Hallonsvisstårta

Jag har alltid undrat det. Varför gör man hela tiden en jordgubbstårta men aldrig en hallontårta? Såhär får ni ett recept på en hallontårta. Jag fick en fråga om jag kunde inte börja använda min kokbok mer och självklart kan jag det. Det är kul att ni ger mig insperation om vad jag ska blogga om. Men det finns en gräns. Jag bloggar om allt jag älskar och att ni gillar det är ett plus i kanten ;)

image239


Receptet är för 12-14 bitar

4 dl Kelda vaniljsås
225 g färska eller frysta hallon
100 g små maränger

Garnering:
färska eller frysta hallon


Gör så här:
Vispa vaniljsåsen hårt och rör sedan i hallonen. Varva hallonsmet och maränger i en rund form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter. Täck med plastfolie och frys tårtan i minst 4 timmar. Lägg upp glasstårtan på ett fat. Garnera med hallon.


Kommentarer
Postat av: mojsan

åh vad god den såg ut! :)
Har du gjort den själv?

2007-05-06 @ 10:42:34
URL: http://axeln.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jajemensan annars skulle jag aldrig tipsa om den. Jag älskar att baka :)

2007-05-06 @ 11:01:08
URL: http://hallonkyssar.blogg.se
Postat av: UmmaGumma

Jäklans attans så gott det såg ut!

2007-05-06 @ 11:17:28
URL: http://ummagumma.blogg.se
Postat av: Sandra

hallontårta lät jättegott.. tack för tipset..:)

2007-05-06 @ 11:31:05
URL: http://fashionbysandra.webblogg.se
Postat av: Lovisa

You are welcome ;)

2007-05-06 @ 11:32:38
URL: http://hallonkyssar.blogg.se
Postat av: lovisa

ooh. det ser galet gott ut. det får jag nog prova!

2007-05-06 @ 13:24:32
URL: http://loviisas.blogg.se
Postat av: Maria

Åh.din hallonsvisstårta ser mycket god och smaskig
ut,ser väldigt läcker ut på bilden!Det här receptet måste jag bara prova!Så bra blogg du har med mycket
goda recept bla!

2007-05-07 @ 21:44:22
URL: http://jeanette1.blogg.se
Postat av: camilla

hehe.. jag är tok allergisk mot jordgubbar fast hallon kan jag äta.. ska testa ditt recept!

2007-05-09 @ 14:16:44
URL: http://slimmadtillmidsommar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0