Rabarberbakelse

Detta receptet är för 4 personer
2 frysta smördegsplattor3/4 dl Arla Köket Kesella kvarg, jordgubb&lime
1?1 1/2 dl skivad rabarber
25 g mandelmassa
1/2 ägg
1/2 msk florsocker
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kvarg på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker. Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.
Kommentarer
Postat av: Johanna
åh vad gott det ser ut! :)
Postat av: Johanna
åh vad gott det ser ut! :)
Postat av: Lovisa
De är goda med kan jag säga ;)
Trackback