Snacka om love

image718


Sånt här gör än glad till max. Jag ska inskaffa fler färglad plagg. Gör det du med för it is so hot!

Andas och kom igen nu, sikta ^^

image717

Solbrännd, tränad , drömkroppen..
That is me ;)
Trots det jäkla sommarvädret. Det blir det men gör det till.!

Dagens jävla läge

Faaaan säger jag bara. Ni ska bara veta hur mycket jag har saknat att blogga. Det är verkligen mitt andra liv. Ni får  mig må bra hel enkelt och jag saknar att kunna uppdatera en del varje dag. Jag har masssor som jag måste vissa som jag hittade i sthlm m.m Men det är så att jag inte har tagit blogg paus frivilligt utan vårat internet har krassat totalt men snart när jag är i Gävle så blir allt som vanligt. I will back soon swetties ;) Ingen bloggpaus här inte.!


Underbara kärlek

image715

Vilken jävla bild

image714


Först trodde jag att de rökte på sen insåg jag bara att det var ett linne.
Undrar vad budskapet är? Jag tror det var det första jag skrev ;)
Back to the work. Ha en underbar lördag. Det ska jag ha !!

Bättre sent än aldrig. Så länge jag har suckat efter dem men nu slog jag till

image713


Pärlan kommer ifrån och kostar 145 pix.

Carolina Gynning

image712

Jag har alltid gillat denna tjej. Hon har det dära lilla extra you know ;) Men jag förstår aldrig varför hon vek ut sig i tidningen Moore. Kolla bara hur vacker hon är och sen har hon något i pannbennet med som inte vissa utviksmodeller verkar ha. Jag tycker det är traskigt att vissa hamnar så fel i livet. Min kille kan ofta säga är du avundsjuk Lovisa? Aldrig i livet brukar han få svar men ända skriver jag jämt om det. Jag tycker det är snyggt med stora bröst men om jag ska vara ärlig tycker det är slampigt att vika ut sig. Våran kropp är det vackraste vi har och själen sen delar man ut den till så många och de tjejer ska bara veta hur många gubbar det är som dreglar. Fy fan jag spyr redan när jag tänker tanken. Som sagt det är traskigt fast samtidigt ger de gubbarna och killarna som inte får något. Billig är rättare ordet.!

Vad tycker ni om utvik?

Yes what a fuck

Jag hatar människor som bara dömer dem utan att de inte ens känner dem. Jag tycker alla förtjänar den chansen. Det är allt för många som gör det tex med denna brud. Elin kling. Yes, hon är helt klart min modieikon och kommer förbli det. Här lyckas hon igen i mina ögon ;)


Uppdate: Bajs i trelleborg. Bilden vill inte komma upp så det får bli en favorit i repris.


image711

Girls vad tycker ni om denna tjej?

Amanda bynes blir bara snyggare och snyggare med åren

image710

Finally

Tack vare en söt läsare kunde jag hitta låten
som spelas i filmen Vid din sida.
Jag kan inte annat än säga att jag gör
samma sak som de gör i filmen.
Babes is time for dance ;)

Aint no mountain high enought

Väskor som är värda att dö för, nästan ;)

image708

Redo att möta dagen med detta

Here we go . . ;) Inte världens bästa bild men jag lämnar lite åt eran fantasi. En ledtråd. Det är en svart tub pip pip linne. Jaja idag har jag massor att göra. Först ska jag börja städa upp i huset lite smått så pappa och mamma blir glada för min imon kommer de hem. Jag kan inte fatta att de har redan varit borta i hela tre veckor. Tiden går för fort babes eller att plötsigt har my bobies börja växa. Kanske dags att börja inhandla nya behåar snart? Yes, men nu är det städning på G sen sola och jobba natt. urk men tur att man har vänner som ställer upp så jag slipper vara ensam när jag går där med runt 25 000 tusen i handen. Noot bad men jag är livrädd för att bli rånad.


image704

     

♥ Kuvertväska Wedins
♥ Skor Skopunkten
♥ Shorts Hm
♥ Pärlarmband Gina tricot
♥ Leopard linne Veromoda
♥ Guld skärp Veromoda



Uppdate: Måste bara berätta en rolig sak som hände en dag på jobbet.
Det kom in en kund som kunde varken prata tyska, engelska eller svenska och han bara pulla.
Vi bara: Va, pulla och försökte visa med händera. Han sa pulla flera gånger och tyvärr bröt vi ut i skratt. Skadeglädjedödar är vi inte ;) Och när vi fick höra med att det betydde köra in den på ett annat språk gjorde inte heller saken bättre. Så nu till min fråga.
Vad tror ni han ville ha ?

She rocks

Hon kommer alltid vara drottningen genom musikbranschen och
hennes röst är så stark att mitt hjärta kan hoppa till.
Framförallt finns det inte en kroppsdel
som kan stå stil när man hör denna.

Tina turner - Simply the best

Men snälla



image703

Läs hela artiklen här.

Låt kvinnan vara för tusan och var istället glad för att hon börjar gå upp i vikt och fått lite ytterst lite valkar på benen. Hon är ju människa hon med ;) Inte konstigt att denna anrexian finns och allt för många drabbas av den.


Ni är så blåsta att det inte är sant

eller är det jag som blivit hjärntvättad? Men jag vet att det ligger något i det. Jag har alltid varit den som går till apoteket om jag är sjuk och när jag har tagit tabbletterna har jag litat på det de har sagt utan att veta vilka andra altentiv det finns utan att käka massa tabbletter. Sen jag träffade S som har en mamma som jobbar på en Hälsobutik och forskat en del i detta ämne så hon fått mig att tänka om. Sist jag var uppe lärde jag mig en hel del och nu har hon även bevisat att apoteket grejer är nästan som en drog i mina ögon. De är långt ifrån bättre än Höslokostbutikerna grejer !! 

Jag har sett år efter år hur min mamma har pillat i sig massa tabbleter för hon ska klara av dagen. Hon har nämligen fybriomylogi (hur det stavas ?). Till er alla som inte vet vad det är så är det en sjukdom som gör att man får hur ont som helst i alla leder som finns. Det finns hjälp att få men det kostar en del och jag vet att hon kommer må bättre när hon har fått träffat S mamma.

Att jag själv har tvekat på detta ibörjan är inte så konstigt igentligen. Jag vet att apoteket syns mycket mer i media men sakta men säkert kommer hälsobutikerna och jag vet att de kommer bli större än apoteket en vacker dag. För sist kommer mer och mer människor förstå vilken skit de pillar i sig. Att jag är så glad med är att jag sa till henne att jag ville få ett bättre imhunförsvar och gå upp i vikt. När jag berättade detta fick jag en bruk av Lactiplus som innehåller tarmfloran som består av miljader baktrier som är nödvändiga för att vi ska må bra och bibehåla en god hälsa. Jag har snart ätit dessa kapslar i en månad (men tyvärr inte varje dag som man ska igentligen.) Och jag har märkt STORA förändringar. Jag har gått upp fem kilo i vikt nu och jag är mycket piggare på dagarna men framförallt så har jag fått starkare imhunförsvar och slipper sommarförskyldningen som min omgivning har åkt på. Nu kanske ni tycker att jag gör världens reklam för dessa men de är verkligen super och jag vet inte hur många gångar jag har kämpat för att gå upp i vikt. Jag vet nu vad svaret var. Jag hade inte fått i mig allt som man borde få genom åren. Nya kurviga snyggare Lovisa is me ;)

image702
  

Jävlar nu kommer vi Stockholm

Nästa fredag (om en vecka) bär det av till Stockholm med Lisa fisa. oh guess vad vi ska göra där? Shoppa så det rycker om det och mysa på alla urgulliga cafér och hämta hem mitt kära hår. Nu låter det som jag är flintis men jag ska sätta i löshår och den ända butiken som har det ligger i stockholm. Soooo what a hell har jag gjort en lista som är ett måste innan jag åker hem från Stockholm.

En brun skinnjacka
Ett rött lackskärp med rosett på
Ett par pumps (med träklack) och bruna mocka stövlar
En satin jacka
En kortkort skinnkjol
En mulberry väska
Ett vitt babydoll linne
Ett cremefärgad linne
Ett ljusgult oversize t-shirt
En kuvertväska
En jeans hängselklänning med flätad band
Sist men inte minst mitt hår !!


 

Butiker som måste spanas in är Hm, Hms sceond hand, Topshop, Gina tricot, Monki m.flera. Ni som bor i Stockholm. Har ni förslag på vad som man inte får missa? :) Är super tacksam för allt babes !!! 
Nu ska jag sova. Sooooov gott och dröm sött ♥ 


image701

Sommarkänsla

image700

Så jävla snyggt med rött lack skärp

image699

Look self ;)

Jag behöver semester. Ta mig dit . .

Le Sirenuse, Positano

image694

image695

image696

image697

image698

Jag satt ju fastklitrad framför tven igår klockan 21.00 på Svt

för att få se Vid din sida. Var det någon mer som satt fast klistrad igår framför denna underbara och gripande film?
Det var längesen jag grät så mycket sist men jag kan säga lite smått att cancer har med i bilden och just cancer förstör för alla. Jag hatar att den sjukdomen finns eller adis. Det gör alldeles för ont när nära dör utav det. Som sagt på något sätt går alltid livet vidare men ändå. Jag har en person som står mig nära som har cancer och varje gång jag träffar henne ser jag hur cancern sakta men säkert äter upp henne. Det är svårt att sätta sig in situtioen utan de själva som har varit med i den odräliga resan. Och jag tror på det hon säger. Det är nog värre för omgivnigen för man vet inte vad man ska ta sig till. Man känner sig såååå maktlös. Näe nu släpper vi detta ämne. Det är alldeles för jobbigt att prata om. Livet är orättvis och ibland önskade jag att det var jag istället som hade det för jag vill inte se henne lida.

image693

En film som jag verkligen rekomenderar !!

1 november

Babes do you know what a felling I talk about? Ni vet den där känlsan som man trippar runt på tå och dansar och när man ser sig i speglen så ser man äkta leende och känner fan vad glad jag är att leva och jääääklar vad snygg jag är. Sen när man ser bilder på honom så känner man det där pirret. Åh jag älskar att vara kär framför allt älskar jag honom.

Olycklig kärlek är bland de värsta 
men lycklig kärlek är det bästa jag vet. 



image692

Daiquiri

I denna hetan är alltid gott att svalka sig med en drink.

image691

Detta recptet är för 1 glas


4 cl

ljus rom
4 cl

sockerlag
2 cl

limejuice
1 st

äggvit




Gör så här:
1. Ställ ett cocktailglas i frysen. Låt stå i ett par timmar. Blanda sprit, lag, juice och äggvita. Lägg tre isbitar i en shaker häll i blandningen.

2. Skaka. Tag glaset ur frysen. Sila av isbitarna. Servera då glaset fortfarande är immat och kallt.

För ovanlighetens skull

I love that women !!

Fergie - Big girls dont cry


Klassisk sommarkyckling

image689

Detta receptet är för 4 personer

4 kycklingfiléer, ca 500 g
2 vitlöksklyftor
smör
2 1/2 dl Arla Köket vispgrädde
1 hönsbuljongtärning
2 tsk fransk senap
1/2 dl grovhackad gräslök
1/4 gurka
1/2 paket bacon, à 140 g

Gör så här:

Skala och hacka vitlöken. Bryn kycklingen runt om i smör i en stekpanna. Blanda grädde, smulad buljongtärning, senap, vitlök och gräslök i en vid panna. Lägg i kycklingen. Låt den koka under lock ca 10 min. Skär gurkan i skivor och halvera dem. Strimla baconet och stek det knaprigt. Låt det rinna av. Rör ner gurkan i såsen vid servering och strö över baconet. Servera till kokt färskpotatis.


Dagarna är neräknade . .

nu är det bara 16 dagar kvar innan jag flyttar. 
Gummisnopp vad bra :)


Dagens på beställnning

Otrevliga kunder och surkäringar men det tar inte ner på mitt humör. Det är bara att le stort och tänka positvit. Ända sen jag började jobba på en resturang så har jag märkt hur olika vi är som människor och hur enormt många som inte tacksam för ett jävla skit. Jag ogillar verkligen såna människor som har näsan i vädret och tro att de är något. Såna kan ligga väl att gå och dö. Jag lider ta me fasen med dem. Stackars dem, de lärinte ha de lätt. Alla förväntar sig att vi ska ha västa lyxmat men hallå. Det är en vägkrog. Åhh ibland har jag bara lust att slå ner en efter en. Here we go babes and swettie här har ni dagens ;)

image682

Jag tyckte det blev lite mycket svart och så lätt var det att piffa upp det med ett sidenband och ack så snyggt det blev.

image683


       

♥ Ballongklänning Ellos
♥ Halsband Indiska
♥ Jenasjacka Hm (Barnavdelningen)
♥ Höga stövlar som är nedvikta Skopunkten
♥ Öronhängen Glitter

Skinn är tillbaka även i höst

Skinn kommer att bli en av höstens stora material. Jackor, kjolar och för den vågade även klänningar.
Jag älskar att se det jag läser för jag fullkomligt älskar skinnjackor och sånt. Nu har jag även hittat en brun som är ett måste. jag har sökt förgävens men nu fick jag även veta att Hm kommer in med grymt snygga skinnjackor i deras höstkollektion. Me like ♥ 


Vad tycker ni om skinnmodet? ;) 


image681

Denna låten väcker så mycket minnen

Ingenting är omöjligt och det vet jag.
Men ibland kommer bara känslan upp
 att allt är hopplöst.
Tankar som nöter och förstör.
Man har accepterat, inget kommer bli som förut.
Jag todde det var den bästa tiden i mitt liv,
just nu känns det så.
Siktar högt och hoppas att allt blir mycket bättre.

Jag saknar dig.

Sometimes i must cry. Sometimes i don't know why i'm crying. But in this moment i need to cry. then i'm listening to this song. Finaste låten någonsin !!!

Någon som känner igen sig?


Dagens låt

Med damsugan i handen och lite shacke ass så går allt.

Vengaboys - Sha La La


Jag måste bara rekomendera denna filmen som man får med Aftonbladet.

image680

Kärleksfilmer som från en gråta är bland de bästa som finns.
Kärlek som övervinner allt.

Om ödet får bestämma, säger jag bara.
Se den idag !!!

Borta bra men hemma bäst och en överlycklig Lovisa

Borta bra men hemma bäst. Jag älskar den repliken för det stämmer in så jäkla bra ;) Som sagt nu är batterierna laddad inför tre veckors jobbande innan jag börjar fyttar. Jag längtar redan.! Det är inte klokt vad jag saknar min baby fast saknaden efter min familj kommer vara större i slut ändan men ibland finns det bara en väg fast det sårar. Nog med det. Här bjuder jag lite bilder på dagens shopping. Vi passade på att shoppa när vi ända fick vänta länge på tåget i Halmstad. Och man förtsår nu varför alla säger att det är en vacker stad. Here we go. Jag har äntligen hittat min älskade jeansjacka med. Ett riktigt fynd. 98 kr kostande den bara !!!
 

image679


 ♥ Jeansjacka by Hm (barnavdelningen)
♥ Halsband by Indiska
♥ Stora pärlörhänge by Glitter
♥ Små sliverörhängen by Ur och penn
och sååå schampo & balsam.
Jag tänkte prova nytt så är det bara att hoppas att det är bra.


Honnney

Shit happends.! Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Jag är i Båstad nu babes och har det hur gott som helst. Tyvärr blir det inget bloggande men när jag är hemma då ska era ögon får njuta ;) Look in this by asos.

image678

 


Båstad here we come

Nu är det knappt tre timmar kvar innan det bär av och jag måste börja packa ner allt nu. Nu känner jag att sressen börjar komma lite. Det är typiskt mig att göra allt i sista minuten but that is me. Jag hoppas att jag hinner få se Elin kling en snabbis. Hon är helt klart min stilikon och jag måste säga att solo blev grymt så mycket bättre när hon började vara med. Jag har nu betstället en sånt linne med text på. Ett måste nu till hösten och sommarens slut. Oj vad tiden tickar. Vi ses senare. Jag bloggar när jag väl är framme. Hoppas på att ni vill följa med mig med mitt äventyr ;) Lovisa goes to Båstad . . Hur bra lyder inte det? ;)


image677


 

Ursäkta mig

Vissa har såna stora käftar så det inte är sant. Nej, jag borde inte skriva detta men ni som inte har något vettigt att säga: kiss my ass babes. Jag är så jäkla trött på er. DETTA ÄR MIN BLOGG OCH JAG FÅR VÄL FÖR HELVETE SKRIVA DET JAG VILL OM. Om ni inte gillar det så sluta läs. Ska det vara så förbannat svårt? 

image676

Uppdate: Inget mer skrivande mer om er. Ni är inte ens värd det ;)

Nu börjar det närma sig hösten

image675

480 kr från din sko.

Livet är en fest !!!

image674

Jesussandlerna

image672

Dessa sandlar är så sjukt snygga men icke på mina fötter. Jag tror felet ligger i att jag har såna stora fötter. Det ser ut som en elefant kommer gående om jag skulle ha dessa på. Usch usch. Men vad tycker ni om dessa sandler som pryder sommarmodet. Hit or diss? I mina ögon är den fetaste dissen ;) 

Dagens tuffa

image670

image671

Jag vet att jag kommer få en del negativa komentarer nu. För att jag drog upp linnet lite. Jag är nöjd med min kropp och jag tycker inte det är fel att vissa det. Visst finns det en gräns men det är bland de bästa som finns att övervinna sina komplex. So here we go girls and boys. Detta är dagens ;)

♥ Grön keps Hm
♥ Svart och rosa linnet Hm
♥ Shorts Hm
♥ Vita tygskor Stadium
♥ Halsband Indiska
♥ Armband Kyssjohanna

Nu ska jag börja packa lite smått för imon tar jag tåget till Båstad med en kompis. Här ska det tältas ;) Och jag tänkte göra samma repris som förra året, springa in i Fredrik Ljungberg men chansen är nog inte så stor. So puss på er so long !!!   

Älskade Abba

Detta är en undantag. Den får än alltid på benen igen.

Abba - Mamma mia

Sommarsallad

image669

Detta receptet är för 4 personer.

1 blomkålshuvud, ca 500 g
6 färska morötter
2 dl frysta gröna ärter
250 g cottage cheese, KESO® naturell
1 dl gräddfil
2 msk senap
1/2 dl finskuren gräslök
1 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här:
Dela blomkålen i små buketter. Skala och skär morötterna i bitar. Koka blomkålen och morötterna knappt mjuka i lättsaltat vatten 3 - 4 min. Lägg i ärterna precis mot slutet. Häll av grönsakerna i ett durkslag och spola dem i kallt vatten. Låt rinna av ordentligt. Rör ihop cottage cheese, gräddfil, senap, gräslök, salt och peppar. Blanda dressingen försiktigt med grönsakerna. Servera med skinka i tunna skivor och kokta ägghalvor.

Mera nyheter från asos som faller mig in i smaken ;)

image668

Som jag har letat

image665

När jag såg en bild på denna klänningen i Veckorevyn för ett bra tagsen sen blev jag som vanligt helt såld när jag ser en klänning som skulle passa mig utmärkt. Jag kunde redan rita upp hur vacker jag skulle bli med min hårförlägging och min schyssta solblekta bränna och hår. Jag kommer genast bli kvällens snygging kan jag lova ;) Nu ska det köpas. Är det någon som vet hur mycket frakten kostar om man beställer från asos?

Kroppen är den finaste gåvan vi fått

image664

Yes, precis såhär ska det vara. . 

En tankeställare

Postat av:

jag undrar verkligen om de där kommer slå...
inget illa menat bara undrar

2007-jul-13 @ 09:34

När jag fick den komentaren så slog detta mig. Varför hela friden köper vissa kläder (såna som är just mode) men felet är att de inte känner sig bekävma i det. Det syns på en människa om man gillar det eller inte.  Visst, jag älskar modet som är nu men jag skiter i om det kommer slå eller inte. Jag kör mitt eget race och det jag gillar.

Ett het tips bara. Kör ditt eget race och skit i vad människor tycker ;) Alla är vi olika och ha olika smaker. Jag får ofta höra av en nära vän att jag har tant stil med mera men sanningen är hon kör på sin deprimerande stil och jag kör på mitt. Negtativa kommentarer gör en än starkare på ett och annat sätt.

Förresten God morgon. Allt på topp? I hope so :)

Pretty women walking down the street

image661


 

♥ Armband Kyssjohanna
♥ Linne Tessie
♥ Jorgubbshalsband Once
♥ Skinnjacka Skinnaffär
♥ Latex tights Gina tricot
♥ Skor Vagabond

Stockholm here we come ;)

image660


Nu är det bestämt att Lisa kukar och Lovisa fattman drar till Sthlm för en hel dags shopping. Snacka om att man längtar och jag ska genast spana in denna underbara klänning som finns på Toshop. Me loves ♥

Turn around

Jag fullkomöligt älskar denna låten.
När jag var inne på klaras och hörde denna
spelas så fastnade den direkt i hjärnan igen.

Bonnie Tyler - Turn around

Ät min skit

Usch, ibland får man inte göra det bästa på jobbet precis. Man får hålla på med till och med sånt man har stor rädsla för trex när bajskorvar ligger och flyter. Fy faro och idag var det min tur att städa toalleterna.



image659

Finns det något vidrigare?

Är inte han världens snygging!? Grrrrrrr ;)

image658

:)

Nu har lisa fisa kommit och vi ska mysa. Erkänn att tjejen har smak ;) Så nu blir det four brothers. Hete we go. Här har ni dagens.!

image657
 


♥ Jenas Crocker
♥ Linne Lindex (Barnavdelningen)
♥ Pumps Secondhand

Fint besök

image656

Lisa fisa vad har du på dig? ;)

Blus Zara
Shorts Gina tricot
Leggins Hm
Skor Scorett


Vad tycker ni om hennes oufit?

Cause To Love You



Denna videon fick mig att gråta.
Han sjunger rakt in i hjärtat och får än att tänka på äkta kärlek.

Jag vill alltid vara din.



Där satt den

image655


Rena rama drömmen . .

image654

whoho

Vissa människor är ju bara för söta. Idag kom David fram och bara sa: Du är så sjukt lik Christina Aguilera och det är något positvit för hon är grymt söt. Det är bara tacka och bockar att man kan få höra att man är lik sån skönhet :)

image653

Juicy Coutures väska.

image652

Jag vaknar upp och solen lyser. Det kan småland behöva kan jag tala om.
Inte nog med det.
Hittar denna ubersnygga väska med ;)
God morgon förresten. Hoppas att ni får en bra dag.!

Jag vill känna din värme

image650

Ömhet, värme, tro, hopp och kärlek.
Vad säger bilden dig?

Nelly Furtado - Try

Hennes röst är obeskrivlig och hon skiljer sig verkligen ifrån mängden.
Denna donna får mig på bra humör och det känns som någon förstår.

Nelly Furtado -Try



Den perfekta jackan när turen är mig och man okar ta en runda

image649

Fy fan

Jag kämpar varje dag för att GÅ upp i vikt. Jag tycker jag borde ha några kilon extra men nu börjar jag närma min normalvikt eller rättare sagt den vikt jag vill ha. Jag är 179 cm lång och väger 62 - 63 kg. Mitt mål är att väga runt 65 kg. Det är alldeles för lite i vissa ögon men jag är nöjd tycker jag människor ska acceptera det utan man ska få höra, ät upp dig. Visst är jag smal men långt ifrån medelvikten i hollywood. Jag börjar äntligen få en rumpa och former och så som jag har kämpat. Det skär i hjärtat att höra sånt här med.

Idag var jag inne på Hm och provade lite kläder och en tjej runt 10 år säger: Mamma kolla vad fet jag är. Om det var mitt barn vet jag inte hur jag skulle hantera det men jag skulle nog bli både sårad och ledsen. 10 år och har redan kroppsideal och ni ska veta att hon var långt ifrån fet snarare för smal. Jag vill inte ens tänka hur det kommer gå för henne. Igentligen vem har inte komplex? Men barn ska få vara barn tycker jag och slippa behöva tänka på hur man ser ut. Det förstör så mycket av ens liv. Jag har säkert lagt ut flera hundra tusen kronor för att bli just perfekt och slösas massor av tid att vara deprimerad pga av att man är så ful. 

Vem fan kom på ordet perfekt?  

image648

Insperation från Elin kling

image647

Jag ska ju till stan imon och tänkte inhandla ett par Latex-tights. Man får lite Grease känsla när man ser dem men de är ju göööööööööööör snygga.

Sluta hacka och inse sanningen. Gosh vad vacker hon är.

image646


Veckorevyn vs Glamour

Jag köpte tidningen Glamour nu när jag åkte hem från Västerås och jag måste säga att den är lungt den BÄSTA modetidningen jag någonsin läst. Veckorevyn kan kasta sig i soptunnan. Jag ska sluta premnuerna på den och börja på Glamour istället. But súre. Veckorevyn är inte dålig men Glamour är helt klart snäppet bättre.

Vad tycker du?
Glamour eller veckorevyn.

image645

Jag har en kropp du skulle vilja dö för . .

Tänk om det inte vore en lögn utan det kom rakt från hjärtat men tyvärr har jag inte så bra självförtroende men jag jobbar på det ;) Här kommer en del av shoppingen från Västerås.

image639


image642


 

♥ Vita shorts by Hm 
 ♥Svart linne med flätning by Hm


image640


 

Åh min älskade vagabond skor som kommer ifrån Scorett


Rolands toa är lovley

image635

Jag tror jag aldrig har uppskattat någonsin att vara på toa men hans toa var sjukt mysig och det märktes att han älskar delfiner. Havet är djupt. Hans toa får mig att tänka på lilla sjöjungfru.

 

Mitt lilla äventyr

image587

Dagen började med ett bad i vårt härliga bubbelbadkar . .


image588

Resan var lång så vi stannade en stund på något ställe och som ni ser hade vi tur med vädret. Det var himla skönt att komma från Jönköpings regnade.

Och när vi väl var framme tog vi en runda på en stan men inget var öppet så jag fotade lite. Se och lär hur vacker västerås är. ( Men det slåt inte Gävle ;))

     

  

Dagen efter. .
Där vart det hela i gång

Klicka på bilderna för förstorning.!

       
         
           
         
       

Vilken bild/bil är din favorit?
Min är helt klart bild nummer: 23 och 24 :) Jag blev helt såld på den bilen och bilen på sista bilden.

Lycka

image585

  image586

Från och kostar 999 kr.
Jag är kääär kan jag tala om ;)

I the most important thing in my life ;)

Regnkaos. Usch vad det ställer till problem. Nu fick jag veta med att någon ledning har gått sönder så jag kan varken laga mat eller duscha. Men tack och lov att internet funkar iallafall. Det är sånt spökväder. Regnar som bara den och blåser så det inte är klokt. Tur att jag har ninnisarna. Here we go. Här har ni dagens outfit iallafall och tro de eller ej jag var tvungen att ha stövlar för det var så kallt ute. Skulle det inte bli tok varm sommar? Så vart det med det ;)

image584


♥ Jenas Jc
♥ Röd tee ( I the most imporntant thing in my life. Ibland måste man får vara lite ego ;)) Gina tricot
Stövlar Skopunkten
♥ Väska Åhlens
♥ Sjal Hm

I am back

Jag har precis kommit hem. Om jag ska vara ärlig är jag helt slut efter detta resande men så kul jag har haft. Det började segt och inte med humöret på topp. (Jag får så fullkomligt galna tankar som dödar mig när jag har min mens. Snacka om hormoner som vill bråka ;) Förlåt igen simon.) 

Det är himla synd att jag jobbar imon annars hade jag stannat kvar och crusat ikväll med Håkan med flera. Himla synd faktiskt men det finns ju flera tillfällen ;) But i need the money som jag tjänar imon. Man får ju lön plus Ob. Raggar världen är för mig. Så mycket snygga bilar har jag inte sett på länge. Jag lovar att ni ska få en titt på mitt lilla äventyr och som jag har handlat. Såhär fräsch har jag inte kännt mig på länge. Men nu måste jag sova. Jag är astrött. Sov gott alla ♥


image583 

Det finaste som finns är leéndet på en människa. Jag blev så glad idag när jag fick höra att jag har en underbar charm och ett leénde som bländar. Det är inte ofta man får höra det :)

Såna här skor är lyx för mig. En nyhet från halens!

image582

Nyheter från halens

image580

Så fort när lönen är kommen så smäller det ;)

Right here

Nu är man äntligen i Västerås och det första man gör är att shoppar. Jag älskar att komma till nya städer för man ser så mycket och jag måste säga att Västerås påminner en hel del om Stockholm. Det var den första tanken som slog mig. Många härliga köpcenter och massor av broar och motorvägar. Jag saknar inte Jönköping en sekund kan jag tala om.


image581

Lets go




image578


Nu åker jag äntligen iväg. Ni får ha de så bra så hörs vi. I will back. Jag ska göra allt så jag kan blogga lite där med. Det första jag ska göra är att leta upp en dator haha ^^ Ha de bra nu. Vad ska ni göra för skoj ihelgen då?
Vi kanske ses där ;)

Jag hoppas att vårt hotell blir likadant som det här lyhotellet

image574

image575

image576

image577

Natti natti och sov gott :)

Visst ser det lockande ut?

I want

image573

Varför är man inte miljonär så man hade råd med allt? :) Det är bara gud som vet.

image572

Klant arsle

Shit vad klantig man kan vara. Ah vad arg jag är. Jag lyckades tappa min sjal som jag köpte igår och sen när jag gick tillbaka i den butiken jag hade varit i berättade en tjej att någon annan hade tagit den. Yes, så där försvann den åt skogen ;) Men i sista stund fick jag reda på med att jag ska åka på power meet iår. Imorgon klockan sju bär det av. Det blir aldrig som man tänkt sig fast denna gången är det något riktigt bra. Jag längtar redan. Jag älskar power meet. Så mycket trevligt folk sen är det alltid lika trevligt att åka raggarbil. 

Jag sitter och kollar på allsång på skansen nu från igår och jäklar vad bra Gessle är sen är han fortfarande sådär tok het. Utan Gessle är det verkligen ingen sommar. Sommartider hej hej ;) Jag gillar äldre män fast min kille inte är det men han har sina drag som gör honom manlig. Jag förstår inte riktigt vad alla tjejer ser hos han Måns. Visst ser han bra ut men han ser ju ut som vilken kille som helst.

Brukar ni se allsång på skansen?   


Do you wanna fuck?

Dagens låt blir denna för det är sån som sätter sig i hjärnan och melodin är så klockren på något sätt. Lyssna och njut ;)

Byz - Do you wanna fuck? 

På stureplan.se

image571

Det är där man hittar massa insperation. Tex denna tjejen.
Hennes stil is me. Väskan är faboulus och lika jackan. Ge mig , tack :)

Jag var ju på stan igår . .

och detta fick jag med mig hem :)

image558

Klicka på bilderna för förstorning ;)

         
     
 


 

Jag som annars hatar randiga linnen men detta var ett undantag. Sen att man fick två linnen för 149 kr på Cubus vara bara ett plus i kanten. Så det grå linnet och det randiga fångade mina ögon ur denna rea.

Den svarta skjortan gjorde jag om till en skjort bolero. Skit snygg blev det sen visar man sina fromer och det är så det ska vara. Den kommer från Hm och kostar 149 kr.

Åh min älskade klänning. Den är från Gina tricot och kostar 199 kr ;)

Som jag har letat efter en sån här väska och snacka om att jag blev överlycklig när jag hittade den. Jag fann den på Åhlens för 349 kr.

Sist men inte minst en ur söt sjal från vila och den kostar 130 kr.

Vad tycker du om mina fynd? ;) 


Snygging

image556


Hennes jacka. Jag är helt såld.
Som jag har letat på Hm men ingen jacka hittad.!

Biktar mig

Detta vill jag att min pojkvän ska veta. Jag vet att han läser min blogg så jag tänkte bikta mig.

Jag vet att jag inte är världens bästa flickvän, men du ska veta jag försöker så gott det går.
Jag vet att jag är tjatig ibland, men det är bara för jag bryr mig så mycket om dig. Jag vet att jag surar ibland för ingenting i vissa stunder och jag försöker jobba på det. Jag vet att jag ringer alldeles för ofta men innerst inne är det för jag älskar att höra din röst. Varje gång jag träffar en trevlig kille så ser jag bara dig. Så som jag har letat så som jag bett för någon ska göra mitt hjärta hel.
Grattis, du har lyckas. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt på det är bättre att det tar slut nu innan jag blir allt för sårad igen. Jag minns en kväll jag grät så hela kroppen skakade och sov inte en blund på hela natten. Jag kollade i kamran och när jag zomade in dina ögon det var då jag visste att jag var fast. Jag ser liv hos dig, jag ser lycka. Jag har ständigt haft en mur runt om mig. Jag har varit rädd att släppa in någon. Jag lovade till och med mig själv att bli lebisk. Tyvärr var jag så dum och inte väntade med min oskuld tills den rätta. Men du har det finaste du fått av mig och det är mitt hjärta. Det har ingen annan någonsin fått, men det är för jag älskar dig. Jag har aldrig sagt det till någon förut ska du veta, för det är så himla stor ord för mig. 

Rädslan är stor, men med tiden kommer jag övervinna den.   

is like the wind, I cant see it but I can feel it ♥ A walk to remember

Åhlalalalala

Yes, nu är det klart. Om en vecka ungefär åker jag till Båstad där min kära familj väntar på mig. Så himla underbart när vissa saker inte blir som man tänkt sig ;) För en gångs skull ska jag iväg ensam men jag vet att jag kommer träffa en hel del människor. Kanske blir det en repris från förra sommaren? I hope so.! Under den veckan kommer inte mobilen vara på. Jag måste lyssna på min kropp nu. Det känns som man går snart rakt in i en väg. Jag är helt slut i hela kroppen. Jag säger bara tack och lov för killen i Ljungby. Nu ska man få åka lastbil till Gävle med. Inte illa det. Fast vi får se hur det blir i slutändan. och en sak till. Ni kan aldrig ana hur mycket jag verkligen älskar att jobba på Stop ett och hur jag uppskattar mitt liv. Jag älskar det jag gör. Nu är jag påväg in i mina drömmar.   

Båstad (Torekov) here i am ;)

image555

Jag älskar deras stränder. Det är som man är utomlands, får bara hoppas med att det blir massa solskén.  

Säg vad du vill men jag älskar hennes låt. Jag trallar jämt runt på den.

Marie Lindberg - Trying to recall

Morden i midsomer

Jag älskar den serien kan jag tala om. Jag är så inne varje gång att jag sitter och biter på naglarna.

 Något som verkligen rekomenderas sötnosar


image553


Varje tisdag klockan 21.00 på SVT ;)

Bard and Angelinas daguther

image552

Naw vad söt hans dotter är. Snacka om att denna ungen kommer charma alla världens hjärta.
Man ser direkt att hon fått mammas läppar.

Victoria beckham and David

image551

De är helt klart det snyggast paret.
Jag gillar skärpt Victorias väska på denna bilden.

En snutt ur min bok

Bara för ni är så söta så ska jag göra lite reklam från min bok ;)

Min bok heter: Att hitta ljuset ur de mörkaste dalar - Lovisa Wadman ( bara så ni vet har jag svårt att blir helt nöjd men den ska snart skickas in till ett bokförlag)

Detta är en liten del av introlgen.
Vad är meningen med livet? Vart man är så hör man hur fler och fler ungdommar tar sitt liv. För vissa är det svårt att förstå men för mig är det inte ett dugg svårt. Världen vi lever på är grym och hård. För svårt för vissa människor. Men i mina ögon är det fegt att välja den vägen. Det är ett egoisktis beslut. Ibörjan var det en som mådde dåligt. Efter någon har tagit sitt liv blir det tusentals fler. Vad ska man göra för att finna glädjen? Är det hitta guds kärlek eller söka bekräftelse från alla håll för att få en nöjd. Varje gång sluter man ögonen och försöker finna svaret. Det är svårt när man lever med en depression som kommer och går. Det är som ett mörkt rum följer än och tillslut tynger den ner än och man får svårt att andas.


Detta är verkligen en dröm för mig. Att få kunna avsluta mitt förfluttna och kunna släppa allt.

Jag får alltid frågan varför jag har skrivit en bok?
Det finns bara ett enkelt svar för det. Det var min förra pyskolog som kom på den idén efter hon har fått se vad jag hade skrivit. Sen vill jag hjälpa andra människor med min bok som sitter i samma mörker. Livet är så mycket mer än så. Fast det är svårt att se det när man är på botten men jag vill att denna bok ska bli en trygghet för dem att finna glädjen.

MOLLY VS. FERGIE

image550

Jag älskar vitt när det är sommnrens tider och denna klänningen var ur söt,
Vem bär upp den bäst?
Molly vs Fergie

Fy fan vad fult

image549


Men vad har hon på fötterna (!?)
Det var nog bland de fulaste skor jag någonsin sett.

Vad tycker du om dem?

.

Tre saker/personer jag inte förstår mig på:
Såna människor som förgriper sig på barn (De borde skjutas tycker jag.)
Egotrippade människor som bara tänker på sig själv
Hur socialen hanterar vissa situitioner. (De tror att en människa mår bättre om man placera bort dem från ens föräldrar)

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
En päronsoda
Några pennor och ett sött lite hjärta,

Tre saker jag gör just nu:
Lyssnar på musik
Fin slipar min bok
och tänker på att jag måste sova snart.


Tre saker jag vill göra innan jag dör:
Jag vill starta barnhem runt om världen så vissa kan få ett bättre liv.
Resa jorden runt och upptäcka världen
Skaffa barn


Tre saker jag kan:
Bjuda på mig själv till max ( Jag älskar att få människor glada)
Spendera pengar
Missa bussar. Fast jag går ut fem minuter innan missar jag ofta bussfan ända. Jag och bussar håller inte ihop ;)

Tre saker jag inte kan:
Hålla tider. Aja baja. I know.!
Göra flera saker samtidigt
Gå på toa utan att prata i telefon.

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
The used
Mandy more med only hope. Den låten ger sånt bra buskap
Lars winnerbäck. Hans röst, jag finner inga ord


Tre saker jag skulle vilja lära mig:
Jag har alltid velat sjunga bättre. Jag älskar att sjunga men det låter som en kråka ;)
Att vifta på öronen och inte röra en min. Jag diggar dessa människor.
Lära mig mer om kristendomen och möta gud. (Om han nu finns?)

Tre favoriträtter:
Tacos
Potatisgratäng och stekt kött till.
Chessehamburgaren på Donken. Yummie.


Om . .

image548

jag var lagd åt andra hållet så skulle jag aldrig banga med henne kan jag lova. Hon är HET ;)

Annorlunda köttfärspaj

image547

Detta receptet är för 6 personer

Fyllning
400 g

köttfärs
1 st

purjolök(ar)
0,5 huvud

vitkål
2 st

äpple(n)
1 tsk

curry
0,5 burk(ar)

majskorn


peppar
1,5 tsk

salt
1,5 krm

peppar
0,5 tsk

tabasco
2 msk

riven ost
Pajdeg
1,5 dl

grahamsmjöl
1,5 dl

vetemjöl
100 g

smör
0,5 tsk

salt
1,5 msk

vatten

Tillagning:

Pajdeg:
Hacka samman mjöl, matfett och salt. Tillsätt vatten och blanda snabbt ihop till en deg. Ställ degen kallt att vila.

Fyllning:
1. Skölj och strimla purjolök och vitkål fint. Skala och riv äpplena grovt.

2. Värm en stekpanna med matfett och bryn färs och 1 dl strimlad purjolök, ev i omgångar. Krydda under tiden med curry. Lägg i 2 dl strimlad kål, äpple och majs. Krydda med peppar, 1 ½ tsk salt och tabasco. Tillsätt ev lite vatten om det ser torrt ut. Låt blandningen bli het.

3. Kavla ut degen lagom stor att klä en ugnssäker form. Låt degen gå upp över kanten. Lägg färsfyllningen på degen. Vik ner kanterna och kläm till dem med en gaffel. Strö över riven ost. Grädda pajen i ugn, 225°, ca 20 minuter tills degen fått färg och osten smält.

4. Servera pajen varm tillsammans med en grönsallad.

RSS 2.0