Nu är de borta, igen ?

Jag blir lika arg varje gång jag tappar bort nycklarna och nu har jag lyckas igen. Jag förstår inte hur jag lyckas att vara sån slarvefia men jag föddes sån ;) Denna är från kyssjohanna och skulle inte vara fel att ha på nyckelringen.

Har ni något speciellt tecken eller figur på eran?


image170

 

Kommentarer
Postat av: kattis

jag är 89:a :)

2007-04-22 @ 17:35:25
URL: http://tummelisas.blogg.se
Postat av: kattis

Aha okej vad roligt :) Jag går på borgaskolan och där finns det fordonsproggrammet, sam med inrikning ekonomi,media och samsam. Sen finns Mediaprogrammet och handelsprogrammet.Sen finns det vasaskolan och där finns bla estetisklinje,sam med inriktning språk och en massa andra inriktningar. De har även Naturprogrammet mm. Sen har vi Polhemskolan där de har hantverksprogrammen,teknink,bygg,omvårdnad mm. vi har JB gymnasiet och där inriktar dom sig inom data mm.Jag personligen tycker att Borgarskolan är en bra skola som ligger centralt och så har vi en härlig skolgård:) JB ligger i ett industriområde och det har varit många diskusioner om skolplatsen och så. Hoppas du fick lite info om skolorna :)

2007-04-22 @ 17:53:43
URL: http://tummelisas.blogg.se
Postat av: Anton i Gävle (lillebror)

Din lille bror här i Gävle har också tappat bort nycklarna så mamma var inte alls glad för det är inte första gången han tappar bort den.Så du är inte ensam om det.....

2007-04-24 @ 07:52:18
Postat av: Lovisa

haha jag kan tänka mig det ;)

2007-04-24 @ 19:08:38
URL: http://hallonkyssar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0