Åhh lovley. !

Jag såg dessa nyss på reklam och vilket fynd. 180 kr på din sko.
image370


Vill känna din kropp tätt i mot min

image369

Dessa handsakar skulle jag vilja ha. Hot hot hot hot ;)

Till er alla som inte visste

att Lindex har öppnat en nätbutik.
 Kolla bara på denna vad fint man kan hitta.



image368

Vem är du?

Jörgen
STOCKHOLM leder omröstningen på TheGuide om vilken som är SVERIGES FINASTE STAD! Ska det vara så? Ge Din röst varje dag på sidan, och be dina kompisar göra samma sak...

2007-maj-31 @ 11:33
URL: http://www.TheGuide.nu


Vilken blogg man än går in på så lämnar han ett spår efter sig. Visst är det trevligt med komentarer men inte upprepande om samma sak. Vad vill du igentligen och vem är du? Hmmmm.


Varing, kanske för porrigt i dina ögon?

Jag skiter om det hiss eller diss att ha en magetröja i år men jag tycker det är så grymt sexigt att visa sina former sen är jag väldigt nöjd med mina. Sexigaste en kvinna kan vara är hennes personlighet och att våga skilja sig från mängden. Det är sexigt i mina ögon ;)

image363


image364

    

(Ursäkta att våran spegel är så skitig!)

♥ Väska Mammas gammla
♥ Skjorta Pappas gammla
♥ Pumps Second hand
♥ Jenas Crocker


 

Vad tycker ni om min outfit?


Kladdkaka

image361

Detta receptet är för 8 personer

225 g

smör
4 st

ägg
0,5 l

strösocker
2 tsk

vaniljsocker
1 dl

kakao
2 krm

salt
3 dl

vetemjöl
50 g

mörk blockchoklad

Gör så här:
Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, 28 cm i diameter. Smält smöret och låt svalna lite. Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt vaniljsocker, kakao, salt och vetemjöl. Rör ner smöret(175g). Häll smeten i formen. Grädda kakan ca 35 min. Kakan ska vara lös i mitten, men fast i kanterna när den är färdig. Låt kakan kallna helt innan den glaseras.

Glasyr: Smält chokladen och smöret(50g) på svag värme. Bred glasyren över kakan och pensla kanterna.
Servera med frukt eller bär och lättvispad grädde.

Låter bilden tala för sig själv


image360

Stoppa kvinnovåldet.

Vad säger bilden dig?

När jag ser den hugger det i hjärtat samtidigt som jag ser rädsla och oro samt känner jag ett medlidande för att hon har hamnat så fel i livet. Jag vill bara ta ur henne i din situation hon är och hjälpa henne. Det är det kvinnojouren jag gör, för ni som alla inte visste det ;) Att jag tar upp detta är för jag själv har jobbat då och då på kvinnojouren.

16.50 på Tv 4 = Miss match

Nu måste jag ner till sängen. Jag mår inget vidare. Ha en fortsatt bra kväll alla :)

Kram ♥

Kom till mamma . .

image359

Scorett 399 Kr

Flört & Dating

· Vad är ditt bästa flörttips?
Mitt bästa flört tips är att man ska vara sig själv för det finns så många andra som försöker se upp till någon annan. Alla människor är unika. Men jag tror att ögonkontakt och ett leénde får en att smälta ;)

· Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nja, inte direkt. Kanske förelske i såna fall !?

· Vad är det första du lägger märke till hos en kille?
Hans ögon, hur han går, hans klädstil och självklart hans personlighet. Något som är avtändande är killar som försöker spela coola.  

· Beskriv den bästa daten du varit på.
Hmm bästa. Jag har inte dejtat så himla mycket. Men den dejten som jag minns bäst är den dejten jag först råkade somna på en parkbänk pga av att han var försenad. Sen när vi fikade la jag världens rap (som ja i vanliga fall brukar aldrig göra) sen mot kvällen när vi hyrde film och satt i hans soffa välte jag både soffan och popcorn skålen. Undra vilket intryck han fick av mig igentligen? ;) 

· Har du provat nätdating?
Yes, det är självklart man är. Det är himla kul faktiskt.! 

Ångest och viktproblem

Dagen än så länge.

09.00 Jag vaknar när jag hör min syster säger hejdå och ger henne en kram innan hon åker.
09.30 Jag ställer mig på vågen och ser att jag har gått ner 5 kg på två nätter. Jag tänker att jag måste äta. Jag är svin hungrig men halsen tillåter inte. Den smärtar så fort jag sväljer.
10.00 Jag försöker få i mig något att äta på något vänster och jag lyckas hitta ett par tacoschips.
Där efter sätter jag på datorn och sjukanmäler mig. Jag gillar inte det jag ser. Min frånvaro. Fy skam :(
10.30 Jag har lyckas fått i mig två tacoschips och har nog aldrig varit så stolt över mig själv att jag står ut med smärtan.
11.00 Jag försöker stoppa mig i ipren och efter fem minuters försök får jag ner en.
11.10 Jag sitter och försöker sakta få i mig en vindruva och äter lika sakta som en mus. 
11.20 Jag går ut och hämtar tidningen och möter vår indiska granne. - Vad fin du var idag, säger han med ett leénde. Jag tackar vädret för att det är dimmit och ingen mer ser mig. (För runt om mig har jag bara ett täcke.)
11.30 Läser tidningen
12.00 Somnar framför tven
12.30 Vaknar igen och nu sitter jag här. 
12.35 Kommer på att jag ska få Vecko revyn idag och det blir dagens höjdpunkt och så jag hittar denna blogg. Varing! Den är beroendeframkallande ^^ Det bästa av allt jag älskar hennes humor. Vi verkar ha lika ;)

And . .

image358

Så här snygg är man idag.! 


Pojkvännen tände eld på Kerstin, 45

image357

Nu berättar hon om överfallet

Kerstin Lundberg tittar på bilden av sig själv, sin dotter och sitt barnbarn.
- Jag tycker nästan att jag är snyggare nu. Visst är jag? säger hon. Ler litet.
Hon är bränd över hela kroppen och skadorna fick hon då en man hällde bensin över henne och tände på.


Hur grym kan en människa vara? Läs hela artiklen här.

Ihhh vilket läskigt väder

image356

Denna bilden är nyss tagen på en av del min bakgård och se vilken dimma som ligger över här. Det är sånt spökväder ute och det är inte kul att vara hemma själv och sjuk. Jag vill ha min baby, då skulle det varit mysigt. Kolla nog på bilden så ser ni ett ljus. Buhh jag gömmer mig under täcket. Det är säkert spöken där ute ;)

Tror ni på spöken?

Vem klär den bäst?

image355


Kate vs. Lauren

Mästaren på co-kart

Vi körde jo co-kart ihelgen och gissa vem som vann? Min söta lillasyster. I hennes ögon var det så iallafall och kolla hur hennes leénde sken upp ;)


image354

Halsont men lycka.

Jag var inne på nelly och hittade denna klänningen. Synen på denna får mig att längta ännu mer till sommaren. Jag älskar modellen men tyvärr tycker jag 2000 kr för en klänning är för mycket när man inte tjänar så bra. Det var en annan sak om man var rik. Det är ingen som vet om det finns någon likande variant i budget pris? :)


image353

Stil med hög kjol

Jag gillar de dära höga kjolarna på något sätt. Jag funderar mer och mer på att köpa en sådan i sommar och kolla bara hur snggt Victoria Beckham kan matcha dem.

image352

Ungdomar nu förtiden

Jag får alltid höra att jag har så himla stökigt rum jämt och visst är det stökigt men jag är inte ensam ;)
Kan ni gissa vilket rum av dem som är mitt?

Bild nr 1

image350

eller . .

Bild nr 2

image351


Piss läkare

Nu förstår jag varför alla säger att den läkaren är dum i huvudet. När jag kommer dit frågar han vad felet är och så berättar jag att jag har ont i halsen m.m Vill ni veta va han säger? Det är bara för att du röker, säger han med en skrattande röst. Nej, jag röker inte, säger jag. Men det är nog inte fara, säger han. Han brydde sig inte ett skit och kollade aldrig på min hals utan han sa att han ville kolla mina lungor (vad har mina lungor med min hals att göra?) och ni vet den där saken som man kollar med hjärtat satt han precis över rumpan. Ni som är läkare kollar man lungarna vid troskanten ungefär? Näe, mina ord är inte gott om han och jag förstår varför människor inte vill gå till han. Hur kan han ens vara läkare? Jag ska forsatta dricka varmt vatten med houng och krypa ner sängen och hoppas att det blir bättre.

image348










Dagens outfit:

♥ Sjal Gina tricot
♥ Väska Hm
♥ Sjal (på väskan) Second hand
♥ Jenas Crooker
♥ Långt rosa linne Hm

Med 500 mg alvedon klar man det mesta.

Stackars mig, om jag ska vara ärlig tycker jag det är synd om min hals. Jag har så ont att jag knappt kan prata eller svälja. Jag hatar att ha halsont för jag gnäller så förbannat mycket då eller har svårt att sova. Jag blir trött och arg på själv att jag inte har något imunförsvar och sen är det bara två veckor kvar med i min klass. Tar ett djupt andetag och tänker nu kan det inte bli värre utan bara bättre. Jajemensan. Jag hoppas att farbrorn docktor kan hjälpa mig för jag står inte ut mer.
 
Hoppas att ni mår bättre.! Kram ♥

image347



 

Finns även i svart från Wedins och kostar 399 :-


Här kommer alla känslor på en och samma gång . .

Ingen sommar utan Gyllene tider

och solnedgångar . . Vad är ingen sommar för dig? Regge kanske ;)



image345

Dagens höjdpunkt

Nu är det bestämt. Om en exat en månad ska jag sätta i hårförlägging. Tyvärr hinner jag inte bli fin till skolavslutningen utan till min avskedssfest istället. Men det är inte hela världen. Jag har fått reda på nu med att jag får början i tvåan och slipper gå om ett år till. Shit, vad mycket det man ska tänka på när man ska flytta. Fast det hade jag räknat med. Men jag trodde det var som tv. Man skrev bara in sig i en skola och så var allt klart. Så enkelt är det inte här i Sverige. Jag är himla nyfiken på vilka jag kommer med och jag väntar med spänning på att träffa dem. Det är bestämmt att jag ska gå Barn och fritid på Polhemsskolan. Jag kan redan se den bilden. Jag står där framme och snackar med min goa småländska och ingen förstår något ut av jag säger. haha Jag kommer nog bli klassen pajas igen men vad gör det. Ett gott skratt förlännger livet ;) 

Det blev ingen Pirates of the Caribbean 3 igår för det var full bokad. Det blev istället spider man 3. Lisa och jag försökte pruta men jag lyckas hela tiden göra bort mig hela tiden. som inne på vip.
 
- Säljer ni kontkort? frågar jag. 
- Hm kontkort, vänta bara ska jag se?, säger expiten som är en kille.
Efter ett tag kommer han. Hm vi har kontkort.
- Comviq knock out, säger jag. 
Han kommer tillbaka efter yttliggare en stund.
- Förresten jag har kollat och det finns bara en på 125 kr?, sägr han.
- Det blir bra tack, säger jag.
Efter yttligare några minuter som har gått och jag tror det har tagit nu fem minuter för han för att få fram ett kontkort.
- Är du ny här? frågar jag.
- Ja, ganska så ny. Jag har varit här i en månad, säger han. 
- Det märks, säger jag.
- Vad taskig du är brsiter han ut med ett skratt och en blinkning. 

- Fasen vad det luktar fisk?, säger Evve.
- Becca, sära på benen, säger hon sen.

image344

Den är så klockren. Om ni hade väl varit där hade ni dött av skratt kan jag lova ;)

Nu till min fråga. Vad har ni för kontantkort?
 

Rabarberbakelse

image342

Detta receptet är för 4 personer

2 frysta smördegsplattor
3/4 dl Arla Köket Kesella kvarg, jordgubb&lime
1?1 1/2 dl skivad rabarber
25 g mandelmassa
1/2 ägg
1/2 msk florsocker



Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kvarg på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker. Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.


Elin kling, gör det igen.

image341

Detta var riktigt hot.
Jag ska snarast in till hm för jag vill verkligen ha den skinnkjolen.

Guldiga leggins

Äntligen har jag hittat min guldiga leggins som jag har letet efter eller rättare sagt Becca hitade dem till mig :) Och såhär snyggt blev restuatlet och det är leggins som lyser upp en hel fest outfit.

image339 

Det bästa är man kan ha dem långa som Hilary duff har eller så kan man ha dem som jag har ;)

image340

♥ Legginsen finns på Lager 157 för 50 pix  


Veta mer om mig ?

Ditt namn: Lovisa Alexandra m.m
Din ålder: 18
Födelsedag: 16 Januari
Syskon: Alexander, Anton, Ellinor och Johanna.
Hårfärg: blond med ljus brunt underhår
Ögonfärg: Blå
Skostorlek: 40-41

Förhållanden:
Vem är din bästa vän? Lisa
Har du en pojk/flickvän? Pojkvän
Hur länge har ni varit ihop? Snart 7 månader
Hur långt va ditt längsta förhållande? 7 månader :)
Vem kysste du senast? Simon

Grejer:
Var shoppar du helst? Just nu är det väskor, skor och kläningar. Jag är galen i kläder om man säger så ;)
Har du några tatueringar eller piercings, och isåfall hur många? Jajemensan, jag har tre i öronen och en i näsan och navlen plus snart har man en tatuering med.
Hur många skor har du? hmm låt mig räkna. Runt 16 par ;)
Hur många par byxor har du? Jag har 10 par jenas men byxor !? Det är många ialf ;)

Favoriter:
Färg: Just hallonrött och vitt för jag tycker det hör sommaren till. Men annars är det svart.
Mat: Utan tvekan Tacos, mumsfilibaba.
Killnamn: Zack tycker jag är grymt fint. Jag har alltid gillat det.
Tjejnamn: Lovisa. Jag är hel nöjd med mitt.
Ämne i skolan: Barn och fritids ämenerna
Klädesplagg: Just nu är det nog klänning och leggings
Sport: Jag har blivit alldeles för lat nu för tiden men räknas att jag spelade fotboll i hela 8 år !? 
Musik: Jag är en allätare men schlager tillhör en av favoriterna och musik som man kan sheka ass till ;)
Fras/Mening/Uttryck: Så pass, använder jag alldeles för ofta.
Raggningsreplik: Hm en replik som är så dålig som funkade en gång. Vill du blanda oboy? Bad, i know. Well den funkade iallafall som  sagt.

Har du någonsin...
Snusat? Nope, men är lite nyfiken på om det smakar lika äckligt som det luktar.
Rökt? Ja, tyvärr. Fast nu har det bara hänt att man feströker men inte mer.
Hoppat bungee jump? No way. Jag har sån höjdskräck så det inte är klokt men ändå vill jag flyga luftballong.
Brutit mot lagen? Det kan man säga ja. Nobody is prefect ;)
Fått dig själv att kräkas? Ja
Nakenbadat? Nej, eller när jag var väldigt liten kanske..
Varit kär? JA
Börjat gråta för att få som du vill? Det tror jag faktiskt inte.

Extra grejer:
Tar du droger? Nej
Vad använder du för shampo? hm det varier. Beror vilken hårdag jag har.
Vad är du mest rädd för? Förlora de som står mig närmast

Tio första:
Första bästa kompis: Emelie
Första bil: Första körkort först kanske?
Första förälskelse: Nick i backrets boys
Första husdjur: hmm grodungel som vi tog från krätet.
Förstta semsterr: Danmark var det.
Första jobb: Det var att köra tväl på morfars företag.
Första köpta skiva: Backrets boys
Första riktiga kärlek: Marcus A

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: I fredags
Sista bilfärd: igår
Sista filmen du såg: Spider man 3
Sista ringda telefonsamtal: igår till Simon. 
Sista bubbelbadet: hm för två veckors sen.
Sista spelade cd: carola
Sista kyss: Simon
Sista gången du grät: Igår av ren lycka.
Sista måltiden: Det var igår när vi åt på Donken.

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina närmaste kompisar: Nej, det skulle aldrig falla mig in.
Blivit arresterad? Nope
Blivit kär vid första ögonkastet? Yesbox
Varit på TV? Jajemensan
Fått ditt hjärta krossat? Hmm det kan man lungt säga.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nope, men gillat :/
Haft ett one night stand? Ja, tyvärr.
Bussringt till nån? Oh ja det är bland Lisas och mitt största nöje ;)

Sju saker du har på dig:
1. Spets trorsor
2. Täcke runt mig
3. Jag har  nyss vaknat så det har inte hunnit bli mer.
4.
5.
6.
7.

Sex saker du gjort idag:
1. Skickat sms
2. suttit vid datorn
3. Ätit godis som frukost
4. lyssnat på musik
5. Myst med våra söta kaninungar 
6.

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Mina underbara vänner
2. Pojkvännen
3. Min familj
4. Shoppa och ha mys kvällar
5. Vara ut och dansa. Det är livet det.!

Personer du kan berätta allt för:
Lisa, Malin och Simon. Fast precis allt kanske man inte berättar. Men de litar jag på mest.

Tre val:
Svart eller vit? vitt på sommaren när man är brunare och svart på vintern
Sommar eller vinter? sommar helt klart :)
Choklad eller chips: Himla svårt val men jag säger nog chips för jag inte äter det så ofta.

Två saker att göra innan du dör:
1. Se världen . . .
2. och se till att mina drömmar slår in.

En sak du ångrar:
1. När jag snodde pengar från pappa och när jag sårade mitt x så djupt. Fast jag fick smaka på min egen medicin sen. Men ändå. Det är något jag ångrar djupt. Jag förstår inte hur jag kunde vara så kall. Han förtjänade långt ifrån det. Gjort är gjort men han är lycklig idag och det glädjer mig :) Det blev allt bra i slutändan ändå.

En hälsning till er.

God morgon :)

Om jag ska vara ärlig trodde jag aldrig människor skulle börja läsa min blogg och jag blir varje gång lika glad att se när människor har länkat mig eller säger att den är så bra eller beundrar mig för jag är så förbannat stark. Det värmer gott om hjärtat kan jag tala om. Sen är det kul med att se ni som läser lämnar kommentarer efter er ibland. 

Jag måste säga att jag har vunnit högsta vinsten man kan vinna. Jag inse såg det igår kväll. Mina inre tankar har stängt in mig och tack vare henne har jag trott på all skit med. Jag har kännt mig värdelös under många år och sökt bekräftelse. Jag är den jag är och alla kan inte älska mig men de flesta gör det. Jag fullkomligt älskar att få höra komplimanger för det stärker mitt självförtroende och förresten. Min bok är klar nu efter ett evighets skrivande. Jag tänkte ta och skicka in den till ett förlag senare. Jag måste bara fin slipa den men jag är nöjd kan jag säga. Nu kan man lämna allt bakom sig men först ska jag tag med det sista. 

Innan jag åker så ska jag ge igen. Visst, jag kommer sjunka lika lågt som henne men det är mitt sätt att förlåta. Att få ur alla ilska och säga hur falsk hon är och att hon inser det själv. Sen får ge den där örfilen som hion har förtjänat i dessa år. (Detta låter inte som mig för jag har alltid varit för snäll men nu är det nog med det ;)) 

Jag har alltid grubblat så mycket varför saker kan så fel men nu tar jag det mesta med klackspark för jag vet att jag förtjänar mer. En sak jag aldrig kommer förstå är hur fasen hon kunde svika mig på det sättet? Den personen man lita på mest. Sen när du inte vet varför heller bevisar bara vilken typ av vän du är. 

Med ett leende på läpparna kan jag säga att hämnden är ljuv . .


image338

Min älskade bror

Låter bilderna tala för sig själv

Som ni alla vet är det mors dag idag och jag har sån tur med att jag har två mammor. De är de bästa i världen kan jag tala om ♥  

Dessa bilder är ganska gammla om man säger så, men man ser vad jag har fått min skönhet ifrån ;) haha

image334

image335

Hallongrottor

image333

Ingredienser

30 st

200 g rumsvarmt smör
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
3/4 dl hallonsylt


Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Rör smör, socker och vaniljsocker poröst. Tillsätt mjölet blandat med bakpulver. Arbeta ihop till en deg. Rulla ut degen till en längd och dela den i 30 bitar. Rulla dem till kulor och lägg i småbrödsformar. Gör en fördjupning i varje kaka och lägg i en klick sylt. Grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Tips, Hallonsylten kan bytas ut mot lingonsylt.

Det som väntas

Äntligen mår man bättre. Jag sov nästan 12 timmar inatt fast det behövdes. Idag är det nya tag som gäller och idag ska jag iväg med gumman och shoppa lite. Jag vill ha en tee t-shirt eller ett par shorts till. Helst röda. Så jag ska hålla utkik efter det. Ni ska se  min underbara klänning jag har köpt. Jag lägger in en bild senare när jag har sytt upp den.
Jag kom nyss på att man får inte studiebidrag över juli månad och augusti så jag kommer nog överleva sommaren tack vare att jag jobbar. Så glöm inte detta. Inga pengar över juli och augusti.

Sen senare mot kvällen blir det bio på nya filmstaden. Får se vilken film det blir. Är inte riktigt hundra på det än. Trevligt kommer det allt bli. Jag tror inte det är sant men jag har fått årets första myggbet. Jäklar vad det kilar. Det är nog bland de värsta med sommaren. Myggen och dessa kliandet.


image332
 
Jag är stolt över dig ♥

Vill bara till lägga

Att om ni alla hade en sån vän som denna tjej. Då skulle världen vara mycket bättre. Finns ingen jag litar mer på än henne. Hon har fått mig att orkat och gå vidare. Bättre vän kan man nog aldrig få.


 


Kom ihåg detta. Ingen är så rik att ha råd att förlora en vän därför vill jag ge alla mina söta vänner nu en bamse kram, speciellt tjejerna i Bf 1b.


Obs!

Vad heter sidan nu igen som man kan söka upp Id-adresser? Hmmmm . .

Kvällens gång

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. I sista minuten löste sig allt ganska bra i slutändan.

Det var ju Jönköpings marknad igår och det betyder att det är mycket människor ute och det är alltid lika trevligt. Vi bestämde att vi tjejer skulle gå ut och för en gångs skull blev det av. Jag får bara mer och mer tårar att tanken på att jag ska bort härifrån. Det kommer bli ett stort hål men jag vet att det är det bästa sättet i slutändan.

Det började med att vi gjorde ordning oss hos Sandra och försökte fixa dricka för kvällen. I slut minuten fick vi tag i allt och det är skönt att det finns givmilda människor. Sen begav vi oss till Damin för han hade en förfest och det var kul att se hans lägenhet. Efter det åkte hela gänget till Stan och där träffade vi en massa andra. Som sagt det blev en allt lyckad kväll. Jag hoppas att ni hade det med. Fast idag får man skit för det. Jag har aldrig någonsin tidigare varit bakfull (kanske beror att jag inte är ute så ofta!?) men idag känns det kan jag tala om. Vad gjorde ni för kul igår då? :) Tell me babes.

Nej, är alltid ett nej. Vissa killar är trögfattade och sånt gör mig irreterad. Ändå ska de pilla och hålla på. Något jag verkligen är imot så är det otrohet. Vad sitter vissas känslor någonstans?

Man lever bara en gång och därför ska man göra det bästa av det  . . 

image322

Detta blev kvällens klädsel. Tyvärr hann jag inte ta någon bra outfitbild men bättre den här än inget. Ps! Nej, jag är inte sur. Jag är jätte glad ;) Fast min inte säger så kanske.

     

      


Tyvärr har jag inte så mycket bilder att bjuda på för jag glömmde bort min kamera. Tack lov att Becca finns. Mitt minne det räcker inte långt ;)
 

Tack tjejer ♥

Fy fan, hur sätter kärringen betyget?

Förlåt, men är inte detta överdrivet att på gång på gång säga att det är slut med Fadde till pressen. Jag har tappat räkningen nu hur många gånger hon har sagt det. Om jag ska vara ärlig tror jag att svenska folket skiter i hennes liv.

Jag måste ta ut mina argotioner känner jag. Jag är lite smått iretterad men ända glad. Det började inte bra idag. Bussen började krångla och jag missade nästa buss som jag skulle med och självklart kom man försent. När jag väl kommer dit så får jag veta vad jag ska få i slutbetyg. Hon börjar prata om att jag är så begåvd och unik. Hon säger att jag har ett starkt MVG och med ett leende på läpparna. Jag blir otroligt glad så kommer det där ordet men. Varför finns det ordet överhuvudtaget? Jag gillar det inte. Det bara förstör. Din närvaro är inte bra. Därför sätter jag bara ett starkt G på dig. Jag vet också varför du har varit så mycket borta. (Något som jag inte gå rå för. Jag har varit sjuk en längre period.) Visst, min frånvaro är hög men hon vet ju varför. Det har varit en annan sak om jag hade skolkat som jag absolut inte har. Jag har verkligen kämpat och slitet som ett djur och gjorde en toppen redovisning. Jag minns med hur hon berömmde mig miljoner gånger om. De sätter verkligen betyg bara på närvaron. Jag tog uppe detta med min lärare och hon tyckte det var väldigt dåligt att jag förtjänad mer men tyvärr finns det inget att göra åt saken heller. Ahh jävla kärring. Ursäkta mitt språk men jag är besviken. 

Finns det någon mer som kännt sig oträttvis behandlad och fått ett skit betyg som du inte förstår hur du kunde få?


Jag har prov imon så håll tummarna för mig. Nu är det dags att plugga. Ha en fortsatt bra kväll :)


image321   

Såhär ser jag ut nu kan jag lova ;)

Second hand outfiten

image319


 

♥ Klänning Secondhand (Kjol som jag har sytt om och satt resår i.)
♥ Halsband Gina tricot 
♥ Sjal Secondhand
♥ Vita tygskor Stadium
♥ Vita jenas Once


Vad tycker ni om dagens oufit? Är det något ni skulle kunna tänka ha på er? Men smaken är som baken ;)

Dresses

Jag har precis kommit hem från att ha sett Bäckdals bal. Grymt fina klänningar en del hade. Jag längtar bara mer och mer till min bal, men det dröjer tyvärr ett tag till. Jag gillade dessa bäst av alla klänningar pga av att de sticker ut lite i mängden. Jag tycker nästan alla ser likadana ut. Långa klänning och ungefär samma modell bara att det är olika färger.
 

   


Ops, såhär kul kan man också ha ;)


image317

Efterlyssning, vart finns de någonstans?

Jag var inne på indiska idag medan jag väntade på bussen och jag hittade två ur söta klänningar som för min smak är alldeles för långa men jag tänkte sy upp dem så blir de perfekt. Gud, vad jag älskar klänningar. Förra sommaren hade jag två nu har jag snart 16 stycken. Det är ju inte klokt. Jag måste säga med att Indiska blir bara bättre och bättre. Innan tyckte jag att det var sån tant affär eller är det kanske jag som börjar bli en tant. Who knows men jag älskar deras grejer. Jag har ringt runt nu och sökt förgäves efter dessa skor i stl 40 eller 41. De finns i vita här i Jönköping men jag vill ha de svarta. Ni som vet att det finns en indiska butik i eran stad. Kan ni inte vara gullig och kolla efter ett par såna. Jag skickar pengar plus att jag ger en hittelön för den som hittar de underbaringar till mig. Nu kan ni förstår hur mycket jag vill ha dem. Kontakta mig ialf om du har lust med det. 

Nu är det bråttom för jag måste snabbt in i duschen för jag lutkar skunk sen ska jag möta upp Lisa och Linda. För nu är det Bal på G. Ha en fortsatt bra dag.



image314
 
  


Sommarlooken

Jag har funderat mycket just vad jag ska göra med mitt hår !? Efter många försök har jag aldrig lyckats få det som jag vill. Men nu i sommar när jag ska sätta i löshår och där efter klippa upp det. Sen ska jag mörka ner håret ungefär som britenys. Jag tänker visa denna bilden för frisan. Detta är precis så jag vill ha det. Lite gulidgt men ändå ljust. Hennes hår, ge mig fö tusan ;) Fasen vad vacker jag kommer bli eller vad tror ni? Tror ni jag kommer passa i denna hårfärg? Jag är så förbannat trött på mitt paltina blonda hår. Det är så ute i mina ögon. Naturligt ska det va :)


image313





































Dagens enkla outfit ;P

image308

   

♥ Marin blåa ballerina Kapphal
♥ KorallLinne Gina tricot
♥ Jenas Jc
♥ Guldigt skärp Veromoda
♥ Halsband Hm


Det finns inget som får mig att må bättre just nu när jag förnyar min gaderob ;)

Vad tycker du om min outfit?

Kolla hur mycket spackel kan göra en förändring.

image307


Jag är glad för att jag är vacker utan spackel ;)

Drömmer mig bort . .

image306


Tänk er det här och dessa shorts till. Hur snygg skulle denna outfit inte bli?


Alla grejer kommer från ellos.

Redo att möta dagen med detta

Hej hopp gummisnopp ;)

Äntligen vaknar jag på min sida, men med världens mensvärk. Jag måste genast till sängen snart men annars är jag glad idag. Jag har märkt vad vissa klagar på värdret men det är inte perfekt heller ;) Vi ska vara glad för att det som väntar oss snart är paradiset. Sol och värme :) Vi är allt för bortskämmda vi som bor i Sverige. En människa blir aldrig helt nöjd fast det ska inte komma från min käft!? Jag bröjar acceptera mer och mer att det är såhär livet fungerar.  
Nu ska jag krypa ner i min varma säng med min underbara värmekudde.  

Lyssna och se vilken stjärna hon är ♥


image305

Såhär mår ni bättre gott folk.

Jag har gjort en lista som ska peppa mig själv och min egna vård som ska få ur mig denna svacka jag har trillat i.

När jag ser mig i speglen blir jag både glad och ledsen.

Saker som jag vill förändrad på mig själv och som snarast är på G är att jag ska förlänga och mörkare ner mitt hår, göra en tatuering och efter evighets tänkade kommer det bli i svanken, bli ännu brunnare och framför allt skärpa mig när det gäller mina tänder. Jag känner mig som världens säck som bara vandrar. Jag är helt slut körd men imon när jag vaknar ska jag kolla på denna listan som jag har gjort och le för mig själv och säga, fasen vad vacker jag kommer bli. En sak jag är nöjd med är mina ögon. Jag älskar dem.


image304 


Ord tagna direkt ur min mun . . 

Vad ledsen och visa de nära och kära vad du känner.
Du får misslyckas, ingen är perfekt. (Jag har alldeles för hög krav på mig själv.)
Låt aldrig någon trycka ner dig. Ta ett djup andetag se dig omkring.
Jag vet själv att jag förtjänar mycket mer än det här.
Sikta högt och behandla andra som du vill bli behandlad själv.
Allt kommer bli bra men då gäller att du tror på det med.
Sluta bry dig så mycket vad de säger, du är vacker så inse det en jävla gång.
Innerst inne finns styrkan. Släpp ut den!


Det gäller att ge & ta.

Är ni helt nöjda med er själva?


Kloka ord

Ibland älskar man någon så mycket att man nästan ger upp. Man tänker inte på det som väntar över ängen utan man drar för höga förväntingar av saker och ting och då blir det oftas fel. Man säger dumma saker och gör massa skit som man inte ens menar. Mitt hjärta vet vägen. Du är min väg min älskade. I vissa stunder vill man nästan ge upp än att kämpa, men mitt hjärta lyder något annat. För det bra övervinner det dåliga i längden. När det varar som bäst då slår de allt. 


Jag gillar att inte behöva skriva detta, jag gillar inte att det är för mycket problem. Jag gillar inte att min syster eller någon annan nära mår som de mår. Min omgivning måste må bra och jag vet, om jag mår bra så kan jag sprida glädje och lycka. Därför ska jag göra allt nu. Jag vet inte hur många gångar jag har försökt leta efter en lösning. Men problem är till för att lösas och någon gång övervinner man dem. 




image303



Hallonkyssar . .



Uppdate.

Som ni ser bloggar jag inte mycket längre pga av massa problem.
Men jag är tillbaka med ny design och en bättre blogg när jag fått energi och är utvilad.
Ha det så bra så länge. Nu är det nya tag som gäller. 

Jag blir bara mer och mer kär i hennes stil.

image302











 
 Från en slitzbrud till en skönhet .
 Kan ni se vem det är?
















Sorgens djupaste hål

Jag har nästan läst klart en bok som jag måste vekligen tipsa om. Det är bland den jobbigaste boken jag någonsin har läst men samtidigt mest lärolika. Boken säger så mycket och ger en kraft att gå igenom en kris. Den får en att inse  hur stark vi är som människa. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt att om jag förlorar min familj skulle jag aldrig klara av att leva. Jag vill inte ens tänka tanken, för det får aldrig hända.


image300

Läs den säger bara. Ni får följa med Pigges öde efter en evighets sökande efter hans familj från foldvågen. Jag kan lova att det blir många tårar på vägen ;)

image301  















Låter bilden tala för sig själv

image299

Jag älskar denna bilden för den ger sånt bra budskap nu. Sommarkänslor snurrar i huvudet på mig. Och den tjejens hår ska vi inte ens tala om. Det precis så jag ska ha i sommar. Undra vem som har tagit kortet för den person har stor talang. Kortet får en verkligen glad på ett och annat sätt och sån längta efter min darling. Sann kärlek finns där ute någonstans.

Vad tycker du om bilden? 

Ps! Tatueringarna är grymt snygga :) Jag blir bara mer och mer sugen.

Rosseter, Jag älskar dem.

image295

Kolla hur sött en rosett klär upp en sko. Jag älskar rosetter. Det är så fint och somrigt.


Liseberg

Vilken vecka säger jag bara. Jag har lärt mig enormt mycket, men inte haft mycket tid till bloggandet. Illa jag vet men nu är det över. Jag var på Liseberg igår med fritidsgården och det var bland de bästa jag gjort måste jag säga. Det var längesen jag skrattade så grymt mycket fast det beror nog på alla ungdomar och ledare som går där. Samtidigt blir jag beröd över vilka bakgrunder vissa har och jag förstår inte hur man kan hamna i så fel bana.
image289 


Tack vare alla (grupptrycket ;)) så satte jag mig i höjdskräcken och i det ögonblicket trodde jag skulle dö. Det var hemskt att sitta så högt upp i luften och bara vänta på att släppas ner. Man såg fasen nästan hela Göteborg. Det var verkligen hemskt. Jag darrade länge när jag insåg att jag var på marken igen och var i liv haha. Jag trodde verkligen att den skulle gå sönder för så som den pös och knackade. Usch, ingen höjdskräck för mig igen tack. Jag håller mig till kanonen, juxbox, radiobilarna och balder istället. Jag älskar bergodalbanor. De är lungt det bästa på liseberg. Ni som har varit på Liserberg vilken åkattraktioner tycker ni bäst om?

 
Haha någon sådär min hade jag.
Man tror verkligen att man ska dö ;)


Det sägs att man har tur i kärlek när man har otur i spel. Jag har ju redan min prins så jag har redan vunnit högsta vinsten.
Jag vann inte ett skit på lyckohjulen och såna grejer. Men tack vare söta emil fick jag massor. Tusen tack för mina nya vänner. De sitter nu snällt på min säng ♥

image292

Fy fan

Jag hade skrivit ett jätte långt bra inlägg från min bok (kaptilet var om tiden jag blev mobbad) och jag fick verkligen ut alla mina känslor på en gång. Tror ni inte att inlägget försvinner spårlöst bort? Jag blir så jäkla förbannad. Detta är verkligen inte min dag. Lika bäst att går jag och lägger mig. Ni får köpa min bok sen istället när den kommer ut. Nu är det inte många sidor kvar att skriva. Äntligen säger jag bara. Hoppas att ni haft en bättre lyckad dag :) 


image288

Jag ser ljuset nu. Sakta men säkert . .

Ett beroende?

Som ni kanske ser hinner jag tyvärr inte blogga lika mycket. Men det är pga av att jag praktiserar på en fritidsgård. Nu har jag en timmes rast och det första är att man tänker på er. Att börja blogga är som att starta ett nytt liv måste jag säga. 

Jag förstår inte detta. Hur kan en människa vara så grym?

Sånt här gör mig glad . . Lyx och glaumor :)

image287


Hur mycket lägger ni ut på kläder varje månad?   


Ett stjärnfall

Varför känns det som vad man gör så blir det oftas fel? Eller när man bara menar väl sårar man en annan? Varför kan inte stenen släppa. Jag vill inte leva med den. Den gör för ont. Hjälp mig!


Jag gråter varje gång jag ser denna videon. Den får mig att få ut alla sista tårar. Jag älskar hennes röst. Jag vet nog ingen som sjunger bättre än henne. På tal om annat. Vi hade Barnens dag idag och ni ska veta hur sexiga jag va. sexiga mama säger jag bara ^^ Jag var en tiger och fick många komplimanger. Så härligt med att barn kan bli så otroligt glada över för att få se mig haha. Jag var till och med en liten kändis och många bilder blev det och komplimanger att jag var  världens sötaste tiger. det är alltid lika trevligt att få höra sånt. Mer komplimanger åt folket för det får oss att  må bättre. Kan ni gissa vad det kostar att hyra in Amy daimond? Ni kommer inte tro eran ögon när ni läser detta, but it is true. Hon kostar 60 000 kr. Det är sjukt vad rik den tjejen är. Tänk om man hade sån talang. Det skulle inte vara illa pinkat men jag är bättre på andra saker än henne så i längden är jag glad över för den jag är ;) 


image286


Sommarsött :)


Uppdate . .

Ursäkta, men om ni inte har något vettigt att säga så skippa kommentarerna. Jag blir jätte glad över alla normala och snälla kommentarer. Tusen tack :) Men hur kul är det få en kommentar som tex du är så gyrmt ful och att han min kille ser ut som skit m.m Jag blockar dig snart för jag har ditt id. Jag är så trött på dig som låtas vara flera personer. Men gumman/gubben vet du vad. Jag ser ditt id så det är onödigt att låtatas vara någon annan. Skippa skitsnacket, tack! Det tjänar ingen på.

Sommaren nu kommer jag.

Tack vare Sarah var jag tvungen att åka till A6 (ett köpcentrum). När jag fick reda på att de hade liknade klänningar inne på carlings och hm. Men tyvärr hittade jag inget något sådant men jag hittade massa annat fint istället. Jag är verkligen redo att möta sommaren nu. Det känns som jag har allt utan klänningen då och den söta bikin. Fast nu ljög jag. Jag kom på massor som fattas i min gaderob men jag tror att jag alrig blir nöjd när det gäller kläder,skor och väskor. Det finns allt för mycket ögongodis! Grrr and i like it ;)

image280

 ♥ Solbrillor by Lindex - 89 kr

     

♥ Vita/marina blåa ballerina Kapphal
♥ Vita tygskor Stadium
♥ Hallonrött paraply Lindex

Vad tycker ni om mina köp?

Nu är dags för schlager. Sätt på ettan nu för sjutton mugar. Ha en trevlig kväll sötnosar.

Uppdate . . . . . . . . . . . . . . . .

Jag måste säga. vad ni än gör. Sätt INTE på ettan. Detta var bland de sämsta jag någonsin sett, men heja Sverige. Jag ska ta och plugga istället så slipper jag det imon.

Kram till er


Sommarens hit

Jag tycker man ser dessa sjalar överallt men vem kan inte säga nej till dem? Jag tycker de är grymt snygg. Både ha runt halsen och knyta på väskan. Min får oftas vara där. Det ger sån frägkilck på hela outfiten.
Vad tycker ni om dessa sjalar?

image279
Jag vet hur jag ska få ur min ilska. Jag ska kasta böcker i vägen och vägra gå till posten. Jag ska ringa han och fjäska så han får flyga land och rik och leta efter det haha Fasen vad ett klädesplagg kan betyda så mycket för än. Näe, det är bara vänta och se och hoppas på att den kommer. Det är ju det tro, hopp och kärlek. Likadant är det med kläder ;)

Ha en bra lördag alla :)


Puss&kram ♥

Arg och grymt besviken

image278



Jag trodde detta inte var sant när jag fick höra detta. Så som jag har längtat efter denna. Jag hade bestämmt att den ska jag ha på skolavslutningen. Men dessa drömmar gick upp i rök. Efter fem veckor ringde min kompis mamma upp Ellos och kollade vart vårat paket hade tagit vägen och därefter fick vi reda på att posten hade lyckas slarva bort paketet. Sen när jag skulle beställa en ny var de slutsålda. Alltså jag blir så arg på posten fast jag vet hur mycket de har att göra. Men ett stort paket, hur lyckas de? Det är skillnad om det var ett litet brev. De syns knappt ju men ett stort paket. Detta känns som det är något typiskt som bara händer mig. damn :(

Har ni varit med om något liknade?

Låter bilden tala för sig själv

image277

Nej, jag är inte lebb men på något sätt tycker jag denna bilden är vacker. Nu vet jag att det finns många där ute som tycker jag är knäpp men smaken som baken.

Vad tycker ni om bilden?

I want

image276

Från Asos

My baby

Den bästa känslan som finns är när kärleken varar som bäst eller vad säger ni? 


image273

Jag älskar dig ♥

Kontakta mig?

image271

Skicka grattis vykort till dina nära & kära ♥ 

Kontakta mig? [email protected]

Du har kanske frågor som undrar eller vill bara nå mig!? Tveka inte utan skicka och kom ihåg att inga frågor är för dumma ;)

image272

Kramar

Fettsnåla chockladbollar

Jag vet att det finns många där ute som verkligen kämpa för att kunna gå ner i vikt och känner pressen när sommaren börjar närma sig. Jag vet med hur lätt det blir att bli sugen på chocklad mitt i allt. Jag är grymt chockladberoende och fullkomligt galen i det. Men jag har hittat ett fett snålt recept på chockladbollar som jag tänkte dela med mig. Nu kan du ynna dig med gott samvete.
 

image270

Detta receptet är för 4 personer

1 dl Kesella
4 msk strösocker
1 tsk vaniljsocker
11/2 msk kakao
2 krm salt
3 dl havregryn
ca 2 msk mjölk
ev 1-2 tsk konjak

Garnering:
2 msk kokosflingor

Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienser och forma till ca 20 bollar. Rulla dem i kokos. Förvara i kylen.

Jag vill sätta färg i min gaderob

 . . och efter en liten tveksamhet om jag skulle köpa den eller inte så körde jag på istället för banga. Tyvärr fanns det ingen storlek kvar i 36/38. Så jag tog en 38/40. Jag hoppas att den passar annars är det bara skicka tillbaka den. Ni som har såna här ur söta toppar. Är de stora i storlekarna? 

image269


Dagens outfit

Jag har aldrig kännt mig såhär fräsch för att ha sån feber. Ajaj nu börjar jag gnälla det första jag gör. Men jag blir lika besviken varje gång. För varje morgon känns det bättre sen mot kvällen rasar det. Såhär ser sjuklingen ut idag iallafall ;)

image266




image268

Vad skulle jag göra utan dessa? De är de bästa jag någonsin fått. Jag älskar dem fast det ser ut som man elefant fötter.

Så jävla skön ^^

McDonald´s Skrapan , Västerås


Två tjejer ~15 har beställt sin mat och ska sätta sig ned när de ser att det är fullt överallt.

Tjej 1: Asså, ska vi bara sätta oss bredvid någon eller?
Tjej 2: Men vi känner ju inte nån.
Manlig kassör ~20 (lite flörtigt, då han förmodligen trott att hon sagt ?Men vi känner ju inte något?): Ska jag blanda i nått eller?
Tjej 2: Hehe, va?
Tjejerna går snabbt iväg.
Tjej 1: Vad sa han?
Tjej 2: Har ingen aning, men jag tror att han frågade om han skulle trycka in den.

Från tjuvlyssnat

Sommarsött

image265


 ♥ Topp by Ellos 
 ♥ Shorts by Hm
♥ Väska by ?
♥ Ballerina by Hm

Shoes we need

Vi älskar sommar, vi älskar sommarskor. Röda tår en färgklick lite här och var. Tajalalala rött och prickigt ska det va. Vad tycker ni om min nya låt? ;)



image264

Allt kan vara så fel

Det finns alltid saker och ting som man aldrig är nöjd med. När man väl är sjuk tänker man, jag ska aldrig mer klaga, bara jag får bli frisk. Nu kan ni förstå hur mycket jag ogillar att vara sjuk. Usch, men idag känns det mycket bättre. Fortsätt såhär nu med så jag kan vara med på Barnens dag. För alla ni som inte vet vad det är så är det en festival för barn och i år håller vårans klass i det. Tobbe trollkarl kommer och Amy daimond med flera och mitt betyg hänger på detta med. Det blir äta ännu mer vitlök för jag ska bli frisk. Punkt slut ;) Envis som man är. Denna tanke slog mig nyss, om man uppskattar livet mer i en detalj. Tror jag att allt skulle bli så mycket roligare. Från och med nu ska jag försöka uppskatta allt det jag har och inte tänka på allt jag saknar eller det som skär i själen. Gjort är gjort och det kan ingen sudda ut. 

Varför bli en människa aldrig nöjd? Alltid ska det finnas något fel. 


haha Jimmy Jansson gör mig glad och ett glas jucie i närheten. yummie!


image263

Lägger in en liten gladare bild. Dettas kallas pose your as baby!

Ps! Jag vet att ni gillar mina näsborrar eller inte ^^

I am in love

Jag får så många sommarklänsor när jag hittar många ur söta biknis. Jag var inne på honeydews sida och hittade denna söta bikini. När jag såg den och tänkte hur den skulle sitta på min kropp blev mina ögon förtrollade. Den är verkligen perfekt och man får hoppas att den sitter perfekt med men det tror jag nog. Nu är det bara vänta och se, för den ska bli min!

image262


Jordgubssdrink

Nu skulle jag vilja ha en mixer så man kunde gotta sig med en drink. Kanske den här från www.netonet.se som kostar 801 kr.

image260


Då kan man tilverka denna drinken som jag mer än gärna vill ha nu.


Jordgubbsdrink


image261



2 glas

2 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
10 st jordgubbar
2 dl vaniljglass
1 msk socker

Gör så här:
Blanda alla ingredienser i en mixer och kör till en slät dryck.

Söt och snygg?

Jag och min kille hade en liten "debat" om det igår.

Jag - Vad är snygg och söt för dig?
Han - Söt blir en tjej utan smink och snygg med smink. 
jag - Så du menar att alla tjejer är söta utan smink?
Han- Ja.. ( med ett tveksamt svar.) Fast du är snyggast.
Vad smickard jag känner mig haha men jag vet många tjejer som är fula utan smink.
Jag- om vi säger såhär. Det går en tjej som är rund och har världens finigaste ansikte. Skulle du tycka hon är söt då?
Han - nja, det skulle jag nog inte säga.

Hmm där kommer sanningen fram. Fasen vad ytliga vi människor är. Alla säger att det är insidan som räknas men det har jag svårt att tro. Visst insidan är viktig men utsidan likaså ;)

Jag - Du, varför har ni killar så mycket porrbilder på datorn för?
Han -med ett skratt . . Säg någon kille som inte har det ? Alla har det. 

Skönt att man har en ärlig kille. Jag älskar honom så ♥   


image259

Åh min älskade skinnjacka ♥ Vilken är din favoritjacka?

En försök kanin

God morgon på er :)
Jag är så illa tvungen idag att stanna hemma. Jag vill verkligen gå till paron för jag jobbar på världens bästa ställe men samtidigt vill jag inte göra de andra sjuka. Idag är mitt mål att bli frisk. Jag ska göra allt för att motverka förskyldningen. Jag känner mig som världens försök kanin men jag ska bli frisk så är det bara.
 
Något som var lite kul. Jag gjorde ett test som jag hittade på en blogg. Ett såkallade vuxenpoäng test. Jag vet själv att jag är mogen för min ålder men inte så mogen haha ;) 

Såhär blev mitt svar:
Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? eller varför inte beställa en resa till Kos?

Yes, vad ska man säga. Well inget av det stämmer. För det första använder jag inget ica-kort eller ha en bil och jag tänker aldrig tagga ner. Inerst inne finns det en stor barnslighet och omognad i mig. Nobody is perfekt.

Gör testet ni med http://www.vuxenpoang.com/

Vad blev ert svar. Hur vuxna är ni igentligen där ute?

image256

Bajs i trelleborg

Ajaj nu har man åkt på världens förskyldning med. Inte bra. Har ni några tips att ge som motverkar denna "ondska" som finns i min kropp? Jag har pullat i mig så mycket vitlök som det bara går, ändå känner jag mig som rudolf med röda mullen. Jag har provat allt som ska motverka men ända fick jag skiten. Men som sagt det kunde varit värre. Hoppas att ni är friska och krya. Kram på er.

image255

aaaaaaatsssschsooooooh.

En dagens

Nu har man äntligen kommit igång med praon och jag måste säga att jag trvis alldeles utmärkt. Synd bara att vädret inte är någon höjdare. Jag hörde att åskan är på G så man får hoppas att den inte kommer hit. För jag är extremt åskrädd. Jag fullständigt ogillar ljudet från åskan och mröllet fast samtidigt är det ju ganska fint att kolla. Det är inte alla dagar man ser en blixt. Vad tycker ni om åskan? 



Ni får ursäkta att det inte blev en bra bild.
Jag hade så bråttom så det fick bli denna ;) 
men jag hoppas ni ser vad jag har på mig ialf.

Ha en fortsatt bra dag :)

♥ Bolero Åhlens
♥ Klänning Once
♥ Jenas Lager 157
♥ Halsband Privat

Daimglass med marshmallows

image253

Detta receptet är för 8-10 personer.

2 1/2 dl Kelda vaniljsås
100 g daim
100 g marshmallows

Gör så här:
Vispa vaniljsåsen hårt. Hacka daimen och dela marshmallows i bitar. Rör ner det i såsen. Häll såsen i en stor eller flera mindre formar och täck med plastfolie. Frys glassen i minst 4 timmar. Stjälp upp glassen på ett fat och strö gärna över daimkulor och små marshmallows.

18 år och gravid

Tack så mycket alla för alla snälla kommentarer. Det stärker ännu mer mitt självförtroende. Tack! :)

Detta är inget man pratar om precis. Det är något man skäms över. Varför är det så igentligen? Det som händer har sin mening. Jag måste säga på något sätt att jag har varit gravid har fått mig min läxa. Använd kondom säger jag bara.

Jag vet att jag får många blickar. Men det var för tufft att hålla inne allt. Nyss fyllt 18 år och gravid!? Man hamnar i sån cohckfas så ni inte kan ana och jag har alltid varit imot abort. Jag har alltid tyckt att de som gör abort är mördare. Ni alla ska veta att barnet är inget foster. Man dödar ingen, men ändå så känner jag mig det. Så fort jag ser ett barn så finns dessa i baktankarna.  

Jag minns den gången jag var på ultraljud för första gången hela mitt liv. Det är sån obeskrivlig känsla att se ens "barn". Det var som en liten ärta, för jag vara bara i 6-7 veckan. Det är en känsla jag aldrig kommer glömma. Men det jag vill säga med detta inlägg använd kondom. Jag vill aldrig mer gå igenom detta för detta var bland de jobbigaste jag har varit med om. Tyvärr fick jag aldrig välja för det hela slutade med missfall och det är något jag klandrat mig själv för varje dag fast jag vet någonstans att det var naturens verkan.
Kondomer de finns överallt men ändå får allt för många könsjukdommar m.m Det är ju det bästa skydd som finns ända slarvar man med det. Fast jag ska inte säga något. Man lär sig av sina misstag ! 


image252

Ni är såna losers

Ända sen jag fick höra långben har jag alltid hatat mina ben. På alla möjliga sätt har jag försökt dölja dem. Jag har haft komplex över dem i hela tio år. Nu är det för första gången jag vågar ha korta shorts. Jag är stolt över mig själv kan jag säga och ni som mobbade mig på den tiden. Jag glömmer det aldrig men jag har fått min revanch. Nu sträcker jag på ryggen och kan säga: Att jag är stolt över dem. De är grymt snygga tycker jag. Det är inte alla som har långa ben. Det är så härligt att man kan komma över komplex. Jag tycker det är synd att ett sån litet ord kan förstöra så jäkla mycket så tänk på vad ni säger. Ord kan såra mer än ni tror ;)

image248

     
  

Helt otroligt . .

Milagros, 3, föddes som sjöjungfru.

Milagros föddes med benen hopväxta och blev en världsnyhet som, Lilla sjöjungfrun.
Nu har flickan fyllt tre. Och börjat dansa balett.
- Jag mår bra, säger hon.

Före:

image246

Efter:

image247

Partyväska

Det skulle inte vara fel direkt att ha dessa partyväskor. Söta och smidiga. Jag älskar att det är sån ring för då kan man dansa hur mycket som helst utan att tappa dem. Tummen upp :)

image244

Hot hot hot

Finns det något roligare än att hålla på med inredning eller shoppa? När jag flyttar blir det direkt ikea. Ikea är nog den bästa uppfiningen någonsin. Nu ska jag dra mig ut för det blev inget rensande med ogräs igår så nu ska man ut i värmen och rensa så blommorna blir fina. Ha en lovley day. 

(Ps! Fråga mig inte varför jag använder eng-sv. Det låter enormt dumt men jag gillar det. Vad tycker ni om det? Ska jag skärpa mig? ;) DS! ) 


image243
Saker som jag vill ha från ikea. Vad tycker ni av min inredningsmak? Jag älskar mycket brunt, svart och silver. Sen skadar det inte med lite gammal dags stil och ljusa yter. Min lägenhet kommer bli så snygg en vacker dag.

Kram Lovisa ♥

Brillor på



image242

Fasen vad vissa passar grymt bra i glasögon. Själv känner jag mig som världens tönt med glasögon ända är dem ganska fina. Men om man ska se smart ut är det brillorna på. Kolla bara hur snyggt det är på detta ladies. Jätte fint och jag gillar det starkt. Vad säger du?

A walk to remember

Jag kan inte se det, men jag kan känna det.


Hallonsvisstårta

Jag har alltid undrat det. Varför gör man hela tiden en jordgubbstårta men aldrig en hallontårta? Såhär får ni ett recept på en hallontårta. Jag fick en fråga om jag kunde inte börja använda min kokbok mer och självklart kan jag det. Det är kul att ni ger mig insperation om vad jag ska blogga om. Men det finns en gräns. Jag bloggar om allt jag älskar och att ni gillar det är ett plus i kanten ;)

image239


Receptet är för 12-14 bitar

4 dl Kelda vaniljsås
225 g färska eller frysta hallon
100 g små maränger

Garnering:
färska eller frysta hallon


Gör så här:
Vispa vaniljsåsen hårt och rör sedan i hallonen. Varva hallonsmet och maränger i en rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar. Lägg upp glasstårtan på ett fat. Garnera med hallon.


Rosor

image238

Rosor är en drog i mitt fall. Jag får aldrig nog av dem. De är så fina att titta på och luktar för himla gott. Vad gillar ni för blommor ?

Jönköping. Låter bilden tala för sig själv.

image237

This is me

Vissa stunder kan man sakna sitt gamla hår så man inte blir klok, men ändå känner jag mig mycket fräshare nu i mitt kortare hår. En släng puss till er alla ialf ♥ För nu är det myspys på G ;) 


image236

Tiden då man hade långt hår :)


<3

Jag måste säga att jag älskar sidan www.youtube.com 
Finns det någon vackrare än Jessica simpson? Hon är så grymt vacker och jag tycker verkligen det var grymt traskigt att hon och Nick gjorde slut. They belongs togheter!

image235



Vem skulle du vilja se ut som?

 

Tatuering nästa?

Jag är så jäkla sugen på göra en tatuering men jag är alldeles för feg. Jag skulle vilja ha något enkelt och inte i svanken som alla andra har. Visst, är det hur snyggt som helst men jag känner att jag vill ha barn med och jag har hört att det inte är bra att ta det där. För då  när man väl föder barn kan man inte få någon bedövning. Den smärtan skulle ta totalt koll på mig. Ni som har tatuering. Hur ont tycker ni det gör på en skala 1-10 att ta det? Nu när jag fick höra att Sarah hade gjort  det börjar drömmarna slå in ännu mer. Jag vill men jag är så förbannat rädd för nålar. Jag har sån fobi mot dem. Usch!


image234 

Om jag tog mig mod och skulle göra det.
Tror ni jag skulle passa i denna?

Tutta och köra . .

Jag var ju på stan igår med Lisafisa och hittade dessa. Vilken av dem tycker du jag ska köpa?

image232


Vs.



image233


Mitt hjärta

Det finns inga ord vad jag längtar. Det är ju sjukt! Jag har redan kommit i gång med massor som jag ska ha med mig. Jag har verkligen grymt många drömmar och de flesta börjar slå in. Man kan inte annat än bli kär? Jag älskar staden kan jag lova. Gävle, here i come ♥

image231


Människor förändras men vi står där vi står gumman.
Jag kommer aldrig sluta älska dig för du är en sån äkta vän och en av de närmaste. Du får mig alltid må bättre i alla lägen. Jag älskar fullkomligt att vara med dig ♥   







Inget kommer bli detsamma igen . . men samtidigt har jag aldrig varit såhär lycklig.
Gråt inte min vän. Detta var meningen. Saknanden är oändlig.

<3


image228

Tack vare denna gör min frukost ännu godare :)

Redo att möta dagen

God morgon.!

Åh vad jag älskar att leva livet säger jag bara. Idag ska jag hjälpa pappa med ogräs och så vidare. Jag ska bli nya bosse tänkte jag ;) Men det är inte fel att vara ute i solen heller på köpet. I need money för jag har hittat ett par jätte söta skor på din sko för 280 kr bara. De är ur söta kan jag lova. Nu måste jag skynda på mig. För det finns mycket att göra.  

Vad har ni för roliga planer idag?


image227

Här är mina älsklingar från din sko . .
 

I can see your eyes

Tjejen (till vänster) vilka coola ögon hon har. Undra om dem verkligen är riktiga. Vad tycker ni om hennes ögon? :)

image226


























Bild lånad från stureplan.se

Det senaste

Jag läste någonstans att sommarens stora trend kommer bli shortsen. Så visa benen nu snyggingar, för det ska jag göra. Själv föredrar jag jeansshorts. Dessa från asos skulle inte vara helt fel. Jag älskar dem♥ 

Kommer du gå i shorts i sommar?


image225





Gör en egen t-shirt/luvtröja

image224


Jag hittade en rolig sida där man kunde göra en egen t-shirt eller luvtröja och bestämma själv hur den ska se ut. Bra va? Kika förbi vettja ;)


http://www.dunken.se/egen.asp

Only hope

http://www.youtube.com/watch?v=0ofeDruIwTM ♥

Varje gång jag lyssnar på denna
låten rinner en tår ner för min kind.
Den väcker så mycket minnen.
Jag glömmer aldrig, aldrig.
Saknaden den kommer alltid finnas där.



Jag måste bara fråga er en sak. Är ni kristna? Den filmen ger ett mycket bra budskap tycker jag. Jag är själv kristen men tror inte allt på som står i biblen men jag vet att Gud finns. Och jag får ofta frågan hur kan du tro på Gud men inte allt som står i biblen? Jag har enkel förklarning till det för jag tycker en del som står biblen är för overkligt att vara sant. Men hur verkliget låter det som dinusarier har funnits? Det kan man aldrig tro nu iallafall.

En tanke

Jag vet inte vad det är men jag tänkte på det idag. Jag måste säga att graffiti är grymt snyggt. Jag tycker det lyser upp vår jord mer med färglada färger. Tex i en tunnel. Jag älskar att gå i tunnlar där det finns klotter för på något sätt känner jag mig tryggare. Självklart beror det på vad man målar och att skriva könsord är så himla onödigt. Det kostar bara alla pengar. Tänk vad roligt man kunde göra för alla ungdomar istället för att lägga ut massor av pengar för att ta bort det. Skippa könsorden och onödig klotter och satsa mer pengar på ungdomar. På detta sättet vet jag att det skulle bli mindre skadegörelse. Jag har så grymt mycket åsikter om detta men jag ska inte tråka ut er med alla mina tankar. Jag tycker bara att Sveriges styrs väldigt dåligt och det är min åsikt. Vad tycker ni om svenska samhället?


image222


Apu

Jag ska ju snart ut på Apu i två veckor på en fritidsgård och det ska bli riktigt kul. Jag var och hälsade på där idag och jag måste säga att min handledare verkar helt underbar. Jag tror jag kommer trivas kanon för de bland de värsta jag vet är surkäringar ;) Har ni praktiserat någon gång och vart isåfall?




image221


En kluring

1 maj = 6 månader med darling

Japp, det är det och fler ska det blir :) Han är världens bästa och jag hoppas han förstår det.

Näe nu måste jag hjälpa mamma med disken och sen plugga vidare. Där efter blir det sömn för imon ringer klockan fem. Back to the real life ;)

Brukar ni hjälpa till mycket hemma?


Tagen på bar gärning

Jag vet inte hur många gånger jag har drömt om att äga denna bilden. Jag tycker verkligen att den är världens pärla. Skulle nästan kunna göra vad som helst för att race runt i en sådan. Jag är helt kär kan jag säga . .

image220


Vilken bil tycker du är världens finaste?

Krämig potatisgratäng

image219

Detta receptet är för 8 personer

2 kg

mjölig(a) potatis(ar)
0,5 l

standardmjölk
0,5 l

grädde
1 st

gul lök(ar)
2 st

vitlöksklyfta(or)
1 msk

salt
50 g

osaltat smör

Tillagning:

1. Värm ugnen till 240° C. Skala potatisen och skär dem i bitar om cirka 1 cm. Lägg potatisen i en stor kastrull tillsammans med mjölken, grädden, löken, den pressade vitlöken och saltet.

2. Låt allt koka tills dess att potatisen mjuknat. Smöra en gratängform och häll i potatisblandningen. Klicka över det resterande smöret och ställ in gratängen i ugnen i 15 minuter eller tills dess att gratängen bubblar och ytan är gyllenbrun.

3. Låt gratängen vila 10-20 minuter innan servering.

Yesbox.

Nu ska jag tag i saker och ting och börja plugga. Självklart går det att plugga och mysa när man har sin underbara fleecemorgonrock på sig och massa godbitar vid sin sida.

image217

(Jag var tvungen att sudda ut mitt ansikte för jag ser ut som en tomat tack vare solen. Uscha, men om man ska vara fin får man rida pin)


Jag är faktiskt himla sugen på denna väskan. Grymt söt tycker jag. Vad säger ni?

image218


Fransk manikyr

image215

Jag är alltid den personen som testar mitt eget race för att hitta det som passar mig själv bäst. Därför brukar jag inte riktigt hundra sträva efter bruksanvisningarna.

1. Först tar jag bort det gammla nagelacket med nagelbortstagning. Där efter smörjer jag in händer med Vaseline Intensive Care (Hand & Nail) och låter det troka in i Cirka 5 minuter.

2. När det har torkat kommer jag till nästa steg och det är fila naglarna till din formen jag vill ha. (Obs! fila aldrig åt olika håll, utan ut bara ett.) När det fixat drar ganska så tuna lager med baslack över naglarna. Så att det täcker och att man ser att man har baslack på naglarna. Jag låter baslacket torka och det brukar ta runt 5 minuter.

3. Nu när jag är nöjd med baslacket drar jag en vit linge vid nagelkanten. Jag brukar dra in lite på naglen för vissa naglar kan vara lite längre än andra. På det sättet ger restutaltet bättre ut. För mig blir det bara fult om jag använder mallarna som är till. Darför tycker jag det är snyggare om ritar så som man vill ha det.

4. Sen när man är nöjd med det vita linjen (ibland kan man behöva lägga två lager för att det ska bli jämt) och det har trokat smörjer jag in händerna igen.

5. Nu låter jag det bara vara och dagen där efter på morgonen brukar jag lägga på ett lager med överclack. Jag har märkt om man låter det va en dag och lägger på det senare så håller nagellacket längre. Och kom ihåg att öving ger färdighet.

Lycka till ♥

Ännu en gång lyckas jag blir hel nöjda med mina naglar och såhär blev det . .

image216

(På fötterna har jag lagt två lager med baslock - rosa ton. Det blir skit snyggt med bruna fötter!)


Ska jag slå till eller inte?

God morgon :)
Jag har bestämt mig nu att köpa löshår och jag hoppas på detta bästa restutaltet. Om man inte chansar kommer jag alltid vara nyfiken på det. Tänk om det funkade m.m Pengarna är nästan värd det oändliga grubblande som det kommer bli ;) Jag ska ju springa rätt mycket på mitt jobb i sommar. Det blir ju en del när man serverar mat m.m Så jag funderar på att ha något bekävmt till fossingarna. Vad tycker ni om cross tofllorna eller rättare sagt foppatafflorna? Är det en hiss eller diss? Jag funderar nämligen på att köpa såna för de verkar så sköna men otroligt fula måste jag säga. Allt i ett!


image214 


RSS 2.0