Minnen

Just nu sitter jag här och i öronen spelas det där gatan jag bor på med Lena Ph. Igentligen borde jag plugga men tankarna försvinner iväg någon annan stans. Nu vet ju nästan alla detta men det är så att jag ska lämna kära Jönköping pga av massa saker. Detta har varit bland de tuffaste och svåraste beslut jag tagit men jag känner att det är den ända utvägen och jag tror på detta. Jag vet att jag kommer komma långt och jag är så lycklig. Jag kan knappt fatta det själv, jag ska ta ett steg mot  vuxnenvärlden. Men samtidigt gråter jag i flöder för att lämna min underbara familj och vänner känns otroligt i hjärtat. Det är så himla mycket minnen som flyger upp i minnet. Både bra och dåliga. Tex idag när vi hade kalas för pappa och släkten kom. Jag har sån skön släkt, men det var otroligt jobbigt att höra ordet svikare. Jag vet att många i min omgivning är otroligt ledsen pga av detta beslut men jag finns här för er ända fast jag bor 60 mil ifrån er. Som tur är finns det ju snabbflyg och massor av lov ;) 

Du är den bästa vän jag har
Du är alltid så snäll och rar.

Jag älskar dig
fast det varit som varit mellan oss. Du kommer alltid ha din speciella plats i mitt hjärta som ingen kan ta ifrån. Underbara minnen säger jag bara.

        
Obs! Bilden är rätt gammal ;)

image172


När flyttade ni hemifrån och hur kändes det för er?

Ha nu en mysig söndags kväll för det ska jag ha :)

Puss på er sötisar ♥

Kommentarer
Postat av: Sarah

att flytta hemifrån är ju en träning. men en sak är säker.. förlåt mamma för all tvätt du fick=) hihi.. nu har man ju tröerna mer en EN gång på sig!
lycka till med flytten när de blir.. hittat i Gävle?

kram*

2007-04-23 @ 00:04:50
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sarah

jag flytta när jag gick i 3an på gymnasiet.
sen utomlands och sen hem igen imellan och sen flytt på riktigt.. hängde du med? *ler*

2007-04-23 @ 00:05:46
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sofie

Jag flyttade hemifrån sommaren mellan tvåan o trean på gymnasiet. Min första egna lägenhet som jag bodde i under ett år, det var ett busigt, härligt, bekymmersfritt år :) Det är fyra år sedan och efter det har jag bott i korridor, utomlands, kombo och hemma hos föräldrarna mellan varven.

2007-04-23 @ 11:04:28
Postat av: Carro

Jag flyttade hemmifrån när jag var 19. Det bästa jag har gjort i hela mitt liv. Så himla skönt att få ta hand om sig själv. Slippa krav och allt som ställs när man bor hemma. Nu har man bara sina egna "regler" att följa utan att någon ska kunna påpeka hur man sköter ditt och datt. Jag har hunnit flytta från min första lägenhet till en större lägenhet nu : ) Så nu bor jag i mina andra egna lägenhet.

De bästa med att bo själv är att man kan göra EXAKT som man känner för, sova när man vill gå upp när man vill. Dessutom så tar man livet på mycket större allvar och ser värdet i pengar på ett helt annat sätt än vad man gjorde när man bodde hemma.

Kan ju även påpeka att jag flyttade 90 mil ifrån mina vänner och min pappa. Vart ska du flytta?

2007-04-23 @ 15:01:54
URL: http://KissOfDeath.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0