Tatuering nästa?

Jag är så jäkla sugen på göra en tatuering men jag är alldeles för feg. Jag skulle vilja ha något enkelt och inte i svanken som alla andra har. Visst, är det hur snyggt som helst men jag känner att jag vill ha barn med och jag har hört att det inte är bra att ta det där. För då  när man väl föder barn kan man inte få någon bedövning. Den smärtan skulle ta totalt koll på mig. Ni som har tatuering. Hur ont tycker ni det gör på en skala 1-10 att ta det? Nu när jag fick höra att Sarah hade gjort  det börjar drömmarna slå in ännu mer. Jag vill men jag är så förbannat rädd för nålar. Jag har sån fobi mot dem. Usch!


image234 

Om jag tog mig mod och skulle göra det.
Tror ni jag skulle passa i denna?

Kommentarer
Postat av: Johanna - ENGLAVAKT

tack så mkt :) vad söt du är
& den guldiga väskan va HUR fin som helst

2007-05-05 @ 17:56:47
URL: http://englaavakt.blogg.se
Postat av: Johanna - ENGLAVAKT

nej vi har faktiskt ingen bal :(
både skönt & synd
slipper ju leta fler klänningar :p
när har du bal ?

2007-05-05 @ 17:57:39
URL: http://englaavakt.blogg.se
Postat av: Sarah

hihi.. nu finns de bilder! och på en skala 1-10 är de olika från gång till gång.. idag hade jag en superbra dag, så en trea idag. för ont görde. men nål-rädd är ingen fara. du serden aldrig.

kom på nå orginelt och nått som är DU så blir de bra.. svanken är ok. dom som tatuerar vet exakt vart dom kan tatuera. jag har en där.. men rock´n´roll som jag är så har jag en döskalle där. hihi;-)

kraaaam*

2007-05-05 @ 18:20:38
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Lisa

ja :) den var riktigt söt o fin!

2007-05-05 @ 18:23:49
URL: http://liiiisaa.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag tycker att det gör fruktansvärt ont,,, men det hindrade mig inte från att göra en till... och tycker inte du ska göra den där utan en egen...

Nej, har tyvärr ingen häst nu. SÅlde min senaste när jag var 19. Sen dess har jag jobbat med hästar bland annat. Men nu pluggar jag och ser mig om i världen så jag har varken tid eller pengar!

2007-05-05 @ 19:36:40
URL: http://johanna84.blogg.se
Postat av: Jossi

Jag skulle aldrig tatuera mig om det nu inte var något som jag med all säkerhet skulle vilja ha på mig i resten av mitt liv :)

2007-05-05 @ 19:41:28
URL: http://lillabrun.blogg.se
Postat av: Liiie

den där e så söt gör den det gör inte så ont jag gjorde precis 4 stycken på en gång det svider men det är inte smärta :) lycka till

2007-05-05 @ 20:09:24
URL: http://prozacchic.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tycker att det är väldigt töntigt när någon vill ha en likadan tatuering som en kändis. så skippa denna sienna miller tatuering och hitta ett eget motiv.

2007-05-06 @ 14:07:57
URL: http://valleyofme.blogg.se
Postat av: Louise

Jag gjorde min i fredags och förväntade rejäl smärta, åt godis hela dagen för att inte svimma osv. När jag väl gjorde min så började tjejen (tatueraren) att göra ett sträck i själva tatueringen så att jag fick känna hur det kändes. Och den chocken!! Det var som ett getingstick, någonting som sved lixom. Och jag är ändå skraj för sprutor med mer. Detta var alltså ingenting och chocken var alltså "Var det inte mer än så". Jag tror det är tatueringsljudet och alla myter om tatuering som får en skräckslagen. Men pierca navlen är värre tycker jag. Och påtal om svanktatuering, du kan få bedövningsspruta så länge du har lite "icketatuerad" hud över, vilket man oftast har. Lite luckor osv alltså. Kolla gärna in min tatuering på min blogg. www.louisesa.blogg.se Ha det så bra! //Louise

2007-05-07 @ 10:31:33
URL: http://louisesa.blogg.se
Postat av: Carro

På en skala 1- 10 måste jag säga 1. Riktigt besviken på att de inte gjorde ondare. Piercingar
gör lätt ondare. Dock går de ju över på några sekunder.

Sudda jätte snabbt med ett suddgummi över armen så de blir varmt så känns de nästan att tatuera sig ; D haha Nice förklaring.

2007-05-08 @ 11:44:07
URL: http://KissOfDeath.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0