Nannidags

Sov sött alla sötnosar.
Jag är helt slut i kroppen efter all städning idag. Jag tänkte ta och äta nu sen krypa ner i min varma säng. Det står kycklig och kullpotatis på meyn. Jag måste säga med att jag ber om ursäkt för min stavning. Jag fått en del anoyma klagomål men ni ska veta att jag gör mitt bästa. Nobody is perfekt sen har jag lite dyslexsi som inte gör saken bättre. Men det hindrar inte mig ifrån att skriva. Jag älskar det. Ha en fortsatt härlig lördagskväll :) Jätte stor kram till er alla.



image25


Bullschit

Jag blir lite smått ireterande på sånt, som om en tjej är längre än kille så skulle inte kärleken vara lika bra? Det är bara bullschit. Längden är bara en siffra tycker jag. Jag är själv lång, närmare en 179 cm lång och jag trvis väldigt bra i min längd. Jag har alltid fått höra att jag har en modell kropp för jag har så långa ben. När jag var liten blev jag retade för det och jag har haft enorma komplex över min längd men nu sträcker jag stolt på ryggen och visar upp min längd. Pga av att jag är lång så har jag haft en del killar som har varit kortare än mig själv. Visst får man extra blickar och det kändes ganska jobbigt att man var tvungen att tänka på att man inte fick ha för höga skor för då skulle det blir ännu större skillnad. Men vad har kärleken med en längd att göra? Jag kan hålla med om att det ser "bättre" ut när killen är längre än tjejen. Men vad spelar det för roll igentligen? Kärleken är blind och ovasett om man är lång, kort, small eller tjock. Det är insidan som räkans, men det är utsidan som ger insidan sin chans. Hur långa är ni? :) 

image24


Kolla bara på dessa
turturduvor. Det bara sprids kärlek från dem.



Sötnosar


image23


Jag tycker denna klänning är ruskigt fin. Den är sådär dock söt. Vem tycker du klär den bäst. Ashlee eller Elisha? 

Ge mig . .




image22





Kolla bara toppen vad söt den är. Den finns på ellos för 330 kronor.
Den finns även i andra färger.

Rosa moln

Jag brukar inte vara så jätte förtjust i blått men denna kappa är precis sån modell jag har letat länge efter. Hela den oufiten var skit snygg. Är inte kappan fin? Jag skulle vara världens lyckligaste om jag hittade någon likande modell i samma färg. Det är något som står högt på min önskelista.


image21























Drinkar

 

image19image20
 
Jag tycker att dessa drinkar ser lockande ut sen att de har så söta namn gör det plus i kanten med. Den till vänster heter första kärleken medans den andra heter stora kärleken. Love in the air mina små vänner. Jag hittade dem på mat/drink sidan www.tasteline.se som har allt med drinkar och mat man kan tänka sig.

Elegant

image18


Om jag skulle gå klädd såhär vet jag att blickarna skulle höjas enormt. Jag tycker outfiten är grymt sexigt men elegant samtidigt. Det är en outfit som jag kommer ha i sommar kan jag lova. Är det någon som vet vad man köpa såna här hängsle byxor till ett rimligt pris ?

Vitt är fint

image16




image17















































Får man inte en sommar känsla av dessa söta kläningar ? 
Från www.shopbop.com

Ett fynd

image15



Jag har alltid haft såna fördomar till billigt smink och man får det man köper det för. Sen när jag hittade denna rouge blev jag kär. Den sitter bra och lätt att lägga på och i solen glittrar det lite glitter. Så grymt bra är den och nog inte med det. Den kostar bara 39,50 kr på Hm. Nu ska jag sluta köpa de dära roguen för 200 kr. Detta är lungt det bästa fynd jag har hittat på länge & jag kommer spara massor av pengar. 


Puss

Nu har jag äntligen beställt denna pärlan. Får hoppas att den sitter som jag vill med annars har man bytesrätt. Förresten vad tycker ni bäst om. Shoppa in the real life eller nätshopping ?







Mannen i mitt liv

image13

Åhlalalala

Girls, minns ni denna bilden som alla talade om?
Denna kroppen.
Jag finner knappt ord. Ett riktigt ögongodis
.
 

image12



Önske outfit

Jag har surfat runt lite och så hamnade jag på www.stureplan.se och där jobbar min största mode ikon. Elin kling. Jag tycker hennes stil är så grymt fin. Kolla på dessa stilar. Vem skulle inte känna sig som världens vackraste i dessa kläder. Give me.

image10


image11

En tanke som slog mig nyss

Varför bryr vi så mycket vad andra tycker ? Man bara kör sitt eget race och kommer dit man vill. Lätt att säga men svårt att nå upp till. Alla söker vi bekräftelsle för att nå upp dit vi vill annars känns det som man inte har lyckas. Vi är beroende av varandra att höra vad människor tycker om än själv. Utan Kärlek och komplimanger kommer man ingen vart. Att ett litet ord kan göra så hela världen förändras på en sekund. Jag är en riktig flörtfia och det vet jag om. Jag har alltid varit sån och kommer alltid vara. Jag har någon speciell charm har jag hört. Det räcker man sitter i matsalen och en kille kollar på än och man får ögonkontakt. Man blir så glad och känner att man duger. Flörtning mer åt folket för det mår man bra av. Jag tycker att vi i Sverige är så stela och sura. Be happy och säg hej. Jag har märkt det den senaste tiden. Sen jag började hälsa och le så smittar det av sig. Det mår vi bra av. De blir som en annan stämmning där ute. Fast man har en underbar pojkvän så får man inte stänga in sig. Man kan inte bli beroende av en person för jag tror det förstör kärleken. Jag tror att svartsjukan upp kommer då. Jag känner att det funkar hur bra som helst när han lever sitt liv och jag mitt. Man behöver inte göra allt tillsammans och det är inte förbjudet att flörta med andra men det finns en gräns. Jag skulle verkligen inte uppskatta om jag var med min pojkvän och han satt och flörta med andra tjejer i min närhet. Därför skulle jag aldrig göra så mot han. Man ska behandla andra så som man själv vill bli behandlad. Lev med det mottot så kommer man långt och tänk för er vad ni säger innan det blir försent.

Nej så dåligt självförtroende har jag inte som ni kanske tänker på nu. Vissa dagar är bättre än andra. Vissa dagar bara njuter av att jag finns och ibland vill jag bara bort från allt. Jag känner mig ivägen. Livet är upp och ner som en bergodalbana. Men inerst inne vet vi någostans att alla har vi lika mycket värde. Eller vad säger ni sötnosar där ute i värmen ?  

R I P

Varför är livet så himla orättvis i vissa lägen ? Det finns nog inget riktigit bra svar på det. Det finns många gånger man vill sudda ut saker och ting & få det o gjort. Jag lider med den killens nära och kära. Jag tänker på de ofta och undrar hur de mår efter allt !?

Han var en av min brors närmaste vänner. Han verkade vara en underbart go kille. Man kan knappt fatta att det är sant. En galen tant som hon som dödade honom borde inte få åka på vägarna. Hans kompis som gick med honom säger något helt annat hur olyckan gick till och tanten har en annan version. Vem ska man tro på, det bara snurrar i huvudet. Jag lider med min bror för allt han måste gå igenom. Det gör ont att se att han är ledsen och jag önskade att jag kunde finnas där för han men det är svårt när han knappt säger något. Fast på ett sätt förstår jag han. Man orkar inte prata om det, man orkar ingenting. Jag kan inte sätta mig in i hans sitatutionen men jag vet hur det skulle känna om en av mina närmaste vänner försvann. Usch, jag vill inte ens tänka tanken. Dem är en del av mitt hjärta. Det skulle bli sån tomthet och oändlig saknad. Alla vet hur ont det gör att mista en som håller oss kär. Jag beklagar verkligen sorgen och jag hoppas att sanningen kommer fram och gåtan blir löst hur olyckan gick till.





image9





En öm punkt

Varje dag händer det 10 st våldtäkter om dagen.. På bara några sekunder så är deras liv förstört. Jag kan aldrig ana hur det känns att gå igenom något så svårt. Men jag kan försöka sätta mig in och jag vet en sak. Jag vill hellre bli mörda än bli våldtagen och leva med alla minnerna, smärta, rädsla, panik efteråt. Aldrig! Hela livet skulle vara förstört. Räcker med det som han gjorde mot mig som fick mig förasa av panik & ångest. Jag har fått kämpa riktigt hårt för att försöka kunna leva ett "normalt" liv. Jag har tagit avstånd till det mesta men så kom min riddare. Han förde bort all panik som jag aldrig trodde skulle försvinna och för en gång skull kände jag mig trygg i en killes närhet. Det var det jag bad om varje dag och tills slut kunde jag ta mig ur det stora mörka hållet som har följt mig en längre tid. Det bevisar också på ett sätt allt går bara om man vill, hur mörkt det än är.

Jag kan känna hans hård tag än & se hans kalla blick framför mig fortfarande . . Det ögonblicket glömmer jag aldrig. Men jag har "lärt" mig att leva med det.

Jag tycker det borde bli mycket hådare straff i Sverige. Kolla bara på hagamannen. Han kommer vara ute om några år om han sköter sig väldigt bra. Men allt det han lämnar till tjejerna så förtjänar han livstid. Han har förstört nästan 8 liv och får knappt något för det. Är det inte sjukt ? Jag blir arg på sånt, riktigt förbannad !

Sött

image7

Detta sminksättet är bara för sött. Rosa & allt.
Barbie goes rock !

Amerikanska pannkakor.

Min underbara pojke ville ha recept på amerikanska pannkakor som jag gjorde till honom i helgen. Så jag tänkte lägga ut det är så alla kan få sån där "extra på kryddan" till frukost. 

Detta recept är för 2 portioner.
1 ägg
2,5 dl lättfil
1,5 tsk bakpulver
2,5 dl vetemjöl
1,5 tsk socker
2 msk smält magarin
lite salt
Såhär gör du: Visa ihop ägg och lättfil. Blanda ner mjöl, bakpulver, salt & socker. Rör noga. Blanda ner smält magarin. Grädda små pannkakor i medel värme. Severa genast!

Åh hoxpocks så här blir restutatlet, goda blir de ;)

image6

Smaklig måltid !

Dödskallar

Jag har alltid tyckt att dödskallar är riktigt snyggt fast det börjar gå lite ur modet nu. Det är snyggt och både skrämmande. Lite mer åt det rockiga hållet men det är bara kul att växla stil ibland. Jag funderar på att sy min sjal till klänning. Tror ni detta skulle bli snyggt eller blir det för mycket ?



image5

Bikini


 
        ♥ Bikini från Lindex











Väskkalas


image1



♥ Väskan är från Hm


♥ Armbanet är från Gina tricot








RSS 2.0