Nu är det Agnes och Måns tur

Alla kommer väl ihåg den om talade kyssen mellan Marie och Anders. Jag talar om MQ´s julkampanj såklart.. I år är det ett annat par som kommer att få "hångla" loss lite. För här ska Sverige pryda med dessa par och bild..

image1895
 
Jag tror inte någon har missat att Dreamhack (Sveriges största lan) började idag på Elmia. Själv ska jag dit på lördag med Lisafisa och besöka flickorna och min bror. Tråkigt är det sista det kommer bli. Dags att röra på movsen och sätta sig in i naturboken but here we go . . 

image1896


Sov så söt alla underbara människor <3 Puss & kram.

Alla har sina brister

image1893

Hennes stora genombrott kom när hon var med i Föräldrarfällan och sen det gick bara framåt för henne.
image1891

Sen började hon satsa på musiken och men tyvärr gick det inte hon som hade tänkt sig..
image1892

Efter många sena kvällar blir det lätt såhär. Iallafall om alkhol är iblandad i kroppen.. 
image1894

Idag åker hon in och ut på behandlingshem och hon är långt ifrån den hon var.
image1890


Vad tror ni det är som ligger bakom sagan om Lindsay?Här bjuder jag mitt äventyr i bilder ;) Del 1

Här är girlsen som jag, Becca och Ange var värda åt. ;P

image1881

Och här har vi Mikel. (hur det nu stavas? ;P) Posarn nummer ett ;) Han var så söt när dem skulle åka. haha jag fick en slängpuss och massor av kramar blev det allt. Himla trevlig kille det där och hela tiden skulle han kalla mig blondie. Han kunde knappt utala mitt namn så det blev bäst så.
image1882

Det började med tacos hemma hos Becca och fråga mig inte vad kalle och jag gör.
image1883

Där efter drog vi till skolan. .
image1884

Och där blev det en hel del lekar.. Även charder ;)
image1886

Godis och sånt satt inte ett dugg fel . .
image1887

Kanske sveriges klock renaste bild? Ange leka modell, kalle är som han är och becca kör på sin normala pose haha swetties =)
image1888

Det hela avslutade med att jag och Sarah tog ett sista god bye kort.
image1889


I waiting here for you..

Hallå Gullisar =)

image1880


Allt okej med er? Det hoppas jag innerligt. Själv är det hur bra som helst.

Var ska jag börja? Jag är helt slut i kroppen men ändå tacksam och glad att jag har fått uppleva allt det här. Vilket äventyr och jag har lärt känna massor av underbara personer. Jag längtar redan massor tills jag ska till Danmark. Deras språk ska vi inte ens tala? Gröt i halsen!? I just kidding men vissa var det lättare att förstå men tack och lov att engelskan finns hehe :) Ta vara på om ni har utbyte med eran skola för det är det lätt värd. Fast det har varit knappt någon sömn nu dessa tre nätter har det gått hur fint som helst. I genomsnitt har det blivit 4-5 timmar per natt och det tar på krafterna kan jag säga ;) haha de är så söta när de ska försöka prata svenska. Undra hur jag låter igentligen när jag pratar danska. De skrattar ihjäl sig nästan så det lutar mot det dåliga hållet haha ^^  

image1879Jag är glad för att jag avslutade allt helt och hållet. Nu vet jag iallafall var du står. Vänner? Det är tydligen sån bullshit men jag väntar och tänker inte ge upp fast du skiter i mig totalt. För en dag kommer du inse vad du har gjort och jag lovar dig att finnas kvar vid din sida men ibland undrar jag ens om du är värd detta? Detta gör verkligen ont men sakta men säkert läker såren. Fast jag vill inte tänka tanken ett helt liv utan dig.


Finns knappast något värre än har ett hjärta i bitar?

Uppehåll

eller rättare sagt bloggpaus. Yes, det har jag. I will back on friday ;) Därför att jag har min kära dansk här på besök. Dem tar tar min all tid så vi hörs på fredag sötnosar =) 

Puss och kram Lovisa <3 

En dagens tack ;)

Innan jag bänkar mig framför andra avenyn så bjuder jag på en dagens outfit ♥

image1876


 

Vad tycker ni om dagens outfit?

Vi hörs imon =) Puss & kram <3

Älskade vän. Du betyder så mycket för mig Lisa ♥

Underbar dikt

image1874


Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna
Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst
eller vilja mest
Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst
eller att alltid lyckas
Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen
Att vara stark är
Att våga hoppas
när ens tro är som svagast
Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa
för att nå dit

Den som skrev denna dikten är så klok att jag nästan blir kär hehe  ;)

Nya veckorevyn

När jag såg att det stod NYA veckoporevyn blev jag genast intreserad

image1873

men fort jag öppnade en sida brast alla mina drömmar. Fy fasen vad den suger. Den blir bara sämre och sämre och mer lik Frida tidningen. En trogen läsare sa upp kontrakten idag ;) Köp den INTE säger jag bara. Den är inte ens värd 30 kr ;)

Always on my mind

God kväll världen =)

image1869

Saltisar är det bästa och det ser ut som jag har lugg jue. Men det är bara ögat kan se på denna bilden.. ;P

Jag hoppas att allt är bra med er. Själv är det kanon. Jag sitter här och mumsar i mig godis. Hoppas att ni har saknat mig förresten haha varför skulle ni göra det? För min blogg får en tankeställare och mår er bättre. Det är mitt motto med bloggen. Feel good nanananana Ni ska höra mina toner ^^

Jag saknar faktiskt min dansk. Jag drömde om en otäck dröm som vi inte ska skriva här. men det börjar bli mer och mer lik min dröm. Usch! Iallafall så har jag utbyte med min skola så en dansk klass skulle komma idag och jag ska vara värd åt en tjej ända tills torsdag. Mycket trevligt kan jag lova. Det är en ära haha ;) Iallafall sitter de fast i snöstormen. Shit vad det snöar och blåser i Jönköping. Jag hoppas verkligen att vädret klanar upp tills imorgon. För då ska vi skogvandra och det är äventyret är en annan femma ;) Hur är vädret hos er i där ute i kylan?Ikväll klockan 21.00 på tv 4 är det...

image1870

Svensk dokumentär från 2007. Victoria Larsson var endast några dagar gammal då hennes föräldrar fick besked om att hon led av ett allvarligt hjärtfel och ingen visste hur länge hon skulle leva. Reportern Susanne Edmark träffade Victoria första gången i december 2006. Victoria var då 8 år, och trots att hennes livsgnista var starkare än någonsin orkade hon inte gå i skolan. Endast ett donerat hjärta från ett annat barn skulle kunna rädda hennes liv. En kväll under våren 2007 händer det som Victoria och hennes föräldrar väntat så länge på, någon har skänkt ett litet bultande hjärta till Victoria och det är dags för henne att bege sig till sjukhuset.
Igår började dagen med idol . .

image1871

image1872

När jag hörde detta kunde inget annat ta henne ifrån segern. Hon kommer vinna hela skiten. Jag hoppas på det. Nog med idol snack för det är så överskattat igentligen men vem tycker ni ska vinna den?

Puss och kram <3

Halleluja moment ^^

image1865

Good damm it. Jag ser att jag börjar skriva lite som i boken Ett öga rött. Någon som har läst den? Den suger totalt och jag blir vansinne att boken är skriven på blatte svenska men samtidigt är den lärorikt och man får en titt och känsla hur vissa stänger ut utlänningar och hur de känner. Rasiter eller utlänningar som ser ner på svenskar eller när någon ser ner på en människa överhuvudtaget gör mig arg. 


Shit vad jag gråter.. Den videon är hur fin som helst och det värsta är att jag har missat Remo och Julia under alla mina år. Jag måste se den snarast haha ;) Den verkar hur bra som helst!Finns mycket jag saknar. . But people changes ands shit happends but life goes on..

image1866

Julen 2007 då du var i liv.

image1867

Tiden mellan oss. Den glömmer jag aldrig min älskade vän.


image1868

Kärleken mellan oss.

2007 Är nog det värsta som jag någonsin har gått igenom.

Det började bra. Jag var nykär och super lycklig. Jag invigde det nya året med mamma och mitt x.
Jag planerade att flytta till Gävle. Två dagar före jag skulle flytta hände det som inte fick hända. Min mamma valde att lämna den värld. Därefter gick det bara utför. Jag hamande i en djup depression pga av jag insåg hur dåligt mamma hade mått m.m Jag klandrade mycket mig själv av det som hände.
I somras dog mamma och då sket jag i allt för jag var uppe i min sorg.
Därefter sakta men säkert drog en underbar vän undan. Jag saknar henne så.
Sen förlorade jag han..


Samtidigt har det hänt massa bra saker.
Jag har insett vilka som verkligen är mina riktiga vänner.
Jag har insett att livet är värt så mycket mer värd än så och jag är så fullkomligt stark.
Jag vet nu hur mycket verkligen min familj betyder för och jag ska behandla de väl.
Jag har kommit min familj och släkt närmare än någonsin.
Jag är så glad att jag inte valde att flytta för jag fattar inte än idag hur jag kunde lämna allt här. Mitt hjärta och liv här och ingen annanstans.
Jag har kommit Becca närmare och insett hur underbar den människan är <3
Jag har insett att jag även har världens bästa klass som stöttar mig till hundra procent.
Jag vet nu också att jag klarar mig själv. Jag behöver inte en pojkvän för att vara älskad.
Jag duger och jag vet om det.
Mina dumma tankar äter upp mig ibland, men jag vet hur jag ska hantra dem nu. 
Det bästa är att jag har gått vidare och tagit klivt mot en hel ny värld med en enorm kraft.


Hur har erat år varit?

En vacker dag..

hoppas jag på det här också... Ser ni inte hur kära de är ;) ? Så vacker bilden i mina ögon.


image1863

Förresten ser ni vem tjejen är? Säger graaf er något ;) Nu måste jag städa men jag är tillbaka snart och då blir det massor av bloggning. Hej så länge ^^

It can only get better

image1862


Den tanken! Jag gillar det inte. Jag drömde om något farsansfullt om sånt som man inte ska drömma om igentligen. Varför är det alltid så när man förlorar någon så inser man verkligen hur mycket dem betydde för än.? Jag har förlorat två underbara människor som stod mig nära. Två för mycket. Det gör fortfarande ont. Jag klandrar mig själv för det men jag vet någonstans att inget av det var mitt fel. Ångest ångest nu måste jag tag i dem saker och ting. Jag vill bara få ett slut på det hela. Det värsta jag vet är när jag inser hur jag har sårat visa. Tyvärr är inte livet som en dans på rosor. .Jag ska snart se reprisen av idol sen blir det städning och sängen. Jag mår inte bra någonstans idag så sängen är min bästa vän ;) 


Börjar det inte bli lite överstyr nu? Vad fasen. Det gäller ju INTE liv eller död..   


NU börjar det. Hörs later...

God morgon på er förresten :)


Aldrig sårad av sanningen än lycklig av lögnen..

Jag är hemsk, tråkig, stor fotad, äcklig, fiser illa, har fräknar på näsan, hår under armarna, inte rakat benerna på en månad (det växer som en skog).


Pusssst det var skönt att ha de sagt. Sanningen är grym ;)
Han är bara för söt denna killen. Inte utsidomässigt men insidan you know.. ;P Vad fel det blev där? Klart killen är söt men inte min typ. Yess, ni hajar. Tummen upp för det :) Nu ska ni får höra på en underbar dikt Niklas skrev.

Kärlek jag skulle vilja
Kärleken den är grå.
I all olycka jag har
Varför ska du bedra?
Nu säger till mig
Jag älskar dig.


image1861

Jag fick fasen tårar när jag läste den första gången. Jag känner igen mig själv så hårt i den. Fasen vad svårt det ska vara att ta ett kort i en skolkatalog ^^ Men längst upp andra till vänster har ni killen som har hjärtat på rätt plats ;)

Nu är det äntligen mat tajlalalala... Puss på er <3

You sucks . .

image1856

Och du vet om det.. Rubriken är allt lite lockande eller hur ? mohahaha ;) Om man tänker efter hur mycket dåligt som syns på nyheterna och i media är det inte konstigt att vi blir hjärntvättad att världen är grym eller blir deprimerade. Jag läste nydligen en artikel om en mamma som dödade sitt egna barn, igen händer det som inte får hända. Uppmärksamheten blir stor och jag läste någonstans att minst 100 barn dödas varje år av sina egna föräldrar i Sverige. Det är hundra för mycket och den siffran skrämmer mig rejält. Att bli mamma är bland de bästa jag vet (fast jag inte har barn kan jag säga det för de som har det ser man bara hur deras lycka lyser.) Jag förstår inte hur de tänker när man dödar sitt egna barn. Det finns ingen tvekan om att man är sjuk och behöver hjälp. Jag skänker massa kärlek till denna killen som är en ängel nu. Hälsa mamma från mig :)

image1857 Jag var tvungen att åka till A6 fast min kropp sa ifrån. Den gör det nu med jag slås för att få in de där jäkla tagenterna haha. Usch vad trött och HÖG jag är. Nog med klagandet ;) iallafall fick jag ett tips för ett tagsen hur man får bort fet, blank och finnig hy. Och det är något jag har men det har blivit mycket bättre och jag jobbar på det. Jag var inne på Kickis och de som jobbade där var helt underbara. De förklarade i minsta detalj hur jag skulle göra och allt gick på 360 kr. Om det blir som de sa är det värt varenda örd men vem drrömmer inte om den perfekta huden? haha lättlurad som man är och jag vet att huden påverkar också vad man äter. Så skärpning LOvisa.

image1858

På köpet fick man också detta..Tusen tack för tipset. jag hoppas det funkar lika bra som det gjorde för dig!

Och ett super söt linne från Hm med roster på fick också följa med hem. För ynka 98 kr blir det ditt.

image1860

Nu ska jag kika ner och kolla om maten är klar sen blir det soooooooooooooova hehe =)
Sov underbart alla så hörs vi imon.
Puss& kram Lovisa <3

För sjutton bullar . .

Är ganska nydligen hemkommen både från jobb och en trip på A6. Mina ögon slocknar när som helst och tur väl att det inget är bra på tv ikväll för jag ska sova ändå. Men först ska jag göra mig lite social ;) Lets start and here we go . .

image1853 image1854

♥ Linne Tessie
♥ Stövlar Din sko
♥ Armband Hm
♥ Satinjacka Hm

Vad tycker ni om dagens outfit?

Åhhh var jag busvilar efter denna klänningen. Damn, den ska jag ha i nyår.

image1855

Är ni helt goa eller ?

image1852

Tror ni inte jag blir ännu mer tvär sur när jag såg vem som åkte ut igår? Är det desperata fjortisar och kärringar som röstar eller var klämmer skon? Nu hejar jag på Marie. Låt henne vinna hela sikten ;)Vad säger du?


Dumma sveriges folk. Vad tänker ni med? Ahhhh haha ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen men vi hörs senare :) Pusselliespuss * 

Freaky friday

Hallå snyggingar ;)

image1847
Stått där i flötet och luktar som kom och hjälp mig ;)

Jag var hemma runt tre inatt och halv tio ringde dem och frågade om jag kunde jobba idag i ungefär två - tre timmar. Snäll som man är ställer man upp fast huvudet värker och jag är frysen som bara den från igår. Jag har ont precis överallt och är övertrött. Men jag tänkte jobba de få timmar sen genast hem till min varma säng. Det känns som jag är bakis plus hundra tio. Igår var rekordet med. Jag lyckades hålla mig vaken 22 timmar pga av jobbet. Detta tänker jag aldrig göra om men jag behöver pengarna jue =/ Sen trivs jag så bra där med :)

Här får ni en smakprov på hur det ser ut . .

  


Nu sitter jag här och vill att det ska bli tolv så jag kan få sova igen. Gäsp! Jag är väldigt sliten och resten av helgen ska jag bara ta hand om min kropp och soooova haha :) Annars är det hur bra som helst. Det är som fisken i vattnet ni vet ;) 

Jag blev så lack igår på Carro. Stackars henne och detta kan inte hon rå för. Men igår insåg jag att jag har TRE prov varje vecka fram till jul. Som min lärare sa. "Lovisa nu kan du se fram till jullovet något extra, om jag gör allt jag säger ;) " 

image1848

Tack älskade vän för att du ställde upp igår. Det betyder så mycket för mig. Du är den bästa gumman ♥ 

När tankar blir till ord . .

Ta detta med en nypa salt nu ;)

"Jag är blond ganska storbystad, lång som en vandrare pinne och en desperat fjortis, jag erkänner jag är en fjortis så långt man kan komma. Hålla era killar för annars är jag i farten, jag dricker så jag stupar, jag går i kortkort bara för få synas. Min självkänsla ligger på noll. Jag heter fan Lovisa. Det säger ju allt."

image1843

Många dömmer mig såhär eller fåtal. De som läser min blogg och dömmer mig pga av bilderna och inte tar något med humor är såna loseres. Yes, det är ni. Öppnar käften bara för det lilla. Jag har sagt det förr. Sluta läsa min blogg om ni inte gillar det. Gör er själva en tjänst för tusan ;) haha som sagt ta detta med en nypa salt för de känner mig vet att den personen är den sista jag är men en sak är säker. Jag kan gå i kortkort ibland men det är för jag är stolt över mina ben och min själkänsla ligger långt ifrån noll. Jag vet att jag är bra och jag visar det på rätt sätt ;)De bästa knepen till den perfekta hyn och till budget priser.

Har du någon tänkt på hur mycket pengar du har lagt på skönhetprudukter?

Här har jag t.e.x en hemma gjord ansiktsmask:

youghurt
honung
citron
olivolja
ha den i 20 min sen tvätta av :DMina bästa skönhetstips:

- Vaselin på naglarna och nagelbanden, de blir släta och starka då.
- Om du har skitigt hår och inte hinner tvätta det innan det går ut, pudra över mjöl och kamma sedan igenom håret. Det ser som nytvättat ut och du kan vänta med att tvätta det till du kommer hem!
- Använd babyolja i badet och smörj in huden med babyolja efter att du duschat, den blir jättemjuk och len då.
- Köp en bra ansiktskräm, helst oparfymerad och utan en massa äckliga tillsatser.

image1844

- Bada händerna i en skål vatten och babyolja. Ger fina naglar och muka händer.
- Peta bort smutsen under naglarna!
- Använd inte så mycket smink. Okej med ögonskugga och mascara och annat som är på/runt ögonen, men om man använder puder och foundation och annat kladd i fejan åldras huden snabbare. Du får lättare problem med hyn och dessutom får du rynkor tidigare än andra.
- Undvik brun-utan-sol-krämer.
- Sola inte mycket över huvudtaget.
- Smörj in huden varje dag.
- Mosa en avokado med lite mjölk alt. yoghurt och några myntablad och använd som ansiktsmask en gång i veckan.
- Tvätta bara håret 3 ggr i veckan. Många tvättar varje dag och det är inte bra för håret. Helst ska man bara tvätta håret 1 gång i veckan, men det kan nog vara lite svårt att hålla. Undvik även att duscha varje dag, det räcker med varannan. Om du lätt blir svettig under armarna eller så är det kattvätt som gäller, tvätta dig bara under armarna morgon och kväll.
- Använd kam istället för hårborste, det sistnämnda sliter mer på håret. Och kamma aldrig håret när det är blött för då blir det också slitet.

image1845

Ett annat bra tips är ju att inte peta sig så mycket i ansiktet.. händerna är den värsta bakteriefällan och att peta sig i ansiktet leder lätt till finnar och skit. Och så kan man naturligtvis bli förkyld och så.

Nu ska jag krypa ner i min varma säng med varm chocklad och macka sen blir det öppna so-boken. Uhhha. Ingen höjdare men sen det kommer efter är något. För det kommer mera lalalala...

image1846

SOLO läsning är helt klart bäst.. Sov så sött inatt sweeties =)
Puss & kram Lovisa <3


Världen snurrar

Jag är sådär trött så det känns som hela världen snurrar och jag spyr på tanken att jag måste plugga för jag har prov imon. Dumma mig som är ute i sista sekund. Why? Men det är typiskt Lovisa syndromet haha ;)

Jag snodde en lista från Erika så när jag ändå är i farten so lets start . .

image1842


Berätta om första fyllan
Jag var runt si så där 14 år. Trodde jag var sten cool med en giftpinne i munnen. Jag och de tjejerna som jag umgicks med då åkte till Torsvik och köpte sprit av en lastbilschaffis och jäkla vad stolt jag var. Jag kommer till och med hur illa jag tyckte de smakade. Jag fattade inte hur människor kunde dricka den skiten men jag tvingade i mig och hoxpuckus började jag spy. Jag vet hur stolt jag var då men idag skäms jag för det och det skulle aldrig falla mig in att dricka något som smakar skit.  

Berätta om första kyssen?
Det var i trean och jag var med i en tryckare tävlinge. Jag var skit nervös och när han stoppade in sin tunga i mun blev jag alldeles knäsvag och sen när vi skulle få till det (med tungan alltså ;P) så bet han mig. haha vilka minnen. Jag dumpade direkt han efter det. Stackars kille =/

Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Min utstrålning, mina ögon och mina ben såklart. De är unika ♥

Förresten . .

Såhär såg jag ut igår och det får blir dagens outfit ;) Talalalalalala ;P

image1836
♥ Vita jeans Once
♥ Sjal Farmors gammla
♥ Svarta Gina tricot klänningen ;)

Vad tycker om dagens outfit?

Jag måste också tipsa om alla underbara sjalar som finns och är grymt inne. En sjal kan puffa vilken outfit som helst.
 
Dem lyckas alltid..
image1838

En annan femma är. Fast de är inte lika mycket guldvärd som hennes älskar jag dem.
 Här är mina favorit sjalar . .

  

Puss och kram Lovisa <3

I am back from that moment . .

Hejsan snygginar =)

image1834
Den posen haha ;)

Allt bra? Det hopppas jag innerligt att det är. Själv är det som fisken i vattnet. Livet leker ni vet. Jag älskar den känslan fast det är gör mycket i skolan just nu och tyvärr blir restutaltet med dålig blogging. Jag har precis kommit hem från skolan och är lite smått irreterad haha det var tacos idag men de serverade ingen OST. What a hell? Fast jag ska inte klaga. Det satt fint fint i min mage :)

Vilken dag alltså. Var ska jag börja? Jag med mina killar ;) Jag mår riktigt bra att vara singel för här ska det dejtas och flörta i massor. Jag får sån energi när jag är i skolan och ser han hihi so sweet :) Mitt span ni vet. Han vet vem jag är nu iallafall. Tack vare Becca. Hon säger det inte lite lågt heller. Hämnden är ljuv gumman, vänta bara ;) Annars träffade jag en kille idag på extra Eng stöd. Han var så söt med att han tog hand om min sjal och gick och letade efter mig så jag skulle få min sjal och sen när han fick ett léende och våra ögon möttes så försvann jag till de bra drömmarna ni vet ;P Jag faller pladask för ett léende med fina tänder helst ska han ha bruna ögon och brunt hår. De är helt klart Lovisa killar ♦

Jag är riktig taggade till Lördag. Då ska det dansas ;)

Nog med killar. Igår hade jag öppet hus och därför blev det ingen bloggning. Det kändes hårt att gå i skolan ungefär 12 timmar. Usch tanken får mig att rysa och sen såg jag inte han heller. Ingen bra dag igår men flickorna lös upp min dag :) Såhär ser min skola ut förresten. Tråkig och man skulle kunna tro det är ett fängelse haha precis ;) de har inte gjort om den på 27 år men nu har de äntligen kommit igång.  

image1835


Puss på er alla <3

Se och njut tjejer!

Jag satt nyss och pratade med Lisa fisa i telefonen. Hon säger hej förresten haha ;) Hon är så jäkla skön den tjejen men i vilket fall så gogglade jag på HUNK på goggle och detta var restutaltet. Dreggla nu girls haha ;) Jag har även min oseriösa sida you know ;) Från okända boys till hunkar. .

Grrrrrrr....
image1829

haha men jag lämnar lite åt fantasin ;)

Kolla in magarna.. Åhlalalala ;P
image1830


image1831

image1832

image1833

Dessa killar som man aldrig får nog av. Inte att jag faller för sånahär killar. För välträndade killar it is no my thing. Slusk så in i sjutton ska det vara. Lite att ta i ni vet. Go och glad kexchocklad ;)

Vem tackar nej?

På tordag då ska jag göra det. De ni ;)

Hallå hallå snyggingar =)

image1822

Jag är nyss hem kommen från bibblan. Pussst! Påvägen hem fick jag med mig en liten godispåse på köpet pga av allt slit. Det är något jag verkligen rekomenderar. Plugga på bibblan dagen före ett prov. Efter jag började med den trenden har jag fått minst Vg på varje prov ;) Jag har verkligen hittat min studieteknik. Jag belönar också alltid mig själv. Hoppas bara att den lyckan sitter i imon för då har jag nämligen prov i barnens och ungdomarnas pyskologi och hur man ska hantera dem som har de svårt m.m Det är en ganska lätt match för men det är runt 35 sidor vi ska få in. Men jag kan en hel del innan jag läste pga av mina efarenheter, kunskaper, känslor och upplevelser. Håll tummarna imon så är ni för söta haha ;) Får se hur det hela slutar men bra ska det allt bli :) 

En tanke som slog mig. Jag har alltid tänkt så som jag själv vill bli behandlad ska jag behandla andra men det är motto är igentligen så bra. Ibland kan det bli fel om man strävar efter det. Men om det finns i baktanken i varje hjärna så skulle allt bli fasen så mycket bättre och remember. Var ärlig mot dig själv så kan man vara ärlig mot andra och acceptera det som har hänt. Sen stänger du in i det facket och går vidare. Lyssna på pyskologen Lovisa nu haha ;) But here we go . .


image1823

   

image1827

Vad tycker ni om dagens outfit?


Själv så tycker jag att dagens outfit blev så fel idag så jag ska redan nu ta mig en titt och luska fram morgens outfit. Inga missar här inte... Kände mig som Sveriges tattare idag ;)image1828

Förresten på Torsdag ska jag göra det. Jag har gett mig fan på det fast jag kommer skämma ut mig totalt. Men vad har jag att förlora? Precis.... Ååååh vad stolt jag kommer vara sen att jag tog mig mod annars hoppas jag på att få se han i mon.   

Snäppet vassare ^^

image1820


En tanke som flög i mig. Ofta säger man att Blondis have more fun.. Tror ni det ligger någon sanning bakom det? Sure, glädjen sitter inte i frägen men det känns som blondier strålar på ett annat sätt fast bruntter är så mycket sötare.Jag har faktiskt aldrig varit brunett och det skulle aldrig falla mig in pga av att mina fräknar som jag har på näsan och min ljustyp skulle inte matcha.

image1821

Se och hur vacker denna tjejen är.. Ibland kommer tanken. Tänk om såg ut såhär.. Inte skryta men jag tycker mina ben är snäppet snyggare :) Innerst inne är jag rätt nöjd med mig själv men ibland så önskar. Girls, jag vet att ni känner igen that bad feeling!?

Nu kör vi på en annan femma ;) Annars är det som fisken i vattnet. Som vanligt måste jag upprepa att jag har massor att göra. Mitt schemma är fullspäckat nu mohahaha ;) Jag har redan planerat allt vad jag ska göra ihelgen. På fredag ska jag jobba hela kvällen som tur är har jag en ur söt och underbar vän som ställer upp och gör mig sällskap när jag stänger för jag tycker det är så läskigt sen på lördag ska jag ut på krogen och på Söndag blir det bio med sötnosen Becca. Härligt. Det är en helg jag ser framimot kan jag tala om ;) Först ska jag genom lida en vecka med mycket prov. Usch, tro inte att den där matteboken och pyskologi boken lockar mig? Hell no haha ;) Men nu måste jag tyvärr dra mig i arslet och röra på mig. Plugga stavas det och det är inskriven i pannan nu. Men vi hörs imon sötnosar så ni får ha det så gott.
 
Puss och kram Lovisa <3

Efter regn kommer solsken ;)

Hejsan snyggingar =)

image1817

Jag var helt inställd på att jag skulle plugga direkt när jag kom hem men så ropade min bror, Lovisa du har fått brev. Åhlalalala tänkte jag ;) Och så var det ifrån min söta mormor. Jag sken som en sol när jag öppnade det men grät i floder efteråt. Hon skriver så vackert om allt. Alla ord satte sig i hjärtat och det märks att hon sktiver från sitt hjärta. Att jag grät beror på att jag saknar mamma något fruktansvärt och hon var sån underbar människa. Mormor nämde ofta att hon alltid skröt om sina barn och det bästa hon någonsin gjort var att föra oss till världen. Hon var eller förresten är så stolt över oss. Allt gjorde hon med kärlek. Till och med detta. Hon förtjänade inte det här och hon ställde upp för precis alla. Varför är livet så jäkla orättvis för?

image1819


Jag har mått piss nu i två dagar. Jag vet att detta tar tid och att det kommer och gå. Men jag känner sån press med så jag har inte tid att sörja. Jag vill inte skriva för mycket här och det dum huvudet som skrev att jag inte hade sörjt min mamma tillräckligt gjorde mig fruktansvärt arg. Om jag hade de vetat vem det är så skulle jag ta henne en omgång. Lätt ;) Ingen kan fortså förutom de som är med i spes. Utan er hade jag aldrig stått ut ♥

Ni får ursäkta att det har blivit så mycket om mamma men ni som läser min blogg och vet vem hon var kan hojta till. Jag vill se hur många det är som verkligen kände henne =) För alla vet att hon är en UNDERBAR person . . Here we go...


image1818

Inget anvenserat om man säger så ;P Jag försov mig så jag tog det som låg närmast hehe och flätor. Kände mig som pippi kan jag lova ,)

Puss & kraam <3

Ännu en listaimage1816


10 av mina främsta intressen:
Snacka om killar med Becca
Träffa vännerna
Mysa med familjen
Vara ute i stallet
Shopping i mängder..
Dansa hela natten lång.
Partja
Fika på mysiga café
Skratta i stora lass
Musik och glo på filmer

9 saker som jag avskyr:
Falskhet
Fördömande människor (fast alla har det lite i sig, tyvärr) Ingen är ju perfekt!
Människor som bara tänker på sig själv
Alkohol (För det förstår så mycket för många.) Visst är det kul att dricka men det finns en gräns.
Messost
Fotsvett och sån där vidrigare lukter ;)
Krig
Orättvisa
Att bli sårad

8 saker som jag uppskattar:
Min underbara familj och vänner
Sovmorgon
Kärleken
Att sitta vid solnedgången
Oväntade överraskningar
Ärlighet, fast den gör ont ibland.
Att se människor lyckliga
När min nära och kära mår bra

7 saker som jag gjorde sommaren 2007:
Jag var i Båstad med Vicki
Jag var på världens jobbigaste begravning.
Sommarjobbade nästan hela sommaren
Hade en underbar sommar med mitt X
Var ute i Stockholms skärgård och myste massor.
Var och shoppas i Stockholm med Lisa och Mamma.
Grillkvällar ute och spelade massor av kubb

6 plagg som jag älskar:
Leggins och tjocka strumbyxor.
Klänningar
Jenas
Mysiga och stora koftor
Latex tights
Skinnjackor

5 av mina bästa minnen:
Den dagen då jag insåg att "livet är värt så mycket än såhär".
Den dagen då och jag mitt x blev tillsammans
När jag var på Öland
När jag åkte Finlandsfärjan med Mamma
Tiden då jag spelade fotboll och alla cuper vi var på samt när vi vann serien

4 saker jag ser fram emot:
Julen
Den dag då och han kanske blir något haha ;)
När jag får mitt körkort
När jag och Lisa åker till jul Liseberg.

3 pinsamma saker jag gjort:
Ropat namnet på en person och gått fram fast det var helt fel person
När jag tappade tallriken i matsalen och alla roppade och alla klappade händerna
Har sakt en sak om en person som jag kanske inte borde ha sagt så, stod hon där och hörde allt. Snacka om att jag skämdes öronen av mig.
När jag skulle gå till en kille som jag tyckte om så snubblade jag på mattan. haha det är typiskt mig ;)

2 lukter jag älskar:
Nytvättat
Escadas sommarparfym

1 sak jag borde göra nu:
Höra av mig till vissa människor

Just only for you . .

image1815Jag minns riktigt klart den dag jag träffade dig.
Den dagen som jag sluta andas nästan för din skull.
Den dagen jag insåg att man ska inte dra alla för en kant.
Dagen som varit en av den bästa hela mitt liv.
Du fick mig att leé. Jag var så lycklig med dig.
Du fick mig en kraft som aldrig någon annan kunnat fixat.
Du stod ut mig en bra tid fast jag för det mesta var så kall och sa. "Bättre vi ger upp".
Du fick mig att inse man måste tro, hopp och kärlek.
På slutet blev det ombytta roller. Allt skit du hade fått stå ut med gav du tillbaka.
Allt var redan försent men du fick mig att inse ännu en sak.
Man ska uppskatta det man har och inte dra allt förfluttna.
Jag var allt för dig och du var allt för mig en gång.
Många var imot vårt förhållande men vi gjorde det så inte det krashade.
Det var när jag med gråt fyllda ögon och tittade in i dina ögon som jag insåg hur fel det här är.
Jag hoppas att du aldrig få för dig att det vi inte hade var äkta.
Allt jag kände för dig menade jag vartenda ord.
Jag gjorde så många fel, så många grejer.
Men som sagt. Man lär sig av sina misstag.
Flera dagar har gått och jag har aldrig mått såhär bra och det mesta är tack vare dig.
Jag har också hittat en annan som jag tänker ge mitt hjärta till.

Du var unik men jag tror och hoppas att jag möter den där kärleken igen.


Det kanske är därför mitt hjärta känns ibland som det är i tusen bitar. . Saningen var att jag var kär och den känslan vill jag uppleva igen :)

Och du. Klart jag tror på en andra chans. Man vet aldrig hur det blir om trettio år. Det är bara ödet som vet det.

Denna låten är passande.

Ibland blir det inte som man har tänkt sig . .

Hej snyggingar =)

image1813

Idag är det si och sådär och det är en jäkla bra och passande låt som spelas i bakgrunden. Jag mår illa med Magnus Uggla haha ;) Kan det blir bättre? Klart, det kan det!!
Annars har jag städat tills nu. För idag firar vi min lillasyster som fyller på Onsdag. Hon är så söt den lilla plutten. Hon kommer alltid vara min bästa syster men något som är kul att hon jag och börjar ha samma kläderstrolek, så jag kan låna hennes kläder ibland. Allt i ett you know ;)

image1814

Idag är det ju söndag med och imon blir det skolan. hoho hoppas på att få se pippip.. Säger bara stackars min familj som får höra på mitt tjöt ^^ Min farmor är så go. "Lovisa har du lagt in en stöt nu eller?" Alla väntar på spänningen ;)  

Vet ni vad jag nästan skulle göra vad som helst att få tillbaka? Det är att få mamma tillbaka. Det skär i mig att det är jul snart och inte hon är här. Hela dagen har jag tänkt på henne och allt det vi har gjort tillsammans spelade upp som en film. Jag skrattar men samtidigt gråter jag för jag saknar henne så. Jag kan inte fatta än att hon är borta för all evighet. . Att jag aldrig mer kommer få se henne eller att hon inte kommer få träffa sina barnbarn som kommer en vacker dag. Jag har en sån där bad mumday :'( Jag hade tänkt jag skulle ringa både Lisa, vicki och Becca. Men just nu mår jag så fruktansvärt dåligt att jag inte ens orkar det och det är illla. Jag ska krypa ner under täcket och hoppas på att det blir en bättre dag imon. Klart, det kommer blir när jag får se han och träffa flickorna ;)

Det sägs att tiden läcker alla sår men jag tror inte det gör i detta fall.

Grattis älskade farbror :)

Andas in och andas ut. Nu börjar jag känna den där stressen igen. Usch gillar det icke... En vinstlott för mig är att klara skolan med minst sex MVG. Jag måste sluta sätta för höga krav nu. Kroppen börjar verkligen säga ifrån. Jag känner mig helt utmaddad och stressad så in i bomben.. Någon mer som känner igen detta dialemat?Denna båten är fasen ingen höjdare ;)

image1807


Det är ju inte en vanlig dag för idag fyller min kära farbror 44 år ;) Gammal gubbe börjar han bli allt ;) "Men blir bara snyggare och snyggare med åren" haha så klockren var det som han sa.

Såhär såg jag ut idag. Here we go... Mycket svart blev det idag, men jag har ju kappan och halsduken på så min vita klänning under syns bara en liten mini del. Annars känner jag mig rätt så fräsh för jag är hel osminkad och inga lösisar på. De ni ;) 

image1808

  

Vad tycker ni om dagens outfit?
Förresten. Missa inte filmen som går ikväll på tv 4 klockan 21.00 ikväll ;)

The good girl.

Amerikanskt drama från 2003. Justines liv har inte blivit det hon drömt om. Hon är gift med Phil som utan tvivel älskar henne men de har inte lyckats få några barn. En dag på jobbet möter Justine den passionerade Holden och det känns som om hon träffat sin själsfrände. I rollerna: Jennifer Aniston, John C Reilly, Jake Gyllenhaal. Regi: Miguel Arteta. Bredbild.

image1809

En riktig Lovisa film men nu ska jag äta tacos sen blir det massor av plugg och smått mys.
Det lätt inget vidare. Men jag måste plugga lite smått idag. Vi hörs och ses imon :)
Ha en fortsatt trevlig kväll

Hej hopp gummisnopp ;)

Hejsan babes =)

image1804

Jag sitter just nu hemma hos farmor och hela tjocka söta släkten är bänkade framför Hv 71 ;) Hoho heja heja Hv 71 fast de skjuter snett just nu =/ Annars är det fint. Min söta mage har både fått i sig en och annan godibit. Jag ska snart iväg med mamma och handla storhandla mat. Jag tror jag har hittat den perfekta nyårsklänningen . .

image1805 

Och dessa till. Jag fullkomligt sold på den röda färgen you know ;)

image1806

Näe nu måste jag pysa.. Men ni får ha de så gott så hörs vi =) Puss & kram Lovisa <3

En dagens, tack!

Bättre sent än aldrig men jag glömde ju att slänga in dagens outfit igår so here we go . .

image1799

 

Himelslikt den jag hade när jag gick ut förra helgen på 40 års festen men jag var så stressad så jag tog det som log framme ;) Sen har jag min mysiga halsduk med från Hm.

Vad tycker ni om dagens outfit?Tänk att få äga en sådan klänning. Det är en storslagen dröm ;)

image1803

Shet mama. Kunde inte först se att det var Britney där först. Vad vacker hon var.,;P

You can do it . .

image1802


Hur gammal är du om fem år?
 23 år

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Jag har nyss vaknat så ;)

Hur lång är du? 1.79 cm lång :)

Vilken är den senaste filmen du sett? Askungen 3

Vem ringde du senast? Becca

Vem ringde dig senast? Mamma

Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vad det gäller. Innan älskade jag att prata i telefon men nu har jag börjat tröttna rejält.

När såg du senast din mamma? Igår kväll.

Vilken ögonfärg har du? Blå

När vaknade du i dag? Halv tio ungefär 

Vilken är din favoritplats? Att sitta på stranden en som man tycker om och titta ner på solnedgången eller ligga på stranden och kolla upp mot stjärnorna.

Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag tror jag inte bor kvar här för jag vill flytta till oslo. Förhoppningsvis har jag familj och en hund samt jobbar jag med det jag drömmer om..

Vad skrämde dig om natten som barn? En elak granne som vi hade som hete osten. Han kastade allt grus på mig så jag var livrädd för han haha ;)

Vad fick dig verkligen att skratta senast? Det var något jag nyss såg på tven ;)

 Hur stor är din säng? 140*200

Har du stationär eller bärbar dator? Snart har jag både och

Sover du med eller utan kläder? Frusen som jag är så sover jag oftast i sovlinne/t-shirt, pyjamasbyxor och är det riktigt ruggit även i strumpor!

Hur många kuddar har du i sängen? 6, sover med 2 dock

Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Jag älskar skor och har det en hel del men på sommaren är det helt underbart att gå få barfota i sanden.

Är du social? Självklart!

Vilken är din favoritglass? Magnum mandel

Tycker du om kaffe? Näe usch..

Vad dricker du till frukost? Olika, juice eller oboy

Kan du spela poker? Joda

Tycker du om att mysa/kela? Ohja ;)

Känner du någon med samma födelsedagsdatum som dig? haha min mamma och jag fyller samma dag. Det är lite små coolt ;)

Kan du några andra språk än svenska? Inte flytande iaf!

Har du någonsin åkt ambulans? Nej

Äger du dyrbara smycken? Vissa smycken betyder mer än andra men värdet skiter jag i ;)

Vad har du närmast dig just nu som är rött? En godispåse. Yummie :) 

Kan du byta olja på bilen? Snart så kan jag det. Jag börjar lära mig det lite smått.

Vilken var den senaste boken du läste? Jag är tvungen att läsa "Ett rött öga" och den boken suger verkligen. Ingen som jag rekomenderar om man säger så ;)

Läser du dagstidningen? Ja

Prenumererar du på någon veckotidning? Inte längre men i julklapp får jag en del sånt ;)

Dansar du i bilen? Lite svårt kanske, men man kan ju alltid digga ;) haha

När var du i kyrkan senast? På mammas bergravning.


Mattias åkte =/

Vilken tur jag har ;)

image1796

Om man går in på internet kan man inte missa idol någonstans men vilken tur jag hade ;) Min älskling åkte ut =( Usch, fasen vad lack jag blir. Jag måste genast kolla reprisen på Söndag. Noot good. Undra om han verkligen var så dålig eller har rösterna hörslen i röven? ;) haha Här är en som erkänner att han var sämre än Mattias. Aaah :( Ni som såg det igår. Tyckte ni rätt åkte? Tell me babes..


Jag blir lika lack som jag blir på denna bruden. I just kidding ;) Men jag stör mig så hårt på henne men vem gör inte det ?

image1797

Kommer ni ihåg henne? Hej fiskläpp hej ;)

God morgon.

God morgon sunshines =) Allt bra? Det hoppas jag innerligt att det är.

image1791

Det är många bollar i luften nu. . . I vilket fall så blev det inte mys framför idol igår. Jag dissade det och åkte upp till my man istället. Usch, vad jag frös och det känns nu kan jag lova. Jag har blivit skit förskyld men det var det nästan värt. Det blev inte en snabbis ridning men mamma lärde mig massor igår och ju mer jag håller på ju mer älskar jag det. Men sängen blev min bästa vän när jag kom. Jag var helt slutkörd haha ;) Mamma jag vet att du läser det är men bara så du vet hade jag grymt kul igår :)

I was ready for stallet ;)
image1792

image1794

Jag pratade lite igår om att många tyckte det var konstigt att jag hade två mammor. I mina ögon är det inte alls fel pga av jag att träffade min (sty!?) mamma när jag var riktigt liten och sen har jag växt upp med henne när pappa fick vårdnaden av mig och min bror. Om jag ska vara ärlig älskar jag dem båda två lika mycket. Jag kan inte välja någon av dem om jag skulle vara tvungen. Men en av dem lever och en av dem är död. Usch det var tungt att skriva det där. Men min biologiska älskade mamma som gjorde att jag kom till världen tog sina sista andetag i somras. Det är en dag som förändrade hela mitt liv. Om jag ska vara ärlig tycker jag inte det är jobbigt längre att prata om mamma men jag förstår att ni kan bli lite förrvirrade när jag skriver mamma men båda är mina älskade mammor i mina ögon ♥ 

Tyvärr vill inte min mamma vara med i min blogg men ni kan ju rita hur underbar hon kan tänka sig vara i fantasin ;) Hon är så vacker . . Min pappa har god smak ni vet haha ;)Fasen vad läskigt. Ni vet Tracy Chapman. Visst man ser att hon är tjej på namnet men not in the real life. Jag trodde stenhårt på att hon var kille. Att det stod fel..

image1795

I vilket fall sjunger hon som en gud.

Kolla kolla. .

Ser man på. Hm har fått ni ett par skit snygga skor . .


image1790

Jag har något att göra och det är att kyssa dig.

Hallå hallå =) Allt bra? Det hoppas jag innerligt . .

image1789

Fast jag kan ju inte tänka mig något annat när det är Fredag. Dansa natten lång eller en hel mysig kväll framför idol. Idag blir det sista fast jag är riktigt sugen på att gå ut för det var väldigt längesen man var på krogen men det får bli ett annat tillfälle. Jag har ju hela livet framför mig ;)
Denna dagen började inte bra om man ska säga. Mitt humör sjöng till noll efter höra allt det pappa hade och säga. Jag har verkligen märkt hur mycket han betyder för mig. Det värsta är att jag är ofta rädd att förlora han men jag vet att det aldrig kommer hända. Jag tror mitt natinoella sket sig totalt där för jag var så ledsen. Mådde piss rent ut sagt men sen blev det genast bättre när jag träffade flickorna. Vet ni? Jag hade bestämt mig för att gå fram till han och hade hundra tio fokus på ögonen efter honom men tror ni inte jag hittade han idag. Så en besviken Lovisa gick hem utan få se han haha. På måndag då jäklar ;) Ååååh jag längtar redan!

Idag fick jag för första gången höra hela mitt liv du har allt go och lite fläsk på magen. Klart, jag har det men jag älskar min kropp nu. Hör ni det? Älskar ;) Men det var så kul att höra något sådant för jag har hela tiden fått höra ät upp dig för fasen. Tack Niklas. Där förgyllade du min dag ;) De senaste vekorna har jag gått upp sakta men säkert till det normala och jag är så glad för det. I am back people ;) 

Vad har ni för trevligheter ikväll?

Nu ska jag ta mig tid att läsa lite bloggar och njuta av att det är två sovmorgon framöver. 

Puss & kram <3 

Blekfia men det är blixten ni vet ;)

image1788

Nu har gott och blivit sådär nervös igen. Till och med magen kniper och det är fasen illa men det hindrar inte mitt positivande tänkade och mitt glada skén. Det är så illa med att jag inte ser fram imot helgen. Det är ju sjukt ;) haha men är man pippip så är man ;) 

Ingen är perfekt. Kom ihåg det ;P Alla är vi mänskliga...

image1786
 

I vilket fall tycker jag Britney är modig som vågar visa sig att smink kan inte dölja allt.Men något som är snäppet snyggare är ju dessa underbara byxor. Gwens outfit var rå cool. I love it :)

image1787


Shet vad klockan tickar... Det bruka vara så när man har roligt ;) Tyvärr måste jag reda pysa men vi hörs ju imon och då är det fredag. Underbart! Sov så sött inatt alla <3

Han han han han han

Hellu älsklingar =)

image1784

Ni är så söta alltså och jag är på så jäkla bra humör. Bilden säger igentligen ALLT ;) Jag har nyss kommit hem från en fika med den söta ungen Becca. Hur kan jag missat henne i alla mina år? Bättre sent än aldrig. Vi ska åldras tillsammans gumman haha Glöm aldrig det ;P 

Jag förstår att ni är sådär nyfikna att det kniper i ögonen angående han. Det skulle jag med vart i eran situatioen.  Tyvär fegade jag ur. När jag såg han kom det där ni vet. Jag blir så generad haha jag har insett att han måste vara något stort för jag har verkligen skit svårt att bli förälskad. Tro de eller ej men ofta flyr jag om han kommer nära men han är ju en Lovisa kille ni vet som är  värd att slås för haha skämt och sidå ;) Iallafall så fick jag reda på idag att min eng lärare hade den klassen och hon hörde vi pratade om och blev genast nyfiken. haha min lärare brast ut. "Vem är den lycklige ?" Precis ;) Men jag tog mig mod att säga till den läraren att hon skulle hälsa han att "Lovisa tycker han är så söt" och sen när jag träffade henne igen så sa hon att hela hans klass börjat jubbla. Killar ni vet ;) Stackare ^^ Han finns i mina tankar hela tiden. Jag vill våga gå fram till han och bara säga: Du har inte lust att hitta på något någon gång? Jag försöker sätta mig in i den sitatiounen hur jag skulle regera. Om jag bara fick hans msn så skulle allt vara glas klart ;) Något som inte är sådär kul är att vi vara nationala prov imon i Engelska så håll tummarna nu ;) För det luktar IG men jag hoppas mer än allt annat på G. Åh vad glad jag skulle bli framför allt stolt. Jag tänker iallafall ge gärnet och mer kan jag inte göra ;)

Puss & kram Lovisa <3

Hur ska detta sluta?


Sånt här får mig på bra tankar . .

image1782

Innan jag säger god natt och allt det där så måste jag visa dagens så here we go . .

image1774

haha ibland blir det helt enkelt för mycket . .

Orka vara seriös på alla kort ;P

   

  

Vad tycker ni om dagens outfit?

image1783

Hahahahahahaha. Vissa har ALLVARLIGA problem ;)

 Sov så sött inatt. Puss & kram

Sveriges tönt är nog ändå hon och smått och gott :)

Ohälsa och hälsa i samhället hit och dit. Nu är jag trött på skiten men ett MVG skulle sitta fint nu efter allt slit ;)

haha imon gäller det så är det bara. Liv eller död. Det känns nästan så fast jag vet att han är långt ifrån hela världen men jag tänkte gå fram till han. Jag ska tvinga mig till det. Spänningen är olidig och den fortsätter hehe ;P

Jag är lite smått irreterade tack vare en person. Förresten sandra (?) se hit. Kolla här har du en bild där du ser att jag har TVÅ finnar, ett lite munsår på köpet och ser helt på rökt . Usch vad äcklig jag är. Jag är såå ful. Fy faro. Jag ska gå hänga mig så slipper du mig ;)

image1772

Tro du det själv eller?

Undra hur många hjärncellar den tjejen tappade när hon föddes? Det är ännu en gåta . . Skit i henne here we go..


 Jag tänkte ge lite sminktips som jag har hittat ur en kanon bra tidning. Så insperias och njut ;)

Då man ska ut på fest, speciellt fredagar brukar det bli lite stressigt. Så här kommer några snabba tips:

- Hoppa över foundation och puder, använd concealer istället för att täcka ojämnheter. (För endel är foundation ett måste, använd matt foundation (oljefri) så att du slipper ta till pudret).
- Använd en bara ögonskugga Brun är lättast att få snygg om det är bråttom.
- Applicera mascara med zickzack metoden.
- Använd kajalpenna, eyeliner kan vara svårt att få snygg i brådska.
- Använd läppglans istället för läppstift, du hinner in lägga grunden och då blir det svårt att hålla den snygg. Dessutom kan du vänta med att sätta på läppglanset tills du sitter i bilen.
- Svep bronzer över ansiktet, om du hinner använd rouge också.

- Om du vill känna dig lite glammigare och ha glimten i ögat, använd glitter eyeliner och applicera det på ögonfransarna. Det höjer humöret kan jag lova!

Om man har problem med någon finne så kyl ner den med en isbit och sedan dutta concealer över, svullnaden går ner helt och den blir täckt.

image1773

Lycka till =)

Röda drömmar & rosa moln

image1771

Vi kör med Lovisa sanbela a posen ^^
Det var några som inte var fegisar här inte ;) Just kidding people!

Annars mår jag som solen. Jag såg ju han idag och vet ni vad. Han sa hej men dum som man är pratade man med någon annan och han gick vidare. Först fattade jag inte det var till mig men sen såg jag ögonkontakten. Problemet är att knappt jag inte vet ett skit honom ända är jag helt sold. Jag går och tjatar om han hela tiden. Stackars tjejerna och alla är ju så nyfiken. Vem är han m.m? Jag ryser när jag tänker om han vet allt jag har gjort för att få reda fakta på allt om han. Jag känner mig som en lågstadietjej som springer och kollar hans schema eller hoppas att jag varje gång går till skolan ska möta han. Jag vet inte ens om han har tjej men jag hoppas på det bästa. Han kanske inte ens gillar mig menmen det är smällar man får ta. Om jag ska vara ärlig har jag alltid fått de killar jag har gillat och fått de falla för mig pga av min charm haha det brukar låta så ;) Men jag säger snarae jäkla BRA tur =) hehe jag är den där tjejen som sväar på rosa moln och nu älskar jag att gå till skolan tack vare han. Finns det ingen som har ett bra knep vad jag kan göra för att fånga hans hjärta? Visst vet jag att om man är sig själv kommer man långt på. Lite tips skulle inte skada. haha fasen vad jag fnittrar. Denna känslan har jag längta länge efter och denna gången tänker jag positivt.

Jag hoppas iallafall att jag aldrig någonsin blir så här desperat ;O Vilka stolskopp det finns.


Nu måste jag fortsätta att slita upp hälsoboken och tro inte den lockar men jag måste bli färdig med den. Usch usch men vi hörs om två timmar igen och då blir det massor av tips & sånt. Det vill ni inte missa? ;) Puss & kram Lovisa.

Beskriv mig med fem ord ;)

image1769
På bilden ser ni också dagens outfit ;)

Har du pojkvän/flickvän?
Nej inte för tillfället (haha ja är så van att skriva ja =/)
Är du kär? 
Jag var kär som in i sjutton innan men not alone. 
Hur tidigt stiger du upp?
Beror på när jag börjar eller om jag ska duscha men om jag börjar 8. Blir det runt 5 pga av min buss går halv sju ;) och sen har jag en timme till skolan ;P
Vem/vilka vet mest om dig?
Min underbara vän Lisa och mamma.
Gillar du att slåss?
haha vad tror ni? Jag är en mästare eller inte ;)
Vad ska du göra ikväll?
Ikväll ska jag fortsätta plugga sen glo på Andra avenyn därefter åter plugg och kanske hinner med ett inlägg också =) 
När var du senast full?
I somras (;
Har du utländska föräldrar?
Nepp
Var har du ont?
I själen.
Är du bra på att måla?
ohja bäst (;
Vem kramade du senast?
Min uber söta  lillasyster <3
Vad längtar du till?
Julafton helt klart eller när jag vågar ta steget och fånga han haha ;)
Vad heter ditt/dina husdjur?
"Vår" häst orient och våra ninnsar. Vi har så många så blir förvirrad av alla namen.
Har du körkort?
Nope men jag är på G ;)
Favoritgodis?
Choklad såklart och surisar ;`P
Morgon- eller nattmänniska?
Vet inte, båda ?
Sparare eller slösare?
Slösare helt klart :(
Har du några homosexuella vänner?
Näe men veta någa som är bi.
Bio eller promenad?
Båda
Är du kittlig?
haha ohja ;)
Rädd för insekter?
Nää
Anser du att du är stark?
Om jag gör. Tänk er själva om ni skulle vara i min situation...

Förresten det skulle vara kul och se vilken bild ni har fått av mig. Skulle vara skit kul och se. Så ni alla som läser. Beskriv mig med fem ord  hoho come on ;)

Ibland blir hon för mycket ;)

Förlåt Sofi . .

image1768

Jag tror ingen har missat vem denna brutta är. Men på något sätt stör jag mig på hennes utseénde. Visst hon skiljer sig från mängden och hon är otrligt söt och jag skulle göra mycket för att få hennes fantatiska gaderob men hennes käkben förstör alla bilderna. Visst det kan inte hon rå för men ändå. Någon mer som känner igen dialemat? ;P


Nu öpppnade jag min ytliga sida igen men detta är som sagt min blogg och jag har rätt och tycka vad jag vill. Och jag vet att Sofi hittar fel hos mig med ska ni se haha ;)  


Hallå världen =)

image1765

Andas ut andas in haha ;) Det kändes som en kniv i hjärtat när jag såg att han var inne på msn. Såren och minnerna har verkligen inte läks. Inte ens på långa vägar och det dumaste är att min hjärna verka tro att han är S. Men fasen vad glad jag blev att se han. Jag blev till och med generad. Så "illa" är det haha ;) Hoppas du har rätt gumman. Jag är så glad att jag har dig Becca. Utan dig i skolan hade det inte vare sig likt ;)


Det är så mycket jag vill har sagt och så mycket som jag ångrar. Alltid kommer man på allt försent. Så borde jag inte gjort och bla bla eller varför lägger jag alltid skulden på mig själv? Efarenhet and i miss you eller jag saknar det som inte finns.


Idag fick jag också ett brev av min dansk som jag ska vara värd åt. Ojojojoj hur ska det sluta när jag inte fattade nästan ett skit vad som stog i brevet. Jag kan inte ens utala hennes namn men det ska nog gå bra ändå. Hon förstår iallafall vad jag säger och där har hon en fördel. Det ska bli himla kul att träffa dem. Det är ju bara två veckor kvar nu mohahaha :)


Till och med kändisar handlar på Hm..

image1767

Hon kan hon ;)

Hoppas allt är bra med er

Fy fasen...

Hej babes =)

image1762
Mina nalis är fickad förresten. Vad tycks? ;P

Not my day today. . . Varing! Huvudet sprängs när som helst, mitt usb minne som jag hade sparat min uppsats på har pajat helt och hållet. Killen jag spanat in såg jag inte mycket av idag, jag fick också nyss reda på att jag har uber dålig syn. Vad mer kan gå ivägen?  Positiva tankar Lovisa haha ;) Peppa sig själv är aldrig fel men det finns ett ord för skolan just nu. Sucks ;) Nu förstår jag varför alla säger att tvåan är värst. Yes box ;)

Såhär snygg känner jag mig idag ;P
image1763


Titta här. Här går en och blottar sig. Kan ni se vems bobies det är?

image1764

I vilket fall såhär såg jag ut idag. Först måste jag få säga sov så sött för nu ska jag nana. Jag är helt slutkörd är det rätta ordet ^^ Vi ses och hörs imon. Ta hand om er där ute <3 Kramar. But here we go . .Vad tycker ni om dagens outfit?

Bowling på G =)

image1749

Hellu everyone =)

Haha usch ja...

Bowlingen gick si sådär men ojojoj vad kul det var. Jag gorde iallafall runt 4 strikar. Det ni ;)Jag har så svårt att slita mig från datron. Jag vill sitta här och läsa massa bloggar istället för att plugga och städa. Ni har väl inte missat att det är Fars dag idag? Iallafall så köpte jag ett kort till min pappa och la mycket tid på det och tror ni inte det är borta nu? haha men jag fick pappa ett gott skratt iallafall. "Du är så lik din far" och visst är jag det. Inte på alla sätt och vis men så nära man kan komma ;) Vet ni vad jag önskade mer än gärna nu? Att engelskan kunde fastna hokus puckos i mitt huvud. För jag har så jäkla svårt för det. Inte min bästa sida om man säger så.. Der är ju det. Man kan tyvärr inte vara bra på allt ;)

Min pappas kusse han är bra han och min bror. haha kolla in skorna och min farfars pose. Hot i know ;)

    

Arenan.
 


 

Visst vi båda sög rejält men huvudsaken är väl att jag vann hehe ;)
Kolla kolla, men min syster var inte långt ifrån ;)
image1754Look in that... Det har kommit massor av snö nu ;)
image1758

image1759

Hur sööt är inte detta då? Snacka om en romantiker. Tyvärr hinner jag inte blogga mer för plugg väntar men sov så sött så hörs vi imon. Ny vecka nya möjligheter ;)

Puss & Kram Lovisa <3

Älskade mamma

image1747
image1748


Det går inte en dag utan du finns i mina tankar. Varje gång jag går lägger mig kollar jag mot himlen och säger God natt. Jag vet att du finns med mig hela tiden. Varje dag pratar jag med dig och du lyssnar som ingen annan. 


193 dagar utan dig . . Du kommer alltid vara min ängel ♥

Naaaaaw

God morgon =)

image1746

Sötnosar, där gjorde ni min morgon en tio poängare. Vad dum jag är? Klart jag ska följa mitt hjärta och inte lyssna på andra tycker. Jag är alltid den människan som är rädd att såra någon och ni ska veta jag gör aldrig det med mening. Jag är den snällaste människan man kan tänka sig fast ibland hamnar hjärnan som en finne i röven haha ;) Livet blir inte alltid som man har tänkt sig...

Tralalala det känns som måndag men det är ju bara söndag så jag ska njuta i massor. Fast jag har skjutit länge med läxorna så det blir dagens tråkigheter annars ska jag bowla idag med syrran. Haha hur det ska sluta är en annan femma men kul blir det allt :)

Haha den där människan kommer vara jag ;)
image1733Ni vet väl om att Spcie girls are back ;) Jag tror fasen ingen kan ha missat det. Om ni inte har hört deras nya låt så kan ni göra det här.

image1734

Undra vad herr beckham säger om detta?;P
image1735

Mel B blir bara snyggare och snyggare ;P

image1736


Jag tror de aldrig kommer dit de en gång var. Vilka minnen man har igentligen med Spice girls. Jag kommer ihåg när vi hade småstjänorna i tvåan. Då var vi självklart Spice girls och alla ville självklart vara Emma. Men vi drog lott så jag hade inte turen att bli henne. Men jag deppade inte ihop för det utan jag blev blev Geri itsället. Och sen var hon min idol. Jag gjorde allt för att se ut som henne haha shet hur man såg ut ;)


Såhär gick det för Paris med hennes nya liv. Nu har hon satt i sitt löshår igen..
 Så det kan gå är jag allt jag finner ;)

image1737

image1739


image1740

image1738

"Jag ska lämna mitt fest liv och se killar seriöst."
haha ibland blir det ombytta roller tjejen ;)

Nu ska jag ut i snön och leka. Vi hörs sen =)

<3

Love in the air

Hallå gullungar =)

image1732

Allt bra? Det hoppas jag innerligt.
Själv är det hur bra som helst men jag är otrolig seeeeeg idag. Det känns som det är Söndag fast det är ju bara Lördag. Jag längtar redan tills måndag så jag får se han. Jag drömmde om han inatt också. Sån underbar dröm. Bra drömmar mår man bra av ;) 

Iallafall så började det hela med igår åkte hela company till Becca och det var inte lite folk där men trevligt var det allt och hennes mammas kladkaka ska vi inte ens tala om ;) Yummie i massor :) Hela kvällen bestod nästan av idol och massor av snack om våra span. Åh fasen vad glad jag blev när Mattias fick vara kvar. Jag fick fasen glädjetårar för jag håller på han. Och igår sjöng han faktiskt bra. 
 

Om jag ska vara helt ärlig får jag nästan lite skuldkänslor att jag redan börjar gilla mer och mer en annan kille. Det har knappt gått två veckor... Jag borde lägga allt på is och låta alla vara men han har sån utstrålning. När jag såg han på bussen och sen i skolkatalogen så fick jag nästan fjärilar i magen och nu drömmer jag redan om honom. Detta är inte likt mig för jag har skit svårt att gilla en kille. Visst tycker ni. Efter två veckor börjar hon redan spana. Så är det icke utan jag bara släpper loss mig själv och jag tror sten hårt på ödet. Det som händer det ska hända så jag hittar skatten. Kankse är han det? Det vet man aldrig. Nog med det ;) Jag tänkte ha en liten gudie om flörtips ;)Hur får man han/hon på fall?

Kärlek, alla vill ha det, alla drömmer om det men vägen dit kan vara lång. Att gå fram till en söt kille och försöka få honom intresserad är för många det svåraste som finns men jag vet lite tips man få påvägen.


♥ Visa dina bästa sidor och ha tålamod, prata om sådant som intresserar er. Visst, detta kan tyckas självklart men det är få som tänker på det när det väl gäller!

♥ Om du använder någon av de gamla hederliga raggningsreplikerna som "Hej, hänger du och blanda oboy" så kommer säkert killen/tjejen börja asgarva. Det är ett bra sätt att bryta isen på, skratta tillsammans sen är det bara att börja prata på.


♥ Det är också viktigt att man gör "reklam" för sig själv. Utstrålning och stil är viktigt.

- Dina kläder visar vem du är, ha din egen stil och utstråla självförtroende. Det är viktigt.

♥ Sist men inte minst så får man aldrig vara för på för det skrämmer flera vad man än tror. I allt som är finns det ju en gräns men ett gott och positiv inställning så vet jag att det kommer gå hela vägen ;)

image1731


'Vad är kärlek?"


Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.


Kärlek eller förälskelse?

Det kan vara svårt att veta om du verkligen är kär. Kanske är du förälskad, bara lite intresserad eller kanske mest tänd. Ena dagen kan du känna dig förälskad i en person för att nästa dag vara jätteförälskad i en annan. Är det då kärlek? Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.


Kärlek enligt SAOL

Enligt Svenska Akademiens ordbok betyder kärlek: "en stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".


Kroppslig och social kärlek

Rent fysiskt sätter kemiska processer igång i kroppen när vi blir kära. Detta kan delvis förklara känslan av rus och glädje. Men kärlek är så mycket mer. Det handlar om förväntningar, längtan, förhoppningar och drömmar. Redan när vi är små läser de vuxna sagor för oss om evig och sann kärlek. Vi leker mamma, pappa, barn och härmar de vuxnas kärleksbeteenden.

Det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit springare utan på en grön cykel. Drömprinsessan kanske har både finnar och dålig andedräkt. Man kan inte säga exakt vad som ska hända när vi blir kära. Hur vi reagerar beror på förväntningar, personkemi, känslor och bakgrund.

Är du kär just nu?


I am redy for the night ;)

image1727

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var ju roligt hurra. Nu blir det vinter ;P Yeees! Har ni också fått snö sötisar? :) Åååh det är så mysigt men det blir inte kul att ge sig iväg till Lekeryd i detta vädret. Det blåser som fan och inatt kanske det ska bli snöstrom.. Hmm undra hur jag kommer hem imon från Becca? Men det löser sig alltid. Jag ska bara locka håret och packa ner lite smått sen är jag klar. Jag väntar på mina föräldrar som tar en evighet på sig ;) Kul att det är om byta roller för en gångs skull hehe.   

haha kolla in min söta tunga när jag sminkar mig. Jag gör alltid sådär men varje gång jag gör det blir jag hel nöjd. Det är mitt lilla hemliga sminktips. Räck ut tungan och le så blir det kalas bra ;)image1728


And here we go.. Såhär är jag redo att möta fredagen ;)

image1729Vad tycker ni om kvällens outfit?

Förresten var dåliga ni är på kommentera idag :( Come on babes. Skriv något sött om inte skriv något elakt då haha ;)
Ha en UNDERBAR fredags kväll för det ska jag ha.

Puss & kram Lovisa <3


Tjejsnack v. 45

 image1726


Vad är jämlikhet för dig?

I mina ögon är det när en människa inte bedömmer någon pga av hur man ser ut istället bedömmer för den man är oavsett vilket kön, hud , hårfärg man har.

Kallar du dig för feminist? Motivera gärna!

haha jaaadu.. Vad ska jag skriva utan att det ska låta så jävla fel? Hmmm. Jag tycker INTE det är rätt när killar få sån syn att tjejerna ska vara hemma och sköta hushållet medan männen jobbar och när de är hemma förväntar de sig att man ska ha gjort mat hemma. Visst det finns massor som trvis att vara hemmamor och jag ser inte fel på det men jag gillar inte när killar ser ner på än och förväntar sig allt det där. Sån tjej kommer jag aldrig bli för jag har en egen vilja och sen tycker jag det är fel att säga rosa är tjej färg och blå är killfärg.. Bullschit!

Är det viktigt att det är 50/50 manliga och kvinnliga chefer?
Det viktiga är att det är en bra chef så kön kvittar. Alla är bra på olika saker.


Har du någon gång blivit diskrimerad på grund av att du är tjej?

Ohja. Alldeles för många gånger. Ibland har jag fått höra som tex. Bara för jag har stora bröst (enligt den killen vilket jag inte har. Han menar nu sillisar ;)) och blond så är jag helt puckad. Många får fel bild av mig och det är tråkigt att se men det är deras förlust. För jag vet jag är smart och många gånger får jag höra det trodde jag aldrig om dig.

Är det viktigt att föräldrarna delar 50/50 på föräldrarledigheten?
Mamman är en otrolig viktig person när ett barn födds så jag tycker det är bra om hon är hemma de första månaderna sen tycker jag pappa ska få vara hemma. So fiffti fiffti är kanon =) Nu måste jag springa in i duschen. Vi hörs senare ;)
Puss och kram Lovisa <3

Härliga Fredag

image1720


Fianlly.. :) Nu är en klänning hittade i denna djunglen. Jag tänkte köra på denna och en vit skjorta plus mer det får ni se sen. Jag vill inte klä upp sig där wow som en bal men fin kommer jag allt bli ;) Känner ni igen den där känslan? Jag är helt fnittrig i hela kroppen. Sådär ny kär ni vet fast i detta fallet är jag inte det utan bara allmänt glad. Jag ska inte säga för mycket men jag börjar bli lycklig. Livet är en fest. Jag ser verkligen fram imot en kväll med denna tjej. Båda är vi snygga, sexiga och singlar. Sen att jag älskar att röra på movsen är en annan femma. Men det är precis som i filmen hehe i just kidding ;) Men becca är en barndomsvän i hjärtat helt enkelt <3 Massor av mys och äventyr blir det ikväll kan jag lova ;)


Ni har väl inte missat att Ellos har kommit in med nyheter. . ? Dessa tillhör favoriterna ;)

image1721

Och dessa mysiga och långa koftor från Halens. Give me...

image1722

image1723

Nu har jag också äntligen beställt klänning som jag har suckat länge efter.
Jag bara längtar tills jag får den.

image1724


Kändisar i svart & vitt. En underbar kombitation tycker jag och här kan man allt få lite insperation..

image1725

Vem har den snyggaste klänningen då?

10 saker som gör att du glömmer ditt x.

image1712

Yummie :)
Banan, yoghurt, kanel och socker är så fruktansvärt gott. Saklig blandning! Jag brukar inte vara någon höjdare på att gilla frukost men det är ju en bra start på dagen. Jag börjar känna lite paniken nu. "Vad fasen ska jag ha på mig ikväll?" Hmm både skinnkjolen som jag köpte längesen och klänningen har jag inte hunnit bett mamma sy in så de får jag skippa ikväll annars hade jag den perfekta outfiten. Till dem som undrar så ska jag på 40 års fest ikväll. Beccas mamma blir 40 ;) Gammal tant haha näe skojar bara. Livet har bara börjat där ;)

Ååååååååh :( Jag förstår mig inte på en människa kan vara så grym..Jag hittade lite intresanta saker när jag var inne på Natacha Peyres blogg och de saker är igentligen självklara. men såhär lyder rubriken. 

image1713


10 saker som gör att du kommer över ditt x.  

1.
Släng alla saker som påminner om honom, eller lägg dom i källaren.

2.Bestäm dig för att det är slut, ring inte till honom, och snoka inte i vad han gör.

3.Ha dina vänner omkring dig hela tiden, så att du inte blir ensam och börjar tänka.

4.Gör roliga saker som tex resor, shopping.

5.Säcka inte ihop gör dig fin, känner du dig fin så tycker alla andra det också.

6.Radera gamla sms.

7.Festa inte för mycket, då blir det uppenbart att du mår dåligt.

8.Möblera om, lite som en nystart.

9.Börja inte dejta förens du har glömt ditt ex, annars kommer du jämföra alla med honom.

10.När han dyker upp i ditt huvud, ska du tänka på alla dumma saker han gjort och allt du inte gillade med honom.

Framför allt ska du komma ihåg. Det är BÅDAS fel när det krashar.Babymode på äventyr. .

image1714

Ruby: Rosa jacka med huva och byxa, 149 kr, Lindex, barbapappa-topp, 129 kr, Åhlens, strumpor, 59,70 kr/3-pack, Ellos.

Charlie: Brun tvådelad overall, 149 kr, Ellos, vit topp, 59,50, Lindex.image1715

Ruby: Lila klänning, 79, 50 kr, Lindex, vit body, 59,50 kr, Lindex, randiga strumpbyxor, 99 kr,/2-pack, Ellos, nalle, 110 kr, Volangen.

image1716

Charlie: Body med argylepullover, 149 kr, Lindex, jeans, 149 kr, H&M, strumpor, 59,70 kr/3-pack, Ellos.

image1717

Ruby: Vit blus, 399 kr, imps & elfs, rosa manchesterbyxor, 850 kr, Replay & Sons, basker, 129 kr, Ellos, strumpor, 59,70 kr/3-pack, Ellos.

image1718

Charlie: Brunt och pastellblått startpaket i åtta delar, 299 kr, Ellos. Finns även i vitt.

Ruby: Rosa startpaket i åtta delar, 299 kr, Ellos.


Jag tror jag smälter. Så söta är dem...;P
Vad tycker ni om babymodet?


Idag begravs 15 åriga Simon

Jag är vaken.. Yes, det är jag ;) God morgon Sverige =)

image1711

När jag satte på datron fick jag syn på detta. Ni som har följt tidningar kanske har hört talas om killen som sköts ihjäl av en 50 årig pga av alla trakiserar de har fått mött och tillslut greps han av panik. Det är så tragiskt att det inte finns ord för det. Jag skänker en stor tanke till hans nära och kära idag ♥

Jag tänkte ta och plugga lite idag på min lediga dag pga av att jag ligger lite efter men det mesta har jag tagit igen nu :) Det jag ska skriva om är Ohälsa och hälsa i samhället och när jag väl är igång kan jag skriva hur mycket som helst. Nu måste jag ta och äta frukost men vi hörs snart igen ;) Puss på er alla där ute i värmen <3

Här kommer hon med solsken och lycka . .

God kväll allihopa :) Allt bra? det hoppas jag innerligt...

image1707

Vilken dag jag har haft. Klart en fet tio poängare ;) Idag var det ingen vanlig dag i skolan utan vi hade sex oxh smalevnads dag och det är lika med inga vanliga lektioner. Sen att man fick skolkatalogen är ju dagens höjdpunkt och nu vet jag var mitt span heter. Jag har blivit totalt förälskad i han. Jag sa det till farmor idag. Han ska jag ha och mitt i allt fick jag reda på att det är min brors gammla hockey kompis. Så nu fick jag reda på ännu mer om honom. Jag har till och med hans nummer men aldrig i livet att jag skulle våga skicka ett sms eller något sen vill jag att tiden ska gå så såren kan läkas för han förtjänar att träffa mig och jag vill inte gå in på något nytt nu. Jag är inte redo för det än men vem har sagt att vi ska bli ihop? Friends it is are all need..

image1708Vi hade sån lysnade präst som vi fick lyssna på idag. Han är förresten nog den coolaste jag träffat. Han fick mig att blåsa bort alla problem bort med vinden. En människa har som grindar om sig och när man har släppt in en genom en grind så kommer nästa. Och ett bra äktenskap bygger på det. Man öppnar en grind och lämnar det och gå vidare. LIka så är det när det tar slut. Jag har gått många grindar nu från honom men det är hälften kvar och den tid ska det få ta. Jag är så där glad och tokig som bara ler åt allt. Jag skrattade till och med åt en gubbe i en reklam. Behöver du hjälp? Rinng Polia haha det får mig att tänka på Lisa <3 när hon sa det ;) Here we go...

image1710

Vad tycker ni om dagens outfit?Att jag inte skriver föräns nu beror på att jag har varit på körkort lektion. Det ni. Lovisa har tagit tag i körkortet. Jag siktar på att ha ett i sommar. Det skulle sitta fint fint och ju mer jag lär mig ju mer vill jag veta. Jag tycker fasen det verkar att vara skit kul att köra bil och det är hur mycket som helst som ska komma in i hjärnan. Jag trodde det var mycket lättare men ni ska veta. Det är inte bara sätta sig bakom ratten och gasa.... Det är så mycket mer ;)

Jag tänkte ge er lite skönhets tips med men det får vi ta imon för nu är det Efterlyst på G =) Och vet ni vad? jag är ledig imon så det blir massor av bloggning ;) Sov så sött inatt så hörs vi imon.... Okej? Bra de ;P

Puss & kram Lovisa <3


Mobiltelefon jakt

God kväll sötnosar :)

image1706


Denna bilden är så fin men soffan är snäppet snyggare. Undra vad man kan få tag på en sådan tro? ;P

Skepp och hoj.... Land i sikte? Skulle inte tro det va ;) Jag sitter och klurar ut vad jag vill ha för telefon. Elin har en skit fin som jag blev blixt kär i och sådan skulle jag mer än allt vilja ha men felet ligger att jag vägrar att ha abomonemang (stavas det så haha jag börjar bli trött nu ;P) Kontantkort är det som gäller för då slipper man den där dryga räkningen sen. Jag har hittat massor av snygga sony ericsson telefoner men vetefan. Alla har ju såna och jag har alltid haft samsung. Jag vill ha en pärla som skiljer sig från mängden och det skulle vara ett plus om den var rosa. Just nu har jag ingen och det är ett under att jag klarar mig men jag måste säga att det är riktigt skönt men det har sina brister med. Jag får panik när jag vill nå någon och det värsta är med att jag knappt kan någons nummer i huvudet illa illa. Kan det fasen inte bli jul nu tack så tomten kan komma ;)

Lets talk about dessa telefoner ;) Nu kör vi så det rycker. Oh yes!


På något sätt var denna lite små söt.
Kanske beror på att den är rosa annars är den broing? haha ;P
 

image1698
Denna är lite indiska feeling av den. Eller håller ni inte med?
Den sticker u ur mängden med och det älskar jag ;)


image1699
Något liknade hade Elin men hennes lös i mörket.
Synd bara att det är sån förbannat tråkig modell.

image1700


Kär kär och så är det samsung haha ;) 

image1701

Denna är så söt men förbannat lik den jag har idag.
Så jag vill förnya ;)

image1702

Lyx och glamour men hosta upp 11 000 ;P 
Nja det lutar på det andra hållet än ja..

image1703

Silver, silver åhlalalalala ;)


image1705
 Mobilen som alla har nästan. I mina ögon är den så ful.
Jag ska bane med inte bli någon i mängden haha ;)
Inget illa menat till er som har en sådan men smaken är ju som baken ;)

image1704Detta är ju självklart inte alla som finns utan väldigt få av mängden men jag har kollat lite på internet och dessa var dem som fick mig att falla i smaken. Vilken telefon tycker du jag ska köpa eller du kanske vet en superdunder telefon so tell me... Ni vet ju vad jag suckar efter ;) Nu ska jag krypa ner i mitt varma täcke för nu är det Bonde söker fru på G :)
Puss och kram Lovisa <3

Åhlalalalalala ;)


image1695

Jag sitter just nu och dricker min älskade cola. Kall cola med is är det bästa. Så är det bara vettni ;) Vill ni höra en läskig sak? Klart ni vill det. Igår när jag satt på bussen hem mådde jag illa av mig själv. Allt kändes så fel. Men mitt i allt så kom det fram en kille och satte sig jämte mig. Jag måste bara få säga en sak. Du är en av de sötaste jag har sett. Det var som han kunde se hur jag kände i den stunden och de orden behövde kan jag tala om. Sen trallade jag hem haha Tänk att komplimanger kan ge sån styrka så därför försöker jag inte vara snål med dem för jag vet att jag gör andra glada. Nog tjötat tycker vi genast kör på den dagens outfit. Here we go...

image1693Vad tycker ni om dagens oufit? 
image1696

Med smink kan man faktiskt inte trolla bort allt. Snacka om skillnad. Ser nästan ut som 35 på den vänsta och 20 på den andra eller vad säger ni? ;)Åhh så underbar...

image1697

Kankse något som tomten kan komma med? hehe :)
Nu är det dags att slänga sig framför tven och bara njuta av att jag är hemma.
Ha de fint så hörs vi. Puss och kram <3


Få er ett gott skratt nu...

image1692

Såhär blir man efter man har ätit för mycket Algrens bilar ;)

Ta nu inte detta på fullaste allvar ;)

God dagens =)

image1691

Det känns bra att skriva till er nu och jag gör det med nöje. Jag kanske inte borde blottat ut på bloggen att det var slut med S för det är massor som bara: Va är det slut? Vad har hänt? Ryktet sprider sig jäkligt snabbt gott folk ;) Jag vill helst inte prata om det och gå vidare med mitt liv. Varje dag är nya möjligheter och jag ser lösningar i varje hinder.

Men igår kom det mycket skuldkänslor med. Allt tjafs som vi hade haft kom upp i huvudet. Allt vi hade gått igenom spelade upp som en film eller den dagen vi träffade för första gången hehe minnen säger jag bara ;) och jag vet att jag gjorde hela tiden små saker till stora. Tyvärr är det så illa att jag redan då insåg att detta inte är rätt. Visst är det problem i alla förhållanden men om man inte har samma mål med livet så funkar det aldrig. Jag vill hitta en kille som är runt 25 år och har mognat något innerligt och är redo att skaffa barn. För jag vill bli en ung mamma men självklart ska jag gå ut skolan först och se världen. Men det är ju det. När man förlorar en person inser man verkligen hur mycket han betydde för mig. Han kommer alltid betydda något för mig men mitt hjärta är jag redo att ge till någon annan. Tyckte det var så härligt med när en i min klass sa: Jag beklagar! Det värmer så enormt för ett slut är en förlust men en STOR erfarenhet till nästa förhållande...

Att jag babblade upp massa saker gjorde jag ända för att jag ville skriva av mig. Det beror på att detta är min dagbok och allt jag skriver vet jag kommer sprida sig, för världen är allt liten ;) haha Iallafall i Jönköping. Jag tror inte någon har missat att Lovisa är singel !

Jag funderar redan på att skicka in en kontaktannos. haha jag skojar med er ;P Inte en chans jag skulle göra det för det som kommer det kommer.... men det kanske finns en annan. (?) Inget sagt det blir bäst så ;)  
 Men hur bra skulle inte detta låta.


Hejsan! Jag är en go, omtänksam, söt, rolig och glad 18 årig tjej
som är full med energi och bjuder mycket på mig själv. 
Men pga av allt jag har i baget så måste jag stanna 
upp ibland och ladda om batterierna.
Jag drömmer om att se världen och få jobba 
och hjälpa barn som har det svårt.
Jag har stor passion för chocklad och älskar mysiga hemmakvällar
eller gå ut en kväll och dansa hela natten lång.
Kramas är bland de bästa jag vet och göra mina nära glada.
För ett leénde säger nästan allt. 
Mitt motto är: Behandla andra så som du själv vill behandlad.Skulle ni nappa på annosen? ;)

Tada....

Alla har vi våra dåliga dagar och en av dem var igår ;) Därför blev det knappt något bloggning men idag mår jag som bäst. det ni ;) Visste ni förresten . .

image1690
 

Att dessa par är ihop ;P Ni som följde Ensam mamma söker fattar haha ;)

Hörs senare snyggingar för nu måste jag pysa ;)
Puss och kram en gladare Lovisa ;)

Förresten tack för all omtanke det värmer <3

=/

Jag har aldrig kännt mig såhär ensam.

Nu kommer de dumma tankarna =/

När man vet att detta är det bästa
varför känns det inte så just nu?

Old times . .

Hallo Hallo again =)

image1682

Fasen vilken lyckad kväll jag har haft. Nu ärjag äntligen klar med skvaller grejen och den näst sista timmen letade jag efter min gammal mobil som jag hade år och dar sen och på vägen hittade jag gammla kärleksbrev m.m Jag fick nästan glädjetårar tusan vad kär jag var och jag minns rejält min första puss jag fick av honom. Jag kanske var runt 8 år och var hur stolt som helst att få hålla honom i handen. Ni kan få se ett smakprov från brevet.

Jag och victor. Old times..

 

Hej Lovisa. Hur mår du? Nu är detta hemligt. 
Jag tycker du är söt och andra tjejer är fula.
Du luktar gott och jag gillar att leka med dig.
Får jag chans på dig?

.... Naw så sött eller hur? Den tiden saknar man lite grann och jag såg att han fortfarande bor kvar i Uppsala. Victor Asp heter han förresten. Kanske någon som känner han? Fasen vad kul det skulle vara att träffa honom. Det var minst 10 årsen vi sågs. Undra om han ens kommer ihåg mig? haha ;) Det var inte länge vi träffades för vi träffades på en camping och lekte över sommaren. Sen tog det slut. But memerios never die ;)

Haha undra vem jag fick denna av? ;P
image1683

Och så hade jag och en gammal kompis ett eget språk. Det ni ;)

 


Nog med gamla tider. De som väntas ska bli ännu bättre. Here we go. Såhär såg jag ut idag ;)

image1687 
image1688

Vad tycker ni om dagens outfit?

Nu ska jag läsa lite bloggar och mysa framför tven. Ha de gott och sov så sött :)
Massor av varmande kramar Lovisa.

Ord räcker inte till . .

image1686


Kärlek som man får av ett djur är oslagbar. I love you orre borre <3

Bara så ni vet är min mobil spårlöst borta . .

Hallo igen sötisar =)

image1679

Vet ni vilken som är den bästa platsen någonsin? Just de precis. SÄNGEN.. ;) Finns nästan inget bättre att komma hem efter en sliten dag och trött som bara den och krypa ner i sängen med varm chocklad.

Jag är fast. Yes i låten. Åhhhh Har lyssnat på den säkert i tre timmar nu och älskar den fortfarande. Hans röst får mig att rysa. Jag sitter just nu och krullar ut vad jag ska skriva om filmen skvaller vi såg i skolan för ett tagsen. Det ska ju vara inlämnad imon.  

På tal om annat. Trodde knappt det var sant men min mobil har blivit stulen igen =( Det hela hände i tordags och jag vet precis vem som har tagit den. Så fräckt gjort tycker jag. Det hela hände när jag väntade på mamma på tågstationen och jag tappade min kasse så sprang jag in i en utländsk kille för jag skulle gå till mamma och hade lite bråttom. Jag är hundra procent säker på att jag hade den i fickan och jag kände hur killen knuffade mig och då måste han passat på att stoppa ner handen i min kappas ficka för det var så trångt. Dum som man är ska jag aldrig ha den i fickan mer. Jag har lärt mig från med nu är trånga områden lika med stor risk för ficktjuvar. Men en sak jag inte förstår är vad de ska göra med den. Den är ju hur gammal som helst men betyder enormt mycket för mig. Inte själva mobilen jag vill ha utan kortet som allt finns på. Allt blir en ända röra när något sånt här händer. Ett sätt lider jag med tjuven. Att den människan måste stjäla för att kunna få ihop pengar. Det är ingen idé att älta det hela och nu har jag ännu en anledning till att önska mig en ny ;) Men frågan är hur jag ska klara av att överleva ända till jul utan en telefon? Det är ännu ett mystrium. Jag känner mig så maktlös utan min älskade. Idiot som tog den :(

Har ni blivit bestulna och vad i sånafall?

Vi hörs senare för nu ska jag fortsätta att plugga och sen slänger jag in en dagens outfit ;) Puss Och kram <3

No words

image1678

haha vilken jädra bild jag hittade. Kan ni se vem det är?
Själva dräkten är en annan femma ;)

Bobies i mängder

Era sötnosar.... som sitter där bakom dataskärmpen och tar sig tid att läsa det jag har att skriva om allting. Ni är guldvärd och jag gör det med nöje och glädje att få lättna på mig och få allt som snurrar i huvudet ner till ord. Yeah baby that is right. Som vanligt blir det inte som man har tänkt sig. Men vi strycker förra inlägget. Okej!? ;) För nu mår jag genast bättre. Jag hittade låten med tack vare en söt bloggare. Sitter och sjunger med och känner redan  kärleksrytmen och drömmer mig bort...

"But you can say baby
Baby can I hold you tonight
Maybe if I told you the right words
At the right time you'd be mine..."

image1669

Åhhhhh...
den är förbannat bra ;P Baby where are you?

I am sorry. Forgive me. I mitt hjärta bor du än kvar i . .
Nu till andra bullar.. Till och med känsisarna har svårt att hålla sina bobies i styr ;P

image1667

Rulla rulla kanske de jäser som en deg?
image1670

Nu så är jag väl en riktig fräshing? ;)
image1671

Nu sitter de fast va? Eller hur? ;P
image1672

Här visar man hela paket istället . .
Undra om denna fröken vet vad underkläder är?

image1674

Och Paris kör med rumpan bar istället..
image1675

Mina.. De sitter alltid fast haha ;P
image1676Tänk.. Tänk om hade en sådan stylist som kan trolla om än såhär.

image1677

Från trött och sliten till en skönhet. Det skulle inte sitta fel om man säger så.

Nu måste jag fortsätta plugga sen ska jag glo på Andra avenyn. Vi hörs later..:)

Puss & kram Lovisa.

Shit happends!

Idag är det sådan dag har jag har bara lust att gå och lägga mig dö.
Allt gör så jävla ont!
Sov inte en blund inatt. Igår kväll kom allt det jag har väntat på.
Saknaden och ilskan för att du gjorde såhär.
Som hon sa: För att kunna bli lycklig måste man få vara olycklig.
Bad bad :(¨

image1668


Jag hoppas allt är bra med er :)

Fan vad lack jag blir på sånt här.

image1666

Hur kan den grisen sitta och säga att hon behöver banta ner sig? Usch har aldrig gillar Bert karlsson kommer aldrig göra det heller för den delen. Sen att han ha mage att säga så. Marie är hur fin som helst men Bert. Han borde fasen ta sig en REJÄL titt i speglen ;)

Läs mer här.

Nu ska jag snabbt hoppa in duschen sen drar jag till stallet.
Ps! Lisa we are on our way haha ;) Undra om det blev en tio poängare i engelska där ;)
Ha de gott så hörs vi. Pussellei <3


Uppdate: Förresten någon som vet vad låten Amanda Jensen sjöng? Tacksam för svar :)

Let´s talk about sex

God morgon snyggingar =)

image1661

Allt bra? Det hoppas jag innerligt. Själv är det hur bra som helst för idag ska jag äntligen får träffa my man. Jag ska till stallet. Whoho ;) Men först ska vi ha lite sexsnack. Let´s talk about sex..

12 saker du kan förbättra i ditt sexliv blir dagens ämne ;)

1. Intensifiera snabbisen

För en träffsäker snabbis, testa florentiskt(!?) samlag;
Håll tillbaka din sexpartners förhud och penisskaftets hud hårt och sträckt
med tumme och pekfinger nere vid roten. Håll så under hela akten.

2. Bättre med coach
Lösningar som ges i frågespalter är generella, men med en sexcoach
får man induviduell hjälp.
 - Jag jobbar med självhjälpsprogram kombinerat
med samtal med mig i möte eller på distans.
Det ska vara lustbetonat att få sexlivet att väka säger en sexcoach.

3. Oralsex på egen hand
Montera bort kulan på en tömd roll-on,
rengör flaskan med diskmedel och hett vatten.
Fyll med glidmedel och värm flaskan till kroppstempratur,
och stryck sedan kulan över klitoris och andra sköna ställen
- så likt oralsex du kan komma på egen hand.

4. Multipla orgasmer med A
G- punktens trevliga granne heter A- punkten.
Det är ett område, som du hittar på främe slidväggen,
framför livmodertappen, med känsliga nervändar.
Lättaste sättet att hitta den är att be din sexpartner
att fingra mellan livmodertapp och mage tills
du känner av den magiska punkten.
A-punkten går i gång på tryck och massage,
och kan vara vägen till multipla orgasmer.

image1662

5. Ny njutning
Alla tror att de är proffs på sin egen njutning.
Men sanningen är att vi utvecklas konstant,
och det är farligt att ta för givet att alla vill ha det likadant varje gång.
Skäm bort varandra, eller ta kommando
om du är den som brukar vara passiv.

6. Bättre sexprat
Jag lär mig mest om sex genom att kommunicera.
Vågar man inte prata öppet med vänner om sina funderingar
 tycker jag man ska söka sig till sett chattforum på nätet, säger en sexcoach.

image1664

7. Leksak för båda
Både män och kvinnor gillar vibrationer.
Det finns praktiska penisringar med inbyggda vibratorer
som ger njutning åt både mannen och kvinnan.
Gummiringer klämmer åt kring penisroten och gör att
mannen kan hålla ut längre, samtidigt som vibratorn stimulerar din klitoris.
Men använd inte ringen i mer än 20 minuter åt gången,
det kan på sikt skada penisens blodkärl.

8. Pirrigare oralsex
I mintpastiller, som innehåller äkta pepparmyntsolja,
finns substanser som peneterar huden.
De ger en intensiv känsla av värme och kyla,
beroende på hur du använder dem.
Könsorganen är extra känsliga,
och ett par minipastiller som fått lösas upp i munnen
ger ett pirrande känsla vid oralsex.

9. Ärligare i sängen
Har ni fasnat i inte-prata-om-sex-träsket?
I "stora sexboken" finns tips på hur ni kan komma över detta tabu:
Ja/nej/kanske-listan. Gör en varsin lista enligt följande:
a) Gör tre kolumner. I JA-kolumnen skriver du sexiga aktiviteter som du gillar. 
I NEJ-kolumnen skriver du saker du inte alls tycker om.
I KANSKE-kloumnen listar du vad du är nyfiken på att testa, och sådant som du bara gillar ibland. 
b) Fundera över vilka JA-punkter som du absolut inte kan vara utan och makera dem.
c) Med listorna som underlag kan du ni nu disktuera punkterna för att få koll på vad
som är viktigt för den andra, och vilka spännande grejer ni kan testa ihop.

10. Bli utrycksfullare
(för att få vad du vill ha)
Säg inte: "Jag hatar när du tar mig så hårt", utan:
"Jag gillar när du älskar mig mjukt".
Den typen av övertalning fungerar dessutom inom de flesta områden i livet. 

image1665

11. Sexigare med dagbok
Enligt  "Stora sexboken" är nycklen till ett passionerat sexliv
ditt sexuella självförtroende- att du är trygg i vad du gillar och inte.
Det bygger upp till exempel genom att skriva sexdagbok.
Fundera över vad som var bra och dåligt sist du hade sex,
din prestationsångest och dina nojor, och våga sancka sex med andra
(och då främst det du inte känner dig bekväm med.)

12. Inspirera och utmana
Det finns ingen anledning att låta sexlivet bli trist
bara för man tror att man redan har "test allt".
Man får ta till sig insikten om att sex är ett så stort ämne
att man alltid kan utvecklas mer.
Utgår från era Ja/nej/kanske-listor och dammsug
sedan internet, DVD-butiker och tidningsställ.
Utmana sedan varandra med de mest lustfyllda,
nya grejerna som även den som "testat allt" kittlas av.

Källa är tidningen Glamour & Stora sexboken.

hoho ;P

Nu är jag äntligen hemma och det känns att jag har jobbat hårt. Fy fasen vilket stressigt jobb jag har alltså. Det tar på alla krafter och det blir inte heller bättre när det kommer in en minibuss på 24 personer som ska ha stek mat och efter 10 minuter börjar gnället. Vad är min mat? Dessa kunder som tro att man har miljader händer och allt går så fort. Hmm säger inget om dessa människor, det blir bäst så ;) Tack vare att man jobbar i denna branchen så jag har förståelsenu när maten tar sin tid. 

Har ni haft en underbar Halloween? Det hoppas jag verkligen..

image1659Förresten måste tipsa er om ett underbart snyggt, skönt bas linne. För ynka 49.50 kr blir det ditt och det finns i flera färger och är gjorda av 100% bomull. Jag älskar dem kan jag tala om ;) De finns i din närmaste Hm butik. I am sorry people men jag är så trött att ögonen hänger så det där föbasakde inlägget får dröja. Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.

Sov sött <3

Ensam eller bara ensam?

image1658

Jag tänkte dela av mig en krönkia som denna balla tjej skrev i ett nummer av Veckorevyn. Detta avsnitt har fått mig på andra tankar och jag hoppas det blir lika så för dig ;)

Du har dumpats eller dumpats. Förmodligen dumpat. Efter ett långt förhållande kändes det bara som satt du... hade missat något. Missat massor. Du är ju så ung och vill uppleva mycket, vara lite själständig. Ni hade haft det knackigt ett tag och du kände att "om det är så här nu, hur kommer det då vara om ett år, två år, tio?! Är det värt mina golden years?"Uppenbarligen var svaret du kom fram till nej, för du gjorde slut. Eller ni gjorde slut.För det har ju knappast undangått din partner att din blick så ofta sökt sig mot världen utanför den ordnade tvåsamheten. Hur det än var så var det ett mer eller mindre geonomtänkt beslut, för allas bästa. Det som kallas "det enda rätta".

Allt är fint, rätt beslut är fattat. Första dagen på resten av ditt liv tornar upp sig, känslan heter lättnad. Du har ju länge vetat att det var tvunget att hända- och nu är det gjort. Puh. Men snart- efter några dagar/veckor fyllda av tjejkompisar, powerwalks och flirtiga utekvällar - så kommer den. Som en stor obehaglig skugga. Känslan heter ensamhet.

Du är van att ha någon vid din sida, någon i din nära omgivning även om det på sistone mest varit jobbigt och kanske enerverande, så har du inte varit ensam. Du har "haft någon". Ensamheten är en lurig rackare - för den har gått från det du skulle njuta av till det du lider av allra mest av. Så jobbig att genomlida - och så lätt ge fog för. För du kan ju alltid återkalla ditt ex. Om inte för att bli tillsammans med så för att få sällskap, närhet, sex.
Det är där, i det första skedet efter ett jobbig break-up, som ensamheten blir din förädiska fiende. Men det är en fiende du kan bekämpa. Jag tänker så här: du kan boka upp dig med jobb, kompisar, aktiviteter- vad det än må vara - i all oändlighet. Och gör det för all del, du kommer ha skitkul. Men ensamheten kommer du att känna ändå, helt säkert. Så var beredd på den och var medveten om att om du bara håller dig en liten, liten period - om du bara är stark och stålsätter dig genom den första tiden kommer du, om det verkligen var rätt beslut, att inse att du kan vara ensam utan att känna dig ensam. Och att du inte behöver någon i din rnighörna om du själv kickar ass inne i ringen.

Tada. Nu måste jag pysa iväg. För det är work på G ;) Jag är hemma runt nio igen och då blir det sex sex sex tips. det ni ;)
Puss & kram.

Min nya kjol. Smak råd tack :)

Jag är helt sold på min nya kjol som jag köpte på Bikbok. Jag fullkomligt älskar den och den sitter inte så där tjat när man ska shacke ass. Jag tänkte ha den när jag ska gå ut nästa helg men resten vet jag inte. Självklart ska jag strumpbyxor på mig annars kommer jag frysa röven av mig haha ;P Iallafall så vet jag inte om jag ska köra med känstumpor eller benvärmare eller helt utan. Hmm svårt val. Bedöm själv . .

Med känstrumpor och självklart ska håret inte se ut but hej men är ny vaken och osminkad ;)
image1649  image1651

image1650
Med benvärmare på ..
image1652

 Eller utan..
image1655

image1656 image1657

Vad tycker ni jag ska köra på?

Here we go . .

God morgon på er alla söta där ute i värmen =)

image1648


Åh vad jag glad jag är.. Jag har försökt få igång vårt internet hela morgonen nästan och tillslut gav jag upp. Men efter några timmar vaknade min bror och han kan sin grej om man säger så och nu rullar det på. Det är en enorm nackdel när man bor några mil från stan. Internet krånglar som bara den men annars funkar det fint fint.

Tyvärr kom jag hem sent igår men jag fick med mig en del hem :) Lite smått och gott från Hm bland annat sen köpte jag ännu en julklapp. Vilken underbar syster jag har <3 Det är så kul att hon äntligen har börjat få stil. Jag gav henne en hel del smakråd igår och ni ska se hennes jacka som hon köpte igår. Så fin var den. Hon kommer få vara min gästbloggare någon vacker dag i min blogg och då får ni se jackan ;) Here we go.. Detta fick jag med mig hem igår.  

image1645

♥ Svarta enkla benvärmare Hm
♥ Guldig elefant halsband Hm
♥ Nyckel halsband med klocka i Guldfynd
♥ Brunt flätat skärp Åhlens (present av min syster.)
♥ Ur söta svart knä strumpor med roset där uppe Åhlens
♥ Armband Hm

image1646

Ni missade väl inte idol igår eller? Tyvärr såg jag bara det allra sista och Sam åkte ut. Äntligen säger jag bara. Det var helt rätt som fick åka eller vad säger ni? Nästa gång blir det nog tyvärr Mahtias för hans röst håller inte. Men det är ren ögongodis att titta på ;)

Han & svartling ;P
image1647 

Poff så var de borta . .

Sexsnack later. . För jag hinner inte ta mig tid till det nu ;) Jag ska ju fördjupa mig en hel del och det tar ju sin tid. Förresten. Jag hoppas att allt är bra med er. Själv är det utmräkt idag. Jag är sådär allmänt glad. Tummen upp! Kanske beror på att jag börjar se möjligheter ;P 

image1644

Som alla vet är ju alla tiders Halloween. Min familj är inte något fan av det om man säger så. Men min mamma var otroligt förtjust i det och såhär såg vi ut förra året. Minnen säger jag bara :) Jag ska försöka få pappa att köpa en pumpa så det blir lite stämmning här hemma. Det har redan varit massor av ungar som har sagt bus eller godis. Min pappa har lätt den skönaste komentarer. Vi frirar inte det och om ni gör något bus ringer jag till polisen. Poff så stängde han dörren. Snacka om tagen på bar gärning ;) Inga fler ägg på rutan mer..

Vi har inte åkt än för min familj är ju så seg haha elle snarae är det jag ;) Jag skippar skorna istället ska jag satsa lite på att hitta gott & blandat på Hm. Jag har ju spanat in en del får se vad som får följa med mig hem. Nu kanske ni undrar hur fasen har hon råd med allt? Sanningen ligger att jag har rånat en bank. Det blir vår hemlis så kom ihåg det haha ;P I just kidding people. Skämt och sidå så jobbar jag en hel del =) Sen att jag har sådan söt och rar morfar som ger mig 90 spän i timmen är för bra. Imon blir det kära Stop ett igen och stängning. Hmm fast det är lördag så det kommer nog inte bli mycket folk men våga köra med bus eller godis. Då får ni se på andra puckar ;) Here we go.. Såhär ser jag ut idag :)

Jag är nyduschad det är därför mitt hår står åt alla
håll och kanter men det är inte det ni ska se utan the clothes ;)

image1638
 
image1639

   

Vad tycker ni om dagens outfit?


Näe nu ska jag pudra näsan lite för äntligen ska vi dra ;) Ses sen då ^^ Kramar.

Tada ;=)

image1631

Pussst äntligen säger jag bara. Så snäll bror hade jag inte utan jag fick göra allt själv men när jag såg beskrivningen var det inte alls så svårt ;) Ändå önskade jag att jag hade en händig man haha sitter och trallar på den.. Som Lisa säger jag är en riktig Svenne. Ohhja ;)

Är ni inte nyfikna som var i paket? ;P


Tada. .

image1632

Nu fattas bara detta (mini dressingroom) och denna tavlan samt att väggarna kommer bli vita med en gårnyans fondväg.

Fast jag har rensat är det trångt i min gaderob. Längtar som bara den tills rummet är klart. Låter det inte lockande hehe ;) Något som är plus med att jag har så stora fönster. Jag tycker det är så snyggt men utsikten är inte lockande om man säger så.
Kan ni rita upp mitt rum i huvudet och tror ni att det kommer bli fint?
Något som är hur fint som helst är mitt mysiga läsrum ;)

Dessa dörrar får mig att tänka på Tantic ;P
image1634

image1635

Det kanske syns att vi bor på "landet"..

 

Ska hoppa in i duschen nu för jag ska iväg med Mamma och min syrra och köpa skor. Vi hörs senare och då blir det ett inlägg only about sex som en viss person har önskat. Just only for you! Näe skojar bara ;) Ni är andra är också välkommna att komenterar och säga vad ni tycker. Det är bara kul att se eran åsikt :) 

Puss & kram <3

Gröt nästa

Nu ska jag be på mina bara knä att min bror ska hjälpa mig att fixa ihop den där grejen jag köpte på IKEA igår. Därefter blir det Havegrynsgröt till frukost. Yummie.! Jag har fått för mig att det gör mig piggare och starkare fast lite sanning ligger det i det ;)

Snabbt och nyttigt med gröt till frukost. Ingen disk och klart på nolltid i mikron.

image1630

Du behöver:

  • 2 dl vatten
  • 1 dl havregryn 
  • 1 krm salt

Gör så här:

Blanda vatten, havregryn och salt i en djup tallrik. Koka gröten på full effekt (max 800W) i ca 2 minuter. Rör om och servera med mjölk och ev. lite sylt eller socker.Vad brukar din frukost bestå av?
 

Vi hörs senare babes. Va rädd om er <3

God morgon..

God morgon sunshines :) Jag har nyss kommit in från min morgonpromenad och solen skiner idag härligt härligt sen att det är Fredag är stort plus för nu längtar jag till skolan haha Jag ska krama ihjäl alla när jag kommer tillbaka ;)

image1629


Usch vi ska inte ens gå in på vad jag gjorde igår. Tröstshoppade i stora mängder och jag har aldrig kännt mig så ful och äkclig som igår. Jag ville bara bort från precis allt . . Det började inte heller bra när en pippip som bussschäfför började flörta. Hej min sköna, allt bra? Sen när jag hoppat av tuttar han och skriker snälla kan jag inte få ditt nummer. Säger man så till sina resenärer? Hmm undrar om han håller på så med alla tjejer? Äcklad till max blev jag i vilket fall. Jag hittade iallafall min rutiga kjol igår plus lite annat. Åh vad glad jag blev. Den var gjorde för mig. Jag tänkte göra lite britney feeling på den ;)

299 kr från Bik bok.
image1622

    

♥ Grov stickade mönsterade leggins Lindex
♥ Gråa raggsockor Ica Maxi
♥ Smalt svart lackskärp Gina tricot
♥ Grå hängselklänning Gina tricot (Precis sådan som jag har i svart.)
♥ Svarta tunna leggins Lindex

Ojojoj vad min kldästil har förändrats. Undra hur jag kommer se ut om ett år? haha Jag hatade innan allt med kjolar, klänningar att ha göra men nu fullkomligt jag älskar det pga av att jag hela tiden få höra att jag har så snygga ben och vill framföra dem på ett snyggt sätt. Om man känner sig snygg så strålar man ;)

Vet ni? Jag drömmde en underbar dröm inatt. Att jag gifte mig med en rik norman. Han var runt 30 år men skit samma. Han liknade lite Ola stil på han. Jag gillar verkligen äldre killar men 30 är kanske lite väl mycket. Men det ska vara lite man i dem haha ;) Jag har bestämt mig att från med och nu ska jag skaffa en äldre kille som är mogen för sin ålder. Jag är så trött på killar som tror att de är något eller inte ens har en egen vilja. Sen att jag vill ha barn i ganska tidig ålder är ju det perfekt men leta ska jag icke. Det som kommer det kommer =) 

Jag vet att jag behövde det som hände igår. Min söta mamma & pappa fick mig på andra tankar. Jag tänkte skriva ett brev till han men efter tio minuter försvann de tankarna. Jag ska satsa på mina drömmar istället för det gör mig lycklig. Att lyckas och få må bra. Sen vet jag att jag fick ett tecken av mamma igår som löd ge upp. Du är värd bättre. Fast hon är död finns hon med mig överallt. Jag älskar dig mamma. Jag vet att du ser detta ;)

image1628

Jag var ju på Ikea med.. Kan ni gissa vad som ligger där i? Hm... ;)

Finn fem fel.

image1619

Finner ni några fel?


Uppdate: Det är ju inte dem "äkta" ;)
Here we go . . Såhär ser dem ut jue ;P Det är helt klart fem fel haha ;)

 


Sexuella övergrepp mot barn & USA fördrövliga system

image1617

Inget illa menat till dem som bor i USA men jag kommer nog aldrig gilla det landet eller det kanske beror på att jag inte gillar deras system eller George Busch. Han är den personen som har mest makt i världen tack vare att han är USA:S president. Jag hoppas verkligen att han avgår snart för jag tycker han ställer till så mycket problem i världen. Det är han som skapar ännu mer konflikter och det ända gör att tänker på sig själv. Ahh han och jag passar inte helt enkelt. jag tycker han är en stor fet gris och jag ska få tycka vad jag vill. Precis som ni har rätt och tycka vad ni vill om mig. Men något som skär i än att USA har dem ett fördrävligt system. Tex om de som utsätter barn övergrepp. Jag talar om pedofiler. Såna människor borde inte få finnas? Det finns inget värre när människor ger på sig djur eller barn. Sånt gör mig förbannd och rasande. Jag försöker sätta mig in i sitautionen att vara mamma till ett barn som har blivit utsett av övergrepp. Jag skulle lätt kunna döda den personen om någon utsatt mitt barn för det. Jag kommer göra allt för mina barn så de får den trygghet och kärlek som de behöver. Jag skulle aldrig tillåta något sånt hända dem. Lätt att säga men svårt att förstå att det kan hända. Det finns i verkliga livet. Det kan vara din granne, släktning eller någon annan som man litar på. Jag fördjupade mig en hel del i ämnet om sexuella övergrepp mot barn och fick se en film där det var Pedofiler som berättade varför de gjorde som de gjorde. Alla dem hade haft ett helvete som barn och visst det är aldrig en orsakt att göra något sånt fruktansvärt. Jag skulle aldrig förlåta personen om de utsatte mina framtida bar för något sådan. Det får aldrig hända så är det bara. 

image1618

Jag såg en film för ett tagsen som jag tyvärr inte minns namnet på. Den var väldigt gripande och handlade iallafall om en kille som utsatte ett barn för övergrepp. Han åkte fast och hamnade i fängelset. Sen när han kom ut hade han ingen för alla hade sagt upp kontakten med han. Iallafall så fick han bo satta sig utanför en skola och det tyckte han var enormt jobbigt. Då och då kom en polis med och misshandlade han och sa om du rör en unge till så dödar jag dig. Sen när det väl händer ett fall på den skolan där han bor i närheten tror de genast att det är han men sanningen är att det är en annan kille och det vet han om. Men polisen går till honom och slår nästan han medvetlös pga av han vet det är han men sanningen är ju att det inte är han. Iallafall sen när han är på benen så ser han den killen igen som gjorde ett övergrepp på en kille och när han ser killes ögon blir han så arg att han hoppar på han och misshandlar han. Efter det rörde han aldrig mer något barn och han lyckades komma ur det mörka och fruktansvärda mönster men ingen trodde på han så han tog sitt liv. 

Jag grät nästan i hela den filmen men samtidigt fick den mig med att inse att vi är dåliga på att ge andra en andra chans. I USA är det så illa med att de sätter ut skylttar att det är farligt där för det bor sexrosstlingar i det huset. Hur sjukt är inte det? En gång alltid dömd det tycker jag är fel för människor kan förändras fast man tror inte det.

image1616 

Vad tycker ni? Håller ni med det jag skriver eller ha ni en annan åsikt?

Rutigt är så rätt

Godmorgon på er =) Sovit gott? Det hoppas jag innerligt att ni har.

image1610

Undra vad som snurrar i min väns huvud nu !? 18 år. Det är grejer det. Jag minns tydligt när jag fyllde 18. Visst var det kul men det var ingen större grej kändes det som men det kanske beror på att jag hade sån dum inställning. Jag ville ju inte bli vuxen. Jag är inte redo så är det bara. Jag vill leva livet och se världen. Näst nästa gång jag fyller är jag ju fasen inte tonåring längre. Det känns hårt kan jag lova ;) Men jag tar det som det kommer. Jag drömmer om att bli en ung mamma iallafall. I mina ögon är det fel att skaffa barn för sent för jag tycker alla ska få samma möjlighet att ha en mamma och pappa tills man är minst 20 år. Utan min föräldrar skulle jag aldrig stå ut. Jag står dem väldigt nära och jag är så glad att jag har dem<3

image1611

Jag vet inte om jag ska gå ut imon ;S Det var länge sen sisst och det är ju Fredag men Frida, dunka mig gul och blå är på Centrum och sjunger. Hon är ingen höjdare direkt. Sen är jag rädd också att jag kommer göra något dumt. Kanske lika bra att stanna hemma och sätta sig framför Idol istället. I vilket fall så ska jag till my man imon. Äntligen säger jag bara. Fasen vad jag har saknat Orre borre ^^ Att rida är livet. Finns knappast något bättre. Lite synd bara att jag fann det intresset 18 år efter haha. Jag känner att jag har missat en del men vad gör det när jag har hela livet framför mig? :) Från en trogen fotbollstjeje gick jag till hästtjej.   

Ni som ska på halloween party i helgen kanske får insepration av det här. Sexiigt värre ^^ Lite väl kanske mycket playboy aktigt men den som vågar kommer få mycket uppmärksamhet ;)

image1612image1613


image1614


Den vita dräkten fick mig lite på fall men det kanske beror på att tjejen ser inte ut att ha silisar och den ser sådär oskuldsött ut :) Eller vad säger ni?

Något som jag har fastnas hårt för är ruktiga skjotor och kjolar. Nästa gång jag åker till stan tänkte jag spana in en ruktig kortkort kjol. Näe nu ska jag krypa ner under täcket och sätta på en bra film :) 

Kändisar som följer rut trenden . .
image1615

Vi hörs :) Puss & kram Lovisa.

Lovisa goes listhumör again

image1609


01. Vad heter du? Lovisa
02. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Cornelia. Jag tycker det är så fint.
03. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Lova
04. Vilket stjärntecken är du? Stenbock
05. Vilken årgång är du? 1989
06. Vart bor du? Jönköping
07. Bott utomlands? Nej, eller Sverige är ju utomlands för dom i Spanien?
08. Flyttat antal gånger? Med pappa har det inte blivit så många gånger men med mamma har jag tappat räkningen ;)
09. Vart skulle du vilja bo? I en lägenhet i en storstad med Lisafisa :)
10. Vilken skolklass? Bf 2b
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Socinom är en dröm även att bli krimnalvådare.

UTSEENDE
01. Hur lång är du? 179 cm
02. Hur mycket väger du? Runt 65 kg
03. Hårfärg och frisyr? Långt blodnt hår med lite mörkare skivttningar i underhåret.
04. Ögonfärg? Blåa.
05. mest nöjd med? Mina ben<3
06. minst nöjd med? Mina stora näsa ;P
07. skostorlek? 40-41
08. glasögon? Jag borde ha dem på hel tid för jag är fasen blind känns det som men jag väntar på mina linser.
09. har du några piercingar/tatueringar? Hål i navlen och öronen

FAVORITER
01. Filmer? Haha nu är faktiskt Eva & Adam en favorit ;)
02. Låtar? Lite discolåtar som får än att shacke på movesen ;P
03. Årstider? Sommar
04. Mat/dryck? Tacos, chesseburgare/Pepsi
05. Djur? Hundar & katter.
06. Färg? röd, svart & rosa.
07. Parfym? Escadas sommar doft och paris hiltons första.
09. Ämne i skolan?
10. Sysselsättning? Shoppa, dansa, mysiga hemmakvällar, fika med vännerna m.m

KLÄDER
01. Vad använder du just nu för jacka? En svart kappa & skinnjackorna
02. Vad använder du just nu för skor? Just nu är det mycket stövlar.
03. Favoritfärg på kläder? Kolla in mina favorti färger sen gillar jag bohemic stilen (haha undra om jag stavade rätt nu men ni fattar vad jag menar iallafall ;P).
04. Favoritmaterial på kläder? Bomull och satin.
05. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag är nöjd med dem jag har men en stor grå bas t-shirt skulle inte vara fel eller ännu mer klänningar. Man kan aldrig får nog av dem.
06. Favoritaffärer?
07. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Det beror på hur mycket pengar jag har men minst 500 kr i månaden iallafall.
08. Favoritmärke? Hmm Chanel på väskor älskar jag men kläder. Nja huvudsaken är hur de sitter.
09. Vad har du för tröjstorlek? Storlek 36

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? Litet men väldigt mysigt.
2. Vilken färg på tapeterna? Rött men snart har jag vitt med gråa nyanser.
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? Gråfärgat
4. Vad vill du ändra där inne? Hela rummet men det ska snart göras. Jag ska ju få ett nytt rum i julklapp :)
5. Vad har du där inne av följande: Just nu finns det A,D & E men snart har jag alla ;)
a) tv?
b) video/dvd?
c) dator?
d) stereo?
e) telefon?
6. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Grannarna och en grå himmel.
7. Vad gör du oftast i ditt rum? Myser med ljus och tittar på tv.
8. Favoritpryl i rummet? Sängen helt klart men snart kommer det också bli min smink och walk in closet gaderob hörna.

Idag är det ingen vanlig dag

image1608

För det är Lisas födelsedag. Hurra hurra ^^
Inte nog med det. Denna underbara och söta människa blir krogmyndig idag. Nu behövs det inga mer falsk lägg för att partaja och nu gäller det att partja till max. Vänta bara gumman när jag kidnappar dig en vacker dag. Inte kommer det bli några lugna puckar när vi är i farten ;)

Jag älskar dig. Det finns ingen som du ♥  

RSS 2.0