Ett sista farväl

image1607

När till och med ens syster frågar efter han så brister det ännu mer. Jag tänker inte sitta här och plåga er med min smärta eller honom. Jag tänker inte en gång utan fyra gånger nu på vad jag skriver. 

Kärleken är svår och jag förstår inte hur man kan ta allt med en klackspark när det tar slut. Fast inte de känslorna fanns kvar som jag kände ibörjan så känns det hårt och på ett sätt bevisar det också hur mycket han betydde för mig. Nog med det skitsnacket jag klarar mig som jag alltid gjort. Detta är långt ifrån den dagen mamma dog. Den dagen kommer alltid vara den värsta dagen hela mitt liv. Men samtidigt är det den dagen som har fått mig mod att inse visa saker och drar sig undan från allt skit som man fastnar i. För såhär stark har jag aldrig någonsin känt.  

Jag säger bara ett het tips till er där ute som har en partner ni håller kär. Gör aldrig det misstaget jag gjorde. Ställ aldrig för höga krav för ingen är perfekt utan bevisa istället hur tacksam du är över att ha den personen i ditt liv. 

Nu är alla bilder borta på datorn med. Detta är verkligen slutet för mig när mobilnummret, bilderna och allt jag fick av han är slängt. 

Jag hoppas med att hans vänner slutar läsa min blogg för att de är nyfikna för att se vad jag skriver om honom. Det blir aldrig något mer för nu tänker jag leva mitt liv utan honom i bilden. Och S om du läser det här. Kom ihåg att du är en hur bra människa som helst och du förtjänar all lycka i livet :)

Nu ska jag pysa ner och äta pappas goda mat sen blir det mys framför tven med Bonde söker fru ;) 

Ha en fortsatt underbar onsdag =)  

Med kärlek Lovisa. <3

Efterlysing

image1606


Jag har letat förgäves efter mina vantar. Det är så illa att jag har till och med vänt upp och ner på mitt rum. Jag måste hitta dem så är det bara.

Finns det någon som har sett dem?

haha ta det med nya salt för jag vet att ni som i andra städer kan någonsin sett dem men de är spårlöst borta så det skulle inte förvåna mig om de ligger på sjös och iväg till ett varmt land haha ;P

Senaste kändis - möss koll !

Hej again sweeties =)

image1598

Jag har precis varit och hämtat syrran som har vatt på halloween fest och jag fick nyss reda på med att jag ska jobba på lördag. Så snäll som man är så är det klart att jag ställer upp hehehe ;) Kolla in Ashelys skor. De är inte leka med ;P haha om jag skulle ha på mig dem så skulle jag vara runt två meter lång skulle jag tro. Sen skulle mina fötter vara brunta på en kvart ;OMedan jag surfar runt hittar jag ur söta modellbilder på Gemma Ward. Den tjejen är ju så där sockersöt.

image1597
image1596

image1599

Visste ni förresten att pälsmössan är den senaste mösstrenden och när man ser Gemma och andra söta tjejer som bär på dem så tänker jag bane me bli snygg i vinter och köpa en fuskpälsmössa. Så är det bara och mina öron lär inte frysa i år som de har har fått göra de förra åren ;) Andra som hackar på trenden.

  

Ni som inte kan tänka er pälsmössa så finns även dessa pärlor som är heta ;)
 Men erkänn att pälsmössan är snäppet snyggare so gor for it. Second hand är ett väldigt hett tips ;)Tror du att du kommer köra på pälsmössa i vinter?

Lite smink snack ;)

image1592

När jag ser denna bilden måste jag berätta att jag trvis bäst och känner mig snyggast i mina lösögonfransar. Jag måste genast iväg och köpa ett par nya för de gamla är helt "utslitna" eller vad man ska säga ;) Det är ett hett tips om tycker sina är för små. I mitt fal fick jag detta tips när jag åkte på make upp krysning. Jag har alltid stört mig på att mina under franser är längre än dem där uppe. Det ska ju vara tvärtom!? Det är lätt som en plätt att sätta dit dem. Såhär ser det ut när jag väl har dem ;)

Såhär trollar du bort tråkig hy . .


image1594
Den gyllenbruna sommarhyn är som bortblåst. Nu börjar mörka ringar under ögonen och röda partier smyga sig fram. Då gäller det att investera i en bra concealer. Med rätt trollspö till penna så kan du få den där felfria hyn du drömt om.

Hur bra låter inte detta då?

Jag ska genast ut på jakt efter en bra concealer!

Läkarna sa att hon var en man inuti sig

8 och en halv timme med buss tog det att komma till Jönköping från Gävle. Så ni kan ju ana hur mitt humör är haha ;) Iallafall så läste jag om en ganska så intresant sak i dagens Aftonbladet som gjorde både mig arg och glad sen kände jag stort lidande för den tjejen som hade råkat ut för det. Jag vet att man inte ska göra det men detta är för jävla hemskt alltså ;P Tänk själv om en läkare sa till dig. Du är inte den du tror. Du är en man. Jag vill inte ens sätta in mig in i sitautionen.. Fy fasen ;) 

image1591

När Maria var 14 år fick hon veta att hon var en pojke och riskerade att få cancer.

Först på operationsbordet upptäcktes misstaget. Proverna hade förväxlats.

Nu kritiserar Socialstyrelsen flera vårdinrättningar.

Men Marias pappa är besviken över resultatet av granskningen. Han tycker att de ansvariga kommer undan alldeles för lindrigt:

- Min dotter råkade ut för det värsta som kan hända en 14-åring.

Visserligen kritiseras det laboratorium i Umeå som förväxlade proverna och även läkare i Sundsvall och Uppsala för att de inte var tillräckligt noggranna. Men ingen särskild pekas ut som ansvarig.

"En pojke inuti"

Det var efter en del provtagningar våren 2006 som Maria fick beskedet att hon hade en manlig kromosomuppsättning.

- Läkaren sa att hon var en pojke inuti, att hon aldrig skulle få könshår, bröst eller livmoder och eftersom hon producerade manligt könshormon var risken för cancer mycket hög, därför skulle hon opereras, förklarar pappan.

Möjligheten att någonsin kunna få barn var också utesluten, enligt läkarna.

Stoppade ingreppet

- Jag var hela tiden övertygad om att något var fel men ingen brydde sig om det jag sa, säger pappan.

Först på operationsbordet insåg läkarna misstaget och stoppade ingreppet.

Pappan beskriver hur en läkare kom rusande efter flera timmars operation och berättade att flickan var fullt frisk med äggstockar, livmoder och rätt hormoner.

I dag är Maria 16 år. Hon mår allt bättre både fysiskt och psykiskt.

Läs mer här.


Bättre sent än aldrig ;)

Hejsan Älsklingar =)

image1588Jag skäms att jag är så dålig på uppdatering men jag hoppas att ni har överseénde över det. Allt bra annas? Jag hoppas det innerligt :)

Ojoj det har varit en debatt när jag har varit borta ser jag ;) Jag tänker inte slösa tid på att gå in på det utan om jag ska vara ärlig mår jag förjävligt rent ut sagt idag pga av allt som har hänt.

image1589

Jag var på mammas grav igår (nedsättingen var i fredags =/) och hon har alltid ställt upp för mig i alla lägen och orkat lyssna på mig när jag har haft det jobbigt med killar. Det stödet är totalt borta. Det är nu när jag väl är hemma då alla tårar kommer. Jag känner mig värdelös, äcklig, ful, olycklig, bortglömd m.m Allt känns skit om jag ska vara ärlig. Det är ju det. När man väl förlorar någon det är då man inser hur mycket den personen har bytt för än. Fast jag vet att detta är det ända rätta så gör det ONT :(
 
Jag vet nu iallafall varför jag är singel. Inte för att jag är ful och bla bla för inerst inne vet jag duger så jäkla bra som jag är men idag är det en bad day helt enkelt ;P Det hela beror på att jag har för höga KRAV, det sa mitt x med och när jag gjorde ett test nu bevisade detsamma och då kom tänkeställaren och visst är det rätt. Jag vet själv att det inte är lätt att leva med mig pga av jag har så mycket i ryggsäcken men jag är stark. Inte världelös utan modig som vågar inse sina brister och att jag lät han gå fri. Jag hade fasen inget val för allt fick mig att förasa. Jag ser detta som en erfarenhet och aldrig tänker jag göra samma nit. Jag har redan förlorat en kille som är hur bra som helst och jag borde vara mer tacksam för allt han gjorde istället ställde jag massa krav. Man kan aldrig ändra på en människa hur mycket man än vill i vissa stunder för det gäller att älska av hela sitt hjärta för den man är och det klarade inte jag av tyvärr. Fan också. Det är så mycket jag ångrar men som jag sa innan. Nästa kille jag möter ska jag inte göra samma nit utan göra allt för att behålla honom istället. Jag skrämmer iväg dem och det är inte så konstigt och jag vet att det är alltid tvås fel när det krashar men i detta fall vet jag att det var jag som ställde till det mesta. Näe nu ska jag lägga allt som har med kärlek på is och sluta prata om det. Jag börjar acceptera mer och mer att det var det bästa och det känns så förbannat skönt. 

Jag hoppas att ni är lyckligt kär där ute ♥   


Jag har ju åkt buss hela dagen så det fick bli en mysoutfit idag ;)
image1590

Stora overzize koftor. Nananananana ;)

Vem skulle säga nej till denna kroppen?

image1587

Ett skepp kommer lastas . .

Hejsan snyggingar =)

Alltså när jag ser mer och mer blonda tjejer köra på sjal över huvudet får det mig mer och mer kärt. Nästa spaning är att leta efter en snygg sjal som man kan ha på huvudet. 
image1581

Kolla här. Till och med kändisar är som oss ;) Sunkiga ^^
image1582

Förr i tiden såg hon ut såhär . .
image1583

Men en som har fräsat upp sig den senaste tiden är ju denna bruden ;P
image1584

Kan ni se vem det är?

Nu är jag sådär rastlös och känner mig bara ivägen så jag sprang och snodde första bästa dator för att få skriva ett inlägg hehe ;) Ungefär två timmar kvar innan jag slutar.. Fasen vad underbart för imon börjar mitt lov :) Imon åker jag också hem men det är bara att bussen går klockan sju så jag måste gå upp klockan halv sex. Det blir tungt vill jag lova ;) 

Nu lyser solen med och de kör det vackraste på radion. Sånt gör mig glad. Vi ska snart iväg till mammas grav. Ni ska bara se vad fin den är. Jag är så glad för hennes skull att hon har det bra nu. Det gör mig glad och trygg. Jag har första gången hela mitt liv suttit bakom en ratt idag haha och hur det gick ska vi inte tala om men jag är glad att mer och mer saker börjar falla på plats för de senaste dagen har varit en plåga men sen när det tog slut var det som en sten släppte. Framtiden ser ljust ut ;)

En som också har förändras är ju allas kära stilikon Victoria Beckham.

Före:         &          Efter:
 

Efter regn kommer solsken . .

Efter regn kommer solsken . .

image1578Vad har hänt igentligen?
Den frågan ställer jag ofta. Jag liggar inte på mest aktiva listan och jag har inte gjort reklam på min blogg på något sätt men ändå har det ökat med 300 läsare de senaste två dagarna. Hmm undra om det har något med det att göra med han eller vad är detta? Jag blir för tusan nyfiken ;) Alla nya läsare är hjärtligt välkommna iallafall hehe ;)

Jag var nyss på Ica med Maria och köpte lite tidingar. Jag fastnade direkt för se hit singlar. Så slipper ni ensamheten eller såhär kommer du vidare ur ett dåligt förhållande eller han är inte värd dig. Den tidningen är gjord för mig kan jag tala om ;)

Här kommer en liten bildserie when i was a child ;) 


 

Här ser ni också min super bruna mamma <3 , mina bröder och Peppe.image1579 

Me and my brother ;PNu ska jag fortsätta jobba sen blir det massor av mys. Hör sen babes ;)

Puss & kram.


 


Mmmmm marabou ;)

Jag sitter nu och väntar på morfar för snart har jag lunchrast en hel timmie. Härligt härligt ;P Jag måste bara tipsa er om en ur god chocklad som jag köpte igår. Den är helt klart min favorit nu. Marabou med daim. En nackdel är att man blir så törstig men det får man bjuda på.. ;)

image1575
Jag var ju och shoppade igår lite smått, raggsockor, hipsiter och mönstrade leggins samt köpte jag en julklapp och julkort. Hör höpna. Lovisa köper julklappar redan i October. Det har aldrig hänt förut och det är ännu ett bevis på att jag har tagit tag i mitt liv ;) Sen såg jag också att Ica maxi har fått in skit snygga pumps som påminner ganska mycket mina för 229 kr bara. Jag hållde på att tappa ögonen haha ;)

 

Det är dags att pysa.. Vi hörs sen ;)På ett sätt saknar jag dig men ändå inte.  Fast detta känns rätt :)


Uppe med tuppen

Hejsan sötnosar =)

Jag hoppas att ni fick eran skönhetsömn inatt. Det fick jag allt ;) Åh vilken bra film de visade igår på tv 3. Mona lisas leénde. Den är verkligen se värd kan jag tala om. Som vanligt somnade jag mitt i filmen men tack lov att man har en bror som kan ladda ner den åt mig. Såg ni den igår eller?Vet ni vad jag gör? Jobbar ;P Tro de eller ej första dagen på lovet var man lätt uppe med tuppen. Men vad gör man inte för pengar hehe Självklart fick kamran hänga med så ni får hänga med en dag när jag jobbar hos morfar. Vi hörs sen och ha en underbar dag. 

Vad ska ni göra för bus idag då?Puss & kram Lovisa fisa ;) 


Babyvimmel i djunglen

Jag har alltid tyckt att gravida kvinnor är vackra och det är bara att genom skåda dessa damer ;P

Hallie Berry med sin lilla bulle ;P
image1570

Och söta Nicole som fått sig några extra kilo tack och lov.
image1571

Och uber snygga Christina som kommer få världens sötaste bebis.
image1572


Sist men inte minst måste jag visa hur Paris klädde sig när hon var ute på sjös.
image1573

Do you like it or not?

För vågat och grymt fult är det i mina ögon ;P

Sju sanningar om mig själv

Glömde ju att säga: God morgon på er =)

Jag är så tråkig idag så jag hakar också på trenden att skriva sju sanningar om mig själv ;)

image1569


1. Jag är lite paronid av mig. När jag är ute själv och när det är mörkt får jag för mig att det står någon bakom hörnet eller att någon följer efter mig. Jag känner mig aldrig trygg när jag är ute själv och det är hemskt att man ska behöva känna så ;P

2. När jag var 13 år och gick på högstadiet gick vi alltid upp till en affär på rasterna och snattade godis. På det sättet trodde man skulle få respekt. Ahh vad dum man var och alla har vi varit fjortis.

3. När jag var liten var jag så fruktansvärt elak mot min lillebror. Jag kunde slå han utan någon anledning. Om jag ska vara ärlig skäms jag över det i dag. Jag tror avundsjuka låg i detta fall ;P Jag skulle aldrig slå han idag för han är verkligen världens bästa.  

4. Jag har snott pengar av min pappa och av dem köpte jag sprit. Som straff fick jag inte barnbidraget på ett halv år nästan och jag fick sotta rejält för det. Både att tilliten försvann m.m Jag tycker det var rätt åt mig och idag skulle jag aldrig göra något sånt. En tjuv är jag inte. Men desperat fjortis var jag.

5. Min stora last är chocklad & böner. Jag kan till och med att äta böner som godis ;)

6. Jag fullkomligt älskar att göra andra glada och jag bjuder otroligt mycket på mig själv.

7. När jag var liten lekte jag alltid hos mamma att jag jobbade på ett apotekt. Jag körde excel programmet på datorn och tog mammas gamla medicin burkar. Det var min stora dröm att jobba på ett apotek men det har runnit ur sanden för längesen men jag såg otroligt mycket upp på dem som jobbade där. För jag såg ibland hur medicinen påverkade mamma och ibland var hon så glad hehe ;P Minnen <3

Tajlalalalala ;P

Ni har väl inte missat att man ska ställa om klockan inatt? hehe Klockan är ju bara för tusan nio ;P

image1568

Jag sov inte bra inatt om jag ska vara ärlig. Det var som pusselbitar rabblade upp i min hjärna men jag vet att det behövs för att jag ska kunna må bättre. Jag vet att S kompisar läser min blogg och om dem tycker den är bra så är det bara kul att de vill hänga med på mitt bloggäventyr men något jag ogillar är när man rapoterar. Lovisa skrev det och kände så. Bloggen är som en dagbok för mig för att kunna må bättre och jag vet att vissa saker man känner för stunden kan tolkas fel. Jag ska inte tänka en extra gång när jag skriver utan fyra. Sen när jag började blogga har det uppskappat mycket konflikter men samtidigt vinner all värme och kärlek som jag får. Ni är underbara mina bloggläsare och jag är glad för att ni vill följa min resa genom denna orättvisa, grymma men samtidigt underbara värld. 

Det är alltid tvås fel när det krashar. Och en sak jag vill säga med att man lär sig av mina misstag och jag är glad över det jag går igenom för ju starkare blir jag. Jag tackar gudarna varje dag för att jag har det livet jag har. Men framförallt att jag har sån underbar familj & vänner. Nu gråter jag av lycka igen haha jag är knasig jag men jag har en annan syn på livet och andra mål sen dag mamma försvann. Den dagen dog min kärlek också till han. 

Detta är sista gången jag nämmer S i min blogg. Allt jag kan säga är tack för den fina tiden vi fick. Du fick mig att hitta mig själv och det är jag evighet tacksam för <3

Nu är jag redo att möta världens killlar. Ojojoj vad det ska dejtas ;) I just kidding. Kärleken kommer ligga på is ett bra tag framöver fast man ska aldrig säga aldrig.

Som jag brukar säga. Mitt liv är som en bok. Efter varje krash och förlust går jag vidare till nästa kaptiell och siktar jag högt och framåt.

Världens varmaste kram till er alla där ute <3

Rest in peace

Såna här människor borde INTE få finnas. Hur kan man vara så grym?


Varning för ett känsligt inslag ;P

Life goes on . .

Hej snyggingar =)

image1567

Förlåt för all dålig uppdatering men det har varit så mycket just nu. Jag har lämnat ut alldeles för mycket av mig själv och mina känslor och gjort många saker som jag ångrar djupt. Jag har varit en idoit kan jag tala om. Ändå är jag glad och äntligen har vi...., både han och jag vågat ta steget och dela på oss. Alla har vi gått igenom detta och alltid gör det lika ont fast man vet att det är det bästa. Jag hoppas verkligen han hittar någon bättre än mig. Han förtjänar all lycka i världen. Nu ska jag inte gå in mer på det för det handlar om han och mig och det är en privat sak. Efter ett år har jag blivit Singel igen, det ordet spökar i huvudet. Men någonstans känns det faktiskt riktigt bra :) 

Just nu äter jag popcorn och väntar på att Marcus ska ringa. Jag är ju i Gävle nu och det är underbart att vara här. Jag var nyss och hälsade på mamma och vad fint hon har det. Min älskade och fina ängel <3 

Näe nu ropar Peppe och jag ska ta och göra dem sällskap. För ikväll blir det massa chocklad, popcorn, pepsi och massor av mys.   

Becca. Tack för att du är du gumman <3


Kärleken den är svår . .
Puss och kram från Lovisa ;)

Tandläkarskräck

Hej babes =)

image1566

Jag har så förbannat ont så jag tror jag spricker snart alltså ;P Kan ni gissa vart jag har varit någonstans?


Precis hos tandis . . Jag som redan har skräck att gå dit men det blev värre nu när jag fick möta henne. Först så gav hon ingen bedövning och sa inte heller att hon skulle laga en tand. Utan bara körde på utan att fråga ens hur jag mår? Tillslut fick jag nog och började skrika lite smått och då regerade hon. Vill du ha bedövning var det första hon sa? Klart jag vill ha det så jag sen tryckte hon bara in den där jäkla nålen och log. Sen fick JAG fråga vad hon hållde på med och då började hon öppna sin söta mun och tala om att hon skulle laga ett hål. Kunde hon inte sagt det för början och gett bedövning så skulle jag slippa känna den där jäkla värken. Jag har aldrig gnällt över att laga för det är så illa att jag är van. Jag måste verkligen börja skärpa mig för jag tänker aldrig hela mitt liv låta henne röra min mun igen eller laga ett hål. Detta var bland de värsta jag har varit med om.

Usch ska gå och tycka synd om mig själv nu men först måste jag till skolan och hämta min bok. Tror ni inte jag glömde boken som vi ska ha till provet imon? Grattis Lovisa haha ;P


Har ni tandläkarskräck? Välkommen i klubben i såna fall ;)Puss & kram <3

Guys, hur ni ska klä er.

image1565

Jag vet att har en hel del killar som läser min blogg och det är enormt kul att ni gör ska ni veta ;) Oftas blir det att jag ger råd till tjejer men jag glömmer icke er guys så nu tänkte jag köra ett inlägg only for guys.

Tyvärr är jag rätt så ytlig och Becca är det med haha ;) När jag frågade henne vad som var ganska viktigt hos killarna så fick jag som svar är det hur de klär sig och jag kan inte annat hålla med om. Visst det inre som de har innanför pannbennet är nästan allt men utssendet säger en hel del med. Jag faller pladask för killar med utländskt utseende och bruna ögon med hängiga byxor. Guys, vad ni än gör, kör inte med för tajta byxor. Det är ingen hit i många ögon men om du känner att det är du so go for it. Det finns knappt något sexigare när en kille vet han själv ser bra ut för då strålar det om dem. Men det finns en gräns. Men självkänsla och självförtroende är viktigt och kom ihåg att ni är så bra som ni är. Alla är unika på sina sätt. Nog med tjöt. Jag tänkte vissa er lite insperation för vad jag tycker är snyggt. Visst smaken är som baken ;) Innan tyckte jag hiphopare hade den snyggaste stil sen var det raggare och nu är det modevetna killar eller när de kör sitt eget race med hängida byxor. Åhh jag smälter.

Nog med tjöt ;) Här kan ni få lite insperation. 

Detta är så rätt. Rutig skjorta och upp knäppt. Under är det en t-shirt
och byxorna är inte för stora och inte för tajta. Het hetare hetast ;)

image1558

Eller har ni skjortan såhär . .
image1559

Trashy och mössa är grymt snyggt.
image1560

So simpely men ändå hett. Satsa på ett enkelt bas linne och snygg jacka och jenas till.
Så var det klart och du kommer vara stans snygging ;P

image1561

Jag älskar skinnjackor så det är ett måste i mina ögon. . Jenas med hål i är också ett plus ;)
image1562

Gubbe stilen. Sicken mama. Han vet vad stil är ;)
image1563

Sist men inte minst. Snygga kavjer är omotståndliga ;)
image1564


Hoppas att ni allt fick lite insperation ;)
Massor av kramar till er alla <3

FN - dagen

God morgon =) Sovit gott? Det hoppas jag innerligt att ni har.

image1557

Det får bli en bild i repris för den visar att jag vaknade med ett leende ;)

Som ni alla kanske redan vet i detta laget så är det FN dagen idag. Jag har nydligen haft prov om FN och vad de gör och vilktiga mål de stärvar efter här i livet ;) Så jag kan förklara lite för er alla som är intreserrad.

♥ Visste ni att 25 miljoner människor är på flykt just nu. 25 miljoner. Det är svårt att förstå hur många det är igentligen.
FN står för förenta nationera. De kom till 24 Oktober 1945 efter andra världkriget.
♥ De deras mål är förhindra krig och vem vill inte förhindra det?  Deras hjärta är gjord av ren guld och hjälper alla som har det svårt.


Kort och gott. Jag hoppas nu att ni förstår vad de gör och deras arbete är en stor guldstjärna ;)

Därför tycker jag vi ska hedra dem. Jag gör det på mitt sätt och det blir att ha en tyst minut och kolla upp mot himlen och skänker världens varmaste kramen till alla där ute <3

Nu ska jag genast får mig lite frukost. Ha de lovlie så ses vi snart igen och kom ihåg vad jag sa haha ;)

Puss & Kram. Lovisa <3

Natti natti

image1553

Orka vara seriös på alla kort men är jag inte söt ändå? ;P haha

Jag skrattar än kan jag tala om. Tänk att en bild kan lysa upp så mycket i ens vardag. Usch usch vi har världens fetaste prov på torsdag och det är runt 70 sidor sammanlagt som vi ska läsa in. Min lärare är inte klok ibland fast det är skönt att hon förstod att jag tyckte det var för mycket. Jag har så svårt att plugga när det blir för mycket men jag ska ha mitt Vg. Så är det bara så imon blir det bara massor av plugg fast jag är ledig. Illa illa ;P Vad tog min fritid ivägen? Fast på fredag har jag min älskling i min famn och en vecka lov som väntar på mig så jag överlever ;)


Hör och häpna..

image1554

Kan ni gissa hur mycket denna klänningen kostar igentligen?

Näe jag trodde väl det.
Den är värd över en halv miljon kronor. Den är ju INTE ens snygg. Usch.

Klockan är snart åtta och det är lika med Andra avenyn och mys för mig. Ha de så gott <3
Vi hörs imon sweeties. Sleep tight <3

Miss . . .

image1551

Visste ni att det nydligen har vatt modegala i Albert hall i London och en som inte missade den vad hon själv. Miss Silverstedt och henns klänning är en annan femma ;) Min tvilling som vissa säger hehe ;P

Iallafall är jag trött på den posen som alla kör på så jag gjorde min egna idag. Se och lär ;) Såhär såg jag ut idag. Here we go..

image1552

Kortkort jenaskjol Fornania
♥ Leggins Kapphal
♥ Halsband Indiska
♥ Satinjacka Hm
♥ Linne Glamour
♥ Stövlar Skopunkten

Vad tycker ni om dagens outfit?

haha :)

haha så jävla klockren men samtidigt skär det i hjärtat. Jag var inne hos denna duktiga bloggerska och hittade denna bilden. Jag började garva så jag höll på skita på mig. Tack Egoina. Du förjyllade min dag :)

Låter bilden tala för sig själv . . 

image1550

Humor människor humor haha ;)

Ibland kan man börja undra vem som stylar kändisarna?

Lessen att säga det men detta är ännu en miss av Britney. Undra vem som stylar henne igentligen? Hmm
image1546

Söta britney. Detta kan tolkas fel. Billigt var ordet ;P?
image1547

Här har man inget att dölja ;)
image1548

Kankse lika bra att gå naken och visa helt paket?
image1549


Jag tycker iallafall det är dags att ta sig en ännu titt i speglen ;) Vad tycker ni om deras smak val?

Vilken dag ;P

God kväll världen =)

image1545

Det är inte min dag idag om säger så ;) Det hela började när jag och Becca skulle lämna in hennes jäkla telefon. Fasen vilken service elgantien har alltså. Det hela tog en timme för dem att fixa ett presentkort. Med snabba och raskande steg går jag bort till min pyskolog och när jag äntligen är framme får jag veta att hon har gått för dagen. Vad är det för stil igentligen? Hon hade råkat glömt bort. När man behöver som henne som mest glömmer hon än.. Hmm good or not ;P Med ilska inom mig springer jag till bussen och påvägen dit snubblar på ett jävla bananskal och ett gäng ungar börjar as garva och mitt i allt åker bussen förbi mig när jag sitter på min rumpa. Jag försöker hinna ikapp den men den bara åker iväg och där får jag stå i en timme och vänta på nästa och tror ni det är fel på den bussen så den kommer inte men efter två timmar är jag hemma. Varför bor jag i Jönköping för?


Kan man ha mer oflyt?.. Tror knappast det. Lika bra att jag går dör. Usch hatar såna här dagar =/


Puss på er sötnosar & förresten jag ber hemskt så mycket om ursäkt för mina stavfel och ja, jag har dyslexsi men ingen grov sådan eller något som hindrar mig att skriva en bok ;)

Guess how

Vem tror ni det är??

image1544

Hmmm.?

Hej hej hej hej hej ^^

Förresten glömde ju säga; HEJ. Hoppas att allt är bra med er. Jag sitter och sjunger med take it on baby. Den låten gör mig så glad och som tur blir det inget jobb ikväll. Jag var rätt slut igår när jag väl var hemma. Det kändes hårt när jag gick upp imorse men det är bara bita ihop. Men det var himla trevligt att jobba igår. Jag har saknat det som bara den och alla flickor <3 Jag såg ju inte alla men träffade på några som tur är och rykter går snabbt. Om du läser det här så vet jag att du kommer bli världens bästa mamma. All lycka till dig ;P Näe snart börjar ju andra avenyn but here we go..

Insperation till dagens outfit fick jag av denna donna. Eller snarae hon "snodde" min idé ;)

image1535
  
image1536

    
 

Vad tycker du om dagens outfit?

På andra sidan lyser solen =)


image1533

Tråkigt men sant.
Jag trodde inte jag skulle behöva blocka någon men nu fick jag nog. Gång på gång få massa skit av en person som sitter där bakom skärmen och tror hon är skit häftig. Undrar om du mår bra att trycka ner mig? Grattis du lyckades. haha glöm det gumman ;P Dig skiter jag totalt i men hör här nu. Jag bloggar för jag tycker det är kul. Gillar ni inte det ni ser så DRA. Töntar som dig är inte ens värd en titt på min blogg ;)

Jag får nästan ångest när jag inser vad jag har skrivit. När jag väl är arg för stunden kan det komma ut för mycket och det gäller att jag passar mig i den fronten och tänker noga igenom innan jag sårar någon. Hur jag skulle jag bemöta detta om det var S som skrev det om mig? Lätt att vara efterklok ;) Detta är verkligen fel sida som jag måste jobba med. Jag säga för mycket ibland och sen inser jag hur dumt det var.. Icke bra men övning ger färdighet.

Shit mama vad jag är trött och nog med det. Jag har gjort många tabbar idag. Vi har ju folk från skottland i vår klass nu och självklart fick man höra att svenska tjejer är så söta. Hör ni det sweeties? Satsa på skottisar hehe ;) Med min engelska kommer man inte långt så de måste tro att jag var helt dum i huvudet men jag försökte iallafall ;P Och när jag försöker blir det oftas fel med men jag ger inte upp i första taget. Det roligaste var när han skulle förklara mig hur jag skulle göra så fick Jonas komma in och vara en tolk. Men ju mer jag fattar ju roligare blir det. Alla är bra på olika saker och engelska är inte mina starka sida.

Måste bara visa er hur söt man kan bli med flätor ;)

image1534

Nämen se där ja :)

image1531

Åååh vad kul att se.. Jag har fått en kompis att börja blogga så hälsa gärna denna flicka välkommen till bloggvärlden.. Nu är det bara Lisa kvar då haha Lisa om du läser detta. Sätt gensat igång börja blogga ;) Jag vet att du har talang på det hjärtat.


Iallafall så har jag storstädat nu och oj vad fint det blev. Jag ska strax hoppa in i dushen för det är dags för jobb på G. Det ska bli himla kul att träffa flickorna igen :) Undra hur många som kommer stöta på en denna gång? haha i just kidding ;) Men jag funderar på att ta med mig karmran så ni kan få följa med mig en dag på jobbet men det återså att få se..

Fy fasen vilken mardröm. Det är alla tjejers dröm att pressa ut ett barn till världen men sedan att få hem sig fel barn måste vara sanare en mardröm. Hur kan man förvälxa ett barn sådär? Hur tussan kan sånt hända? Är det bristen på BB, fy fasen. Jag hoppas att det aldrig händer mig eller jag önskar ingen annan heller det för den delen. Jag lider med dem det gör jag verkligen.

image1532

Gemma är så fruktansvärt söt och hon klär verkligen i mössan. Jag funderar mer och mer inskaffa mig en sådan när den kalla vintern kommer. Jag insåg med att det bara är TVÅ månader kvar till Julafton. Stressen börjar inte komma alls nejrå haha ;)

Just de duschen var det ;) Vi hörs imon sweeties <3


;)

God morgon godingar =)

image1526


Ta mig baklänges. Idag var jag verkligen uppe med tuppen. När jag kollade på klockan så var den 7.17 och alldeles klar vaken var jag också. Jag somande ju runt elva igår men ändå. Hur ska jag orka jobba kväll idag? Hmmm smartass som är och så snäll som man är så ställer jag upp i alla lägen. Jag har massor av att göra idag så sitter jag här. Jag gillar er helt enkelt för mycket.

Såhär ska jag gå klädd nu.Och botsen tjejen har till vänster ska vi inte ens tala om. Me like ;)
image1528

Party all the alone..

image1527


Vilken dröm att få ha dessa på fötterna. Gillade dem starkt ;)

Nu måste jag plugga sen ska jag iväg och jobba. Ha en underbar dag allihopa :)

Puss & kram.

Prinsses drömmen

God kväll sweeties ;)

image1525


Ingen har väl missat att köpa Rosa bandet? Varje krona skänker du till Bröstcancerfonden och självklart har jag köpt en som sitter så snällt på min väska. För en tjuga blir den din och det lyser bara om det. Jag blir glad varje gång jag ser att människor bryr sig om andra och bevisar det med bandet. Rosa är fint sen att det betyder välgrönhet är bara massa guld i kanten. Jag har själv en vän som står mig nära som haft bröst cancer. Det är faktiskt första året jag har köpt och jag förstår inte varför alla andra inte har gjort det. Fy fasen eller den omtalade Liv bloggen som beröde mig enormt.
Nog med det nu tycker jag vi snackar om lite bättre saker som att det är en bra film på tv ikväll klockan 21.00 på Tv 4.

image1517


Alfile.

Amerikansk komedi från 2004. Engelsmannen Alfie lever i New York och försörjer sig som limousinechaufför. Han är ständigt omgiven av vackra kvinnor och lever ett riktigt Don Juan-liv där kvinnorna kommer och går, något hans flickvän inte uppskattar. I rollerna: Jude Law, Sienna Miller, Jane Krakowski. Regissör: Charles Shyer.


Innan jag säger god natt måste jag visa er rena rama prinssesdrömen.. Låt er insperias av dessa.

Denna föll jag pladask för. Så super söt. Me like <3
image1518

Söt like trashy still.. ;P
image1519

Kär är bara för namnet..
image1520

Underbart vacker..
image1521

Nja detta var inget vidare men kanske något för dig? ;)
image1523

Åhlalalala ;)
image1522Sov så sött <3

Kramar Lovisa.

Förlåt men jag var tvungen . .

haha jag fortsätter med list trenden. Hoppas att jag inte tråkar ut er allt för mycket ;)

image1515


10 favoriter:
Färg: Rosa, rött & svart.
Mat: Kyckling, Tacos m.m
Band: Gyllene tider
Film: A walk to remember
Bok: Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Mias hemlighet. Böcker som berör helt enkelt och får än att tänka till ;P 
Sport: Hmm hockey såklart! Heja hv haha ^^
Årstid: Sommaren lätt!
Veckodag: Jag älskar fredagar.
Glassmak: Vanilj med krossad chocklad i eller Ben & jerry glass.
Tid på dygnet: Jag gillar kvällarna, myyys

9 för tillfället:
Humör: Suckande pga av att jag pluggat ännu..
Smak: Cola smak i munnen ;) Undra vad det kan bero på haha?
Kläder: Leggings, benvärmare och stor mysig kofta. Gos :)
Bakgrund: En trappa. Den ni ;)
Nagellack: Fransk manikyr
Tid: 19.23
Omgivning: En bror som tjötar ;P
Irritationsobjekt: Big no no

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Emelie
Screen name: öhhhh?
Husdjur: Haha mina och emeiles grodyngel.
Piercing: Tog hål i öronen när jag var runt 11 tror jag haha eller jag var nog faskien yngre ;P
Förälskelse: Det var i tvåan och jag minns hur och jag en annan tjej la små kärlekslappar i hans skåp. haha stackars kille säger jag bara..
Musik: Jag & Vicki älskade Backrets boys och min favrit var Kvein och Vickis Nick. Vi lekte också att de var pappor till vår barn som var dockor. haha vilka minnen <3
Bil: Volvo. Pappas volvo hehe.
Kyss: Den var i trean och vi körde på en långtragare.

7 senaste:
Cigarett
: Var som dum och feströkte för ett årsen.
Mat: Havregrynsgröt
Dryck: Cola light.
Biltur: Det var när vi åkte hem från stallet igår.
Kyss: För två veckor sen :( Saknar my baby i massor <3
Spelad låt: Catch the moon - Stefan Andersson
TV-program: Hockey på Tv. Räknas det?

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: nej nej nej de är mina vänner och de kommer de förbli. De bästa sådan <3 
Brutit mot lagen: Jo..
Blivit arresterad: Hell no..
Badat naken: Yesbox. Vem har inte det? ;O
Varit med på TV: Ohja. Bingolotto. haha status jue ;P
Kysst någon du inte känner: Fjortisperioden hör till livet. Man var så desperat :(

5 nej tack:

Kläder: Randigt
Mat: mestost. Fy fasen jag spyr av det :P
Musik: opera
Dryck: Öl
Personlighetsdrag: Falska

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Jag kramade och sa hur söta mina klasskompisar är haha inte till alla men det kommer ;)
Du kan höra just nu: Musik som spelas och lite små ljud från tven.
Du inte kan leva utan: Famjilen, vännerna & Simon <3
Du gör när du har tråkigt: Tjötar i telefon hehe ;)

3 personer:
Du kan berätta allt för: Lisa och Simon <3
Du tycker om: Simon, Lisa & mina föräldrar.
Du inte gillar: Kungen, MIss L och egoister.

2 val:
Kaffe eller te: Te helt klart.
Vår eller höst: Vår. För då är det närmande steg till sommaren :)

1 önskan: Att föralltid ha älsklingen vid min sida. Hoppas kan man alltid göra <3

Hayden Vs Sienna

Paljetter till max och det är sjukt inne ska ni vetta..

image1514


 Dessa skönheter har också hackat på trenden. Vem säger inte nej till denna kläningen? Åhalalalala ;) Vem bär denna bäst då? Hmm svårt val men jag säger nog Sienna. Vad säger du?


Snygg as hell

image1513När jag ser denna bilden så får mig att orange falla mig in i smaken. Detta var grymt snyggt. Kanske skulle jag våga en dag? Klart jag gör inte är jag en fegis inte ;)

Hallå hallå här är min underbara drömkappa ;)

Hej babes =)

image1509

Jag har nyss lämnat syrran och om några minuter börjar hockeyn. Jag längtar kan jag tala om. Det kommer bli dagens höjdpunkt annars ska jag försöka plugga så mycket som det bara går så slipper jag göra så mycket på lovet. Lov ska vara lika med lov men en pluggdag blir det allt. Sammanlagt har jag varit borta en månad från skolan så ni kan ju tänka er hur mycket jag ligger efter men det är bara att bita ihop ;) Jag är slappfia här inte haha ;) Jag är så fruktansvärt sugen på Max mat. Jag har kommit i den perioden nu. Snabbmat perioden fast får ser om jag orkar fjäska till mig något sådant hehe ;) Here we go.. Var ju på A6 igår. Jag missade bussen så jag passade på att åka dit istället för att vänta på vår dryga buss som knappt går. Åh vad jag vill ha körkort. Då slipper man det eländet :P Iallafall sökte jag förgäves efter det där peace halsbandet men tror ni inte det inte finns. Fast det är inte ovanligt tänkte jag. Samtidigt med såg jag att de skulle öppna Carlings på A6 och det glädjer mig. Jag hittade ju ett gamla presentkort för några dagar sen och av det köpte jag denna lackväska som är från Glitter, kappan är från Hm (och yes jag vet att alla andra ha den där ullkappan men den är speciellt och i MIN stil och sen är det inte där fula bältet runt omrking. Förlåt till er alla som har en sån jacka men smaken är som baken och ni får tycka vad ni om min jacka. Huvudsaken är ju att jag älskar den. eller hur?) Sist men inte minst mina benvärmare som är från Lindex och de kostar endast 29 kr.  
  


Och detta var då dagens.. Självklart invigde jag nya jacka och väskan och denna kyla ska vi inte ens tala om men min skatt gör mig varm & het. Det ni ;)

image1510

 

Obs! Ni vet väl om att bilderna blir större om du klickar på dem.


Vad tycker ni om dagens outfit och mitt köp? Tell me babes . .

Hockeyn väntar på mig nu ;)

Hörs sen. Puss & kram <3

Ett muskiberoende

Musik är ett beronede som får än att må bra. Det är så illa men utan musik skulle jag inte klara av att överleva. Musiken är en stor del av mitt liv och sen att jag älskar att dansa gör det hela bättre men om jag ska vara ärlig så tycker jag musiken som var FÖRR är mycket bättre än dagens musik. Visst är dagens godingar bra men inget slår mina godingar från förr och en av dem är stefan anndersson, ABBA, regge, carola och kiss. haha jag har sån udda musiksmak men det står jag för och mina öron klarar det mesta musik men inte om det spelas för mycket hårdrock. Jag får panik av allt skirk ;) Jag ser lixsom ingen mening med att skrika? Det kan fasen jag göra bättre punkt slut :)

image1502Vad lyssnar du på för musik?

Lista dags ;P

Med mat i käften så passar jag på att köra en lista. Jag tycker sånt är fruktansvärt kul haha det är kanske därför jag gillar när människor intervjuar mig. Hmm vilket syndrom hell yeah ;)

image1501


1. När gick du upp idag? 
Idag gick upp runt nio snåret :)
2. Diamanter eller pärlor?

Diamanter helt klart. Jag gillar bling bling grejer ;P
3. Senaste filmen du såg på bio
Hmm det var den där när chuck möte larry :)
4. Favorit-TV- program?
haha tro de eller ej. Ensam mamma söker är en hit just nu pga av att jag älskar att se Per och han är från Gävle med. Ett stort plus i kanten ;)
5. Vad åt du till frukost?
En bagett med massor av grönsaker på. Yummie!

6. Vad är ditt andranamn?
Alexandra
7. Din favoritmat?
 Tacos
8. Vilken mat gillar du inte?
Hmm jag gillar det mesta men för stark mat är ingen höjadre.
9. Favoritchips?
Lantchips helt klart.
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Pappas bräna skiva med gamla godingar ;)
11. Vilken bil kör du?
Har ingen bil just nu,
12. Favoritmacka?
En bagett med vitlöksmör och ägg på. Åhh
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Människor som ser ner på folk och tror att de är bättre än alla andra.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Just nu är jag inne i en period som jag älskar klänningar och leegins. 
15. Om du fick åka vart du ville på semester? 
Lätt till Usa med älskling och Hawaii med tjejerna :)
16. Favoritklädmärke?
Hmmm har inget speciellt så men chanel gillar jag men tyvärr är det alldeles för dyrt för min budget.
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Jag är faktiskt nöjd med läget som det är för det är ingen idé att älta allt gammalt. Shit happends.!
18. Favorittid på dagen?
Kvällarna är helt klart bäst.
19. Var är du född?
På BB
20. Vilken är din favoritsport att se på?
 Hockey när Hv 71 spelar ;P 
21. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
 Öhhh?
22. Vem tror du skickar tillbaks först?
Hänger inte med i svängarna ;)
23. Coca Cola eller Pepsi?
Pepsi <3
24. Fotboll eller ishockey?
Ishockey.
25. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
 Jag är både och ;P Fast det beror på vilken sida jag har vaknat på.
26. Pedikyr eller manikyr?
 Manikyr, jag är beroende av det.
28. Vad ville du bli när du var liten?
 Jag ville jobba med vägar som pappa gjorde.
29. Bästa barndomsminnet?
När jag fick min röd barbie bil och de tiderna med min förre detta bästis Emelie.
30. Varit i Afrika ?
 Näe men vill gärna dit :)
31. Nånsin rullat in någon i toapapper? 
haha ohja ^^
32. Varit med om en bilolycka?
 Yes eller bussolycka.
33. Favoritdag i veckan?
 Fredagkvällarna är bäst. Då vet man att en skön helg väntar framför än.
34. Favoritrestaurant?
Om jag ska vara ärlig gillar jag snabbmat bättre än resturang mat. Men grekisk är gott ;P
35. Favoritblommor?
 Rosor
37. Favorit-snabbmatsrestaurant
 Max & Mc.D. det är svårt att välja ;)
38. Äger du en cykel?
 Näe för syrran fick den.
39. Vem fick du senaste mailet från?
 Reklam från kyssjohanna.
40. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Hm har allt.
41. Läggdags?
När det är skola måste jag ligga i säng runt nio annars blir jag så fruktansvärt seg pga av att jag går upp fem när jag börjar åtta. Det är den jäkla bussen fel hehe ;)
42. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
 Hmm från hon som äger spes.
43. Senaste personen du delade en middag med?
 Familjen
44. Vad lyssnar du till just nu?
 veteifasen vad det är för låt. Men den handlar om en flicka.
45. Favoritfärg?
 Rosa, rött & svart
46. Hur många tatueringar har du?
Inga för tillfället men en vacker dag ska jag våga mig skaffa en sådan :)


Hög toffs.

Senaste . .

image1499

Nog med love trubbel ;P Vet ni var senaste modet är angående håret? Just like that. Slarvig hög toffs och det känns underbart att man vaknar tillfixad och är fräsh genom modebranchen. Så våga hög toffs och en som kör på den trenden är Elin kling off course ;)
 
image1500


God morgon på er förresten =)

I need help ;)

image1498

haha min tavla är så läcker så jag vill käka upp den ;) Nå vad säger ni?

Igår var det verkligen en lärorik dag. När jag ringde till Hm fick jag inte lägga undan den mer än dag sa tjejen i telefonen. Jag bönade bad på mina bara knä men det var svårt att charma henne. Så i panik fick jag låna pengar av mina söta bror och när jag väl kom dit i sista sekund innan de stängde säger de om jag hade haft Hm kort med mig hade jag fått 10 proecnt rabbat och i mitt fall var det 60 kr. Sjutton bullar tänker jag men det var inte nog med det. När jag skulle hämta jackan så fanns det inte där. Fast jag hade hängt undan den men sen visade det att tjejen jag pratade med hade hängt undan den tills dagen efter. Det var verkligen super gulligt av henne men kunde hon inte sagt det i telefonen? hehe iallafall så är jackan min skatt. Den har redan varit ute på äventyr ;)

Mitt i allt missade jag bussen och i kylan står jag där och väntar på bussen. Klockan hade redan hunnit bli åtta och massor av fulla ungdomar kliver av och på bussen. Fasen vad jag längtade i den stunden efter att gå ut. Sen kommer det fram en skit söt kille och började prata med mig. Tro ni inte han går på min skola och han sa att han hade sett mig m.m Iallafall blev det en trevlig pratstund och sen brast han bara ut, kan inte jag fått ditt nummer?

Jag har kille, sa jag och då blev det inget mer med det haha vilket sätt att ragga på men samtidigt känns det som jag missar något. Om jag ska vara ärlig känner jag mig förvirrad. Jag har aldrig varit tillsammans med en kille som jag har med my love. Det hela känns både bra och dåligt. Jag vet att det inte är lätt att ha ett avståndförhållande. Det tar verkligen på krafterna. Ibland känns det som jag vill ge upp och gå till andra sidan samtidigt vill jag lappa ihop det för jag älskar han verkligen, i really do men jag märker också att min kille känner likadant. Jag vill inte känna tviel utan kärlek. Jag gjorde nyss en sån där plus och minus lista och självklart vann plus sidan som jag redan visste skulle göra. Han är underbar, den bästa jag har haft men kanske för bra sådan som får mig att vilja fly? Vad är jag rädd för, bli sårad? Hmm mer sårad kan jag inte bli. Utan allt kan bara bli bättre. Tålamod Lovisa är det som gäller. Jag hatar att vänta . .  Så som vi älskar varandra. Varför kan inte allt vara bra då?

Jag tror jag måste ringa my baby sen. Då vet jag att allt blir bättre. Hans röst gör mig trygg <3


Någon mer som känner det där dramat när man är kär? Det är fan ett mystrium.


Åhalalalala

Det här såg riktigt mysigt ut. Snacka om insperation. En vacker dag kommer jag gå klädd såhär ;)

image1497

Tada ;P

Hellu everybody =)

image1496

I am back hehe jag hade en gäst skrivare idag och det blev min underbara vän becca som fick det ödet ;) Jag har iallafall nyss kommit hem från A6. Och vet ni vad jag hittade? Min dröm jacka men det värsta är att jag inte har de pengarna men jag ska ha den så är det bara. Det är precis såna jacka jag letade hela vintern förra vintern och det var på tiden att man hittade den. Jag ska göra ett försök igen och höra om inte jag kan få lägga undan den ett par dagar pga av att jag vet att den kommer inte finnas sen. Seriöst så börjar jag lipa om den inte finns kvar för jag har så förbannat svårt att hitta en vinterjacka och när man väl gör det så har man inte pengar. Det är la typiskt ;P

Låna pengar vill jag helst inte. Jag får sånt dåligt samvete då men om det är ända utvägen så får det blir så.

När jag satt bussen hem så träffade jag en utliggare. Det skär verkligen hjärtat att se såna människor. Han gick och kollade i soppor efter mat och själv sitter man och längtar efter en jacka. Ahhh fy fan man han fick min pantflaska. Alltid något oh det var kul att se hans ögon lysa. Härligt att göra människor glada :)

Dags att ringa till Hm och höra. Håll tummarna nu för mig mohahaha ;)


See ya <3

Ett inlägg från Rebecca ;)

Jag heter då Rebecca och jag går i Lovves klass :D
Hon är så snäll och go <3 Hela våran klass (nästan) är såå otroligt snälla och gulliga :) nästan alltid ;) haha
Jag tycker iaf att Lovves blogg är braaaa :)

Fett naaajs med helg nu , är så trött på skolan : / Ska bli skönt med lov nu :DNi kan ju besöka min bilddagbok om ni vill http://rebeccalindahl.bilddagboken.se/

Om ni vill se hur jag ser ut så här har ni mig ;)
image1495

Måste tipsa er om den fina halsduken jag har :)
Den kostar 129 kr på H&M och måste köpas :) finns även i andra färger


Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer , men fortsätt med att läsa Lovves blogg för det tänker jag göra ;)
 
Ha en bra helg ! Puss & Kram :)


Idol goes make over.

Det är ju torsdag idag och det är inte den bästa dagen för mig. De senaste dagarna har de blivit ganska mycket tänkade på mamma. Jag satt nyss och kollade igenom min blogg vad jag hade skrivit och jag började gråta igen för jag insåg vad jag har gått igenom och hur STARK jag är. Det är ju inte klokt. Jag är så tackam och glad att man har den inre strykan.


Jag var snabbt inne på Elins blogg med och såg att de hade stylat några från idol. Restutaltet kommer imon i Fredag tidiningen som tillhör expressen & imon är det idol med jue. Härligt härligt :) Nu har jag något längta till för nu måste jag verkligen plugga. Buhu men det är ett måste så vi hörs imon sweeties ;)


Ha en fortsatt härlig kväll <3

Här får ni en tjuvtitt ;)

image1493  

Pusspuss!!

Pappa snack

haha det är ju passande.. Min pappa är för skön alltså <3 Han lyssnar på baby, shut up och skriker ut det i refängen. Han har en talang som mig att sjunka så ni kan förstår hur det låter hehe ;P En som är glad det är jag för han är för rolig alltså. Synd att jag inte har någon bild på det men ni får rita upp det i fantasin.

Jag kan stolt säga att jag har världens bästa pappa. Han har gjort så mycket för mig som ni aldrig kan tänka er. Jag älskar dig <3

Hmmmmm

Vad är det för jävla sätt igentligen? Jag blir så arg på sånt. Gång på gång ställer man en fråga och icke kommer det något svar och ibland kan jag få hur många komentarer som helst och då är det svårt, men jag tar mig alltid tid till det för att alla ska bli nöjda. Vissa sikter totalt i än och sånt tycker jag är dålig stil. Skärpning för tusan och så gör ni inte mig arg på köpet hihi men ni ska veta att det är svårt att få mig arg eller så är det kanske jag som bara är så fruktansvärt trött hehe ;P men.. 

Har ni också råkat ut för det dialemat? Hmmm


Här får ni se hur kära kändisarna har åldras genom de sista månaderna.

Då    &     NU

Beyonce har fått sig ett klipp och nyare färg.. Om jag ska vara ärlig såg hon
bättre ut förr. Så detta är en fett diss i mina ögon.
image1481

Sienna. Huh jag kan inte ens tänka tanken att hon ser ut sådär..
Ser ut som ngon satt en golvmopp på hennes huvud.
image1482

Kate. NU har hon klippt lugg men jag säger old kate kom tillbaka tack ;) 
image1483

Sarah michelle geller. Hmm kan det vara hennes mamma som förebild?
image1484

Paris Hilton. Från 25 år till 35 kanske? Men på något sätt klär det henne.
image1485

Micha barton. Vad i helvete har du gjort? Usch , usch.
image1486

Kelly Clarksson. Blond hon ska hon vara. Helt klart ;P
image1487

Sarah Jessica Parker. En skönhet klär i allt..
image1488

Ashlee simpson. Hon är så snygg i allt. Till och med i page. Det ni ;)
image1489

Carmen Electra. Från sexig figur till en mamma figur. Bad bad bad!
image1490


Vad tycker ni om deras makeover? ;)

När tankar blir till ord..

Jag och min kompis hade en het diskussion om just lesbisk och bög fördomar. Vi började prata om en tjej säger till en annan tjej att hon är söt så tror man verkligen inte hon är lebb för det. Men om det skulle ha varit en kille som sa det till en annan kille hade det blivit gay varing i många andras ögon. Varför är det så igentligen? Jag ska inte säga något för jag vet att jag skulle regera om en kille så åh du är så söt, tex Johan. Vi frågade också en kille i vår klass och han bara: Jag är inte lagd åt det hållet heller. Alla har så mycket fördomar i sig eller så är det kanske vi tjejer som är bi bara att vi inte vet om det ;P 

Det är så mycket tankar och funderingar som smyger omkring i min söta hjärna ;)


image1480

Hur tror ni det hela ligger till?

En slängpuss till er alla <3   

En mil. Det var som sjutton!

God dag världen =)

image1462


Ojojoj jag känner mig riktigt stolt kan jag tala om. Nästan en mil gick vi och fast det sved och jag frös som en gris klagade jag inte en ända gång hehe. Ibörjan var jag helt slut pga av alla backar men sen gick det fint. Haha bara för jag har sån skön klass <3 Går runt i kalsingar och vill att man ska ta på deras röv eller visa sin. Hmm nu vet becca också vem som har störst. Tolka inte detta fel nu bara ;) Man fick sig en hel del skratt iallafall. Och självklart fick kamran hänga med men det var inte jag som tog korten utan my firend Becca <3


    


   


& fotgrafen är då sötnosen becca ;P


Så fort jag kom hem slängde jag mig i soffan med en filt framför en brasa. Aaah vad frusen jag är men det värsta är med att jag måse plugga för imon har jag prov igen. I dont like it :) Men övning ger färdighet och jag förtjänar denna påse efter allt idag så det ska blir underbart att få krypa ner i ens säng..

Här är beviset. Jag försöker vara glad men man ser ju hur mina ögon "hänger" ;P Fast motion är bra och det ska jag vara glad över att jag har fått det på skoltid.. Det är inte alla som får det mohahahaha :P

image1479

Hoppas att ni haft en bra dag. Puss & kram <3

Varför vara anoym?

Nu ställer jag frågan. Vad vinner ni på att vara anoym och skriva massa skit? Hmmm.. Det är INGEN som vågar stå för den de är. Jag tål krtik och visst tyck ni jag är ful och äcklig men i mina ögon är jag söt och vacker.

Varför bryr jag mig ens? Hmmm 

Ska strax ta bort sminket och hoppla ner i min säng och kolla på Bonde söker fru. Onsdagens höjdpunkt jue ;)Låt er fanatsi flöda nu haha ;P De som känner mig kommer garva när de ser detta för de vet precis hur jag tänker i dessa tillfällen.  

image1461Sov gott alla och dröm sött nu så hörs vi imon. Ge en kram till den du tycker om därför ger jag er massor av kramar <3

haha så jävla klockren

image1459

Fy fasen säger jag bara. Det ser ut som jag får en njuting eller nåt. Hmm undra vem jag kan drömma om? Det blir ingen svår match eller?? ;) Vem tror ni det är?


Ibland har jag bara lust att gå över till andra sidan. Förlåt älskling.

Skogsvandrig, ännu ett probem? Hmmm

Jag har sån tur att jag har sådan söt pappa som köpte en tutti frutti påse till mig och kex för det behöver jag om jag ska orka skogsvandra imon. Tack och lov att det inte ska bli regn för då slipper jag gummistövlarna. Jag har ju inga snygga så jag brukar få låna brosan eller pappsen och det ser ut som, hej och kom hjälp mig hehe ;P Imon blir det gympa dojjor för mig men jag är fegisen som vägrar att köra på det i skolan eller mjukis. Så toan får bli en snabbis innan jag ger ut på mina äventyr. Vet ni vad? Jag blir glad av kläder och mår bra av det. Som någon skrev. Det är en konst och det håller jag med om. Mode är en konst ;) Here we go...

image1450

    
  

♥ Jenasjacka Hm
♥ Leggins Lindex
♥ Stövlar Skopunkten
♥ Ballongklänning Ellos

Vad tycker ni om dagens outfit?

Här kommer ett skepp lastas ;)

image1449

Hej swetties haha nu skrev jag fel igen.. Det heter ju Sweeties ;) Jag ber om ursäkt för slarvfelet!


dudo. Jag har nyss hämtat hjärtat (min lillasyster) ohh hon är så söt. Hon bara sprang till mig och gav mig världens kram sen skulle berätta för alla att jag var hennes snygga och söta syster men framför allt att jag är den bästa. haha idag är jag favoriten. Hon är så rar eller ungar ÄR underbara rent ut sagt ;)

Idag insåg jag med hur mycket jag verkligen ligger efter. Det är inte lite heller om man säger så det gäller att plugga en dag på lovet om inte mer. Men jag fick reda på att min kille skulle på lan så då kan jag lika gärna passa på att plugga ;P


Hoppas att ni haft en underbar dag för det har jag ;P Måste bara berätta en rolig grej.


Vi satt på lektion och vår lärare kom in på att det är vanligt att barn onenra och det ska man få låta dem göra. Tanken låter sjuk menmen ;P Sen började min lärare prata om den dinglade saken utanför ens kropp haha. Iallafall så sa en kille i min klass (han är så go haha) Vi killar njuter av att onenra för tjejer verkar det inte skönt. Första gången jag fick tjejen att få orgasmen var hon somstel en padda och alla brast ut i skratt. Fråga mig inte vad som är roligt i det men han hans sätt på framföra saker är så kul. Han lyckas fan med allt :)


Världens bästa tidning

image1448


Är helt klart SOLO i mina ögon. Jag har fått så mycket insepartion av den tidningen och det var den som fick mig att börja blogga. De ni ;)
 Swetties vilken är den bästa modetidningen i eran ögon?

Ren lycka

Efter har "glidit" runt i andras modebloggar så kan jag inte annat än säga att jag är fast i Mary kate och Ahsley stil. Ohh gosh så snyggt de klär sig. Varför har jag inte gott om pengar så jag kan få köpa allt? Jag har inte varit så insatt när det gäller mode och sånt men nu har jag verkligen hittat min stil och min grej. Vad kul det blir när studiebidraget kommer. åhalalala ;)


image1447

Hon är så het att jag knappt finner ord . .

Lista is the shit

image1446


Har du pojkvän/flickvän?

Ja, det har jag, underbar sådan :)
Är du kär?
Klart jag är!
Hur tidigt stiger du upp?
Det beror men när det är skola blir det fem för jag ska hinna med den jäkla bussen som tar en timme =/
Vem/vilka vet mest om dig?
Mina närmaste vänner & familj
Gillar du att slåss?
haha räknas kuddkrig?
Vad ska du göra ikväll?
Jag ska kolla in det nya nummret av SOLO sen ska jag snacka med mamma m.fl. därefter ska jag kolla på film sen blir det nana kudden.
När var du senast full?
Full och full ;P Men sist Adam och dem var här vatt det lite drickande.
Har du utländska föräldrar?
Nej det har jag ickpicke ;)
Var har du ont?
I själen
Är du bra på att måla?
Det beror på vad det är men jag förtjänade VG i bild tycker jag =) Så lite talang har jag allt ;P
Vem kramade du senast?
Min lillasyrra
Vad längtar du till?
My boyfirend <3 & få hälsa på mammas grav.
Favoritalkohol?
Cider och blandad Vodka.
Vad heter dina husdjur?
Mina och mina men vår häst heter Orient sen har vi 9 kaniner eller något likande. Min syrra har hand om dem ;)
Har du körkort?
Nej men imon börjar jag med terion hehe pirrigt värre! ;)
Favoritgodis?
Djungelvrål & Tutti frutti
Sparare eller slösare?
Slösare tyvärr ;P
Har du några homosexuella vänner?
Nope men har en kompis som är bi :)
Bio eller promenad?
Det beror på vilket humör jag är på. Men bio är super mysigt.
Är du kittlig? 
haha som fan
Rädd för insekter?
Usch, gillar dem inte men jag är inte rädd för dem.
Anser du att du är stark?
Ja, det gör jag. Efter allt jag har gått igenom är jag glad att jag orkar gå vidare. Det kallar jag stark!

In heaven

She is like a angel . .

image1445

Jag glömmer dig aldrig mamma <3

76 dagar utan dig . .


Helt lovley låt!


Livet har gått vidare men inom mig finns du alltid.

Vart sitter glädjen någonstans?

Vart vi än går så ser vi och känner den där ytligheten feelingen.. Oftas står det hela tiden i alla tidingar så får du drömkroppen, såhär går ner du i vikt bla bla. Jag är rent ut sagt trött på det för på något sätt är det som samhället ska bestämma hur vi ska se ut. Det finns aldrig någon som skriver du är bra som du är. Det är inta ofta jag ser det men det lockar jag jue inte de som läser. För alla har vi komplex som gnager på oss själva vill få bort dem. Så hur mycket lockar inte såhär går du ner/upp (Det beror på vad som gnager dig.) Det är det som får än att köpa visa tidningar och med hopp lyder man rådet som det står och sätter upp den planen sen hamnar man på ruta ett igen och ger upp. Alla ställer så mycket krav omkring sig. Är det bara jag som känner så? Jag känner ofta att jag har krav jag ska uppleva till och jag vet att min S har också sagt att jag ställer krav på han. Visst gör man det och det gör mig stressad för förvirrad. Det är så mycket stress och allt. Jag försöker njuta som bara den av livet och jag märker hur mycket bättre de äldre mår än de unga. Speciellt på bussarna märkar man det. Det är en helt annan gemenskap bland äldre och det som jag saknar. Som idag. När jag satt bussen bestämde jag mig för att börja prata med den som satt brevid. Det borde vara en vane sak och den personen fick mig låta som jag vore dum i huvudet bara för jag var trevlig. Vad lever i vi för land igentligen? Kan inte folk öppna en med öppna armar och vissa kärlek istället för hat. Jag med min funderingar . . Hmmmmm. 

Hittade lite gamla bilder som jag tog förra året vid denna tiden..

image1441
 
 
Älskar dig gumman <3

image1444

Se och njut för de är så oseriösa och så jävla fula. Mer glädje åt alla ^^
& kom ihåg. DU ÄR SÅ BRA SOM DU ÄR!


Detta inlägg fick mig att låta som en ängel men det är jag inte men jag har ett gott hjärta ;) Hörs senare ikväll för då kommer det inlägg om mina naglar. de ni ;) Vi ses !


Puss & kram <3


Ohhh i like it

image1438


Jag har aldrig varit den som gillat kjolar och klänningar men nu faller jag pladask för dem för jag älskar att visa mina ben. Speciellt när man går ut, brun utan sol blanding med bodylotion på och klackskor sen är jag partysessan ;) Jag var nyss inne på asos och där kunde man hitta en hel del pärlor som denna uber söta kjolen..

image1439

Vad trallar du helst runt i kjol,klänning, shorts eller byxorna på?

Pose on G

Inte ett ända rätt . .


image1437

På henne. Jag tycker inte om det hon gör. But som jag sa innan. Man kan inte älska alla men denna bilden var så grymt fin. Jag gillar posen och blicken och allt. Hot mama haha :)

Dåligt, bättre

Nu har tankat flygit upp sådär igen.. Jag är världens grubblare och jag vet att det inte är bra men tackar gud varje dag för att jag fick träffa en sån underbar pyskolog. Idag är det en sån där jobbig dag =/ Jag vaknade med ett mörkt moln över mig men jag försökte så gott det går. Jag drog ner mig i skiten igen men jag har insett att detta är mitt sätt att komma ur det och ingen kan säga till mig hur jag ska göra men jag är så tacksam och glad för all stöd jag får. En sak är säker att allt är mycket bättre än det någonsin varit för jag har hittat mig själv. Jag har insett också att alla kan inte älska mig. It not to be mean.. Fast de flesta gillar mig ändå vem kan inte motså? haha i just kidding ;P Jag ska ta och gå ut på min promenad nu för att rensa tankarna. 

hehe nu börjar solen lysa upp med. Ännu ett tecken ;) I love you mum <3

image1436

Du & jag. Jag älskar dig <3

Tejah vad kul detta är :)

När någon upplever en sorg så går alltid livet vidare ändå, men på ett annorlunda sätt... Det blir aldrig detsamma igen.

image1434

Trött och sliten är bara förnammet ;) Jag har suttit och pluggat gärnet nu i två timmar med en näsa som rinner och ögon som är svullna. Vilken jäkla förskyldning jag har åkt på men det känns bättre i halsen som tur är. Värst vad man klagar när jag vet massor av människor som har det värre. Jag håller på att läsa om internotionella relationer och visste ni om 25 miljonjer människor är på flykt? Den siffran skrämmer mig . . 

Såhär såg jag ut idag och inte världens bästa bild men snacka om att jag frös. Nu ska jag genast ut på språng efter ett par grov stickade strumpbyxor men jag har aldrig tid till det känns det som. Men nu ska jag bane me ta mig tid till det ;) 

image1432
Dags att dyka ner i min so bok igen men vad tycker ni om dagens outfit? ;)

Insperation

Vet ni?

image1419


Jag har insett att jag blivit helt sold på det mode som är nu. Det ser så mysigt ut och gillar enormt när man ska lägga lager på lager. För det finns inte en chans att man kan frysa då ;) Samtidigt känner jag att detta är jag så se och njut av denna underbara inspertionen. Det är kanske något som får dig att falla i smaken? ;)


     
   
   Vilken outfitsbild tycker du var snyggast?

Jag har äntligen hittat min drömkappa

image1417Mer än något annat just nu vill jag ha den här. Det är precis sådan jag har letat efter men det är otis att den inte kommer in förrän i November i min storlek. Jäkla skit, men jag har inte de pengarna just nu ändå så den som väntar på något gott väntar alltid för länge ;)

Finns även i denna mönstade färgen. 

Hämnden är ljuv

Yes, det är snuttan det hehe ;)

image1416

Skämt och sido vem vill kläma? Jag står först på kö bara så ni vet ;P

Bättre sent än aldrig ;)

Tjenare snyggingar =)

image1411

Såhär snygg var jag igår ;) Kan ni se vart jag befinner mig någonstans? Hell yeah ^^ I ett stall, "vårat" stall rättare sagt för min super söta syrra tävlade idag men tyvärr gick det inte hela vägen för att få rosetten men vad gör det när hon är en stjärna <3

image1412

Jag måste säga att rida är det bland de bästa jag någonsin gjort. Det är sådan härlig känsla när man väl sitter på hästen. All ånegst och allt bara släpper. Jag funderar starkt mer och mer börja i en ridskola för nybörjare som jag är. Fast mamma börjar lära upp mig lite smått på våran älskade orient. Är han inte fin?

Me and my man <3
image1413   image1414 

Såhär fin var han innan min syrra hade börjat tävla med han och massor av beundrar har han också..

image1415

Något som är ett stort minus är att jag är så förskyld och halsen värker som bara den. Jag har haft det från och till i några veckor nu. Som tur är ska jag få komma till en läkare innan skolan börjar sen måste jag plugga massor för imon har jag mitt so-prov. Stress, stress och åter stress. Det är igentligen inte så konstigt att så många ungdomar mår som de mår när man har så många krav att leva upp till. Iallfall jag. Jag sätter alltid stora krav på mig och tillslut orkar man inte så jag ska ta lite i taget från och med nu ;)


Nu ska jag hoppa in i duschen ;) dudo  

<3

The wedding date

Snart börjar filmen som jag har längtat efter att se. The wedding date.

image1408

Amerikansk komedi från 2005. Kat Ellis är singel och bor i USA men när hennes syster ska gifta sig måste hon åka hem till London för bröllopet. Det finns dock ett problem, hennes före detta fästman, som dumpade henne några år tidigare, är bästa vän med brudgummen.

Hur bra låter inte det då? Självklart ska Lovisa sitta fastklistrad framför tven kl 21.00 ;) Jag har insett att man behöver inte en kille eller en vän för att ha mysnivå til max. Ett varmt täcke och brasa och massa ljus räcker gott och väl fast stunder med my baby slår ju allt hihi <3

image1410

Old picture men jag får fjärilar i magen . .


Aaaahh. Det är så varmt så man kokar nästan pga av att pappa eldar som bara den.
image1409


Massor av mys nu <3

Bad bad bad bad

Jag är ingen elak människa som ni vet men alla kan inte älska alla you know ;) Och denna stilen.. Vad tänkte han på när han satta på sig kläderna?? I dont like it och jag skulle nog garva ihjäl mig om min kille skulle klä sig såhär. Fast ett gott skratt förlänger ju livet ;)

image1407

Ett het tips kolla dig i speglen igen eller så är det kanske jag som borde kolla upp min syn? ;P

Vad tycker du om hans stil?

hoho ;P

Bara för att jag är så söt och snäll så bjuder jag på ännu en lista. I just kidding men jag är på listhumör ;)

image1406


3 saker jag skäms för:
- Att jag går naken hej vilt till och från duschen och glömmer bort att grannrna kan se. Jag är så efterklok.
- Jag är sån människa som har svårt att skämmas. Men ofta händer det att jag säger fel saker i fel tidpunkt och földeljerna blir inte bra av det 
-

3 saker jag är stolt över:
- Mig själv! :)
- Min underbara familj & vänner
- Min bok

3 saker jag vill göra nästa år:
- Resa till ett varmt partyställe med tjejerna
- Köpa en hund
- Få ett lungt år med nära och kära

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

- Den dagen mamma dog
- Var shoppingrunda till Stockholm
- Första gången min kille sa att han älskade mig (A)

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
- Min mobil
- All kärlek som finns
- Tven

3 personer jag avundas:
- Min mammas mod.
- Min killes mamma. Hon lär mig så enormt mycket om allt.
- Min bror för han skiter i precis allt. Han är så stark <3Babes, gör listan ni med ;)

Inget mer kaffe tack ;)

image1394

Ja må hon leva ja må hon leva. Nu har min farmor blivit gammal hehe ;) Nära jag skojar bara med dig farmor. Du vet att du är den bästa <3 Jag fick också reda på med hela min släkt följer min blogg så det gäller att jag skärper mig haha inte en chans att jag tänker ändra på mig för det. Jag kör mitt eget race pga av att jag vet att de älskar mig för den jag ÄR :)

Min snygga farfar välkommar oss med denna blick haha ;P
image1400


   
   

image1395

Detta syndromet så jäkla typiskt. När man ser ut som värst stöter man på alla som verkligen inte vill ska se än men ett leénde gör människor vackra...

Mitt i allt fick jag för mig att jag skulle smaka på kaffe och min min säger allt ;)

 

Så Kaffe är långt ifrån tio poängare för mig. Jag håller till cola istället ^^

Dricker ni kaffe?


Uppdate. .

Hur sjukt är inte detta då? Jag finner inga ord..

17 åring pojke våldtogs av fyra tjejer

haha wait?? ;S

image1392

17 åring pojke våldtogs av fyra tjejer. Har ni sett på mage. Det brukar oftas vara tvärtom men vilket fall så är det alltid lika hemskt.. Läs hela artiklen här.För att få er må bättre efter ni har läst det där bjuder jag på denna ur söta bilden. Naaaaaaw :)

image1393

Min bror ropar så det är dags att gå... ;)

Skinnjacka till salu

God morgon era sötnosar . .

image1380

Jag har nyss gottat i mig en snabbis frukost som bestod av yoghurt med massor skivade banan där efter häller man i kanel och socker. Yummie så är allt klart ;P Och mätt är det sista ord man blir ;)

Idag fyller min älskade farmor så stort grattis till henne. All kärlek och respekt to her <3 Så snart ska jag iväg och träffa tjocka släkten hehe Jag har en underbar sådan så det blir no problems. 

image1388


Nu har jag bestämt mig för med att sälja min underbara bruna skinnjacka som är i äkta skinn. Jag köpte den på Veromoda för ungefär två månader sen och den kostar 800 kr och jag såg att de säljer fortfarande dem men de små storlekerna är slut så tur att jag har en sådan kvar då ;) Min är i storlek S och jag tänkte sätta utgångspris 600 kr pga av den är helt ny och jag har bara använt den max 5 gånger. Nu kanske ni undrar varför jag säljer den? Jag känner att det räcker med två skinnjackor och sen är det brist på pengar till vintern och det är bättre den är hos någon som behöver den än hos mig där får hänga med och då. Ibland har man för mycket av saker och ting. Är du intreserad av köpa den? så hojta till ;) (Bättre bilderpå jackan kommer senare!)

      

image1389

När jag är ändå i gång måste jag tipsa er om en super bra grej som jag brukar ha när jag sminkar mig och det är denna underbara Sun kissed face cream som kommer från serien Aco och som finns att köpa på aptoket för 80 kr. I vanliga fall har jag ganska torr och fet hy och den gör så att huden blir brunare pga av det är lätt brun utan och sol i den och man blir långt ifrån Orange.. Sen innehåller den också en hel del näring som huden behöver för att den ska må bra. Såhär ljus var jag innan jag började använda och såhär är det efter..

Före:                  Efter:
 &

Ni ser ju skillnaden girls and boys ;)


Nu måste jag pysa så ha en lovley lördag så hörs vi senare :)
Puss och kram <3

Tänk vad mycket kan hända på några år . . .

image1377

image1378

image1379


Åren går med rasande fart så ta vara på varje minut !!

Med vandrade steg

image1374


Nämn något som gjorde dig glad igår:
Alla mysade kramar jag fick.
-Vad gjorde du för 15 min sedan?
Jag sprang och letade efter syrran min. Hon är sån busunge<3
-Det sista du sa högt?
För sjutton bullar vart är du??
-Vad ha du druckit idag?
Massor av saft och cola. 
-Vad var det senaste du åt?
Hemgjord hamburgare. Yummie :)
-Vad var det senaste du köpte?
En hängselkjol från Gina tricot.
-Vad är det för väder hos dig nu?
Just nu är det svin kallt men solen lyser =)
-Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
 
Jag har så svårt att bli kär så no =/
-Sover du tungt?
Alldeles för djupt. Jag skulle aldrig höra om det var inbrott ;O Därför har man tre ring klockor som ringer annars vaknar jag aldrig. När jag väl somnar får jag min skönhetsömn.
-Drömmer du mardrömmar?
Näe inte den senaste tiden men vem gör inte det? hehe ;)
-Trivs du med ditt jobb?
Ohja :)
-Favoritlåt just nu?
Touch me - Gunther Den får mig att shacka på movsen ;)
-Vad ser du om du tittar till höger?
Himlen :)
-Vad ska du göra härnäst? 
Jag ska glo på den sista beck filmen :)
-Höger el vänsterhänt?
Höger
-Favoritgodis?
Chocklad med nötter i och plockgodis.
-Favoritsnacks?
Helt klart popcorn och salta kringlor (Jag har ju gluten så det smakar som slata pinnar.)
-Kläder just nu?
Pyjamas byxor och en stor huvtröja ;) 
-Morgon eller nattmänniska?
Det beror på. Jag är mittimellan ;P
-Vad är viktigast för dig?
Att mina nära & kära mår bra.
-Är du kittlig?
om jag är.. ;)
-Snarkar du?
När jag är förskyld gör jag konstigt nog det.
-Stjärntecken?
Stenbock
-Äckligaste insekten?
Helt mygg och sånt. Jag hatar dem :(
-Längtar du mest efter just nu?
Höstlovet och min älskling <3

Le så blir allt bra.

image1370

hehe vet ni? Vad jag har insett. Att jag är inte är någon modell och är långt ifrån vackraste på jorden men vacker är jag allt och har ögon som bara lyser och ett leende som smittar. Jag har en charm som många människor saknar och jag älskar att få att människor att skratta och när jag har suttit att tittat på de korten jag har tagit de närmaste dagarna så are i back. Detta är me :) Det har kännts länge som någon tagit över min kropp och jag ler varje gång jag kollar mig i speglen. Jag är lycklig och nu kan inget dra ner mig. haha och Simon ska vara glad för att han har mig fast det vet jag att han är det (A) Men jag är världens lyckligaste för jag har han efter allt jag har gjort. Jag har betet mig som ett as och som en rumpnisse men det var då. Det är nu som gäller gott folk ;) Trevlig helg på er ♥ 

image1371 
Underbara kärlek <3

Kärlek uppåt hundra

Jag har läst om och om igen era komentarer. Ni är fasen förunderbara, speciellt du Gabbi. Dina ord värmer enormt och du lyckas alltid göra mig så glad. Tusen tack för att ni finns <3

Jag var ju inte i skolan idag pga av att jag somande med hög feber igår och hade världens huvudvärk när jag vaknade sen vaknade jag inte förrän ett och tack lov att jag inte gick dit för nu fick jag reda på att vi hade bara so provet och det skulle inte jag göra idag utan på tisdag istället. Härligt att man inte missade något och sicken tur jag har då ;) Efter massa drickande av saft och cola och svettningar mår jag bättre. Det är ju fredag och en underbar helg väntas framför mig. Jag har knappt planera något så får man vad det blir men först ska febern gå ut kroppen. Here we go..

hihi vilken skillnad det är på en systemkamra och en digtalkamra ojojoj but duga var ordet ;)
image1367

Dessa röda ögon som blir på visa kort. ireterande ^^
image1366

  

♥ Svart hängsel kjol Gina trciot (NY)
♥ Leggins Lindex
♥ Bruna benvärmare Lindex
♥ Jordgubbshalsband Once
♥ Stövlar Skopunkten (Förra årets modell)
♥ Vit tunika Gina tricot
♥ 
Väska Wedins

Vad tycker ni om dagens outfit?

 

Dagen i ära

Igår var det dags för fotografisk bild igen och fasen vilken bra kamra skolan har. Me like ;) Jag vill verkligen ha en sådan men problemet är att jag måste hosta upp runt fem tusen kronor för att få den pärlan och det är pengar som jag inte har idag. Bad bad :( Men vad gör det när man sin älskade digatalkamra som funkar fint fint för mig :) Såhär kul hade vi igår iallafall. Here we go.. 

Het? Jo tack jag vet ;) Ibland är det lag att bjuda på sig själv ;P
image1350

Och snuttans tur. Hon är bara för söt ;)
image1354

Öhhh vilken blick Elin kan ge. Sötnos <3 Och jag glider iväg till min värld . . Hmm
image1352

Mina fina flickor <3
image1362

image1363

Här ser ni också en liten del av vår skola men kanske syns redan att den borde rustas upp? ;O

  

Fast det är allt status att vi har sån här bänkar ;)
image1359

Såhär lätt uttråkade kan det vara ibland ^^
image1360

Fast ibland blir det bara för mycket ;)
image1361

haha och såhär glad blir jag när jag får träffa alla. Ren lycka ♥
image1353

Men Becca var inte lika glad att se mig haha ;(
image1355

Till sist avslutar vi med mitt fina kort som jag tog på sötnosen själv mohaha ;P
image1364


Vad tycker ni om mitt bildspel?

Åhlalalala... Borta bra men här trvis jag bäst. I am back ;)

Älsklingar eller rättare sagt snyggingar ;) Jag har redan bestämt mig för att jag är redo. Det räckte med två dagar i min underbara klass som gav mig så mycket enormt kraft. Bara för det finns en idoit så ska han inte få förstöra för andra sen kan jag säga att jag skiter i han totalt nu. Yes, jag är INTE rädd längre.

Sist jag var hos min pyskolog fick jag stenar i öronen & sen tryckte hon in nålar för att få fast dem och fasen vad ont det gjorde när hon satt dit dem men nu när jag haft dem sen tisdags har jag aldrig mått bättre. Varje gång jag mår dåligt så trycker jag på dem så blir allt genast bättre. Det är en kinesk behandling och det kallas ohrapunktur (stavade jag rätt nu hmmm?;)). Iallafall så är det super bra till er alla som mår dåligt. Den behandlingen har hjälpt mig enormt :)

Jag försökte klippa ur denna bilden pga av att ni skulle slippa se cp handen men det sket sig ;P Jag tänkte bara visa alla, kolla hur stort jag kan lé när jag mår bra. That is me! Go och glad kexchocklad ni vet ;)

image1351

På köpet ser ni gårdagens outfit ;)

Förresten välkommen till min nya och glada positvia blogg. Här skänker jag massor av lycka till er ♥

Ett sista farväl

Det gör ont att säga detta. Fasen jag gråter nästan ;O Men jag har beslutat mig nu att lägga ner bloggen eller rättare sagt ta en rejäl bloggpaus. Denna helg har vänt upp och ner på hlea mitt liv och fått mig att inse att bloggen har förstört en hel del för mig men samtidigt gett så mycket :) Men jag vill behöva inte påminas varje dag av mamma eller att en viss person väntar på mig varje gång jag åker till Gävle. Hur visste han? Då tänkte jag bloggen. Allt var så bra och när jag fick se dig så rasade precis allt. Kan du inte bara låta mig va och gå vidare. Det är det jag försöker hela tiden. Det känns som jag är förföljd och att du kväver mig. Paniken greps tag i mig och rädslan varje gång när du gör såhär.

Mamma har rent sagt gjort mitt liv till ett helvete eller sjukdomen som jag lever med. Varje dag är en kamp och jag tänker vinna den. Jag har börjat komma över min rädsla och nu har jag och min kille bestämmt med att satsa hel hjärtat på vårt förhållande men för att jag ska orka det måste jag kunna älska mig själv och kunna lita på allt det han säger och sluta göra så små saker till stora. Men fram för allt vill jag komma tillbaka till min klass och glädjas över alla små saker. En sak jag sa till pappa med och det var mitt liv har blivit mycket bättre sen mamma försvann för jag har insett vilka mina vänner är och hur mycket saker och ting betyder för mig :)  Min familj betyder allt för mig och jag tänker bevisa det för dem med. Jag skänker en stor tanke och kram till er och önska er all lycka i livet.


Jag lovar er att jag kommer tillbaka. Men då har jag fått ny kraft och fått ordning på mitt liv. All respekt och kärlek till mig själv <3

Till er som kände min mamma. Vill jag säga gå vidare och släpp taget. Fast det är svårt så blir det bästa för alla. Och till dig.. Jag är mycket nära att anmäla dig fast jag vet att du är sjuk. Men gör alla en tjänst och skaffa hjälp. Du som känner dig träffad vet om det.Inga lugna puckar här inte ;P

God morgon God morgon =)

Idag är blir det inga lugna puckar direkt.

♥ Jag sak strax gå ut och ta min morgonpromenad och lämna en sak till P. 
♥ Sen måste jag göra klart svenskan.
♥ Därefter blir det att göra massa ärende på stan tex hämta min biljetter. Yes, för imon åker jag till my baby :) Jag tänkte redan säga nu att det blir inget bloggande i helgen för jag ska njuta av varje minut med min kille. Hoppas att ni har överséende för det sötnosar ;)
♥ Sen ska jag möta en snabbis Lisa för en IKEA fika :) Yummie deras negerboll haha ;)
♥ Där efter blir det ett besökt till min kära pyskolog sen ska jag hem och packa och greja.


Vad har ni för planer idag? 

image1349

Kolla hit sötisar

Innan jag springer till soffan och sjunker ner framför Bonde söker fru vill jag bara tipsa er om en sak. Ni vet den där eftertraktade jordgubben som nästan alla har, även jag. Nu har kyssjohanna fått in en sådan jordgubbe för ynka 125 kr så passa på är det ända jag kan säga ;)

Här är den äkta. Den kostar 1 125 :-

image1347

Och här är den "oäkta" men minst lika fin som kostar 125 kr.

image1348


Sleep tight <3

Lets talk about sex

image1343

Hellu swetties. Igentligen borde jag plugga men jag stannar hellre hos er och nu ska vi njuta lite om ämnet sex again :) Jag ska försöka blogga minst fyra gånger i veckan om det. Det låter väl bra ? ^^


Idag tänkte jag prata om One night stand.Och jag kan säga direkt innan jag börjar att det har jag knappt någon erfarenhet av det. Jag tänker inte blotta ut mig helt här på bloggen för det finns ju något som heter privatliv och anoyom är jag icke i detta fall men jag ska göra så gott det går.

image1346


Själv tycker jag one night stand ställer till bara massa problem. Iallafall för mig. För jag kan knappt ha sex om jag inte är kär i personen. Det går bara inte. Jag har själv haft det en gång och den gången var dålig. Inget stämde och när jag vaknade fick jag panik. Jag bara drog och sa inte ett skit för jag skämdes så. Detta var inte heller någon kille som jag hade raggat upp på krogen utan det var en kille jag kände ett bra tag. Jag förstår mig inte på vad man ser för njutning med sex att suppa skallen av sig sen gå ut på krogen och ragga på någon ops så ligger man där i sängen och inte vem det är som ligger brevid än. Jag skulle kännt mig riktig billig om jag ska vara ärlig. För i mina ögon är det kärlek som gäller i det utan inte bara en njutning. No love no sex. So simpel är det ;) 

Det finns säkert många där ut som tycker det är kanon att ligga runt och jag vet i vissa killars fall att de skriver ner och dömer tjejen. Så lågt hoppas jag inte ni är mina söta läsare ;) 


image1345

I will allways love you . .

Har ni haft one night stand någon gång och hur var det ?   


<3

haha senaste modet..

Mina föräldrar är ju bara för goa.. Kolla vad pappa kom med för några dagar sen och idag ringde jag på den.. tahdaha nu lever vi på 80-talet igen ;)

image1342

Är den inte söt? ;) det ser ut som den har näsa mun och allt hehe ;P

Kan ni gissa mycket hur den kostade?

I did it again

image1336


Smaskens och massor av yummie. Vindruvar är lätt min nya last och kolla så kul man kan de men en jäkla druva ;) Det bästa är med att jag har hört att man få finare hud av det. Jag tror det ligger lite sanning i det ;)

   

Förresten ni som har retat mig för min näsa en gång i tiden som gjorde att jag fick enormt komplex. Felet tror är att ni är blinda gott folk. Ni kan bara losa stort era suckers eller ta er som homer.

image1341
Den du ;)Vilka är dina favoriter bland frukterna?

Sexiga underkläder för de större

Detta var kul att se kan jag lova. Vissa människor har så många fördomar mot "att det är bara så där pinsamla som är modeller". Såhär ser ni en som är lite mullig. Snarare naturlig och en riktig porris är hon med för den delen ;)

image1335image1332
  


image1333image1334

 Jag vet en som skulle vara glad om jag skaffade mig en sån här dräkt. På något sätt tycker jag den vad super söt. Jag tror det är rosetten på baken som gör det där lilla extra ;)

Sexiga underkläder för "normala" människor och de som är lite större.


Do you like it?

Det är dags att släppa dig fri

Åh så härligt . . Jag har ut och gått nu en och halv timme runt hela byn där jag bor.. Jag är så Glad glad gald att jag stannade kvar här. Jag tror det var år och dar gick den rundan jag gick idag. Så jäkla mycket hade förändras och massor av minnen kom, både bra och dåliga men ett fett minus var att de hade tagit bort HELA min favorit lekpark.. Det gjorde ont i hjärtat att se kan jag tala om. De kan inte riva ruckelhuset (synd att jag tog en bild på det:/) Det är så gros att det väcker mossa på alla skrotnisse bilar m.m Snacka om att förstöra miljön till max. Men en lekpark kan dem riva. Som pappa säger, stolpskott hehe ;) Förresten vad jag kommer sakna honom för jag kommer inte få träffa han förrän på Söndag för när jag åker till Sthlm åker han hem. Dålig tajming ;) 

 

Under tiden jag gick med flög massor av tankar på mamma. Jag kollade många gånger upp mot solen och himlen och sa: Jag saknar dig så och varje tår är för dig mamma. Kan du inte bara komma hem snart? Både jag och mina bröder lider pga av dig. När jag satt där på parkbänken kom en katt från mitt igenstans och den såg ut precis ut som nisse. En katt som mamma verkligen älskade och det tog jag som ett tecken. Han hoppade upp och tjamde och såg på mig med ledsna ögon. Där satt en katt och jag men inerst inne vet jag att det var mamma som sa. "Du måste släppa mig fri nu så du själv mår bättre. Jag har det bra nu, jag lider inte längre och jag dansar varje dag till all bra musik som finns här uppe. Jag är i paradiset min älskade underbara flicka. Vi ses! Jag älskar dig" Då brast jag av glädje tårar och så försvann katten. Nu har jag äntligen släppt mamma fri och det känns enormt bra. Det är som jag fått en ny kraft .. 

image1318


Idag insåg jag med hur mycket jag saknar mitt liv, skolan vännerna och min älskade pojkvän. Jag har stängt ut så många och jag vill bara att de ska komma tillbaka och att ta om det allt från början. Sen mamma försvann hamnade jag i en marddröm som jag inte trodde var möjlig. Jag har försökt och åter försökt men sorgen och min sjukdom åt mig sakta men säkert inne från. Jag hoppas verkligen att alla dära slipper gå igenom det jag går igenom ända vet jag att det är massor som går igenom samma sak. Fast sorgen är olika för person till person men jag tror i vilket fall att den göra lika jävla ont hos alla. Alla svek sårar. Jäkla skit att det ska vara så men samtidigt får man inte glömma allt underbart som finns och allt min mamma har gjort för mig. Hon vill alltid mitt bästa och hon är och förbli en stor del av mig.

   
       


Jag kommer aldrig bli för stor för att leka. Så är det bara ;) Det var till och med ungar som sa det till mig. Är inte du lite för stor men så tyckte de att jag var cool. hehe barn överaskar alltid. Såna busungar ^^

Här kommer lite biler bakifrån på vårat hus och mitt drömhus. Jag vill aldrig flytta hemifrån (A).

image1329

image1330

Pappa kan känna sig stolt som har byggt det själv men trädgården är långt ifrån klar. Vi har inte bott där så länge så vi har inte hunnit kommit så långt. Det skiljer sig så från mängden det är därför jag älskar det så.

Vad har ni gjort för skoj idag då? <3
 

Kokhet

image1315

Jag tror jag har åkt på feberforssa det mystiska är att jag är hur pigg som helst. Undra om det är feber äns men kokhet är jag. HET ja ;) Jag ska pilla i mig lite mat nu sen tänkte jag ut och gå för det är så fint väder.. Naw tror jag svettas som en gris. Detta var ju inte bra... Swetties, har ni fint väder ? ;)

Dagens ovana

Vad kul det var att läsa er berättelser och stor kram till er som tog er mod och skriva hur det gick till ;) Just nu sitter jag pullar mig mina lactiplus och äter havregryns gröt. Det är alltid en bra start på dagen.. Det är inte ofta jag äter en riktigt frukost men nu tänkte jag ställa till lite lyx med jucie, ägg och en ostmacka med vitlökskrydda och massa parika på. Yummie.!

image1313

image1314

Naw tack för insperationen Vanessa. Se och lär er ;)

Lets talk about sex

Yes, igentligen vill jag vill skriva ut hur jag känner. Allt jag känner inom mig. Jag tror det är bra försöker inbilla mig det men jag är trasig. Jag försöker och försöker och jag njuter av de stunderna när jag mår bra :) Jag vill så gärna så låt mig få må bra. Snart ger jag upp.

Nu ska jag fördjupa mig om sex... Sexexperten Lovisa kommer vara något nytt i min blogg ;) Fast jag inte är så bra i det ämne men tillsammans ska vi utveckla det här eller hur? Hoho undra hur det ska sluta? För som sagt jag blir generad så fort jag hör ordet sex haha ;)

Första gången.Jag har själv blivit av oskulden. Alldeles för tidigt tycker jag och jag ångrar djupt att jag inte väntade. Dum som man var trodde man var den sista på jorden som inte "hade gjort det". Do you know that feeling? Sen visade det sig att jag var en av de FÅ som hade gjort det i hela nian. Dör det visade sig när vi hade undersökningar och snacka om att jag skämdes. Jag kände mig så billig för jag hade gett min oskuld, min kropp till helt fel kille och en kille som jag inte ens var kär i. Jag vill bara få det gjort. Men det värsta är med att jag gjorde det också för att göra mitt x svartsjuk och grattis det lyckades jag verkligen med, men inte så som jag hade hoppas på. Allting sket sig efter mitt dumma snedsteg.

image1310


Jag vet hur man pratade om första gången. Jag minns den rätt rejält. Jag hade precis fyllt sexton och min första stora kärlek hade precis dumpat mig, (fast sen visade det sig att han ville ha mig tillbaka men jag kunde inte.) Tiden gick och förstörd som jag var sökte jag tröst i alkohol och en kväll när jag var ute träffade jag en kille och efter några minuter så var vi inne på en toa och hånglade loss rejält. Det hade bara gått en vecka så jag var jag med en annan kille. Mitt i allt så bestämde vi att ses och en kväll vi hade varit på bio så följde han med mig och det var första gången jag hade haft en kille hemma med. Jag kände direkt att det var fel och det var som jag våldtog mig själv. Det kanske låter dumt men den smärtan var obeskrivlig och det gjorde förbannat ont pga av att jag innerst inne inte ville men felet var att jag sa aldrig nej så hur skulle han veta något? Vi höll på max tre minuter sen sa jag att jag var trött men jag låg vaken hela natten och var super äcklad av mig själv. Men samtidigt tänkte jag. Var det inte större än såhär?

Så fort han hade dragit så kom alla tårar och jag grät minst i en timme. Vi fortsatte att träffas och så. Ända kännde jag hela tiden att detta var fel. Men denna kille var så snäll och behandlade mig som en prinssesa så jag försökte få mig att bli kär i honom. Men det är inte något som man kan tvinga sig i. Inerst inne ville jag bara vara kompis med honom men så feg som jag var stannde jag kvar hela 3 månader hos honom och det är tre månader som förstörde en hel del samt krossade jag ett hjärta och jag har aldrig varti så äcklad som jag var av mig själv.

Den dag jag tog mig mod att göra slut var bland de bästa dagarna hela mitt liv fast samtidigt var jag ledsen för jag hade sårat honom så hårt. När han sa att han älskade mig och att jag var hans stora kärlek blev jag helt förtvilad. Det är en tjejs dröm att höra sånt men det var en marddröm för mig.

image1311

Jag är ingen elak människa men då var jag så krossad att jag ville ge igen så jag tog första bästa kille och det är värsta man kan göra. Jag tänker ofta hur fan kunde jag göra något sånt eller vara så falsk? Jag gjorde honom och mig en tjänst när det tog slut för han förtjänade inte mig. Han var värd den bästa. Jag är nästan gald för att jag själv blev uttnyttjad en gång för det fick mig att inse massor av saker men samtidigt gjorde det så fruktansvärt ont. 

Idag är han och jag inte vänner längre och det är grymt tråkigt. Vi försökte men jag märkte att något var fel och det syndes på långa vägar att han ville ge igen och Grattis det lyckades du med.   


image1312


Det jag vill säga är vänta på den rätta och det är ingenting jag eller någon annan bara säger. Jag önskade mer än annat att min Pojkvän kunde fått den för han älskar jag verkligen och han är den rätta. Do stupidthink again som rektorn säger i Eva och Adam haha ;P

Ni som har blivit av med oskulden hur var första gången för er?
Ni får gärna vara anoyma om ni vill det ;)

Nya jackan

Jag satte på mig den när jag ändå skulle hämta syster, men snyggingen jobbade inte där.. Det var istället en gammal lärare som man hade när man var liten. "Herregud såg först inte att det var du. Vad fin du är!" Tack, det behövde jag kan jag tala om ;)

Det dära förbannade fotot fanns i mina baktankar hela tiden så jag var tvungen att kasta bort skiten.. Jag ska aldrig mer se på det. Man lär sig av sina misstag sägs det och det gör man verkligen ;P Nu ska fortsätta med det jag gör och senare ska jag glo på Eva och Adam så all skit försvinner ur mina tankar. Jag blir tokig på sånt men jag funderar på att skriva ett inlägg om SEX sen. Den du ;) Håll ögonen öppna för det kommer senare. Det är dags för er att bikta er. Det är så kul att läsa om misstag man gjort när man hade det eller något annat pinsamt. Mina ögon blir jag nästan generad när jag nämmer ordet sex eller tänker på det.. Det är inte fult att prata om det men jag skäms ibland men så ska det inte vara så jag tänkte bikta mig ;) Först plugg sen det :)

Ser ni? Knappt någon finne. Fasen vad nya prudukten från aco är bra som jag köpte.
image1307

Såhär ser den ut i dagsljus ;P Lägg märke till mina skor som matchar dörren ;)

 

Vad tycker ni om den?

Flörtning gudie, så blir du en stjärna ;)

Gjort är gjort och det är inget jag kan göra något åt saken. Jag har bara lust att döda fotografen som tog fotot. Okej? Problemet är att jag har så svårt att glömma saker men jag ska försöka för min egen skull.. Nu ska jag visa er istället mina prälor som jag har köpt. Detta blev det och allt är från Hm :)


image1303

 

Nu ska ge er lite flörtning gudie för det mår man bra av. Nu gör ni så här. Öppna munnen och blinka med ena ögat så var det klart. Det får killar att smälta jag lovar hehe i just kidding ;) Var dig själv för det kommer man långt på :)

image1305

Sen blir det leka söt med ;) Tror inte att jag är ego jag var bara på bushumör.

image1306

Puss på er <3
Plugg väntar...

10 poängaren som fulast

Panik, ah det är jag får. Min söta pappa kom nyss hem och med sig hade han skolfotot. Det första jag är och tänker fan vad ful hon blev sen insåg jag att var för tusan jag. Angelica blev super söt och de andra såg helt okej ut. Men jag? Hell no :(  Jag kände inte igen mig själv ens så ful blev jag alltså. Det är läskigt hur ful man kan bli. Det blir inte bättre heller när man vet att massor av Jönköpings bor kommer sitta där och döma hur man ser ut.. Jag kommer lungt få den dära 10 poängaren som fulast men de kan sitta där och skratta för jag vet att själv att jag är långt ifrån så ful i verkligen och att jag både söt och fin. Den du ;) Huvudsaken är att jag vet ser bra ut resten skiter jag i. Härligt att kan jag mena vartenda ord jag säger med. Mer självförtroende och självkänsla tack :)

image1302

Fast ett gott skratt förlänger livet såhär får ni. Jag bjuder på den ;) Hoppas att ni skrattar högt nu när ni ser mig mohahaha ;P

Såhär såg jag ut idag

Sweet home albama är vad det är.. Jag har aldrig haft sådan längta förut att vara hemma och i sista stund hann jag med bussen. Åh jag är så glad att turen börjar vara med mig. Tack och lov för det. Mitt i allt så hittade jag en super fin skinnjacka :) Jag har redan två så detta köp var onödigt men jag blev helt kär i denna så jag nästan funderar på att sälja min andra bruna skinnjacka som jag köpte på Veromoda för ett tagsen. Jag är inte riktigt hundra på det än.. Jag tror jag behåller alla tre. Fast någon ny vinterjacka blir det inte. Jag har letat röven efter en men hittar inte någon så än så länge får jag köra på alla mina skinnjackor och en super tjock kofta under. Hm hade förresten fått in super söta vita vantar men jag har redan så många par vantar så det skippa jag.. Jag börjar mer och mer känna mig redo att möta vintern ;) Here we go...

image1300Vad tycker ni om dagens outfit?  

Strul som vanligt

Jag förstår inte. Precis jag förstår mig inte på mig själv. Jag var så nära men jag är glad att jag åkte dit men sen brast allt igen. Jag grät så mascarn kladde och folk måste trott att jag var tokig men jag tror att detta var slutet för nu börjar det hända andra bullar =) Det bästa tipset jag har att ge när man mår dåligt är att se sig i speglen och kolla djupt i ögonen och peppa sig sjäv...

Just nu sitter jag på biblan och har hittat boken Gömda. Äntligen kan jag läsa ut den. Det känns som turen börjar vända nu ;)

PS! Jag försöker lägga upp bilder med men det är strul på blogg.se Ovanligt va? Hell no... Så fort jag är hemma lämnar jag fotspår.. Måste springa till bussen nu...


Puss Lovisa ♥

Denna bilden är så fruktansvärt söt men ändå så sorgsen..

image1299

Nallar är mina favoriter. De sviker aldrig ;)

En kamra i ett kylskåp ?

Gues what? Jag har hittat min karma :) Hurra! men ni kan aldig ana vad jag hittade den. Det är knappt att jag vågar säga det.. Jag kan säga en ledtråd. Man brukar ha matvaror där och nu undrar ni säkert vad tusan gör den där då.. Det är ännu en gåta. Here we go..

Spana inte in mitt förförlägliga hår nu eller mitt osminkade ansiktet. haha Bad day har alla ;P 
image1295

  

Vad tycker ni om dagens outfit?

Nu ska jag plugga gärnet tills andra venyen börjar. Det har gett mig fan på..


Pussar och massor av kramar till er <3
 

Kappaskattjakt ;)

Jag börjar känna stressen nu för idag är det 1 oktober och det är lika med kallt och att vintern är på ingång. Förresten så firar jag och min kille 11 månader idag och det första jag gör att börja bråka med han. Smart ass Lovisa ;) Jag får gott göra han på Fredag och så har jag köpt hjärtan chocklad m.m (hoppas att du inte läser detta bara.) hehe ;) Iallafall så tänkte jag gå ut kappa jakt på onsdag men problemet är jag inte någon som är vinterfodrad. Men denna fastnade jag lite för men det är ända lit tantvaring i den men ack så snygg..


image1294


Nja jag letar nog vidare eller vad säger ni swetties? ;)

Fan så in i helvete.. Ursäkta för mitt språk ;)

Inte min dag idag om säger så ;)  Allt det jag säger blir bara så fel och detta var last time. Sista gången och ta ingen jävla skit längre Lovisa. Nej, värre än såhär kan det inte bli.. Jag skrät så jag skakade innan men skönt att få allt sagt. Vad ni än gör. Bli aldrig kär för det ställer till så jävla mycket problem men samtidigt är det underbart när det väl är bra. Jag saknar den tiden, men vi kan komma dit igen och då gäller det både att du och jag tänker på det vi pratar om.. Just det inget killsnack här inte ;) Lite håller man allt för sig själv och jag längtar till fredag då jag får träffa min S igen och innerst inne är jag allt lycklig för jag har han. Han är lätt den bästa killen som finns <3


Nu hittar jag inte kamran heller.. Som jag har letat. Jag tänkte ta och lägga in en dagens outfit men den är spårlöst borta och tiden bara rinner iväg. Jag har massor att göra så sitter jag här. Jag lovar att så fort jag har upp och vänt ner på huest och hittat den så hör jag av mig ;)  


image1293

Den här älsklingen från Odd molly får mig på bättre humör ;)Ni som lever med en partner. Bråkar ni ganska ofta?

Alla vet att det bra över vinner det onda. Det är därför man stannar kvar..

RSS 2.0