Ny look, löshår på G ;)

Jag är verkligen himla trött på mitt tuna hår och drömmer varje natt att jag ska vakna upp med tjockt långt blondt hår. Den drömmen kanske blir sann nu. Efter har kollat lite på www.happyhair.se funderar jag på köra till. Jag måste säga att de verkar ha kanon prudukter. Jag funderar på att köpa dessa för 349 kr. Någon som har köpt hår därifrån och vad tyckte ni om det?



image213

En snabbis

Kävllens outfit fick bli den här klänning med vita leggins till plus svarta pumps. Tyvärr hinner jag inte ta någon bild men med halv lockigt hår blev det kanon! 



image212 


Nu är det frassig vafflor på G

image211

Vad åt ni för gott till Lunch?

Här kommer min kärlekssaga, when i meet my prins

Hånglade par ser man nästan överallt. Våren sprider massor av vårkänslor och det är lika med Love in the air ;) haha Iallafall här kommer min kärlekshistoria när jag mötte min underbaring.

Efter just han (han som är en i mängden) fick jag nog. Jag la all kärlek på is ett bra tag för jag hade träffat alldeles för många idioter.

Efter ett år så var jag på cityfesten I Gävle och var ute med en kompis. Vi hade grymt kul men tyvärr blev det alldeles för mycket dricka kanske. Jag har enorma minnesluckor men jag minns hur jag vaknade upp i en killes famn och hur snäll och söt han var som hjälpte mig. Jag kom hem tillslut ialf och han fanns kvar i hjärnan. Jag fick iallafall hans telefonnummer men mer blev det inte. 

Efter ett tag ringer han och jag blir enormt glad och han undrar om jag inte kunde komma igen på Gävle crusing och visst gjorde jag det. Jag fick då en magkänsla som sa att något var fel. Men jag sket i den känslan och tog med mina väskor och satte mig på tåget som skulle ta mig till Gävle. När jag väl var där så kom de och hämtade mig. Där stod han i bara kalsonger och hans kompisar. Det var just där jag träffade S (My darling). Jag belv helt förälskade i hans ögon. Jag har alltid dragit mig lite till utländska killar. Brunt hår, bruna ögon. Men ialf blev det inget mer än ett hej.

De skjutsade mig till Max och vi gick och käkade där och han (inte S för det är hanskompis) bjöd mig på pommes och cola. De andra gick och ställde sig i kö och jag satt kvar med S. Jag började prata lite med han men jag märkte att han var ganska blyg. Det var mitt första intryck av honom. 

Därefter gick hela "gänget" hem till han och satt i hans rum och glodde på film. Jag märkte mer och mer hur han tog på mig. Och något som jag tycker är avtänade är när killar är för på. Då var då tankarna började flyga i mig. Detta kommer inte funka. Han är bara ute efter en sak så jag gick ut på uteplatsen och mamma ringde. Hon blev inte glad precis för jag berättade att jag skulle sova hos han. Vi började bråka lite och sen la hon bara på. Jag ogillar att bråka med mamma så humöret blev inte på topp. Jag satt där och kollade på stjärnorna sen kommer S och frågade vad jag gjorde och hur jag mådde. Jag blev så snopen för aldrig har en kille frågat hur jag mått på det sättet. Det var då jag började märka lite att han inte var som dem. 

Jag sov hos han och S sov också kvar där men i ett annat rum. Jag kunde knappt sova och sen när klockan var runt 8 på morgonen fick jag panik. Jag måste härifrån tänkte jag så jag ringde mamma och hon kom och hämtade mig direkt. I rasande fart packade jag ihop mina väskor och sa hejdå sen skickade jag ett sms till Han och sa hur jag kände. När jag kom hem mådde jag inte så bra. Jag hade fått feber och gick och la mig. När jag vaknade igen gick jag och satt mig på lunar och på något sätt lyckades kom jag in på hans sida. Jag skrev hans namn och en glad min. Dagarna gick och jag åkte hem.När jag väl kom hem gick jag in på lunar igen och han hade svarat. Det var nu vi började prata en hel del sen efter lunar blev det msn. Men jag hade aldrig någon tanke att det skulle bli vi. Jag såg han mer som en nära vän och försökte intala mig att han var bög. Så perfekt kan inte en människa va. Jag försökte bygga massa murar omkring mig, för singel skulle jag bli.

Efter ett tag tog jag mig mod att ringa han med en väns övertalning för jag darrade i kroppen konstigt nog. Vi började snacka mer och mer. Ju mer jag lärde känna han ju mer började tycka om honom. Jag blev ända äcklad av mig själv för jag kände mig så elak. Att gå från han till hans kompis. 

Sen när nästa lov kom åkte jag upp och jag träffade S igen. Jag har aldrig varit nervös när jag har träffat killar men denna gången var jag det. Det kändes ganska stelt men ju mer tiden gick ju bättre flöt det på. En vacker dag åkte vi hem till han och jag fick träffa hans mamma och en del av hans stora familj. Han har världens sötaste mamma kan jag tala om ;) Vi gick in på hans rum och la oss på en madrass. I bakgrunden hördes det avslappningsmusik och han började sakta men säkert massera mig. Jag kollade i hans ögon och log sen blundade vi och jag kändes hur våra läppar mötas. 

Ända sen dagen blev det vi och imon är det ett halv år. Jag har verkligen aldrig kännt såhär för någon. Han är speciell och har en speciell plats i mitt hjärta. Den platsen kommer han alltid ha . .    


image210
   

Ich libe dich

God morgon!

Strålande väder och det är valborg. Men jag har fått sånt där belsut ångest när det gäller kläder igen. Låt mig insperias av er. Vad ska ni ha på er ikväll?

Ha en trevlig kväll nu allihopa :)

En chef är alltid en chef

Vad glad jag blir över alla snälla komentarer. Tack sötnosar :) 
Nu är jag äntligen hemma från jobbet. Min chef ringde och sa att jag var tvungen att komma akut för det var så himla mycket att göra. Jag jobbar på en vägkrog. Ett undebart jobb kan jag tala om. Man möter nya underbara människor varje dag, fast det är otroligt stressigt. Det finns alltid något gott i det onda ;) Men idag blev det en konflikt mellan mina medarbetar och min chef. Hon började gnälla på allt :/ Jag tror inte hon såg att vi slet som hundar. My boss is stranges sometimes. En chef är alltid en chef säger jag bara. Vad tycker ni om eran chef?


Sov gott alla!
Nu ska jag kolla på babel. Någon som har sett den förresten?


Kram Lovisa ♥  


image209

I want

image208

Converse


image207


Fasen vad många modeller det finns för Converse. Använder du själv Converse?
Själv gillar jag inte denna typen av skor. Jag tycker de är ruskigt fula på mina fötter.

Vem klär den bäst?

image206

Eva vs Vanessa

Den nakna sanningen om mig själv

Jag måste lättna på mitt hjärta lite och nu känner jag mig tillräckligt stark med för att kunna berätta. Igentligen är det inte konstigt att man lever i en depression efter allt. . Nu kan jag verkligen lägga allt bakom mig. Jag ska bort här ifrån. Jag ska till en värld där knappt någon vet vem jag är. Jag är verkligen lycklig och det menar jag rakt från mitt hjärta.


♥ Jag har varit gravid en gång, men fick missfall.
♥ Jag har varit utsatt för försök till våldtäkt.
♥ Jag har blivit mobbad genom mina år. 


Det som inte dödar än gör än starkare !



Musik är som heroin

Det är beroendeframkallande. Jag är en sån som fullkomligt älskar schlager. Finns det någon mer som är ett stort fan av schlager där ute eller vad lyssnar ni på?

image204

Fångad av en stormvind osv. Den sitter i hjärnan ;)

Jordgubbsviss

image202

Detta recptet är för 4 personer

1 liter jordgubbar
100 g mörk choklad
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
20 maränger

Gör så här:
Smält chokladen på svag värme i vattenbad. Doppa jordgubbarna i chokladen och låt dem stelna på smörpapper. Vispa grädden. Varva jordgubbarna med maränger och grädde.

Missa inte rean på ellos. Nu 50 % på denna söta toppen.

image201

Hjälp mig, 50 års fest

Jag hatar när man står i detta stadet och inte vet vad man ska ha på sig. Vad tycker ni är lämpligt att ha på sig på en 50 års fest? Jag funderar på detta. Tror ni det skulle vara lämpligt? Jag älskar volang kjolar som man kan göra klänning av ;)

image200

(Och självklart min söta lillasyster på ett hörn. Vilken min hon gör.!)

Räddaren i nöden

image199

Nu hoppas jag att jag aldrig mer kommer tappa bort mina nyklar.
Tack vare min diskokula . .

Sugen

Jag är riktigt sugen på detta linnet. Den verka sitta så sött och det är ett stor plus i kanten att den bara kostar 99 kr.

image198




















Allt från ellos

image197
♥ Väska, 299 kr

♥ Jenas short,  249 kr

♥ Korall topp, 99 kr

♥ Slip in skor, 179 kr


Toppar från ellos

image196

Eriks Vinteräpple


image195

Detta recept är för 1 glas

0,5 st

äpple utan skal
4 cl

äpple syrup
2 cl

limejuice


sprite

Gör så här:

Blanda alla ingredienser utom sprite/sockerdrickan i en blender. Mixa.

Servera i highballglas med mycket is. Fyll upp med sprite eller sockerdricka.

Pamela är på G

Kan ni se att det är hela 15 års skillnad ?

image194


Andas ut

Nu kan man äntligen andas ut och jag ska bli en aktiv bloggare igen ;) Så försvinn inte nu mina sötnosar för nu ska jag göra allt för att bloggen ska bli bättre. Men för att få en bra blogg gäller det att man mår bra själv.  Allt har äntligen börjat ordnat upp sig lite och jag börjar må bättre än någonsin. Jag har märkt en sak idag med. Alltid när man har klippt sig och allt saknar man alltid sitt gammla hår. Jag är hel nöjd med restutalet och denna gången är det rejält uppklippt. Skit snyggt blev det, fast håret känns skit kort nu :( Jag vill verkligen göra hårförläning till sommaren och allt. Men det kostar ju en slant så jag tänkte tillverka mitt egna löshår. Iallafall lägger jag in en bild snarast på min fräsha look ;) Ha de mums mums nu i värmen! 

Studiebidraget

För första gången i hela mitt liv så ska jag slinga och klippa mig hemma. Jag har alltid gått till frissan men när man bara lever på 1050 kr i månden (som är väldigt lite tycker jag) blir det alldeles för svårt att lägga ut hela sitt studiebidrag bara på håret. Därför tar jag det bliggaste altenativet så jag har råd att överleva innan jag får min lön. 

Tycker ni att studiebidraget borde höjas eller räcker det för er?
 


   

Den nakna sanningen

Som ni redan kanske har märkt, är att jag älskar att läsa böcker och här har jag en till att tipsa om ;) Jag har inte läst klart den än men den verkar vara hur bra som helst.



image193

Jag var på second hand idag och detta hittade jag. Allt för 225 kr =)

image190

image192

♥ Svarta pumps för 75 kr
De ser mycket bättre ut i verkligeheten och jag älskar dem. Plus att de är sköna att gå i.

♥ Blend jeans 105 kr
Jag har väldigt svårt att hitta jeans pga av att mina ben är långa och att jag är smal. De här jeansen satt skit snyggt och över röven och det är = KÖP :)

♥ En vit volang kjol 45 kr
Jag tänkte sy om den till en klänning. Jag har redan tänkt hur den ska se ut.
Den kommer bli skit fin med ett skärpt i midjan.

Vad tycker du om dagens köp?

Bättre sent än aldrig

Detta är ju inte klokt. Att man kan få så många tuttningar pga av att man har en kort kjol och en gång gubbe stannde och frågade om jag ville ha skjust. Seriöst jag blir så äcklad att det inte är sant. De är ju fasen som hundar. Det är verkligen avtändade när ner de räcker ut tungan. Finns det något mer avtänande? Jag har märkt en sak idag. Jag skulle aldrig klara av att vara en slitz brud och veta att gubbar sitter och runkar till mina bilder. Det är vridigt tycker jag. Skulle ni kunna tänka er att vika ut er? Här har ni dagens outfit. Jag hoppas ni haft en bra dag i detta strålande väder.


image187


 

♥ Linne Once

♥ Kort kjol Bikbok

♥ Svarta leggins Gina tricot

♥ Leopard tofflor Din sko

Nu skulle det inte sitta fel med denna i denna värmen . .

image186

Söta hårspännen från Hm

image185

God morgon

Jag är nervös och morgonpigg för ovanlighetens skull. Härligt att vakna med detta humör. Det är inte alla dagar man gör det. Fast idag gäller det hårdträning på plugg. För imon är det två prov som gäller. Heja heja haha ;) För att "orka" plugga så mycket har jag ett jätte bra tips som jag kan ge. Jag brukar plugga gärnet i 40 min sen vila 20 min och sen 40 min gärnet igen så går det i en slags cirkel. Detta sättet ger verkligen restutalt för mig. Vad är din studieteknik? Näe nu måste jag göra mig ordning. Tiden tickar.

Ha en bra dag :)


Kram Lovisa ♥ 


Hmm vad tycker ni om detta?

Jag har ju nu gjort en kategori som heter Lovisas kokbok för samla alla underbara receptet som är lockande. Vad tycker ni om denna kategori? Jag älskar mat och det finns så mycket man kan göra så jag ville bara tipsa alla ;) 

Frusen drottningfrestelse

image183

Detta recptet är för 3-4 personer.

200 g frysta lättsockrade hallon och blåbär
1/2 dl florsocker
250 g Kesella


Gör så här:

Häll de otinade bären, socker och Kesella i en matberedare. Kör tills allt är blandat. Servera genast.

Jordgubbar

image182

Åh vad jag vill ha jordgubbar. Det är typiskt sommar.
Vad är typiskt sommar för dig?

I want

image181


I ♥ Topshop

Efterrätt

image180

Detta recptet är för 4 personer

1 mango
2 kiwi
2 dl färska jordgubbar
2 msk flytande honung
rivet skal av 1/2 citron
2 msk hackad mynta

Sås
2 dl vispgrädde
200 g vit choklad

Gör så här:
Skala och skär frukten i bitar. Dela jordgubbarna. Blanda honung, citronskal och mynta. Häll det över frukten och rör om. Koka upp grädden i en kastrull och ta den från plattan. Grovhacka chokladen. Rör ner den i grädden och låt den smälta. Lägg upp frukten på assietter. Ringla såsen över.

Helgdrickande ökar bröstcancerrisken

Danska forskare visar samband mellan alkohol och bröstcancer .

Ju mer alkohol en kvinna dricker varje vecka, ju högre är risken att hon drabbas av bröstcancer. Och allra störst risk att drabbas löper de som koncentrerar sitt drickande till helgerna. Kvinnor som brukar dricka fyra till fem öl på en helgkväll ökar risken för att drabbas av bröstcancer med 55 procent, visar en dansk undersökning.


Snart känns det som att man inte kan göra något kul för att riskera att få cancer.
Säg något som inte ger cancer? Vart är världen på väg . . (?)


Läs hela artiklen här.
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1053691,00.html

Sommarsött

image179


♥ Väska privat

♥ Korta vita shorts Hm

Topp Hm

Skor Nilsson

Grattis pappa!

Ja må han leva ja må han leva ut i hundra år ! Idag är det ingen vanlig dag för det är min pappas födelsedag. Tack alla för tipsen men jag mådde inge bra så det fick bli det första och bästa. Lotter, men han blev lika glad för det.



image177

Wonderfull dress

image176

Det ska bli ett sant nöje att döda dig

Nu när jag har läst klart Magdalenas Graaf bok så fick jag någon inre styrka. Jag börjar sakta resa mig :) Tack alla söta männisor för eran omtanke. Det värmer!
 
Åh vad jag gillar den kvinnas personlighet. Hon är så fin och klok m.m Jag älskar verkligen boken för den är himla bra och som jag har sagt innan. Läs den! För man ser ljuset efter allt man får följa med in. Hon har så goda råd till alla och bevisar hur dåligt samhället styrs. Men någon replik som jag älskar och som jag tror på är: man ska inte slösa massa mer hat utan istället förlåta fast det gör ont. Att hata ännu mer gör saken bara värre och jag märkte en sak. Hon är väldigt lik mig angående hennes personlighet. Hon tror alltid något gott om människor fast de är ett monster i andras ögon. Sån är jag med. Jag hoppas verkligen att jag får träffa henne någon i framtiden. Vem vet, den drömmen kankse blir sann?


image175

 


En paus

image174


Jag vet inte vad jag ska börja men det för mycket nu. Jag klarar inte detta tempo efter allt jag har gått igenom. Jag vill prata med någon som kan förstå och varit med om samma sak. Varje dag känns det och saknaden den finns där. Jag försöker och försöker. Men det är så svårt ska ni veta. Att varje andetag känns tungt, är en oänlig smärta. Jag bara faller längre och längre ner. Jag vill bara bort från allt. Men jag vägrar att ge upp, så är det bara!

Jag tänkte ta en paus nu från mitt bloggande men håll utsikt för jag kommer snart vara på bena igen och vara en aktiv bloggare igen. Just nu måste jag tag i saker och ting och ordna upp mitt liv. 

Vi ses snart igen ;)

Kram Lovisa ♥  

Bad

Att missa bussen är jag bäst på och det är lilla =/ Jag är allt för trött på morgonen. Är ni morgontrötta sötnosar?

Såhär ska min förlovingsring se ut . . .


image173






Nejrå jag skojar bara ;) Men visst är den fin?

Minnen

Just nu sitter jag här och i öronen spelas det där gatan jag bor på med Lena Ph. Igentligen borde jag plugga men tankarna försvinner iväg någon annan stans. Nu vet ju nästan alla detta men det är så att jag ska lämna kära Jönköping pga av massa saker. Detta har varit bland de tuffaste och svåraste beslut jag tagit men jag känner att det är den ända utvägen och jag tror på detta. Jag vet att jag kommer komma långt och jag är så lycklig. Jag kan knappt fatta det själv, jag ska ta ett steg mot  vuxnenvärlden. Men samtidigt gråter jag i flöder för att lämna min underbara familj och vänner känns otroligt i hjärtat. Det är så himla mycket minnen som flyger upp i minnet. Både bra och dåliga. Tex idag när vi hade kalas för pappa och släkten kom. Jag har sån skön släkt, men det var otroligt jobbigt att höra ordet svikare. Jag vet att många i min omgivning är otroligt ledsen pga av detta beslut men jag finns här för er ända fast jag bor 60 mil ifrån er. Som tur är finns det ju snabbflyg och massor av lov ;) 

Du är den bästa vän jag har
Du är alltid så snäll och rar.

Jag älskar dig
fast det varit som varit mellan oss. Du kommer alltid ha din speciella plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån. Underbara minnen säger jag bara.

        
Obs! Bilden är rätt gammal ;)





image172


När flyttade ni hemifrån och hur kändes det för er?

Ha nu en mysig söndags kväll för det ska jag ha :)

Puss på er sötisar ♥

Vem är jag?

Jag söker ständigt med dem tankarna och alla är vi olika. Alla går igenom sina faser för kunna möta vuxen livet. Så nu tänkte jag utveckla lite mer vad det är för person som bloggar denna blogg ;) Jag tänkte säga 10 positiva egenskaper som jag vet att jag har och säga 10 negativ egensakper. Allt har vi något gott i oss men smatidigt har vi våra brister men det gäller också att hitta dem så vi kan utvecklas till den vi är.

10 postiva egenskaper som jag har.
Godhjärtad, snäll, omtänksam, söt, glad, envis (både bra och dåligt igentligen), gullig, kramgo, underbar (jag brukar få höra det ialf ;)) och har en otrolig kämpe vilja. När jag har gett mig tusan på att jag ska lyckas brukar jag göra det.


10 mindre bra egenskaper.
mörkrädd, har kort tålamod (beror på vad det gäller), rädd för negrar (nej, jag är INTE rastisk men tror det satt spår hos mig efter vad en kille gjorde men sen måste jag säga att jag är lite avis på deras tänder. de är ju så fina), väldigt morgontrött, dålig förlorare, shoppingberoende (Jag tycker det är bra, men det är icke bra för min ekonomi), lat, skoltrött m.m Jag har fått hjärnsläpp nu ;) 

Förresten något jag älskar är att busa och bjuda på mig själv. Det tycker jag alla borde göra, fast alla är vi ju olika. Lika bra det kanske!? Vad har du för positvia och negativa egenskaper som du vet om?

Nu är de borta, igen ?

Jag blir lika arg varje gång jag tappar bort nycklarna och nu har jag lyckas igen. Jag förstår inte hur jag lyckas att vara sån slarvefia men jag föddes sån ;) Denna är från kyssjohanna och skulle inte vara fel att ha på nyckelringen.

Har ni något speciellt tecken eller figur på eran?


image170

 

WONDERBRA PUSH UP-BEHÅ

image169

Avtagbara, genomskinliga axelband. Användbar modell som ger extra snygg push up-effekt. A-C kupor av 52% polyamid, 25% bomull, 12% polyuretan, 9% elastan och 2% polyester. D-kupor av 49% polyamid, 27% bomull, 14% polyuretan, 8% elastan och 2% polyester. Handtvätt.


Mocka och chokladshake


image168


Detta receptet är för 2 personer !

3 dl

kall drickchoklad
3 dl

kallt kaffe
2 dl

chokladglass


florsocker


Gör så här:

Vispa samman drickchoklad och kallt kaffe. Häll upp det i höga glas. Smaksätt ev med lite florsocker.

Lägg en klick chokladglass i varje glas. Strö på hackad blockchoklad.
Chokladglassen kan bytas ut mot vaniljglass.

Panik, vad ska jag till en 40 års kris pappa ;)

Min pappa fyller 42 år snart och jag har ingen aning vad jag ska köpa. Någon som har ett förslag? Jag har alltid gett strumpor och kalsonger men jag tycker det är så förbannat tråkigt att ge.

Kramar ♥


Vi är på gång

Jag är just nu på sånt där galet bra humör. Jag har nyss pratat ut med V och det känns bättre än någonsin. Därför tänkte jag bjuda lite på mig själv. Detta är bland de fulaste minerna jag brukar göra. Är den inte fin? haha ;) Vad är din fulaste min? Tell me :)


image167

Åhlalalala

image166 








Är de inte lovelie de a-linjade formande klänningarna? I love them!
















Vårens hetaste trend tycks vara push-up-behån med jättelyftet.

image165

Vad tycker ni om det?

Vad tycker ni om möblerna?

image164

Är de inte söta? Dessa ska finnas i min drömträdgård.

Vem klär den mönstrade kappan bäst?

image162  image163

Kate vs Angelina.

Hjälp mig, minishorts eller short?

Jag tycker short är himla snyggt att gå i sommar fast klänning är snäppet snyggare. Nog med det och till min fråga. Vad skulle ni välja mellan minishort eller shorts? Jag har inte råd att köpa båda så vilket av det tycker ni jag ska köpa?


image161


image160 

21.00 är Livakterena på tv. Något jag verkligen rekomendera

image159

Dagens outfit

image157


image158

♥ Tunika Hm
♥ Sjal Gina tricot
♥ Skinnjacka (köpt av en kompis kompis ;))
♥ Jenas Once
Hjärta halsband Gina tricot

Vad tycker ni om dagens outfit?

Fredagsångest

Det finns säkert många där ute som har bjudit gäster och vet inte vad de ska laga som mat. Därför tänkte jag bjuda lite på recept.

               Chili Con Carne


image155















Receptet är för 4 personer.

 

1 st

gul lök(ar)
1 st

röd paprika
2 msk

smör
400 g

köttfärs
1 påse

Old El Paso Spice Mix for Chili
1,5 msk

Old El Paso Jalapeños, hackade
1 dl

Old El Paso Picante Salsa Dip
1 st

vitlöksklyfta(or)
1 dl

vatten
450 g

bönor, konserverade


Tillagning:

1. Finhacka lök och paprika och fräs i matfett. Smula ner köttfärsen och låt bryna några min.

2. Tillsätt kryddmix, jalapeños, salsa, pressad vitlök och vatten.

3. Rör om och låt sjuda ca 10 min.

4. Blanda ner vita bönor och låt allt bli hett.

5. Servera med sprödvarma Old El Paso Nachips/Tortilla Chips (värm i ugn, 125°C, ca 10 min) eller bröd och en sallad.


Vad skulle inte passa bättre med första kärleken som dricka ;)


image156


Detta receptet är för 1 glas.

0,5 cl

jordgubbssaft
2 droppe(ar)

bananessens
1,5 dl

Päroncider
1 st

jordgubbar

Gör så här:

1. Ställ era glas i frysen i ett par timmar.

2. Ta ut glasen och häll i saft, essens och cider. Rör om. Halvera jordgubben och sätt en halva på kanten av glaset.

3. Garnera med en färsk jordgubbe och servera med det röda hjärtat som underlägg.


En sötnos

image153

Jag tycker denna modellen är så söt. Som tur är finns det massor av liknade på Gina tricot.
Vilken affär handlar du mest kläder i just nu?


image154

Neeeeej

Åh nu blir jag sur. Jag som tänkte gå på bio ikväll och kolla på den nya Beck - den svaga länken. Det var ju länge dem visade den på bio. Typiskt ;) Jag tycker de borde ha filmer längre än tre veckor iallafall. Någon som har sett Beck - den svaga länken. Är den värd att se? Nu får det blir fredagsmys hemma istället men det går ju lika bra det. Förresten vad föredrar ni helst. Hemmakväll eller bio?

Tänk att vandra i dessa i sommar när man går och shoppar . .

Textilballerina
Söt modell från Duffy med tryckta ränder i textil.
Matchande rosett, kantband och foder. Sulkant och yttersula av gummi.
image152

Fredag

Sötnosar, god morgon på er!

Det första tanken var när man är vaknar jag måste ha chocklad. Usch, nu är den här. Den kära lingonveckan. Vad får ni för jobbiga symton av eran? Varför fick tjejer allt "elände"? Det har jag alltid undrat. Vi föder barn, vi får lingonvecka m.m Men det finns alltid något positivt i det onda ;)


image151

Tack för idag

God natt alla och sov så gott :)

image150

Det vore en dröm att få sova i detta nattline . .
 

Dagens sötnos

 
image149

Yes, hon är förbannat snygg i sin page. Jag önskade med att jag vågade.
Vad har du för frysir?

Nu är det grejer på gång

Jag måste rekomendera dessa böcker. De är verkligen så bra och sätter sig i hjärtat. Man blir helt beröd av dem sen får man en helt annan bild av dessa personer. Jag lovar att ni inte blir besvikna. När man väl börjat läsa kan man inte sluta ;) 


image146

Krossat hjärta

Just only for you . .

Jag förstår inte än. Hur kunde du? Efter allt vi har byggt upp och allt vi har gått igenom. Jag föstår inte, hur kunde du? Jag ställer den frågan varje dag och du låtatas som inget har hänt. Du kanske inte ens vet om att jag vet. Sanningen kommer alltid fram min vän. Inom mig kokar jag av ilska. Jag försöker förlåta, men det går inte. Jag vill, för jag saknar dig så. Du lovade mig och att inte säga något. Ändå går du att berätta det.  

Varje tår är för dig . . 


Kan ni förlåta svek?

Jag vill, vill men det går inte ='/

Dagens köp & allt är från Gina tricot

image145

Jag ville köpa den svarta tunikan i grön. Den färgen var verkligen ur läcker, men det kändes allt för sommrigt just nu. Det får bli framöver. Jag älskar verkligen dem tunikorna. Nu har jag dem i grå och svart och de kostar bara 129 kr. Billigt och bra. Vad tycker du om dagens köp?

Ajabaja

Man sitter på bussen och lyssnar på skön musik. Plötsigt kommer det in ett gäng fjortisar. Man hör deras röster fast man har högsta volymen på mp3.

- Hallå. Asså vet ni. Förra helgen var det värsta festen och jag blev skitfull. Jag minns knappt att jag hånglade med ahh han ni vet.
- Han bara typ drog ner mig och vi hade värsta sexet liksom.
- Fan, nu försa jag mig. Lova att inte berätta detta för någon?

Hej fjortis hej. Usch, det snacket gillar inte mina öron ;)

Vad är en fjortis i dina ögon? Skulle vara kul se hur alla ha för syn på det. 
  

En ny morgon

Att vara stressade är typiskt mig. Jag ska göra allt i sista minuten. Är ni likadana? Jag förstår inte varför jag aldrig lär mig. Vädret är inte på topp idag heller. Regn och kallt. Usch, nu blir det vantarna på.

Hoppas att ni får en bra dag för det ska jag ha :)

Kram på er ♥
 

Linnesjal

image144

Vad tycker ni om linnesjal? Är det något du skulle kunna tänka dig att ha i vår/sommar?
Själv tycker jag det är riktigt sött. Denna är från halens och kostar 50 kr.

Hennes dotter är ju bara för söt

image143

Hur börjar det hela?

Nu fick man en utmning till och som sagt jag älskar utmaningar så det var klart att jag kunde göra denna. Det var Anna som komma på dessa smarta frågor ;)

Vad fick dig att börja blogga över huvud taget?
Om jag ska vara ärlig har jag inget riktigt bra svar på det. Jag tror jag hittade en tjej på lunarstorm.se som hade en blogg och sen trillade jag dit. För jag älskar att skriva och få ut mina känslor. Sen märkte jag hur kul det är. Det är beroendeframkallande sen blir jag alltid lika glad att komma in på denna sidan för det finns massor som man kan insperias av. Bloggen har blivit som min andra kärlek ;)

Vad hade du tänkt din blogg skulle innehålla från början?
Jag vill skilja mig från mängden och försöka hitta något eget. Sen vill jag nå ut till alla människor i olika åldrar och jag hoppas med min blogg hjälper någon i denna värld att hitta en lösning ur det svåra eller på något sätt få inspriration. Jag har själv mycket problem och jag vet hur ensam man kan känna sig om allt i vissa stunder. Därför tycker jag det är viktigt att få ut om känslor också. Jag bloggar helt enkelt om allt det som håller mitt hjärta kär.
 
Blev det hela som du hade tänkt dig?
Verkligen inte. Det blev mycket bättre och det är jag glad för.

Hur mycket energi lägger du ner din blogg?
Det beror på men i genomsnitt kan man säga 1-2 timmar per dag.


Lovisa ♥

Eva longoria

image142

En skönhet klär i allt tycker jag. Vilken frysir tycker du klär henne bäst?

Utmaning

Jag blev utmanad av http://vaisanen.blogg.se/1176318717_utmaning.html#comment att skriva om tre kvinnliga kändisar jag tycker om och tre jag inte tycker om. Jag ska skriva en top tre lista (men för mig blev det fyra istället på vissa ställen.) både om kvinnorna och männen. Jag älskar utmaningar såhär lyder mitt hjärta . .

De bästa.

1. Britenys spears - Säg vad ni vill. Men hennes styrka är enorm och jag tror på henne. Alla gör vi misstag.

2. Carolina Gynning - Hon är smartare än vad folk tror. Jag diggar hennes stil. Om man har läst hennes bok så förstår man.

3. Elin kling - Min stilikon, så snygg, vacker och hela kitet.

4. Min älskade mamma - Finns det någon starkare kvinna? Nej, jag tror inte det. 


De jag tycker om mindre. (Oj vad svårt att komma på något för jag tycker alla har något bra i sig) men . .

1. Jordan - Jag har aldrig riktigt gillat henne. Jag tycker hon är "fel" bild till tjejer. Det är bara fult att ha så stora bröst.

2. Linda Rosing - Jag gillar inte hennes sätt helt enkelt. 

3. Paris Hilton - Börjar tröttna helt enkelt på vad hon gör. Det står alldeles för mycket om henne.


De bästa.

1. Chad michael murrhy - Hot, hot, hot, hot behöver jag säga något mer?

2. Adam Brody (Steh cohen) - Hans skådespel och hans charm i Oc fastnar nog i alla tjejers hjärtan. Verkar vara sån drömkille!

3. Tommy Lee - För han sjunger bra och är så läcker. 


De mindre bra i mina ögon.

1. Borat - Inte min humor precis ;)

2. David beckham - Är det så svårt att hålla den i styr? Visst är han het men hans otroheter. Not good!

3.  Ossy osborune - Fuck all the time. Get a life? Yes :)

Till läpparna

Jag var inne på söta Sarahs blogg http://sarahlinnealarsson.blogg.se/ och hittade dessa underbaringar. Det är läppbalasm i världens sötaste förpackningar. Tack sötnos för tipset!

Produktinformation:
Ballmania Gallery är ett urval läppbalsam i fantastiskt läckra bollförpackningar! Bollarna rymmer dessutom mer än dubbelt så mycket som ett vanligt läppcerat (9 gram istället för 4 gram). Rik på mjukgörande ingredienser, naturliga fuktgivare och dessutom med solskyddsfaktor 20.


image141
www.e-beautyshop.com

Hahaha

Jag har läst någonstans att man inte är en riktig bloggare om man inte får skit. Jag förstår inte hur det kan hänga ihop sig men jag tycker det är alldeles för tråkigt att få sånt.
 
Just only for you! "Du ser ju också ut som en fisk på den bilden, haha kastar skit på andra så ser du precis lika jävlig ut själv."

Jag vet inte vad jag ska börja. Du som skrev det tycker jag är synd att du inte vågar stå för den du är så man kan ge respons. Mitt självförtroende kan ingen trycka ner. Huvudsaken är att jag vet att jag duger och jag vet att jag ser bra ut så sug på den ;) Nej, jag har inte världens bästa självförtroende men jag vet att jag duger och det gör ni alla där ute. Nästa gång skippa dina åsikter om du inte har något vettigt att säga ;) Visst, får folk tycka vad man vill men vad tjänar man på kasta massa skit? Det är bättre att hålla det för sig själv i såna fall.

Lovisa ♥   

Finner inga ord

Svek och åter svek. Finns det något värre än att bli sviken?

För 329 kr blir denna snygging din

image140    

Lånad bild från www.halens.se

Självmord

God morgon!

Jag satt i morse och läste veckorevyn som hamnde hos mig igår. Jag tänkte på en sak och det är att den har fasen blivit bättre nu efter allt snack om Ebba. Jag har märkt sån skillnad kan jag tala om. Har ni gjort det?

De pratade om ett väldigt viktigt ämne i tidningen om just självmord. Jag tyckte den artiklen var skit bra. Lottas berättelse var ganska lik min bakgrund. Det var som en tung sten släppte när jag insåg att hon kände precis som mig. Man känner sig alltid så ensam! Hon var ruskigt lik mig och jag vet att många där ute känner samma sak. Det gör ont i hjärtat att människor få gå igenom samma helvete som mig. Men samtidigt gör all skit än starkare. Jag blev så glad att de hade den arktiklen för den fick mig inse ett och annat. Alla tror att man blir bättre av mediciner och visst blir det någorlunda bra. Men man blir aldrig helt återställd. Dena ända utvägen är att försöka acceptera det. Det är hjälp, nya tag som gäller och peppning. Jag blir så glad över att höra när människor säger att jag är så stark och stolt över mig eller när man få höra att de tror på mig. Då känns inte allt så hopplöst. 


Dagens snygging

image139

Vad tycker ni om denna outfit? Hur tycker ni killar/tjejer ska ha för stil? :)

Fototalang? njaaa.

image137

Vad tycker ni om mitt fotografi? Min första känsla när jag ser denna bilden är att våren är här.

Detta ser lockande ut . .

Jag har redan ett par vita jeans men man kan aldrig få för många jeans. Jag gillade dessa vita par skarpt som kommer från www.stellakei.com och kostar 799:- Hur många par jeans har du?

image134

  

Krossad

Tom, förtvillade, rädd och åter tom. Det är så jag känner . .


Jag hoppas att ni mår bra iallafall :)


Pepparkakslatte med grädde


image131















Detta är recept är för 10 glas.

0,6 l

kaffe
3 dl

mjölk
2 dl

vispgrädde
1 tsk

pepparkakskryddor
4 st

kanelstänger


Gör så här:

Vispa grädden. Håll kaffe varmt. Värm upp mjölken. Rör ned kryddorna i mjölken och ta av från spisen.

Häll upp det bryggda kaffet i 4 höga glas eller stora muggar. Fördela mjölken i kopparna. Garnera med grädde och varsin kanelstång.

Söta oronhängen från kyssjohanna med ett budskap!

image130

Nyfikenheten kommer fram

Kära söta läsare.
Ser att i vissa bloggar så skriver anoymna personer elaka kommentarer. Vad tjänar man på det? Det bara sårar människor och ibland undrar jag vad deras hjärta sitter. Visst kan man tycka någon är ful men håll det för er själva i såfall. Som många andra har gjort så är jag nyfikna på vilka som läser. Sötnosar, var snäll att svara på dessa frågor. Ni kan vara anoyma om ni vill.

1. Vad är du för kön eller heter?
2. Vart bor du?
3. Vad tycker du är bra och dåligt med min blogg?
4. Hur ofta läser du den?
5. Hur gammal är du?

Jag är jätte tacksam för svar. Ha en fortsatt bra dag :)

Fiskläpp?

image128

Detta är inget illat menat till dessa tjejer men vad tycker ni om silikon i läpparna? Jag tycker det är så fult att det inte är sant. Ungefär som hej, mina läpparna har svullnat upp och jag vet att jag ser ut som en fisk. Nej, tack inget silikon för mig.  

Leka?

Jag är lite uttråkad så jag tänkte köra en lek. Jag utmaner er alla nu att lägga ut en bild på en kille som ni tycker om så ska alla sätta betyg på honom mellan en skala 1-10. (Simon, jag hoppas du inte dödar mig för detta ;)) Kom igen girls and boys, vad får han för betyg mellan en skala på 1-10? Av mig får han självklart en 10:a.


image127

Guld, guld, guld

Åh vad jag älskar guld. Halsband, armband, skor, leggins, väska. You name it. Det är snyggt på precis allt. Vilken färg tycker du bäst om just nu?


image124

Härligheter från brandos.se & allt under 500 kr.

image123

Happydoll

Jag måste säga att jag blir otroligt glad över alla rara kommentarer. Jag får jämt ett leénde på läpparna tack vare er. Om ni hade bott mig nära så skulle ni få massor av kramar. 

image122  

Sommarsött

image121

♥ Väska Topshop

♥ Pumps Topshop

♥ Klänning Ellos

32 dagar kvar

Jag hållde på att trilla av stolen när jag insåg att det bara är 32 skoldagar kvar tills skolan slutar. Det är ju inte klokt vad tiden går fort. Fast för mig är det 22 skoldagar + 2 veckors pratik. Åh vad jag längtar men jag har knappt planerat något förutom att jag ska jobba, hänga med pappa och dem, gå på Dh, åka till finland, åka till sthlms skärgård, åka till Gbg med vicki, åka till sthlm och shoppa m.m Okej, jag insåg att jag hade en hel del planer ändå. Men jag vill åka utomlands fast det blir det inget av i år så jag hoppas verkligen att det blir en rekord varm sommar i år. Tänk er att ligga på starnden och känna solen steka mot huden och kolla på de solbrända killarnas magar vid volleybollnätet och njuta av en svalkande glass i handen ;) Ge mig sommar nu för tusan för jag längtar så. Om jag tjänar gott med pengar tänkte jag också bjuda my darling på en liten minisemster. 

Vad har ni för planer i sommar?



image120
     

Not good

haha jag är nog segast på komma på detta. Men nu märkte jag att blogg.se spökar. Störande åter störande när bloggen inte är som den är.

image119

Lovely

image118

Nu är jag där igen och kollar på hennes kappa men mina ögon är förtrollade av denna underbara färg.

Listor is fun

Jag har alltid . . .

... lyckats göra bort mig just i de tillfällerna när det är mycket människor omkring sig.
... varit mörkrädd.
... haft fobi mot gettingar och småkryp.
... smink i min väska + min maskot (som är en elefant.)
... varit hel tokig i godis, glass och cola.
... hatat att städa. (Finns det något tråkigare?)
... musik omkring mig.
... älskat att sova.
... varit lite smått shoppingberoende.


Jag har gjort en aldrig listan innan. Så jag tänkte göra en alltid lista nu istället. Gör en du med. Det skulle vara kul att se saker som du alltid gör eller rädd för.

Ett svårt val..


image117

Jag tycker denna sötnos från indiska är så Fin. Sen bör min gaderob bli lite mer färglad. Grönt är ju skönt. 
Jag tror knappt att jag inte har något grönt plagg förutom linnen då.
Tycker ni jag ska köpa denna? Hor or not?

Kram Lovisa ♥

För bra att vara sant

Ni kommer inte tro att detta är sant men om det inte funkar får ni smiska mig i baken. Jag lovar! För jag har sett den senaste tiden hur vita tänder min mamma har. Jag undrade hur hon fick dessa och det var tack vare det här medlet (se bilden nedan). Skippa alla dyra saker och tandblekningar. Man får denna goda förpackning i sina händer för bara 25 kr och den finns och köpa i nästan alla mat butiker.  



Jag har själv använt den nu som tandkräm i fem dagar och jag börjar sakta märka skillnad. Jag vissar restutaltet senare med bild så kan ni få se hur bra den magiska grejen funkar.


Later.

Lycka

Vilken tur man kan ha. Min söta mamma råkade tvätta min klänning fel. Man ska tvätta, ni vet de söta klänningar från Gina tricot på 30 grader. Men hon körde på 40 grader och jag fick panik för stunden. Jag har alltid tyckt att de har varit för långa men nu sitter den perfekt och längden är bra. Vad föredrar ni, långa eller korta klänningar?  


image114

Modefreak

Modet som är nu är verkligen ursött. 
Alla rosetter och glada fräger m.m jag verkligen njuter av alla kläder och skor som finns. Tänk om man vore miljonär. Då skulle man ha råd med alla fina grejer. Låt detta stanna nu.

 
Vad tycker du om dagens mode & vilken stil tycker du är snyggast av dessa? 


image112
 
image109

image111
 
image110

image113

21.00 på fyran


image108


Yes, då smäller det. Då börjar Wallander innan frosten. Wallander, wallander, wallander goes rock :) Jag längtar redan. Då kan ni förstå hur mycket jag älskar Wallander filmerna.
Jag kollade lite efter secondhand i Jönköping och hittade ett på hitta.se, myrorna. Jag tänkte ta mig en titt imorgon efter skolan och se vad dem har och bjuda på. Någon mer som har varit där? Nu är det städning på G sen göra ordning sig stund. Ha en fortsatt bra kväll.


Kram Lovisa ♥

Bättre sent än aldrig

image107

Rosa, luktar gott, massage grejer, skum till badet m.m Man kan tro att man är paradiset. Dessa saker fick jag som en sen alla hjärtans dag present. Jag hoppas ni minns vad ni fick för det skulle vara kul och veta om det finns någon lika romantisk som min kille?

Maktlös

Borta bra men hemma bäst! Så brukar det låta och det stämmer verkligen. Det var så skönt att komma hem och lägga sig i sin egna säng och bara öppna fönstret och känna den dära lukten som det är här. Men det skär i hjärtat att vara hemma med. Det första man får höra när man kommer genom dörren är att höra att ens syster ligger på sjukhuset och är inte bättre. Då får man en stor magklump i magen. Om det bara fanns något man kunde göra? Innerst inne är jag rädd, rädd för vad som kommer hända. Jag har alltid haft en person som jag kan vända mig till vid såna här tillfällen men jag orkar inte det just nu. Inte efter det hon lovade att hålla tyst om. Det skärde i hjärtat när jag fick reda på att det hade kommit ut. Jag litade på dig och det gör jag fortfarande bur it hurts baby. 
Något jag inte förstår är. När man kommer ur en grej så kommer näst. Jag ställer alltid frågan, när får mina nära och kära vara lyckliga? Det ska alltid komma ett och annat problem, men tillsammans är vi starka. Vår framtid är ljus det är bara tro och be och hoppas att han där uppe finns vid min sida. Allt kommer bli bra fast man känner sig som ett stort frågetecken. 

Nog med mina problem ;) Jag behövde bara skriva av mig lite mina söta läsare. Annars är det kanon med mig. Jag har haft ett toppen lov kan jag lova och jag blir bara mer och mer kär. Jag hoppas ni träffar den lyckan med en vacker dag och att ni haft en lika bra vecka som mig. Jag tänkte bjuda lite på bilder från mitt lov. 

Lovisa


    

     
  
    



Dagens outfit

image91

     


♥ Tunika Gina tricot

♥ Skor Skopunkten

♥ Halsband Guldfynd

♥  VitaJeans Once

♥ Stora ring öronhängen Hm

I love shoes

image89

Läckert

image88



Jag har tänkt på en sak. Om man har skärpet i midjan så lyser det upp hela klänningen.
Kolla hur snyggt det bara blev (se bilden ovan). Utan skärpet skulle det göra stora förändringar.
Vad tycker du om att ha skärpet i midjan?

Champange med jordgubbar

image86



Ibland behöver man inte krångla till det.
Champagne eller mousserande vin tillsammans
med nyplockade jordgubbar kan aldrig bli fel.
Perfekt som aperitif.



Gör så här:

Lägg två isbitar och jordgubbar i ett glas.
Häll på iskall champagne och dekorera med en physallis.

En lite rolig grej

Många stjärnor kan torka sig med pengar.
Nu kan du torka dig med några av stjärnorna.
På nätet säljs nu toalettpapper med bilder på Victoria och David Beckham.



 

Myspys

Medan darling kollar på skräck filmen Gothia så bloggar jag istället. Bra tajming eller hur? Skräck filmer är ingen hit på min lista. För jag vet att jag kommer drömma mardrömar då och sen är jag så fruktansvärkt mörkrädd. Ah jag hatar att jag är det, men det börjar bli bättre med tiden. Jag är mer den dära som älskar gulligull filmer tex the holiday och A walk to remember så man kan drömma något sött sen. Vilken film föredrar du helst komedi, kärlek, skräck eller thriller?



 

image83

 

Godbitar

Äntligen har jag tagit mig i kragen för imon ska det shoppas. Jag tänkte för första gången i hela mitt liv gå på second hand. Det ska bli himla kul faktiskt. Man får hoppas med att det inte blir något tomhänt hem. Fast det blir en lätt match. Nope snart ska vi dra vidare till simons farmor. Alltid lika trevligt att träffa dem gammla. Så goa & glada. Ha en bra dag alla!

Lovisa ♥



image82

FAITH SKINNPUMPS

Vem skulle inte tacka nej till dessa sötingar? De kommer från halens & kostar 699:-

Sommar outfit

image81









Nu har hon gått och klippt sig. Det blev riktigt bra fast det hon hade förut var ännu snyggare tycker jag. Det klär Elin kling bättre eller vad tycker ni? Denna outfit var väldigt sommrig och fin. Det är något som jag vill gå klädd i.


News

image80

Paris Hilton stämmer en konstnär för denna bilden. Är den inte lite små rolig? Jag tycker den var fräckt gjort.

Den perfekta väskan


image79



För 2199 kr blir denna pärlan din. Kommer från www.branten.com

Bad day

Bad hair day? Mitt tips är solglasögonen och keps.
Se och lär vilken hollywoodkändis man ser ut som ;)



Sötnosar

Som ni vet sägs det att man kan bli kär i första ögonkastet och det är jag i dessa pojkar kan jag tala om. Min underbara pojkvän och katten morgon. Jag älskar den katten. Så hälig färg och mysig. Har ni några husdjur och vilken är din favoritart bland alla söta djur som finns? Mina är helt klart katter & hundar.


image77

Storstaden eller landet?

Jag tror jag aldrig har upskattat nuet som jag har gjort idag. När jag gick ut med simons hund John och hörde fåglarna kvittra var en helt underbar känsla. Man kopplar av på ett helt annat sätt när man är ute på landet. Landet är det perfekta stället för avkoppling! Jag har alltid haft syn mot skog och småkryp men de försvann totalt idag. Jag kan till och med säga att jag älskar skogen för det är sån frihet.

Visst, jag är en storstadsmänniska och trvis bäst där det finns allt, men det är så skönt att komma bort från stressen och alla avgaser i vissa stunder och känna den där friska luften.

Vad trvis du bäst i, storstaden eller landet?






Ice cream

image74

Nu skulle det inte sitta fel med detta! Mumsfilbaba!

God morgon

God morgon :)
Själv är man pigg som tuppen. Så himla gott att få sova ut. Det är underbart att se Simon sova för han är så söt när han sover. Eller när han vaknar och man får mötas av ett leénde. I love it! Nu måste jag tyärr pysa. Skriver mera sen! Ha en bra dag alla. Kram hej på er :)

Klänningen från Asos.

image72image73


Jag tycker färgen på denna lyser upp hela henne. Det är en sommarklänning som står högt upp på min önskelista.

Paris hilton goes right

image71

Denna oufiten är så snygg eller vad säger ni?

Smycken

image70

Jag tror att denna är den sötaste smyckenfordral jag någonsin sett.



www.kyssjohanna.se

Påskafton

Sötnosar, hur har eran påskafton varit och vad har ni gjort? Jag bjuder här lite bilder från min påskafton med pojkvännen och hans goa kompisar och fråga mig inte vad jag gör med mina läppar. Jag tror jag försöker fånga in en olinda pose (usch!) Självklart var sexdockan lisa med. Är hon inte söt? ;) (Ibland förstår jag mig inte på kilar!) Vi spelade poker till max men tyvärr gick det inte som en dans. Någon mer som tycker om poker här? Texas holden is the shit! Ha en fortsatt bra påsk :)

image67



image68





Vill ha




image64

Denna är ju perfekt. Det är äkta skinn och skinnjacka är något jag älskar sen att det är en trenchkappa med gör saken bara ännu bättre. Please, i need a lot of money!

Shoes

Åh jag kan inte annat än säga att jag älskar ballerinor och lackskor.. Vad tycker ni om årets skotrend?




image63

Gävle, here i am

Nu är man äntligen i Gävle efter flera timmars tåg resande. Det känns helt underbart kan jag tala om. Vad har ni gjort för skoj idag då? Jag hoppas att ni haft det toppen. Sov sött alla inatt och jag hoppas att ni får många ägg. För det är ni värd. Än så länge har man fått två ägg med godis och pengar. Mera blir det imon :) hoho Natti natti !



Kram! 


Otrohet

Jag blir så arg att jag kokar. Jag tycker otrohet är bland de värsta sättet man kan behandla en människa. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om min pojkvän var otrogen. Som tur är har jag sluppit det, men jag vet att det finns många där ute som har varit med om det. Idag fick jag reda på en kompis till mig att hennes kille har varit otrogen två gånger mot henne. Hur svårt är det att hålla den i styr? Jag säger bara killar! Fast tjejer kan vara elaka med och det vet jag. Men jag blir så arg att jag har bara lust att SKÄRA av hans hmm ah ni vet. Skämt och sidå, så hemsk är jag inte ;) Eller rättare sagt jag skulle aldrig sjunka så lågt men otrohet gör mig så himla förbannad. Man skapar förtroende för en människa och tror på det de bygger upp och han går bakom ryggen och man lever i en lögn. Seriöst jag skulle bli knäckt totalt och skulle aldrig lita på en människa igen. Fast så har jag sagt förut men ändå. Det skulle vara sår som alltid skulle finnas där. Det räcker med det jag har redan varit med om. Finns det någon där som skulle vilja dela med sig sin historia? Det är dags upp till bevis. Har du varit otrogen eller haft en kille/tjej som har varit otrogen mot dig? Skulle/Tog du han/hon tillbaka när personen har varit otrogen? Jag beundrar er stryck som klarar att gå vidare med livet efter ett sånt här och visst läker tiden alla sår. Det tror jag skarpt på. Men jag förstår inte hur en människa kan sjunka så lågt som att vara otrogen? Det är ingen kärlek. Det är ett förtroendebrott!  


image62

Såhär ska det va

Detta måste vara min lyckodag alltså. Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg att det hade kommit. Det var längesen jag var så här glad och lycklig. Jag förtjänar verkligen det efter allt oänliga jobbiga. Det är långt ifrån bra men jag siktar framåt så allt blir bra. För just vid den här punkten kan inget bli sämre utan allt kan bara bli bättre. Jag är redo att möta framtiden med öppna händer. Jag tror fasen fann min hjälte idag. Underbart skön gubbe så det inte är klokt. Han snackade om motivation och mental träning. Han fick mig en helt annan syn på livet och jag tror mer på mig själv nu. Jag ska sträva efter hans mentala recept och jag vet att jag kommer klara det. Ut från mörket och börja leva livet. Visste ni att ett gott skratt förlängar livet så le & va glad. Hur har eran dag varit? Jag hoppas att den har varit lika bra som min. 


image61


Påsk

Nu sitter man i skolan & väntar på att minuterna ska gå så man kan få lov. Det är för bra att vara sant. Fast vissa har ju redan haft sina lov och vissa får det. jag får passa på att önska er alla Glad påsk. Jag ska strax in till stan och kolla om mitt kära halsband har kommit in. Jag hoppas verkligen det! Jag håller tummarna iallafall :)  


image60

Äckligt billigt .



image58




image59




Var inne på Hm sida och hittade det här. Snygga toppar för fantatiska priset 49,50 kr. Finns i alla färger (se bilden ovan.)  

Dress like a princess

image57


www.forever21.com

Teknisk person sökes ;)

Jag vet att detta är rätt tjatigt. Jag måste säga att alla har så ljusiga bloggar medan en annan kommer med en vanlig design. Jag skulle bli otroligt glad om någon kunde hjälpa mig med min sida eller säger hur man får bort saker och ting? Finns det någon som är tekinskt där ute? Help me, pelase swettie :)

Önske outfit

Jag blev utamande av söta http://jagfinnsinte.blogg.se/  Att visa min önske outfit och den fick inte kosta mer än 2000 Kr. Man var tvungen att ha dessa vita skor till och de kostade 580 kr.

image56



♥  Vit pumps Din sko, 580 Kr
  Svart Ballongklänning Ellos, 299 Kr
♥ 
Halsband Le shop, 849 Kr
♥  Vita leggings Hm, 98 kr
♥  Väska Ellos, 499kr
= 2325 :-

Jag får ta bort halsbandet så blir det inte över. Nära var det iallafall ;) Jag tycker denna oufit var skit snygg.
Vad tycker du ?

En pärla



image54

När jag såg den här klänningen var jag bara tvungen att köpa den. Jag har alltid letat efter en ballongklänning och här har vi den som varit i mina drömmar a long time. Jag bara längtar tills jag får dansa runt i den.



That is hot!

För BARA 147.50 kronor kan du få denna underbara behå & hotpants. Jag älskar spets och kolla bara hur snyggt det är. Den finns i även rosa, blå, vit/rosa, grön & brun/korall. I am in love!


image52


Hotpants eller string?

Jag håller på att göra enkät så det vore gulligt av dig om du kunde svara på denna fråga. Vad tycker du bäst om, hotpants eller string?

 

Jadu

Nu är jag ända är inne på ämnet bröst så hittade jag en liten rolig uppfining. Såhär lyder rubriken.

Större och fastare bröst utan operation



image48


Bröstmassageapparat Två formbara plastkupor knäpps ihop (4 olika stl) och placeras på brösten. Elektrostimulering formar och stärker vävnaden. Reglerbar strömstyrka i 8 steg. Dosan fästs med bältesclips. Drivs av ett 9 volts F22 batteri. Levereras i necessär. Ej för flickor under 15 år. Kontaktgel nödvändigt. Allt kostar 100 :-


Ni som inte är nöjda med era (som jag tycker ni borde vara), så kanske detta skulle vara värt att prova ?

Nu får det vara nog

Det var ett jäkla tjat om Paris hiltons bröst. Förlåt, nu går jag också in på det men jag tycker det är onödigt att hacka upp sig på ett par bröst. Bröst är bröst (fetaklumpar läste jag någonstans att det var). Visst, en blogg få man säga precis vad man tycker men jag tycker media pratar FÖR mycket om bröst. Varför står det så mycket om tjejernas bröst och inget om killnars (ah ni vet)? Hela tiden ska det handla om bröst. Varför? Det är en bra fråga det. 

image47

Jag tycker detta ser sjukligt ut. . Men det är ju upp till var och en. 


Ps! Jag hoppas att ni inte tar illa upp nu för jag menar inget illa :) Ds!


Ha de gottgott :) 

Strawberry Surprise

image46















Gör så här:


Blanda alla ingredienser i en mixer tillsammans med en stor näve is. Mixa.

Servera i hurricaneglas. Toppa ev. med lite soda. Garnera med färsk jordgubbe.

Det går bra att byta ut jordgubbarna mot frysta bär.

Är det inte sjukt? Sånt här gör mig arg.

Mamma sålde sin dotter till pedofiler

Tog kontakt på internet ? kunderna fick ha sex och ta porrfoton av sjuåringen

Den prostituerade kvinnan nöjde sig inte med att själv sälja sex. 
Hon tog även betalt av män som förgripa sig på hennes sjuåriga dotter och ta pornografiska foton av henne.
Nu riskerar mamman upp till 20 år i fängelse.


image45


Artiklen är tagen från http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1037731,00.html


Jeans

image43


image44






























Om jag ska vara ärlig tycker jag det är fult med jaens som sitter högt upp. Jag tycker man ska visa sin midja inte stänga in den som en säck. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Kolla skillnaden. Den bilden som är högre upp är "normal" den andra är hög midja. Vad tycker ni är snyggast?

Jeansen är från www.acnejeans.com

Så kommer du över komplexen . .

Jag fick en fråga över hur man kommer över komplexen? Det gör man aldrig igentligen, men man inser med tiden att man ser ut som man gör och på något sätt accepterar man det. Speciellt till dig tjejen. Jag förstår att det är jobbigt och att du hatar det. Jag har själv varit i samma situation och tycker än idag att det är jobbigt i vissa stunder. Mitt tips är att kolla dig i speglen varje dag och försök jobba mot de dumma tankarna. Fast du blir äcklad av det du ser så försök inte hitta alla fel som du känner att du har (som du verkligen INTE har) och sluta jämnföra dig med alla andra. Jag vet att det är svårt men ända sen jag slutade jämnföra mig med andra så har jag fått ett bättre självfötroende. När jag ser en snygg tjej och tänker: tänk om jag fick se ut som henne. Men sanningen är att den tjejen har sina komplex och tänker vidare, tänk om jag såg ut som henne. Det går som en bana hela tiden och drar ner oss tjejer totalt. Tänk såhär istället. Visst ser hon bra men tror du hon är lycklig för det? Alla har vi våra brister och komplex. Säg istället att hon är vacker och glöm inte att du är det också. Om man ger komplimanger istället för titta snett och vara avundsjuk. Så kommer det hamna i en bättre cirkel och en dag så säger någon till dig. Du är så vacker ! Fast jag inte har sett er så vet jag att ni är vackra på ett och annat sätt. Good luck !


Efterlysning

Är det någon som vet om Äpplet med strasstenar i guld och guldkedja finns i eran Guldfynd butik? Jag har letat över allt i våra Guldfynd butiker som vi har men ingen av dem vet vad jag talar om ens. (Jag undrar hur sent de får sakerna igentligen?) Jag hoppas ni vet vilket halsband jag menar.

Fint


image42

Åhh såhär vill jag gå klädd en vacker dag.

Ångest

Jag gillar inte att sitta i denna båt. Jag fullständigt hatar att gå till läkaren. Jag vet att det är ett måste annars blir allt bara ännu värre. Men lukten får mig att spy och alla tankar som flyger omkring. ångest, ångest, ångest :(

Bara för jag låter så negativ idag som jag vilket inte är. Ska jag lägga in en bild som bevisar the real me of me. Jag är så snäll man kan bli ;) Jag har världens leénde på läpparna med för jag är otroligt glad och stolt över min pojkvän. Du är finaste och bäst min snygging. 

image39


 

Syskonkärlek på hög nivå . .  








Skönheten & odjuren . .







Det är kul att bjuda på sig själv ibland. Kramar Lovisa :)


Åhlalalala

:) Jag har varit på stan idag och detta blev det . .


image37






♥ Vit tunika Gina tricot

♥ Långt guld halsband med hjärta Gina tricot

♥ Skorna Din sko

Hmmmm

Jag har tänkte lite på det idag. Ord kan bryta ner än totalt, ord kan ge sån lycka. Vilken makt orden har som kommer ut ur från vår mun. Man kan nästan säga att de styr lite av vårat liv. Det gör så ont att höra ord som sårar. Varför finns det så mycket smärta för? Kan inte alla bara få vara lyckliga. Är det så mycket begärt? Det är mycket man vill men det är svårt att nå dit. Jag blir arg varje gång jag sätter på nyheterna. Bara massa elände. Är detta verkligen världen vi lever på? Krig & hat. När man bor i Sverige tror jag vi har svårt att försöka förstå hur det verkligen är resten av världen. Vi är så bortskämda som bor här. Vi har allt och ända ska vissa människor ha mage att klaga. Visst kan jag erkänna att jag med klagar och det gör vi alla. Men just när man mår skit glömmer man bort allt BRA man igentligen har. De flesta som bor i Sverige har ett tak över huvudet, mat m.m Vi klarar oss iallafall medan i Afrika sliter de för en liten brödbit. Jag beundrar verkligen de som bor där borta i helvete och överlever det. De måste ha sån styrka så det inte är klokt. Min dröm är att starta ett barnhem för de barn som har det svårt och far illa ut. En vacker dag kommer jag stå där. Shet, vad mycket det blev. Jag behövde rensa mina tankar lite. Har ni några drömmar gullungar? Jag kan tänka mig att ni ha massor. Säg mig, vad är din dröm ? 

Jätte stor kram till er alla. 

Dagens outfit

image34





♥ Prickig blus Gina tricot

♥ Halsband Glitter

♥ Vita jeans Once

No schit

Jag har massa plugg som skaver och måste göras istället sitter jag här :) Jag har bara ingen ork till det idag. Det går bara inte. När man väl öppnar boken står det still. Jag som annars brukar vara sån pluggfia. Jag är så avundsjuk på dem som har lov nu medan en annan ska gå i skolan en vecka till. Jag längtar massa till lovet för jag börjar bli enormt skoltrött. Men det är bara att bita ihop in i det sista. Jag får drömma mig bort till lovet än så länge. Jag hoppas det fina vädret stannar kvar så man kan sola och mysa i solen med Simon. För på påsklovet ska det ätas massviss med godis, fara mot Gävle, träffa mamma & pojkvännen m.m Sötnosar, vad ska ni göra på påsklovet?


image33

Puss & kram !  
Bild. Google.se

Jag har aldrig....

Jag tänkte avslöja lite smaskiga detaljer av mig. Jag tog denna roliga sak från http://puuccii.blogg.se/


Jag har aldrig....
.... åkt flygplan (Fast jag vill det mer än något annat)
.... sugit av någon kille (tänker inte göra det heller för den delen)
.... åkt skidor
.... kunnat hålla tårarna inne när det är romantiska filmer
.... ätit på burger king
.... ätit "vanlig" mat (Pga av att jag är gluten)
.... kommit i tid vid viktiga tillfällen (dålig vana. Yess. Jag är lite som alfons "vänta bara, jag måste göra det") 
.... sagt saker som jag har lovat (Mitt motto strävar jag efter)


Det är svårt att komma på saker som man inte har gjort. För jag är nyfiken som människa och jag vet om man inte chansar så kommer man ingen vart. Nu är det er tur att avslöja, jag har aldrig.... Jag väntar med spänning på eran lista ;) Kramar.

Härligt

Jag har nyss kommit in från en utflykt med hjärtat. Hon är sånt charmtroll. 6 år med världens goaste humor och fantasi. Jag älskar när man från en kram och hon säger att man är världens bästa storasyster. De orden värmer gott om hjärtat. Kramas är bland de bästa som finns. Vad har ni gjort för skoj ute i solen än så länge?



 
image31


 


 I sandaler av plats går jag i solen och tänker på dig . .

Dagens outfit

image29



♥ Svart bolero Hm

♥ Halsband Ur & penn

♥ Leopardlinne Jc


Hot

image28


Om en månad ses vi ;) Längtar !

You rock

image27


Kolla bara vad snyggt guldiga leggins är. Imon när det ska shoppas så ska jag ge mig ut och leta efter något likande. Jag har sett att det finns på hm. Någon som vet mer vad man kan hitta såna pärlor?

God Morgon

God morgon.
Åh vad jag älskar när man får sova ut. Det är så skönt att slippa höra väckarklockan ringa. Jag hatar det ljudet. Finns det något värre? Hur låter eran väckarklocka? Min låter som vårat inbrottslarm ungefär och man kan säga att jag vaknar av det iallafall. Jag är så morogontrött att jag måste ha världens starkaste ljud. Hoppas att ni har sovit gott alla iallafall :) Idag ska jag möta dagen med dessa godingar. 




    

RSS 2.0