Sakta men säkert kommer jag ur denna groppen och vet ni. JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV OCH ÄR NÖJD ATT JAG ÄR JAG. Fast jag gråter i en evighet ibland, skriker men samtidigt får man inte glömma de dagarna jag är glad och mår bra. Jag njuter av dem dagarna men ändå kommer baktankarna. Hur kan du le när du har förlorat din mamma? Det är en till sak som jag måste jobba på för jag förtjänar att vara lycklig och det vill jag mer än annat.

När jag kommer tillbaka till skolan och när jag träffar min pojkvän kommer de märka enorm skilland. För sakta men säkert har jag funnit mig själv och blivit ännu starkare. Jag är nästan tacksam för jag har upplevet det här men samtidigt önskade att det fanns en annan väg. Shit happends och det som hände då var då. Det är NU som gäller.. 





Detta var precis vad jag behövde.

Mamma, du är min ängel som vakar över mig <3

Kommentarer
Postat av: Alexandra

åh tack :D detsamma!
gulligt av dig :)

2007-09-27 @ 12:55:13
URL: http://alexandra08.blogg.se
Postat av: Anonym

Söt bild på dig :) Ha en bra dag...

2007-09-27 @ 13:05:35
URL: http://Blondis81.blogg.se
Postat av: Anonym

fin bild :)

2007-09-27 @ 15:03:06
URL: http://metrobloggen.se/linder
Postat av: Zophia/Fia

Hej. Tänkte höra om du vet nå sätt som jag kan få mina filmer på..en av dom har ett speciellt värde för mig så jag vill gärna ha tillbaks dom snart. Det är 28dagar,hipp hipp hora och ladder49 som är mina. Hoppas allt börjar blir någolunda bra me dig nu..kram

2007-09-27 @ 15:50:19
URL: http://zophiaa.blogg.se
Postat av: Evelina

du är så klok vännen =)

2007-09-28 @ 09:47:01
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: c

klart du får le även om din mamma har gått bort. jag tror att hon vill att du ska vara glad och det är inte fel att vara glad ! alla behandlar sin sorg olika. endel stänger sig inne helt och glömmer om världen och sig själv. endel försöker komma ihåg allt det bra och glada i livet och tar därför till sig av glada saker! bara för att man är glad någon gång ibland betyder inte det att man inte sörjer ! jag tycker synd om dig och tycker du ska fortsätta vara den du är ! det tror jag minst sagt att din mamma hade velat ! :)

2007-09-28 @ 23:07:40
URL: http://cecildahlg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0