Nu har jag fått nog..

Detta är bara för jobbigt, allt är skit just nu och då menar jag allt.. Där ljög jag. Men det känns så just nu.. Jag vet att man måste ta en dag i taget för att kunna komma tillbaka. Det började innan gubben kom och så försvann jag till den platsen där jag inte vill vara på. Djupt nere i mina tankar. Jag känner mig så ensam i vissa lägen och jag hatar att känner som jag gör och att gör alla oroliga.. En av dem jag älskar mest på jorden är min kille och när han sa att det var en lättnad att höra att jag mådde bra då skärde det i mig ännu mer för jag vet att människor mår sämre och är oroliga pga av att jag inte mår bra. Jag måste göra något det.. Jag står inte ut mer med allt som tyngner i min ryggsäck. Jag vill bara skrika ut eller slå ner någon. Jag känner hat nu.. Det gör ont att jag skriver såhär men jag är förbannad på allt men samtidigt så ledsen. Snälla slå mig och hjälp mig upp. Jag behöver det.! Detta är inte Lovisa kan jag säga för jag är ju den dära super glada och söta tjejen och peppar andra till hundra men även jag kan må skit, vara tyst och försvinna bort. Jag tänker skriva ner nu ett tal jag tänker säga till klassen för jag står inte ut längre och jag tänker aldrig ge upp. Lita på det ;) Nu kanske ni undrar vad som har hänt? I get your point ;) Det är en lång historia och jag har blottat ut en del på bloggen så där förstår in kanske varför man mår som man mår.. Here we go...


image1190
  
    

Angående outfiten så hörde jag bara tre stycken som gillade mina latex tights i skolan och jag är glad att jag vågade ha på dem och sket i vad alla andra tyckte för jag hörde många viskningar och folk som pekade men jag peppar mig själv och tänker så här ;P Skit i dem Lovisa och kö ditt eget race för det mår man bra av sen nå det  framgång haha Men jag kan fasen erkänna att de är hur snygga som helst på mig. I love them ;)

Vad tycker ni om dagens outfit?

Kommentarer
Postat av: c

jättesöt tunika eller linne :) hittat vart? ha det bra!

2007-09-18 @ 19:22:29
URL: http://cecildahlg.blogg.se
Postat av: Sarah

jag tål verkligen inte latextajts. hua! MEN gillar du dom klar du ska ha dom..
och tänke på en sak när jag lästeigenom det andra där.. SJÄLVKLAR mår du dåligt nu.. det har hänt väldigt mycket som du just nu går igenom och bearbetar på insidan, men det kan inte å för fort.. det måste ta sin tid.. du verkar vare en fin tjej som kommer komma upp ur detta mycket starkare och klokare med en annan syn på livet.. det ÄR sant som dom säger.. det som inte dödar stärker.. du kommer bli stark och klok!!
håll bara ut.. och gör de du skrev.. UT OCH SKRIK!! släpp ut det!! det är inte fult att må dåligt!! kom ihåg de *kram*

2007-09-18 @ 22:11:16
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Sarah

så slarvigt jag skriver.. hoppas du fattar ändå;-)

2007-09-18 @ 22:12:00
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se
Postat av: Angelica

Har inte bestämt om jag gillar latexleggings men tycker att du passar grymt bra i dom ;)

2007-09-18 @ 22:55:51
URL: http://angelliica.blogg.se
Postat av: Bea

Legginsen är skitsnygga !! Och du har ju så sjuuukt snygga ben också !

2007-09-19 @ 11:02:26
URL: http://beeja.tjejsajten.se
Postat av: Lovisa

Tack sötnos :)

2007-09-19 @ 15:13:47
URL: http://hallonkyssar.blogg.se
Postat av: Emyyn

Hej, vart har du köpt skinnjackan, den är jättefin? :)

2007-09-19 @ 20:12:34
URL: http://emali.blogg.se
Postat av: Miranda

JAG ÄLSKAR DINA LATEX leggins.
Vart är som köpta? :)

2007-09-20 @ 22:42:09
Postat av: Lovisa

De är ifrån Gina tricot :)

2007-09-21 @ 09:43:56
URL: http://hallonkyssar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0