Aldrig mer denna syn

Jag vet att jag INTE själv är en ängel och när man blir arg så blir det lätt att dra allt på andra när man själv inte har gjort allt rätt. Tack Malin för du fick mig att tänka om ;) Vem malin är det? För jag såg att du kallade mig Lovve i ett inlägg ;) Det är mitt smeknamn och det är bara dem som vet vem jag är som kallar mig det.. Pga av att jag hade sån period innan när jag fullständigt hatade mitt namn men idag tycker jag det fint. Det kanske beror på att jag har mognat och inset att jag föddes sån här.. Ska jag berätta om en läskig sak som jag var med om idag.. Fy fan. :( Jag hade precis pratat med min pyskolog och när jag kommer ut så möts av fyra poliser och en kille som var helt blodig i ansiktet och sen när han tar fram en kniv stänger jag fort som bara den dörren.. Usch, jag var livrädd att gå därifrån sen kan jag lova men vad hade jag förväntat mig när jag går på en akutmotagning men ändå.. Det är obegripligt att såna personer får gå lös på gatan.. Man tror inte sånt händer här utan bara i "stora" städer. Jag har alltid fått för mig att jag gå tryggt i kära Jönköping. Fast man vet aldrig vad som väntar sig runt hörnet och mamma är ett bevis på det. Det händer andra men aldrig mig. Den tanken är skrämande ;) Here we go..

image1264

 

Vad tycker ni om dagens outfit?

Kommentarer
Postat av: c

herregud ! jag hade blivit livrädd. tur att inget hände dig iaf ! :) kram på dig

2007-09-25 @ 20:21:01
URL: http://cecildahlg.blogg.se
Postat av: Danjel

Verkligen bra skrivet i Blondinbellas blogg:) Håller med om de du skriver.

2007-09-25 @ 20:44:29
URL: http://danjel.blogg.se
Postat av: Evelina

fint!
bor du i jönköping? =)
visste du att 1 av 20 är psykopat? ganska freaky!!
kram

2007-09-25 @ 20:48:51
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: amandaa

heej
jättesnygga kläder du har värkligen jätebra klädsmak puss

2007-09-25 @ 21:43:49
URL: http://koktnudel.blogg.se
Postat av: Kim

Svar:
Okej. Ska göra mitt yttersta. Tack för tipset!

2007-09-25 @ 23:54:01
URL: http://kimekholm.blogg.se
Postat av: Malin (S) :-P

Halloj, du där! Det är Malin S ^^, i Huskvarna! Vem annars? Fniss. Nåja... jag har nog aldrig upplevt nåt sånt, knivar och grejer. Fast en gång var jag på festival i Skåne och då hade en kille blivit misshandlad och låg på marken helt livlös, det var rätt oroande och jag var den enda som var där just då! Det var obehagligt... sen har jag inte upplevt nåt mer, men mycket liknande har man ju hört! Ha det bäst, puss och kram

2007-09-26 @ 09:59:50
Postat av: c

svar: mössan köpte jag på H&M för 2 år sen :P

2007-09-26 @ 10:42:50
URL: http://cecildahlg.blogg.se
Postat av: Lovisa

haha hej Malin :) Jag vet några fler som heter malin så jag visste inte vem det var men när jag vaknade och innan jag hade gått in på bloggen så drömde jag om dig haha ;) Usch, det är traskigt när sånt händer. Hoppas allt är med dig söt :)

2007-09-26 @ 11:04:56
URL: http://hallonkyssar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0